Bellevue College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Hälsningar! Som ordförande i Bellevue College, jag är glad att du har tagit dig tid att besöka vår hemsida och lära sig om vår underbara college, som ligger på en vacker trädbevuxen campus i hjärtat av Bellevue. BC bildades för nästan 50 år sedan som en del av en rörelse för att leverera prisvärd och tillgänglig utbildning till medborgarna i Eastside och omgivningen, och vi är stolta över att fortsätta denna tradition idag.

Bellevue College President

BC är den tredje största lärosäte i delstaten Washington. Vi är en student-fokuserad öppet tillträde institution som lägger stark tonvikt på utmärkta undervisning och små klasser. Förra året, en oerhört skiftande grupp av 37.000 elever valde BC att uppfylla en mängd olika pedagogiska och professionella mål.

Majoriteten av våra studenter anmäla sig till en av sex överföringsprogram - de slutför de två första åren av sin utbildning här och sedan överföra till ett universitet för att slutföra sin kandidatexamen. Vi skickar fler överförings studenter till universitetet i Washington än någon annan kommun eller teknisk högskola i staten.

En annan grupp av BC studenter är karriärfokuserade - vi erbjuder närmare 100 professionella och tekniska program i hög efterfrågan karriär områden som förbereder våra studenter för jobb idag och morgondagens möjligheter.

Andra väljer BC att lära sig engelska eller förbättra sina grundläggande färdigheter; Retool sina färdigheter i vårt Worker Omskolning program; fortsätta sin utbildning för att avancera i karriären med en Fortbildnings klass; eller tjäna college kredit medan fortfarande i gymnasiet med snabbstart programmet. Vi arbetar hårt för att se till BC är utrustad för att möta behoven hos eleverna för framtiden. Under de kommande två åren, vi räknar med att lägga ytterligare fyra kandidatexamina, utöver de tre programmen som vi redan erbjuder. Vi är i färd med att utveckla en ny East Campus i Issaquah som kommer att göra våra klasser mer tillgängliga för folk i East King County. Och vi planerar att bryta mark på en state-of-the-art anläggning som kommer att inrymma våra växande Health Sciences program, utbilda människor för jobb inom vårdsektorn.

Efter att ha utforskat denna webbplats, jag inbjuder dig att besöka vår campus snart så att du kan se själv vad som gör Bellevue College så speciell. Du kan schemalägga ett campus tour, träffa en akademisk rådgivare eller diskutera dina karriärmål med en kurator. Eller, om du bor långt från campus eller föredrar ett flexibelt schema, lära dig mer om våra omfattande online-erbjudanden. Återigen, tack för att du tog dig tid att lära sig mer om Bellevue College, och jag hoppas att ni kommer att dra nytta av de fantastiska möjligheter som vi erbjuder.

Dave Regel President, Bellevue College

Platser

Bellevue

Bellevue College

Address
3000 Landerholm Circle SE Bellevue, WA 98007-6406
Bellevue, Washington, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 425-564-1000