Bristow Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Bristow Academy

Bristow Academy är en av världens största kommersiella helikopter utbildningsanordnare, med en global kundbas som spänner över 120 länder. Det leder så många som 45.000 utbildning flygtimmar per år med en flotta på mer än 50 flygplan. Akademins campus är i Titusville, Florida. Ytterligare faciliteter utbildning ligger i Carson City, Nevada, och Gloucester, England.

Bristow Academy är ackrediterat av ackrediterande kommissionen Karriär Skolor och högskolor (ACCSC). ACCSC är en erkänd ackreditering av organ från US Department of Education. ACCSC ackreditering främjar institutionellt ansvar genom att systematiskt och omfattande utvärdering av institutioner som bygger på kriterier som fastställts via Standarder för ackreditering. Som en ACCSC-ackrediterad institution, är Bristow Academy åtagit sig att fortlöpande bedömning och förbättring av utbildningens kvalitet och ständiga förbättringar.

Som specialiserat sig på "ab initio" utbildning, är Bristow Academy filosofi att det man lär sig först, lär en bäst. Ledare för Bristow Academy stärka utbildningsorganisationen genom att göra säkerhets excellens en integrerad del av all verksamhet. Från allra första början, är säkerheten kärnan i alla utbildningsprogram, och kombineras med en förbättrad betoning på professionalism och teoretiska kunskaper. Detta tillvägagångssätt utvecklar framtida ledare luftfarts genom att ingjuta en grund för vanliga beteenden som främjar professionell utveckling, ständiga förbättringar och förbättrade personliga normer under hela sin karriär.

Som Bristow Academy student, kommer du dra nytta av en exceptionell utbildningsmiljö som kombinerar professionella heltids flyg- och teorilärare med en stor, modern flotta av minutiöst bibehållas helikoptrar.

Bristow Academy utexaminerade njuta av framgångsrika givande karriärer inom offshore olja och gas, sök och räddning, militära operationer, brottsbekämpande, rörledningar och allmännyttiga tjänster, brandbekämpning, media, turism, jordbruk och andra roterande flygplansuppdrag.

Nätverk av supporttjänster

Från registrering till examen och därefter får du sakkunnig vägledning och rådgivning. Före träning börjar, Bristow Academy personal ge praktisk hjälp med din omlokalisering krav. Under hela din träning, erbjuder vi resurser och vägledning för att göra din utbildning smidig och framgångsrik.

Karriär rådgivning och platsförmedlingsstöd hjälper dig att förstå den aktuella marknaden och hur man landa en position som bäst utnyttjar dina kunskaper. Det breda nätverk av Bristow Academy alumner är en värdefull källa till stöd efter examen.

Den Bristow Academy flotta ingår VFR- IFR- och NVG-utrustade flygplan:

sikorsky 300CBi robinson R22 Bell 206 JetRanger AS355 Twin ekorre Robinson R44 Agusta 109E

flygutbildning

Bristow Academy erbjuder kommersiella och militära flyg utbildningsprogram som är anpassade för att möta de individuella behoven i grupp kontrakts kunder. Militär utbildningsprogram genomförs av en kärna av mycket erfarna tidigare militära instruktör piloter (IP), många med Special Operations och Combat flygande erfarenhet.

Bristow Academy har godkänts av Federal Aviation Administration (FAA), Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA), Department of Homeland Security (för utfärdande av F-1 och M-1 studentvisum), och Veterans Administration (för utbildning av veteraner, reservister och andra berättigade personer enligt bestämmelserna i avdelning 38, US Code).

Platser

Titusville

Bristow Academy

Address
365 Golden Knights Blvd

32780 Titusville, florida, Amerikas förenta stater

Chesterfield

Address
Gloucestershire Airport Cheltenham

GL51 6SR Chesterfield, england, Storbritannien