Läs den officiella beskrivningen

Musikindustrin är ständigt skiftande och när man överväger alternativen för din utbildning, vad som är viktigare än att se till att det ger dig en fördel? När vi beskriver dB Music Berlin som "ingen vanlig skola" vi talar om just detta. Samhället, platsen, anläggningar, kvaliteten på undervisning, den kompromisslösa stöd ... allt kommer tillsammans att vara ett exempel av passion pågår. Det innebär inte bara är det intensiv glädje i allt vi gör tillsammans, men också att vi tillsammans kommer att visa hur passion är nyckeln till framgång.

Översikt

Våra nyrenoverade state-of-the-art anläggningar här i Berlin är bara några år gammal. Men vi bygger bort arvet vår institution som har funnits sedan 1999 i Storbritannien. Under 2013 öppnade vi dB Musik Berlin att ge våra studenter tillgång till de olika och etablerade musikscenen här. Mångfalden av denna scen kan överraska dig också! Medan den tyska huvudstaden har en känd affinitet för allt elektroniskt, kan vi också säga att det är en hedonist det gäller att uppmuntra ett brett urval av genrer och scener.

Oavsett om dina lektioner hålls i våra studior på den historiska Funkhaus eller besök utbildningscenter i den nattliga stadsdelen Friedrichshain, får du tag på den senaste utrustningen i några inspirerande platser. Men vad är teknik utan någon instruktion? Våra lärare är bransch erfarna medarbetare verksamma inom konstscenen. De kommer att ge dig praktiska insikter om hur du använder dina maskiner och odla dina egna kunskaper på ett effektivt sätt i din karriär.

Om du letar efter en omfattande introduktion till Musikproduktion & Sound Engineering eller Electronic Music Production & Performance, våra ettåriga diplom program är perfekt. Dessa är också ett fantastiskt sätt att återuppliva ditt uppdrag som konstnär och tillbringa en spännande år utomlands.

Om du letar efter ett högt värde ackrediterad grad, anser våra (Hons) kandidatexamen som administreras via University of St Mark & ​​St John i Storbritannien. Dessa tre år eller två år påskyndade program är för dem som vill dyka djupt in i begrepp, teori, teknisk expertis och praktik.

Läs mer

Vill du se vad vi talar om? Anmäl dig till en av våra Open Days på vår hemsida (dbsmusic.net) och kommer träffa oss personligen.

Har inte en ursäkt för att komma till Berlin just nu? Ta reda på mer om vilka typer av möjligheter som du kan ha med dB Musik Berlin genom att utforska vår profil här på Bachelor studier. Eller nå ut till oss i dag genom att skicka ett e-post: admissions@dbsmusic.net Vi ser fram emot att höra från dig!

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

dBs Music Berlin

Med en kombination av digital och analog teknik, kommer vår ett år Electronic Music Production & Performance Diploma utveckla dina färdigheter i ljudskapande och mani ... [+]

Med en kombination av digital och analog teknik, kommer vår ett år Electronic Music Production & Performance Diploma utveckla dina färdigheter i ljudskapande och manipulation. Arbetar genom samarbetsprojekt och hands-on kreativitet kommer du att studera många aspekter av elektronisk musik, allt från syntes och provtagning, produktion och blanda musik teknik och branschpraxis medan du ställer dig på vägen till att bli en producent, artist och öva artist.

Kurslängd: 1 År (36 veckor) Kursstart: September 2017 Terminstid: September 2017 - juli 2018 Kursavgifter: från 740 € per månad Våra Diploma kurser

Vår BTEC nivå 3 Nationella Diplom är hands-on att lära sig så mycket som möjligt om möjligheterna och egenskaperna hos teknik- och programvarusystem, så att du tryggt kan nå din egen konstnärliga vision. De är relevant om du har begränsad eller ingen erfarenhet av musikproduktion eller om du verkligen vill göra det steget från hobby till konstnär! Medan de kanske låter som introduktionskurser, de är långt därifrån. De levererar ett brett djup av information och syftar till att få dig arbeta självständigt samt samarbeta på större projekt från dag ett.... [-]

Tyskland berlin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
dBs Music Berlin

Vår ett år Musikproduktion & Sound Engineering Diploma kommer att utveckla din skicklighet bas för att avmystifiera de tekniker och processer för musikproduktion och ... [+]

Vår ett år Musikproduktion & Sound Engineering Diploma kommer att utveckla din skicklighet bas för att avmystifiera de tekniker och processer för musikproduktion och ljudteknik. Att arbeta på samarbetsprojekt, kreativa projekt, kommer du att studera de många aspekter av musikproduktion från inspelning och mixning, akustik och förmåga att lyssna till ljud för rörlig bild, musikteknik och branschpraxis, när de lär sig hitta din röst som en kreativ musikproducent.

Kurslängd: 1 År (36 veckor) Kursstart: September 2017 Terminstid: September 2017 - juli 2018 Kursavgifter: från 740 € per månad

[-]
Tyskland berlin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Why dBs Music Berlin? - 2016