Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN) Den Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN) fungerar som en lokal talang pipeline som förbinder studenter till industri och samhälle genom praktik, jobb, händelser, och programmering. Grundades 2014 av Downtown Brooklyn partnerskapet med stöd från staden New York, är BE.IN uppdrag att främja samarbete mellan medlemsinstitutioner att bredda och berika akademiska program, uppmuntra stordriftsfördelar genom gemensamma tjänster, expandera och uppmuntra gemenskap serviceaktiviteter och bränsle ekonomisk tillväxt genom att vara en magnet för att dra de bästa studenterna och lärare att studera, utforska, levande, praktikant, och arbete i Brooklyn.

BE.IN arbetar också för att skapa en känsla av gemenskap bland över 11.000 lärare och personal på våra tio medlemsorganisationer, anslut områdets 66.000 studenter till praktik och jobb, och hjälpa lokala företag källa de bästa talangerna för att fylla praktik och forskar fläckar rätt i sin egen bakgård - Brooklyn. Brooklyn Education Innovation Network består för närvarande av 10 medlemsinstitutioner:

Berkeley College Brooklyn Law School Empire State College (SUNY) LIU Brooklyn Medgar Evers College (CUNY) New York City College of Technology (CUNY) New York University Pratt Institute St Francis College St Josephs College

BE.IN styrs av en styrelse bestående av college, universitet, och lag skolan presidenter. Den dagliga verksamheten sköts av verkställande direktören med ledning av fjorton arbetsutskott och Downtown Brooklyn partnerskapet. Dessutom är BE.IN i färd med att utveckla en extern rådgivande kommitté som leds av Robert Walsh, tidigare NYC Small Business Services kommissionär. Den externa kommittén kommer att ge feedback i realtid till BE.IN medlemsorganisationer för att påverka utveckling av kursplaner och karriär förberedelse.

BE.IN framgång Under det senaste året har BE.IN bidragit till arbetskraften behov av utveckling Downtown Brooklyn innovationsföretag i mångfasetterade sätt, inklusive, men inte begränsat till:

Arbetat med mer än 230 innovationsföretag att rekrytera, veterinär, och placeras studenter och alumner i jobb och praktikplatser. Förutsatt medlemsinstitutioner med mer än 6000 arbetstillfällen och praktik möjligheter som finns i New York genom vårt jobb ombord bokföring, uppsökande, och direkt kontakt med företag. Anslutna innovationsföretag som är i behov av talang till Downtown Brooklyn högskolor och universitet genom uppfyller-ups, e-kommunikation, och återuppta insamling. Konservativt matchas mer än 1000 studenter till jobb och praktikplatser. Förvaltning och kontroll av Brooklyn Tech Triangle Praktikprogram (BTTIP), i samarbete med New York City College of Technology och NYC Tech Talent Pipeline. Utvecklat en praktikplats mall för små företag och nystartade företag som BE.IN skulle samordna och hantera. Forskat och spridas tillgängliga jobb och praktikplatser i Brooklyn Tech triangeln.

Att överbrygga klyftan mellan Downtown Brooklyn innovationsnystartade företag och högskolor har varit en prioritet för BE.IN. En viktig del av BE.IN uppdrag är att förespråka på uppdrag av företagen innovations att vidareutveckla och förbättra BE.IN studentens kompetens och kapacitet för att möta behoven i NYC växande innovationsekonomin. Denna utveckling har rekommenderade ändringar i läroplanen bygger på återkoppling arbetsgivare och ökade professionella möjligheter för studenter utveckling. När det gäller professionell utveckling av Downtown Brooklyn studenter, BE. I utför för närvarande, eller är i färd med att utföra ett stort antal program och evenemang, inklusive:

BE.INnovative Symposium, en veckolång toppmöte entreprenörskap fokuserade på att ansluta de kreativa, akademiska och lokala bransch samhällen med co-ledda lärare och branschpaneler, öppna kontors turer, och en mentor hackathon som syftar till att ta itu med viktiga lokala frågor. BE.INnovative Meet-ups som förbinder lärare, personal och studenter till företag innovations för karriär och intern undersökning. BE.INnovative ledare, som ger studenter med ledaregenskaper workshops, möjligheter att träffa valda och offentliga tjänstemän, och att delta i speciella evenemang och program. BE.INnovative Professional Development Workshop Series baserat på branschspecifika feedback. BE.INnovative samhällstjänst evenemang och program för att öka elevernas engagemang i Brooklyn. BE.INnovative Boot Camps inriktad på entreprenörskap, kreativitet och grundläggande kodning. BE.INnovative Fellowship Program för att utbilda studenter om entreprenörskap, innovation och kreativitet och dess skärning med traditionella akademiska discipliner och industrier.

Platser

New York

BE.IN