American Consortium of Universities (INTERLINK)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

UNCGMAIN1American Consortium of Universities (ACU) är en grupp ackrediterade institutioner för högre utbildning med överlägsna program och funktioner. Dess medlemmar tjänar tusentals internationella studenter från hela världen. Omfattningen av ACU: s erbjudanden är varierad och omfattande, allt från associerad grader till doktorandprogram inom många områden, inklusive avancerad vetenskap, teknik och teknik samt program som är så olika som redovisning, teknik, juridik, företagsadministration, textilier, näring och sportmedicin. ACU handlar inte bara om starka akademiska program. Internationella studenter blomstra i institutioner som är engagerade i internationell utbildning, vilket framgår av resurserna - människor, faciliteter, supporttjänster mm - de ägnar sig åt det. Det åtagandet härrör från ett uppdrag, inte bara för att hjälpa internationella studenter att utmärka sig på ett pedagogiskt sätt, men att utnyttja sina bidrag för att berika akademiska och inlärningsmiljöer för amerikanska studenter. Det kommer också från ACU-institutionella program för att skicka amerikanska studenter till andra länder att studera; deras kulturella lärande leder dem till att bli bättre globala medborgare och medstudenter med internationella studenter när de återvänder. UNCGMAIN02 Amerikanska konsortiet för universitet (ACU) underlättar internationell studentinträde till forskarutbildning och grundutbildning vid sina medlemsinstitutioner, som erbjuder ett brett utbud av utmärkta akademiska program och tjänster. Stöd till studenter för att uppnå flytande engelska och anpassa sig till den nya akademiska och kulturella miljön tillhandahålls av INTERLINK-centra på varje campus.

ACU PLATSER

ACU Locations Map

MEDLEMMAR

Valparaiso University Valparaiso University (Valpo) är ett privat universitet på 4500 amerikanska och internationella studenter från USA och 40 länder över hela världen. Valpo är konsekvent rankad som en av Midwests högsta universitet, och är listad bland de universitet i USA som erbjuder det bästa priset. Valpo har haft en lång och stolt tradition för att välkomna internationella studenter av alla kulturella traditioner och bakgrunder. Universitetet har som målsättning att främja sant internationell utbildning för sina studenter och fakulteter många program som engagerar studenter och fakulteter i tvärkulturella dialoger, kulturutbyte, utlandsstudier och möjligheter till serviceinlärning. Valpo ligger bara en timme från Chicago i en säker, vänlig stad på 31.000.

University of North Carolina vid Greensboro University of North Carolina i Greensboro (UNCG) är en utmanande, stödjande och engagerad gemenskap som skiljer sig från andra universitet på grund av vårt gemensamma värde att "göra något större helt." Vi definierar excellence inte bara av de människor vi lockar och den höga prestationsnivå de förföljer men också av de meningsfulla bidrag de gör. Med en övertygelse att bemyndiga allt har vi skapat en unik miljö av samarbete och inklusivitet som bränner nyfikenhet och passion. Vårt mångsidiga samhälle är förenat med en förståelse för att det som är viktigt utöver de lärdomar som lärs i klassrummet är hur de vidarebefordras för att göra skillnad i våra karriärer och samhällen. UNCG är ett globalt universitet där alla rasande eller etniska identiteter, ålder eller bakgrund kan uppnå en uppskattad uppskattning av sina egna och olika kulturer. Det är ett samhälle av aktivt engagerade elever, fakulteter, personal och alumner grundade på öppen dialog, delat ansvar och respekt för de olika medlemmarnas olika bidrag.

St. Ambrose University St. Ambrose University (SAU) är ett ackrediterat, omfattande universitet, känt för sitt engagemang för akademisk excellens, liberal arts, social rättvisa och service. Klassificerad bland de högsta regionala universiteten, erbjuder SAU mer än 70 studieområden som leder till kandidatexamen, magisterexamen och doktorsexamen. De vanligaste områdena för grundutbildning för sina internationella studenter är teknik, datavetenskap, företagande och ledning. På forskarutbildningen är programmen med hög internationell inskrivning Master of Accounting, Civilekonom och Civilingenjör i Information Technology Management.

Indiana State University Indiana State University (ISU), ett offentligt doktorandforsknings universitet som erbjuder grundutbildning och examen i mer än 100 majors, ger enastående pedagogiska möjligheter till studenter, förbättrar livskvaliteten genom att sprida kunskap genom undervisning och forskning och främjar kreativ och vetenskaplig programmering.

Montana State University Montana State University ligger i en av de mest spektakulära collegeinställningarna i USA. Det erbjuder alla fördelar med ett större universitet med det vänliga samhället på en mindre campus. MSU är grundat som en omfattande, offentlig markbidragsinstitution 1893 och är bland de 50 mest tekniskt avancerade universiteten i världen. Av sina 16 440 studenter är 722 internationella från 75 olika länder. MSU: s låga student till fakultetskvot på 19: 1 gör professorer tillgängliga och erbjuder praktiska inlärningsmöjligheter. MSU-studenter kan utforska sina intressen, få nya perspektiv och få den professionella kanten som behövs för att bygga en dynamisk framtid.

Seattle Pacific University Studenter väljer Seattle Pacific University (SPU) för sina rigorösa akademiker, stödjande samhälle, Stellar Seattle, och en vision att engagera sig i kulturen och förändra världen. SPU är ett kristent universitet med mer än 4000 akademiker och studenter från 39 länder och 45 stater. SPU-kandidater är kända för kompetens och karaktär, vilket medför positiv förändring i samhällen runt om i världen.

INTERLINK Language Centers Framgång i dagens värld kräver ökad tvärkulturell kompetens och effektiva kommunikationsförmåga. Kunskaper i andra språk, särskilt engelska, är avgörande för internationella studenter och affärsmän. För detta ändamål erbjuder INTERLINK en unik läroplan, inspirerad av lärande teorier, forskning och praktiska tillämpningar. INTERLINK-erfarenheten gör att eleverna kan delta aktivt i olika språkliga, akademiska och kultokulturella inställningar. Individuella behov och framsteg följs noggrant, och genom hela processen får eleverna uppmuntran, stöd och hjälp. Belägen på campus hos högsta rankade amerikanska universitet erbjuder INTERLINK sina studenter fullständig tillgång till alla faciliteter och många akademiska tjänster, inklusive assistans med villkorlig antagning till dessa institutioner. Dessutom kan eleverna möta amerikanska studenter och professorer, granska eller ta lektioner för kredit och uppleva universitetets campusliv. Under hela studentens vistelse hjälper tillägna lärare och personal dem med sina personliga, kulturella och akademiska utmaningar. UNCGMAIN03

Villkorlig antagning

Akademiskt kvalificerade studenter som inte har behörighet på engelska kan komma in på villkorligt sätt till en ACU-medlemsinstitution om de anmäler sig till INTERLINK före starten av sina akademiska studier. Efter avslutad utbildning och efter uppfyllandet av villkoren som anges i den ursprungliga villkorliga upplysningsbrevet från ACUs medlemsinstitution, kan de antas som vanliga studenter. Vissa ACU-medlemshögskolor kräver att studenter lämnar in kompletterade ansökningsblanketter, officiella utskrifter från skolor som tidigare deltog, dokumentation om ekonomi och kanske rekommendationsbrev. Andra universitet behöver bara granska officiella utskrifter för att bestämma om en studerandes villkorliga tillåtlighet. Under alla omständigheter kommer ett av villkoren antingen att uppnå ett angivet TOEFL- eller IELTS-poäng eller slutföra INTERLINK-programmet framgångsrikt. Stöd till ansökan till universitet finns gratis för alla INTERLINK-studenter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se MA:er » Se MSc:er » Se PhD » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

ESL INTERLINK på St. Ambrose University

Campusstudier Heltid 9 veckor May 2019 Amerikas förenta stater Davenport

INTERLINK Språkcenter vid St. Ambrose University (SAU) ger internationella studenter ESL (engelska som andraspråk) utbildning, kulturell orientering och akademisk förberedelse samt hjälp med universitetsplacering och villkorlig antagning för att säkerställa en framgångsrik och minnesvärd utbildningserfarenhet i Förenta staterna.

[+]

Om programmet

INTERLINK på St. Ambrose University ligger i Davenport, Iowa, och erbjuder intensiv engelsk instruktion, akademisk förberedelse och tvärkulturell orientering för studenter, forskare och professionella på året runt. Programmet förbereder eleverna för utmanande karriärer, och ger de verktyg och färdigheter som behövs för att uppnå framgång i det 21: a århundradet. INTERLINKs läroplan är rigorös. Dess sex nivåer, som erbjuds i 9 veckors sessioner, involverar in- och utbyte av klassuppdrag i att lyssna, tala, läsa, skriva och projekt som kräver aktivt deltagande från studenter. Studenterna har full tillgång till universitetets faciliteter, inklusive möjligheter att träffa studenter och professorer, granska eller ta kurs för kredit. Programfältet gör det möjligt för eleverna att lära sig förhand om staten och lokalsamhället. Av särskild nytta för studenter är representation av många kulturer i programmet. I en mångskiftande miljö lär eleverna mer om världen, och i processen, om sig själva. Akademiskt kvalificerade studenter njuter av bekvämligheten med att få villkorlig antagning innan de börjar sitt språkprogram på INTERLINK. På INTERLINK strävar vi efter att försäkra oss om en minnesvärd och transformativ pedagogisk upplevelse för internationella studenter. Om du letar efter ett engelska som andraspråksprogram, speciellt om du planerar att studera vid ett amerikanskt universitet, hoppas du att du kommer att överväga att delta i INTERLINK på St. Ambrose University. INTERLINKs språkcenter vid St. Ambrose University (SAU) ger internationella studenter ESL (engelska som andraspråk) utbildning, kulturell orientering och akademisk förberedelse samt hjälp med universitetsplacering och villkorlig antagning för att säkerställa en framgångsrik och minnesvärd utbildningserfarenhet i... [-]


ESL INTERLINK vid Indiana State University

Campusstudier Heltid Deltid 9 veckor May 2019 Amerikas förenta stater Terre Haute + 1 fler

INTERLINKs språkcenter vid Indiana State University ger internationella studenter med ESL (engelska som andraspråk) utbildning, akademisk förberedelse och kulturell orientering samt hjälp med universitetsplacering och villkorlig antagning för att säkerställa en framgångsrik och minnesvärd utbildningserfarenhet i USA. [+]

Om vårt program

INTERLINKs språkcentra vid Indiana State University (ISU) har hjälpt studenter att uppnå sina personliga och professionella mål sedan 1987. INTERLINK ligger i Terre Haute, Indiana, och erbjuder intensiv engelsk instruktion, akademisk förberedelse och tvärkulturell orientering för studenter, forskare och yrkesverksamma på året runt. Programmet förbereder eleverna för utmanande karriärer, och ger de verktyg och färdigheter som behövs för att uppnå framgång i det 21: a århundradet. Efter examen fortsätter många studenter att studera i akademiska program vid ISU eller andra universitetsområden. INTERLINK hjälper till med universitetsplacering och villkorlig antagning för att säkerställa en framgångsrik och minnesvärd utbildningserfarenhet i USA. INTERLINKs läroplan är rigorös. Dess sex nivåer, som erbjuds i 9 veckors sessioner, involverar in- och utbyte av klassuppdrag i att lyssna, tala, läsa, skriva och projekt som kräver aktivt deltagande från studenter. Studenterna har full tillgång till universitetsfaciliteter, inklusive möjligheter att träffa studenter och professorer, granska eller ta lektioner för kredit. Programfältet gör det möjligt för eleverna att lära sig förhand om staten och lokalsamhället. Av särskild nytta för studenter är representation av många kulturer i programmet. I en mångskiftande miljö lär eleverna mer om världen, och i processen, om sig själva. Akademiskt kvalificerade studenter njuter av bekvämligheten med att få villkorlig antagning innan de börjar sitt språkprogram på INTERLINK. På INTERLINK strävar vi efter att försäkra oss om en minnesvärd och transformativ pedagogisk upplevelse för internationella studenter. Om du letar efter ett engelskspråkigt program, speciellt om du planerar att studera på ett amerikanskt universitet, hoppas du att... [-]


ESL INTERLINK vid University of North Carolina i Greensboro

Campusstudier Heltid 9 veckor May 2019 Amerikas förenta stater Greensboro

INTERLINKs språkcenter vid University of North Carolina i Greensboro (UNCG) ger ESL (engelska som andraspråk) utbildning, kulturell orientering och akademisk förberedelse samt hjälp med universitetsplacering och villkorlig antagning. Vi strävar efter att säkerställa en framgångsrik och minnesvärd utbildningserfarenhet i USA för internationella studenter. INTERLINK-programmet är speciellt utformat för studenter som planerar att genomföra högre utbildning vid ett amerikanskt universitet. [+]

Om vårt program

INTERLINK Language Centers vid University of North Carolina vid Greensboro (UNCG) har hjälpt studenter att uppnå sina personliga och professionella mål sedan 1997. Beläget i Greensboro, North Carolina, erbjuder INTERLINK intensiv engelsk instruktion, akademisk förberedelse och tvärkulturell orientering för studenter , forskare och yrkesverksamma på året runt. Programmet förbereder eleverna för utmanande karriärer, och ger de verktyg och färdigheter som behövs för att uppnå framgång i det 21: a århundradet. Efter examen fortsätter många studenter att studera i akademiska program vid UNCG eller andra universitetsområden. INTERLINK hjälper till med universitetsplacering och villkorlig antagning för att säkerställa en framgångsrik och minnesvärd utbildningserfarenhet i USA. INTERLINKs läroplan är rigorös. De sex nivåerna, som erbjuds i 9 veckors sessioner, involverar in-och out-of-class uppdrag i att lyssna, tala, läsa, skriva och projekt som kräver aktivt deltagande från studenter. Studenterna har full tillgång till universitetets faciliteter, inklusive möjligheter att träffa studenter och professorer, granska eller ta kurs för kredit. Programfältsturer gör att eleverna kan lära sig första hand om staten och lokalsamhället. Av särskild nytta för studenter är representation av många kulturer i programmet. I en mångskiftande miljö lär eleverna mer om världen, och i processen, om sig själva. Akademiskt kvalificerade studenter njuter av bekvämligheten med att få villkorlig antagning innan de börjar sitt språkprogram på INTERLINK. På INTERLINK strävar vi efter att försäkra oss om en minnesvärd och transformativ pedagogisk upplevelse för internationella studenter. Om du letar efter ett engelska som andraspråksprogram, speciellt om du planerar att studera vid ett amerikanskt universitet,... [-]


INTERLINK A.C.E. at Montana State University

Campusstudier Heltid 52 dagar May 2019 Amerikas förenta stater Bozeman

[+]

. Ingen återbetalning ges efter sessionen har börjat. Om policyen för avbokning och återbetalning ändras, följer INTERLINK ACE den policy enligt vilken studenten betalat. Finansiell dokumentation för F-1 visum studenter USA Immigration and Customs Enforcement (ICE) kräver att eleverna har tillräckliga ekonomiska resurser för att täcka kostnaderna för skol och levande medan den i USA Studenten, föräldrar, eller en sponsor måste ge en aktuell kontoutdrag eller ett officiellt brev från en bank kontrollera tillräcklig medel. bostads Framställningar Alla ansökningar om att bo på Residence Halls måste placeras minst 6 veckor före början av det program du söker. Kurir Mailing Fee Studenter kan begära att ha godkänt material och I-20 skickat med kurirposttjänst. [-]

INTERLINK A.C.E. at Seattle Pacific University

Campusstudier Heltid 5 veckor May 2019 Amerikas förenta stater Seattle

[+]

17 juli Fall 2017 Session 1 September 21-oktober 27 Fall 2017 Session 2 26 oktober - 6 December September 26 [-]

Kontakt
Besöksadress
INTERLINK Language Centers
890 W. Cherry St. Suite 200
Phone: +1 (303) 278-8337
Email: esl@interlink.edu

Louisville, Colorado, 80027 US
Besöksadress
Washington, District of Columbia, US
Besöksadress
Bozeman, Montana, US