American English College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

På amerikansk engelska College, är vårt uppdrag att ge engelska som andraspråk (ESL) studenter med utmärkt, omfattande och prisvärd utbildning i engelska språket för deras personliga framgång.

PROGRAM

På amerikansk engelska College, är program som utvecklats för att möta behoven hos varje elevs färdigheter och mål på alla nivåer i engelska språkkunskaper, från nybörjare till avancerad.

Alla kurser täcker de stora språkkunskaper inklusive: lyssna, tala, läsa, skriva, grammatik, ordförråd och uttal.

Bostäder

American English College kan erbjuda och hitta dig pålitlig och säker bostäder som är anpassade till dina önskemål genom hem-vistelse och privata bostäder.

Akademiska råd

På amerikansk engelska College, vi vill att våra studenter att bygga en meningsfull akademisk grund under sin tid här. Alla elever har rätt att ta ansvar för sin framtid, och under denna resa vi erbjuder personlig uppmärksamhet och stöd för att hjälpa dem att uppnå sina karriär och livsmål.

Våra studentrådgivare har omfattande kunskap om utbildningsprogram i USA, och har starka partnerskap med ledande amerikanska universitet och högskolor. Detta ger våra studenter med vägledning och olika pedagogiska alternativ när de söker ett delprogram för deras behov. Det är vår avsikt att forma extraordinära individer genom att erbjuda akademisk excellens och personlig utveckling som krävs för att bli en global ledare.

Utforska våra program och se hur du kan börja din resa i dag.

STUDERA I USA

American English College är tillåtet enligt federal lag att anmäla icke-invandrare främmande studenter. Intresserad av att studera i USA med en blandad grupp av internationella studenter?

Erkända

American English College är ackrediterat av ACCET, en byrå bekräftas av US Department of Education. Vi är också godkända för att arbeta av California byrån för Private eftergymnasial utbildning (BPPE).

Platser

Alhambra

American English College

Address
111 N. Atlantic Blvd.,
Suite 112
Monterey Park,
CA 91754

91754 Alhambra, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 626-457-2800

Rowland Heights

Address
18888 Labin Court, Suite B211
Rowland Heights, CA 91748 USA

91748 Rowland Heights, kalifornien, Amerikas förenta stater