Summer School at Bauhaus University Weimar

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

rubrik

Bauhaus SOMMAR SKOLA

... Är det internationella sommarprogrammet i Bauhaus-Universität Weimar

och erbjuder kurser i

  • Arkitektur | urbanism
  • art | Design
  • Engineering | Miljö
  • SPRÅK

Välj bland våra många språk och specialiserade kurser!

... Är öppen för blivande studenter, studerande.

Varje år cirka 400 deltagare från 70 länder runt om i världen skapar en unik inter atmosfär. Bli en del av den erfarenhet och göra vänskap som varar livet ut!

... Är en fantastisk möjlighet att lära känna Bauhaus-Univerität Weimar

och att ansluta till ett internationellt nätverk och bredda din kulturella och akademiska horisonter. Ta den här chansen!

... Är en inspirationskälla och en oförglömlig upplevelse för en livstid.

Upplevelser kommer du att göra med att delta i Bauhaus Summer School, kommer att ge dig nya idéer och berika ditt liv. Bli inspirerad!

baner

Vill du veta mer? Upptäck de olika program av kurser och evenemang som erbjuds på Bauhaus sommarskola! Upplev skönheten i Weimar, staden Johann Wolfgang von Goethe och Bauhaus!

Ytterligare tre goda skäl ...

1. staden Weimar

Weimar är en symbolisk stad med en rik historia. Weimar kulturliv utvecklar mellan Goethe och Schiller och Bauhaus, mellan Buchenwald Memorial och Schloss Ettersburg (på tyska). Genom sina otaliga museer, fyra biografer (endast tyska), den tyska National Theater (endast tyska) och dess skiftande prestanda och musikscen, Weimar erbjuder hundratals evenemang varje månad.

Bauhaus Summer School ansluter till dessa möjligheter och skapar ett mångsidigt program som du kan skräddarsy dina intressen. Du kan delta i många av de händelser till en lägre kostnad eller gratis med din Bauhaus Summer School ID.

baner

2. föreläsarna

Alla våra lärare är erfarna, engagerade och professionellt utbildade och redo att ha kul! Lär dig ett språk med en native speaker instruktör eller plocka upp en specialitet ämne på ett annat sätt, i en avslappnad inlärningsmiljö, inspirerande utflykter, picknick i parken och en hel del dans på de traditionella Bauhaus Summer School parter.

Alla föreläsarna gör sitt bästa för att göra din tid i Weimar oförglömlig. Dessutom är alla språk kursledare är infödda talare av sitt undervisningsspråk.

baner

3. ORGANISATÖRERNA

Vårt team bryr sig om varje deltagare, något som blir klar innan du någonsin kommer i Weimar. Vi tar gärna tid att personligen svara på alla frågor och e-post. Vare sig med post eller via telefon, vi gör vårt bästa för att hjälpa dig med eventuella frågor, funderingar eller frågor du kan ha.

Vi möter dig personligen på ankomstdagen och ta dig till din bostad. För att hjälpa dig att få bosatte sig i och bli bekant med din dagliga rutin i Weimar, erbjuder vi en orientering dagen före kursstart. Du kommer också att träffa din handledare och andra deltagare där. Dessutom kan du nå oss under hela Bauhaus sommarskola i augusti 24 timmar om dygnet.

Vi hoppas att det hjälper DIG i Weimar och dela en oförglömlig sommar med dig!

Platser

Weimar

Address
Geschwister-Scholl-Straße 15
Room 107

99423 Weimar, Thüringen, Tyskland