Jacobs University Foundation Year

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ett nytt hem hemifrån

Studenter kallar kärleksfullt campusen "bubblan" - en internationell engelskspråkig mikrokosmos i mitten av Europa där du bor och lär dig med studenter från över 100 länder. Efter en termin på Jacobs, kommer varje hörn av campus att kopplas till ett förtjust minne. Det är en grupp av platser i hörnet av det tysta studieområdet där du tillbringade en hel natt jobbar hårt, skrattar med dina vänner och beställer pizza klockan 3

Det är de små kullarna på Campus Green som du och dina vänner använde för att släda ner på cafeteriabrickor när den första snön hade fallit på vintern. Var det träet framför din högskola, där du hänger upp ditt första bulgariska vänskapsmarcelet för lycka. Att leva och lära på campus innebär att dina vänner snart kommer att känna sig som familj och att campus blir ett nytt hem hemifrån.

När besökare kommer till campus är de imponerade av skönheten i den rymliga, gröna 34ha campusen. Den stora campusgrön mitt i campus och fotbollsplanen lockar eleverna att sitta ihop, att sola och spela ute ute.

Dyk in i mångfald

Att låta eleverna främja sin interpersonella och interkulturella kompetens är en viktig del av Jacobs universitets utbildningsuppdrag. Som Stiftelsenårsstudent kan du dra full nytta av de många inlärningsmöjligheterna inom och utanför klassrummet. Få nedsänkt i den interkulturella campusmiljön, delta i de olika sportaktiviteterna som erbjuds, eller bli medlem i en av de många sociala, kulturella, politiska, akademiska och entreprenörsklubbarna på campus.

Bostadsskolorna på campus erbjuder en säker, interaktiv och inspirerande levnads- och inlärningserfarenhet: Du kommer att få ett privat rum i en lägenhet med två rum och dela gemensamma utrymmen och ett badrum med en lägenhetskompis som oftast har en annan nationalitet.

Cafeterierna på högskolan erbjuder frukost, lunch och middag och är ett utmärkt utrymme att träffa, chatta och koppla av med dina vänner. Tillgång till dagens toppmoderna rekreationscenter på campus och de välutrustade aktivitetsområdena som teaterutrymme, idrottsbanor, dansrum och pappersstudio är bara en av de förmåner som bor på vår vacker campus. Campus ligger i närheten av centrum av Bremen, en maritim multikulturell och företagande stad i norra Tyskland.

Platser

Bremen

Address
Jacobs University Bremen
Campus Ring 1

28759 Bremen, Bremen, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium