Aviation Institute of Maintenance

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vid Aviation Institute of Maintenance, Det är vårt uppdrag att hjälpa vuxenstudenter att få de färdigheter och attityder som är nödvändiga för en meningsfull karriär på avancerad nivå. Vi strävar efter att vara uppmärksamma våra studerandes, områdesföretag, industrier och regeringens behov. Vi är engagerade i höga akademiska normer i alla våra kursutbud, och vi är dedikerade till att tillhandahålla de tjänster som stöder våra elevernas framgångar.

Vi erbjuder följande program på våra flygskolor som kan hjälpa dig att komma igång på det spännande området för underhåll av luftfart.

  • Luftfartstekniker (AMT)
Teknisk ingenjör för flygteknik (AMTE)

Helikopter (AMTH) Avionics tekniker Flygplan Dispatcher Kombinationssvetsning Uppvärmning, ventilation och luftkonditionering (VVS)

Den Aviation Institute of Maintenance (AIM) Är en del av en framgångsrik grupp av företag som först började i Norfolk, Virginia 1969. Vi har upprätthållit en tradition av excellens inom utbildning under hela vår expansion av flygskolans skolor över mer än fyra årtionden.

FAA kräver världens högsta och strängaste normer för utbildning av flygfackmän. Den utbildning som våra grader får inte bara uppfyller, men överstiger dessa standarder. Vi är stolta över de tekniker som vi har lagt genom åren med företag över hela världen.
Det sätt på vilket vi presenterar vårt varumärke, dess stil och kvalitet är en direkt representation av vår institution. Konsistens med vår identitet är grunden för ökat erkännande, respekt och medvetenhet om vårt varumärke på lokala och globala marknader.

På AIM är vi dedikerade till att bygga ett starkt och pålitligt varumärke. Med denna guide hoppas vi att uppmuntra marknadsförings- och kommunikationsmaterial som främjar AIM att utformas och implementeras på ett konsekvent och korrekt sätt - lokalt och globalt.
Internationellt utbildnings stipendium
Tekniker för luftfartssäkerhet (ingenjör)
Aviation Maintenance Technology Scholarship kommer att delas ut till studenter som har en 3,0 GPA, har bra närvaro och är i gott skick med skolan. Stipendium kommer att beviljas under studentens sista termin före examen. (Avgifter i samband med resor, rum och ombord, visum och reseberättigande och inträdesavgifter ingår inte i stipendiet.) För mer information kontakta:

Indien kontakt:
Deepti Jain
Landrådgivare
Aviation Institute of Maintenance (AIM)
Mobil: +91 (971) 700-2261
E-post: CountryAdviserIndia@AviationMaintenance.edu
Baserat i New Delhi, Indien

Asien kontakt:
Yee Pei K'NG 康 依 佩 강 이페이
Regional Specialist - Asien Stilla havet
Skype: AIM_YeePei
WeChat: AIM_YeePei
Mobil: 6012-3310427
E-post: RRS@AviationMaintenance.edu
Baserat i Kuala Lumpur, MY

Övriga regioner kontakt:
Deonne Facada
National Admissions Director
Aviation Institute of Maintenance (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 USA
Kontor: 001-757-233-6542
E-post: admdirnat@aviationmaintenance.edu

Ta en virtuell rundtur till AMN

  • Facebook: https://www.facebook.com/AIM.edu
  • Twitter: https://twitter.com/AviationAIM
  • YouTube: https://www.youtube.com/user/AIMschools

Platser

Virginia Beach

Address
Other regions contact:
Deonne Facada
National Admissions Director
Aviation Institute of Maintenance (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 US
Office: 001-757-233-6542
Email: admdirnat@aviationmaintenance.edu

23452 Virginia Beach, virginia, Amerikas förenta stater