Läs den officiella beskrivningen

Vår skola strävar efter att ge studenterna högkvalitativ språkutbildning för att hjälpa studenterna att nå sina mål. ACE, grundat 2007, är för närvarande beläget i Koreatown, Los Angeles, som grannar Downtown Los Angeles, Hollywood, Santa Monica och Glendale. På campus består av fem klassrum och ett datorlaboratorium för att ge ytterligare resurser för att framgångsrikt kunna uppfylla elevernas pedagogiska behov.

Specifikt är ACE: s uppdrag:

att ge eleverna en högkvalitativ engelskspråkig utbildning, inklusive provberedning i en studentcentrerad inlärningsmiljö, med vilken de kan förbättra sina engelska och provtagningsförmågor som behövs för deras akademiska, professionella och personliga sysslor.

Bland ACEs många mål för studenter är vissa att:

  • Att tillhandahålla engelskspråkiga utbildningsprogram inklusive testförberedelse som är pedagogiskt sund, aktuell, av hög kvalitet och bevisligen effektiv.
  • Till personal som är högkvalificerade och självmotiverade instruktörer som kommer att uppmuntra studenter att förbättra sina engelska och provtagande färdigheter.
  • Att behålla studentcentrerad, positiv och välutrustad läromiljö, inklusive lämpliga studenttjänster för hög studenttillfredsställelse.
  • Att administrera systematiska, effektiva och mätbara bedömningssystem för studenter att uppnå sina akademiska, professionella och personliga mål.
  • Att skapa studentcentrerade strategiska affärsplaner för högkvalitativ engelskspråkig utbildning inklusive provberedning.
  • Att ge lika möjligheter till lärande när det gäller mindre av ålder, ras, etniskt ursprung, kön, sexuell läggning eller religion.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Adams College of English

Målet med ESL Börs läsning, vokabulär, grammatik (RVG) kurs är att utveckla grundläggande läsning, skrivning, ordförråd och grammatik färdigheter. Kursen ska introducera ... [+]

ESL Börjar

Måndag till fredag 9:00 - 12:36

Målet med ESL Börs läsning, vokabulär, grammatik (RVG) kurs är att utveckla grundläggande läsning, skrivning, ordförråd och grammatik färdigheter. Kursen ska introducera studenter till läsförståelser och utveckla grundläggande skrivförmåga. Kursen syftar också till att öka studentens ordförråd och utveckla erkännande av grammatikstrukturer. Kursen ska introducera och utveckla studentförmågor för att visa början på ESL-färdigheter som krävs för progression genom ESL-programmet vid ACE.

Målet med ESL Början lyssna, talar, konversation (LSC) är att utveckla och använda grundläggande lyssnande, talande, uttalande färdigheter för att förbättra och demonstrera kommunikativa förmågor på engelska. Kursen är utformad för att studenter ska kunna interagera med olika ämnen, genom att använda uttryck, vokabulär, uttalsteknik och korrekt grammatik i talande samt utveckla förmågan att lyssna på information.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles
Öppen antagning
Engelska
Heltid
4 - 44 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Adams College of English

Målet med ESL Conversation Intermediate Conversation Management och Accent Reduction (CMAR) -kursen är att studenterna ska kunna demonstrera kommunikativa förmågor genom ... [+]

ESL Konversation Intermediate

Måndag till fredag 1:10 - 17:10

Tisdag, soday 8:30 am - 5:10 pm, fredag 1:10 - 5:10 pm

Målet med ESL Conversation Intermediate Conversation Management och Accent Reduction (CMAR) -kursen är att studenterna ska kunna demonstrera kommunikativa förmågor genom accentreduceringsprinciper och kommunikativa strategier för att uttrycka idéer, åsikter och fakta utifrån ämnen som omfattas av läroplanen.

Syftet med ESL Conversation Intermediate Idioms-kursen är att studenterna ska kunna använda idiom och informella uttryck i engelsk konversation. Genom klassrumsinstruktion är målet att studenterna ska kunna känna igen, praktisera och demonstrera kompetent användning av idiom och informellt tal i engelska samtal på en daglig basis.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles
Öppen antagning
Engelska
Heltid
4 - 44 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Adams College of English

Målet med TOEFL iBT Test Preparation Course är att förbereda eleverna för att utföra praktiken TOEFL iBT-tester och så småningom det officiella TOEFL iBT-testet för uppta ... [+]

Måndag till fredag 9:00 - 13:00

Målet med TOEFL iBT Test Preparation Course är att förbereda eleverna för att utföra praktiken TOEFL iBT-tester och så småningom det officiella TOEFL iBT-testet för upptagande eller överföring till ett ackrediterat college vilket kräver att studenterna tillhandahåller ett TOEFL testresultat som uppfyller de särskilda kraven för inskrivning i den utbildningsinstitutionen.

Denna testförberedelsekurs introducerar, utvecklar, förbättrar och demonstrerar läsning, skrivning, lyssnande och talande delar av TOEFL iBT-testet. Studenter tar övningstest genom hela kursen för att förbereda sig för de språkliga färdigheterna i TOEFL iBT-testet. Kursen ger studenterna de självförtroende och språkliga funktioner som krävs för att uppnå tillfredsställande poäng på TOEFL iBT-testet.... [-]

Amerikas förenta stater Los Angeles
Öppen antagning
Engelska
Heltid
4 - 44 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska