Adams College of English

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vår skola strävar efter att ge studenterna högkvalitativ språkutbildning för att hjälpa studenterna att nå sina mål. ACE, grundat 2007, är för närvarande beläget i Koreatown, Los Angeles, som grannar Downtown Los Angeles, Hollywood, Santa Monica och Glendale. På campus består av fem klassrum och ett datorlaboratorium för att ge ytterligare resurser för att framgångsrikt kunna uppfylla elevernas pedagogiska behov.

Specifikt är ACE: s uppdrag:

att ge eleverna en högkvalitativ engelskspråkig utbildning, inklusive provberedning i en studentcentrerad inlärningsmiljö, med vilken de kan förbättra sina engelska och provtagningsförmågor som behövs för deras akademiska, professionella och personliga sysslor.

Bland ACEs många mål för studenter är vissa att:

  • Att tillhandahålla engelskspråkiga utbildningsprogram inklusive testförberedelse som är pedagogiskt sund, aktuell, av hög kvalitet och bevisligen effektiv.
  • Till personal som är högkvalificerade och självmotiverade instruktörer som kommer att uppmuntra studenter att förbättra sina engelska och provtagande färdigheter.
  • Att behålla studentcentrerad, positiv och välutrustad läromiljö, inklusive lämpliga studenttjänster för hög studenttillfredsställelse.
  • Att administrera systematiska, effektiva och mätbara bedömningssystem för studenter att uppnå sina akademiska, professionella och personliga mål.
  • Att skapa studentcentrerade strategiska affärsplaner för högkvalitativ engelskspråkig utbildning inklusive provberedning.
  • Att ge lika möjligheter till lärande när det gäller mindre av ålder, ras, etniskt ursprung, kön, sexuell läggning eller religion.

Platser

Los Angeles

Address
3700 Wilshire Blvd. Suite 985
CA 90010 Los Angeles, kalifornien, Amerikas förenta stater