Läs den officiella beskrivningen

DEN Mentora språkskola DEL av ett globalt nätverk

Mentora är en mycket uppskattad institution inom den internationella utbildningssektorn. Vi erbjuder en stimulerande och akademiskt orienterad lärande. Vår språkskola ligger i den politiska och historiska centrum av Berlin, nära den mycket populära stadsdelen Friedrichshain.

Mentora erbjuder dynamiska och intensiva program på engelska och tyska för nybörjare och avancerade elever lika. Vi erbjuder individualiserade, kommunikationsorienterade och högkvalitativa språkkurser för våra studenter som drar nytta av en atmosfär som är familjär och professionell samtidigt.

Var och en av våra program är - i enlighet med vår vetenskapliga begrepp - anpassas till de specifika bakgrund och deltagarnas behov. Mentora är inte bara bekvämt, men det är dessutom kännetecknas av sin erfaren personal och dess lyxiga faciliteter.

BAU Global BAU Global Network består av högskolorna spridda över hela världen. Denna internationella nätverk välkomnar studenter från hela världen och åtkomst lokala resurser i varje stad, stat och nation att höja kvaliteten högre utbildningen det ger. Studenter och akademiker i BAU Global bildar en akademisk gemenskap som sträcker sig över sju länder på tre kontinenter; Nordamerika, Europa och Asien. BAU Globalt nätverk består av 4 universitet, 2 språkskolor och 6 satellit campus.

BAU Global universitet erbjuder hundratals grundutbildning, forskar och forskarutbildning inom arkitektur, konst, företagsekonomi, design, utbildning, teknik, hälsovetenskap, informationsteknik, juridik och medicin. Genom att arbeta över ett internationellt sammanhang, bedriver BAU Global Network för att garantera kvalitet och hållbar utbildning.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Mentora Sprachschule

Vi erbjuder våra intensiva tyska kursprogram för elever från 16 år på. Det äger rum vardagar från 09:00 till 12:00 och från 18:00 till 21:00. Det ligger i linje med den g ... [+]

Vi erbjuder våra intensiva tyska kursprogram för elever från 16 år på. Det äger rum vardagar från 09:00 till 12:00 och från 18:00 till 21:00. Det ligger i linje med den gemensamma europeiska referensramen för språk och är därför uppdelad i 6 kursnivåer.

Tyska Nivå A1 - Nybörjare Tyska Nivå A2 - Grundläggande kunskaper Tyska Nivå B1 - Elementära språkkunskaper Tyska Nivå B2 - Oberoende språkbruk Tyska Nivå C1 - Behörig språkbruk Tyska Nivå C2 - Native-liknande språkkunskaper

Du kan hitta den exakta beskrivning av varje språknivå på huvudsidan för kurserna.

Varje nivå är uppdelad i två delar - A1 / 1 och A1 / 2, A2 / 1 och A2 / 2, B1 / 1 och B1 / 2 etc. - Vart och ett av att delar senaste 4 veckorna. För efterbehandling en fullständig nivå behöver du 8 veckor totalt.... [-]

Tyskland Berlin
October 2019
Deltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska