Läs den officiella beskrivningen

Avel Flygskolan är FAA Part 141 och FAA Del 65 godkända flygutbildningsorganisation utbildning piloter från hela världen. Vi är också stolta över att säga att vi har möjlighet att träna veteraner finansieras av Department of Veterans Affairs som vi VA godkänd också. Avel Flygskolan är bland några få utvalda flygskolor som också SEVIS godkänts av Immigration and Customs Enforcement, till Department of Homeland Security utbilda internationella studenter.

Utrustad med toppmoderna flygplan, flygsimulatorer, klassrum och faciliteter, Avel Flygskolan bibehåller mycket höga säkerhetsstandarder över Federal Aviation Administration (FAA) och International Civil Aviation Organization (ICAO) krav.

Avel Flygskolan är belägen vid DuPage Airport, West Chicago, , USA, Med en annan gren i chennai, Indien catering till den asiatiska subkontinenten.

Vårt mål är att ge världsklass utbildning med den senaste tekniken och trender inom luftfarten att producera höga kaliber piloter. Några av de kurser vi erbjuder Private Pilot License, CPL, IFR, flyginstruktörsbehörigheter, singel och flermotoriga betyg, Flygplan / Flight Dispatcher Course.

Vid Avel Flygskolan säkerhet är vår högsta prioritet. Alla våra flygplan har utmärkta säkerhetsstatistik och underhålls av FAA certifierade professionella mekaniker. Med vår vänliga administrativ personal, erfaren Chief Flight Instructor och våra högt kvalificerade instruktörer, kommer du att få högsta kvalitet flygutbildning och har en fantastisk lärande upplevelse med oss.

Vid Avel Flygskolan, Du kommer att slutföra din flygutbildning på tid och inom budget. Dessutom kommer du att uppleva enastående utbildning och dra nytta av vår omfattande stödsystem. Gå med i vår flygning skolan idag och göra dina drömmar till verklighet!

Avel Flygskolan i Chicago, Illinois, USA erbjuder en rad flygutbildningar. Om du letar efter den bästa flygträning i Chicago, Illinois, USA eller Pilot School eller Pilot Training, har du kommit till rätt ställe.

Internationella studenter Vid Avel FlygskolanVi erbjuder flygträning för internationella studenter. Våra kurser är utformade för att passa internationella krav elev och deras respektive civil luftfart myndighetskrav.

Vårt mål är att tillhandahålla säkra, toppkvalitet flygutbildning i en vänlig och professionell miljö. Vi strävar efter att göra din tid med oss ​​bekväma och smidig, så att du kan fokusera på att uppnå din dröm att bli en professionell pilot.

Våra inreseförfarandena har gjorts enkel att göra det enkelt för internationella studenter inskrivna på vår flygskola. Läs mer om vår antagning.

Vi erbjuder flera pilotutbildningskurs alternativ för att uppfylla kraven och behoven hos våra internationella studenter och hjälpa till arbetsförmedling också.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Avel Flight School

Commercial Pilot License kan du flyga ett flygplan för ersättning eller hyra. Detta är också ett minimikrav licens för anställning som pilot eller bli en flyginstruktör. ... [+]

Commercial Pilot License kan du flyga ett flygplan för ersättning eller hyra. Detta är också ett minimikrav licens för anställning som pilot eller bli en flyginstruktör. Kommersiella piloter kan också betalas för vissa typer av operationer, såsom banner bogsering, jordbrukstillämpningar, och fotografi.

Minimikrav för att få en CPL Vara minst 18 år Kunna läsa, tala, skriva och förstå det engelska språket flytande. Håll en privat flygcertifikat. Erhålla åtminstone en andra klass läkarintyg från en flygläkare Passera ett datoriserat flygkunskapstest Ackumuleras och logga en viss mängd träning och erfarenhet enligt del 61, avdelning 14 i Code of Federal Regulations (CFR) avsnitt 61,129. Passera ett muntligt prov och flygtest som administreras av en FAA inspektör eller utsedda examinator ... [-]
Amerikas förenta stater Västra Chicago Indien Chennai
September 2020
Engelska
Heltid
6 - 8 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Avel Flight School

Flygbolaget Dispatcher även känd som Flight avsändare eller flygklarerare är en av de bäst betalda och spännande jobb inom flygindustrin. Varje flygbolag kräver flygplans ... [+]

Flygbolaget Dispatcher även känd som Flight avsändare eller flygklarerare är en av de bäst betalda och spännande jobb inom flygindustrin. Varje flygbolag kräver flygplansledare lika mycket som piloter inom flygtrafiken. Med en FAA Flygplan Dispatcher certifikat, karriärmöjligheter öppna upp över hela världen!

Efter examen från Avel Flygskolan och skaffa din FAA Flygplan Dispatcher certifikat, kommer du att vara redo att arbeta i ett flygbolag, dela beslut kommandot med ett flygbolag kapten.

Några av ansvar och arbetsbeskrivning av en Flight Dispatcher är:

Ansvarig för planering och övervakning av utvecklingen av en flygresa Avsändare är juridiskt ansvarig för säkerheten vid en flygning tillsammans med befälhavaren Har befogenhet att skjuta, avleda eller avbryta en flygning De flesta kommersiella operationer kräver både flyg avsändare och befälhavaren kombineras för att godkänna och släppa en flygning En flygning avsändare är skyldig att visa omfattande kunskap om flyg jämförbar med kaptenen på ett flygplan som innehar ett trafikflygarcertifikat flygcertifikat, vilket är den högsta flygcertifikat uppnås. ... [-]
Amerikas förenta stater Västra Chicago Indien Chennai
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 veckor
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Avel Flight School

En instrumentbehörighet krävs för en pilot att flyga under instrumentflygreglerna (IFR). Under dessa förhållanden piloten inte kan använda externa visuella referenser för ... [+]

En instrumentbehörighet krävs för en pilot att flyga under instrumentflygreglerna (IFR). Under dessa förhållanden piloten inte kan använda externa visuella referenser för navigering och flyger flygplanet endast grundar sig på instrumenten i cockpit. Denna klassificering är också ett krav för anställning som professionell pilot och är en förutsättning för trafikflygarcertifikat ATPL (ATPL).

Minimikrav för att få en instrumentbehörighet Vara minst 17 år Kunna läsa, tala, skriva och förstå det engelska språket flytande. Håll en privat flygcertifikat. Erhålla åtminstone en tredje klass läkarintyg från en flygläkare Passera ett datoriserat flygkunskapstest Ackumuleras och logga en viss mängd träning och erfarenhet enligt del 61, avdelning 14 i Code of Federal Regulations (CFR) avsnitt 61,65. Passera ett muntligt prov och flygtest som administreras av en FAA inspektör eller utsedda examinator ... [-]
Amerikas förenta stater Västra Chicago Indien Chennai
September 2020
Engelska
Heltid
4 - 6 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Avel Flight School

Private Pilot License tillåter dig att vara befälhavare på ett flygplan för icke kommersiella ändamål. Detta är också det första steget mot att få din CPL och senare ett ... [+]

Private Pilot License tillåter dig att vara befälhavare på ett flygplan för icke kommersiella ändamål. Detta är också det första steget mot att få din CPL och senare ett flygbolag jobb. Bland de många privilages av Private Pilot License, är du också tillåtet att driva välgörenhet flyg föremål för vissa begränsningar, och kan delta i liknande aktiviteter, såsom Angel Flight, Civil Air Patrol och många andra.

Minimikrav för att få en privat flygcertifikat Vara minst 17 år Kunna läsa, tala, skriva och förstå det engelska språket flytande. Erhålla åtminstone en tredje klass läkarintyg från en flygläkare Passera ett datoriserat flygkunskapstest Ackumuleras och logga en viss mängd träning och erfarenhet enligt del 61, avdelning 14 i Code of Federal Regulations (CFR) avsnitt 61,109. Passera ett muntligt prov och flygtest som administreras av en FAA inspektör eller utsedda examinator ... [-]
Amerikas förenta stater Västra Chicago Indien Chennai
September 2020
Engelska
Heltid
6 - 8 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

IFR Flight In The Multi Engine At Avel Flight School.