Bilingual Education Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Brev från direktören

Hälsningar och välkommen till Bilingual Education Institute (BEI). Från en blygsam start i 1982, har BEI blivit en av statens främsta språkliga och kulturella utbildningscentrum. I alla avseenden, är vi engagerade i att hjälpa individer att förvärva och förstå andra språk och kulturer. Människor gör ett institut stor, så om du är student, lärare, anställd, student, företag, granne eller besökare, är ditt intresse och entusiasm värderas och uppskattat. Det är våra gemensamma ansträngningar, dock att i dag göra detta institut sådan levande plats att studera, lära, arbeta, och att göra nya livstid vänner.

Som vi alla vet, är vår värld blir mindre. Vi kan få kontakt med andra runt om i världen genom att klicka på en knapp. Viktigare än någonsin, språk är inte bara kommunikationsmedel utan även verktyg och färdigheter för att ansluta och arbeta med våra konkurrenter. Här på BEI, först och främst, ansluter folk.

Vi förväntar oss att vår fakultet att vara stora lärare, och vår personal att vara medkännande, serviceinriktad, och framför allt, effektiva handledare. De förkroppsligar den anda av generositet och optimistisk och outtröttliga attityd så utbrett här. Dessutom erbjuder vi våra elever en mångsidig men ändå nära sammansvetsad grupp och state-of-the-art teknik som ger dem största möjliga utrymme för accelererad språkinlärning, men fokuserat tillräckligt för att uppnå kvalitetsresultat.

Det är ett nöje att välkomna dig till BEI. Vår personal och lärare är mycket glada över möjligheten att arbeta med dig och för att hjälpa dig att nå dina språk mål och syften. Lyckönskningar som du går ombord på ditt språk resa. Vi kommer att stödja dig hela vägen.
Varma hälsningar, Gordana Arnautovic Director, BEI

Varför BEI?

BEI har gett kvalitet mångkulturell utbildning till individer, grupper och program statlig tjänst i Houston-området för mer än tjugofem år.

Som en av de få ackrediterade privata språkskolor i Houston, fortsätter vi att bygga vår roll som ledare i mångkulturell kommunikation genom olika projekt som sträcker sig från flykting utbildningsprogram till vårt Intensive English Program, och främmande språk program.

BEI uppdrag är att skapa unika erfarenheter av lärande bidrar till att uppnå kommunikation med förståelse tvärkulturella miljöer genom effektiv global partnering, delaktighet, självkännedom, och innovativa produkter och tjänster.

För att nå vårt uppdrag, BEI lärare och personal upprätthåller följande principer som antogs av principerna för etik för ACCET ackrediterade institutioner.

Platser

Houston

Address
6060 Richmond Ave, Suite 180
Houston, TX 77057

TX 77057 Houston, Texas, Amerikas förenta stater