American Language Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Vid ALA tror vi på kraften i dig och din förmåga att lyckas. Därför anses varje elev vara den viktigaste och respekterade delen av ALA-familjen. Vårt vårdande, vårdande och stödjande nätverk av högkvalificerade lärare och professionell studenttjänstpersonal ger en överlägsen inlärningsmiljö som gör att du kan nå dina mål. Vi håller vårt klassrumsstorlek liten så att lärare kan ge maximal personlig uppmärksamhet åt varje elev.

Alla våra program är utformade med dina inlärningsbehov i åtanke. Vår undervisningsfilosofi utvecklades med hjälp av de senaste teorierna och forskningsbaserade metoder för språkinlärning och undervisning som fokuserar på att ge många framgångsrika lärandemål för varje elev.

VARFÖR VÄLJA OSS

 • Alla ALA-campus i USA är certifierade av US Department of Education och ackrediterade av kommissionen på engelska språkprogram Accreditaion
 • Vi är behöriga enligt federal lag att anmäla nonimmigrantstudenter och att utfärda Form I-20 för F-1 visa studenter.
 • ALA specialiserar sig på intensiv engelsk studie med grundnivå, akademisk och avancerad nivå.
 • ALA-universitetspartnerna tillhandahåller en Pathway (NO TOEFL eller ILETS-testning) för studenter från ALA: s nivå 5-kurs.
 • ALA-universitetspartner utfärdar villkorade inträdesskrivelser för ALA-inskrivna studenter.
 • ALA ger gratis universitet rådgivning till sina elever
 • ALA har högkvalificerade native talare med BA / MA / Ph.D TESOL grader, med många års erfarenhet.
 • ALA har små, varierande och interaktiva klasser
 • ALA erbjuder kulturella aktiviteter, fältturer och sociala evenemang.
  * Vissa amerikanska familjehemstjänster är tillgängliga

Uppdrag

Our uppdrag är att ge de bästa lärandes erfarenheterna och stöd till engelska elever för att möta deras lärandebehov för akademiska, professionella och sociala ändamål.

Vårat löfte

ALA-ledningen lovar att ge varje elev vad vi anser vara det bästa värdet och kvaliteten på ESL-utbildning i världen. Vi tackar för möjligheten att tjäna ditt förtroende.

Vår Pathway

ALA är din Pathway till framgång i akademiska eller karriärmål. Vi har många alternativ för att hjälpa dig att uppnå dina engelska mål. Vi erbjuder olika program som passar dina behov. Du kan studera heltid eller deltid, i vårt centrum i USA eller genom online distansutbildning.

Börja din framtid med ALA.

American Language Academy ACCREDITATION

American Language Academy ackrediteras av kommissionen om engelska språkkrogram ackreditering för perioden april 2018 till april 2028 och samtycker till att upprätthålla CEA standarder för engelska språkprogram och institutioner. CEA är erkänt av US Department of Education som en nationellt erkänd ackrediteringsbyrå för engelska språkprogram och institutioner i USA. För mer information om denna ackreditering, kontakta CEA, 1001 N. Fairfax Street, Suite 630, Alexandria, VA 22314, ( 703) 665-3400, För mer information gå till: www.cea-accredit.org
Varför studera på en ackrediterad skola
 • Var säker på att du kommer att få högkvalitativ instruktion och service för bästa lärande erfarenhet
 • Vi har en läroplan fokuserad på att uppfylla våra studerandes bedömda inlärningsbehov. s
 • Vi upprätthåller ett effektivt system för att bedöma studenternas framsteg från den inledande placeringen i kurser till marknadsföring från nivå till nivå.
 • Vi har erfarit, amerikansk modersmål, professionell fakultet som är engagerad i undervisning.
 • Vi har faciliteter och administrativ personal för att ge en utmärkt läromiljö.
 • Vi tillhandahåller ett brett utbud av studenttjänster från orientering; akademisk visum, invandring och bostadsrådgivning; och sociala, fritids och kulturella aktiviteter

Platser

Greensboro