Brookdale Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om kollegiet

Brookdale Community College är ett offentligt högskola i New Jersey. Vårt huvudområde ligger i Lincroft, och vi har många platser som betjänar de större delarna av Monmouth County. Vi ligger nära den ikoniska Jersey Shore med dess vackra stränder. Populära destinationer som New York City, Philadelphia och Washington, DC är bara en buss- eller tågresa bort.

Öppna antagningar, ESL / internationellt studentstöd, en säker campusmiljö och enkel överföring till universitet gör Brookdale till en utmärkt plats för internationella studenter att börja sin amerikanska högskoleepplevelse.

Brookdale erbjuder 90 examens- och certifikatprogram som listas i vår college-katalog: http://catalog.brookdalecc.edu/

Alla studenter uppmuntras att delta i över 50 studentklubbar, många campusevenemang, gästföreläsningar, resor och föreställningar som erbjuds genom vår livliga avdelning för studentliv. Vi erbjuder också ett fantastiskt atletiskt program med nationella mästerskapslag i många sporter.

119274_IMG_2187.JPG

Brookdale tillhandahåller också ett brett utbud av studenttjänster inklusive möjligheter till praktikplatser och ledarutveckling, karriärförberedelse, akademisk rådgivning, gratis handledning, personlig rådgivning och stöd för studenter med funktionsnedsättningar.

119283_95-recommend-1000x380-L.jpg

Titta på vårt campus uppifrån i vår Fly High-video.

För mer information och ansökan, besök vår webbplats www.brookdalecc.edu.

Platser

Middletown

Address
Newman Springs Road,765
07738 Middletown, New Jersey, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium