ASC English

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ASC engelsk skola engelska klasser

Utbildningstjänster till internationella studenter i Bostonområdet sedan 1993.

Som bygger på ett arv av tio års internationella ESL erfarenhet har ASC engelska varit att stödja och tillhandahålla utbildningstjänster till internationella studenter i Bostonområdet sedan 1993.

Vi har främjat en stark förståelse för behoven för utländska personer ombord på en utbildning i USA, och har utvecklat en rad olika tjänster för att hjälpa dig genom de utmaningar som lyckas i den amerikanska utbildningssystemet.

Våra breda tjänster och resurser härrör från en erfaren lärare och en välkomnande och vänlig miljö som syftar till att lösa individuella behov som en internationell student i USA.

Allt på ett rimligt prissättningssystem, lägga till upp till en engelskspråkig program för enastående värde och nytta.

Några faktorer som gör ASC ett bra ställe att lära sig engelska:

Professionella och passionerade lärare med många års erfarenhet av att undervisa internationella studenter En uppsättning program som behandlar de specifika språk och akademiska färdigheter du behöver som student i ett amerikanskt universitet Flexibla scheman för alla program, inklusive helger och sommarkurser Garanterad personlig uppmärksamhet från dedikerade instruktörer och personal Förtrogenhet med de särskilda behoven hos studenter från länder över hela världen Högkvalitativa tjänster för vuxna, från de senaste high school gradutes genom college och doktorander

Platser

boston

ASC English

Address
ASC English School Main Office
1106 Commonwealth Ave.
Boston, MA 02215
Tel 617-505-4032
Fax 617-730-3700

boston, massachusetts, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 617-338-5288