Avel Flight School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Avel Flygskolan är FAA Part 141 och FAA Del 65 godkända flygutbildningsorganisation utbildning piloter från hela världen. Vi är också stolta över att säga att vi har möjlighet att träna veteraner finansieras av Department of Veterans Affairs som vi VA godkänd också. Avel Flygskolan är bland några få utvalda flygskolor som också SEVIS godkänts av Immigration and Customs Enforcement, till Department of Homeland Security utbilda internationella studenter.

Utrustad med toppmoderna flygplan, flygsimulatorer, klassrum och faciliteter, Avel Flygskolan bibehåller mycket höga säkerhetsstandarder över Federal Aviation Administration (FAA) och International Civil Aviation Organization (ICAO) krav.

Avel Flygskolan är belägen vid DuPage Airport, West Chicago, , USA, Med en annan gren i chennai, Indien catering till den asiatiska subkontinenten.

Vårt mål är att ge världsklass utbildning med den senaste tekniken och trender inom luftfarten att producera höga kaliber piloter. Några av de kurser vi erbjuder Private Pilot License, CPL, IFR, flyginstruktörsbehörigheter, singel och flermotoriga betyg, Flygplan / Flight Dispatcher Course.

Vid Avel Flygskolan säkerhet är vår högsta prioritet. Alla våra flygplan har utmärkta säkerhetsstatistik och underhålls av FAA certifierade professionella mekaniker. Med vår vänliga administrativ personal, erfaren Chief Flight Instructor och våra högt kvalificerade instruktörer, kommer du att få högsta kvalitet flygutbildning och har en fantastisk lärande upplevelse med oss.

Vid Avel Flygskolan, Du kommer att slutföra din flygutbildning på tid och inom budget. Dessutom kommer du att uppleva enastående utbildning och dra nytta av vår omfattande stödsystem. Gå med i vår flygning skolan idag och göra dina drömmar till verklighet!

Avel Flygskolan i Chicago, Illinois, USA erbjuder en rad flygutbildningar. Om du letar efter den bästa flygträning i Chicago, Illinois, USA eller Pilot School eller Pilot Training, har du kommit till rätt ställe.

Internationella studenter Vid Avel FlygskolanVi erbjuder flygträning för internationella studenter. Våra kurser är utformade för att passa internationella krav elev och deras respektive civil luftfart myndighetskrav.

Vårt mål är att tillhandahålla säkra, toppkvalitet flygutbildning i en vänlig och professionell miljö. Vi strävar efter att göra din tid med oss ​​bekväma och smidig, så att du kan fokusera på att uppnå din dröm att bli en professionell pilot.

Våra inreseförfarandena har gjorts enkel att göra det enkelt för internationella studenter inskrivna på vår flygskola. Läs mer om vår antagning.

Vi erbjuder flera pilotutbildningskurs alternativ för att uppfylla kraven och behoven hos våra internationella studenter och hjälpa till arbetsförmedling också.

Platser

Västra Chicago

Avel Flight School / Flight Dispatcher School in Chicago, Illinois, USA

Address
Avel Flight School,
DuPage Airport,
3N040 Powis Road

60185 Västra Chicago, Illinois, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 847-466-5161

Chennai

Address
Old No. 20, No. 18, 1st Floor, Anna Nagar West End Colony Street, New Colony
600050 Chennai, Tamil Nadu, Indien