CBT College - Miami

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

För studenter som bor utanför USA (US) och vill tjäna en examen från en högskola som ligger i en av de mest dynamiska och mångkulturella städerna i världen, är KBT College perfekt passform för dig.

KBT College är en nationellt ackrediterade och en internationellt erkänd College i USA med fem campus i hela Greater Miami-området, den folkrikaste staden i Florida. Var och en av akademins campus är bara några minuter från Miamis berömda gnistrande vita sandstränder.

Dessutom erbjuder KBT College internationella studenter med en förstklassig utbildning samt en möjlighet att få erfarenhet av yrken som är i hög efterfrågan över hela världen.

KBT College har ett stort utbud av examina som tillgodoser varje enskild intresse eller schema. Välj att komplettera din examen från vår School of Business, Institutionen för teknik, Sektionen för Allied Health, School of Modern Arts eller School of Languages. Vår tillämpade undervisa och praktisk utbildning, förbereda eleverna för att bli dominerande siffror på den globala marknaden.

KBT College erbjuder våra elever:

15: 1 elev lärare. 5 platser i hjärtat av Miami. Ekonomiskt stöd (för dem som omfattas). Karriärtjänster stöd under och efter examen.

Historia av KBT College

College of Business and Technology (KBT College) grundades 1988 av Fernando Llerena och Gladys Llerena. KBT College erkändes 2000 av Greater Miami handelskammaren som en av Top 100 spansktalande företag i Florida. År 2002 började KBT College erbjuder associera utbildningsprogram och ändrade ackreditering till Acics (ackrediterande rådet för oberoende skolorna) för att bedriva högskoleexamina. KBT är ett vinstdrivande, privat, två år Career College som erbjuder Associate studieprogram i näringslivet, hälsovård, teknik och konstruktion svälla som tidigare icke-graders-program. År 2005, KBT College öppnade två filial campus i Miami och Hialeah och år 2008 öppnade KBT en filial i Cutler Bay. Under 2010 kommer KBT öppnar West Kendall gren. CBT College är ackrediterat av ackrediterande rådet för oberoende skolorna (Acics) att tilldela diplom och akademiska associerar grader. KBT är också licensierade av kommissionen för Independent utbildning (CIE) och certifierade av Förenta staternas Department of Education. Dessutom är KBT under reglering av Floridas Statewide numreringssystem som underlättar överföringen av kurser mellan de deltagande institutionerna. Testimonial Som en 21-årig ensamstående mamma, har det varit mycket svårt för mig att jonglera skola, arbete, och min 2 år gamla son. Lyckligtvis har KBT varit en stor hjälp att arbeta med mig att få min Associates Civilekonom. Fördelen med att ha lärare hjälpa mig att förstå varje ämne och ett flexibelt schema, gav mig den hjälp jag alltid behövs för att hålla saker och ting flyter. Jag gick till klass på natten och arbetade under dagen och nu är jag äntligen examen den här månaden! Allt det hårda arbete och engagemang har varit helt värt all min tid! Tack KBT College!

-Eliexa Leon, Graduate i AD i Business Administration (klass 2010) ____ Desde mi llegada en este país decidí estudiar para tener una mejor calidad de vida para mí y mi familia. Ingresé en KBT College para ser Tecnico de Aire Acondicionado la cual gracias a los profesores han aprendido todo lo relacionado en esta Industria y me siento preparado para empezar en trabajar como técnico. Tambien decidí incorporarme en las Clases de inglés (ESL) para continuar mi desarrollo Académico. Me siento satisfecho con la preparación y dedicación de los profesores y del colectivo de los Trabajadores de KBT los cual Han sido de gran ayuda en mi preparación Académica. Ahora, mi hijo y mi sobrino ingresaron también en KBT Despues de ver mis resultados.

-Reinaldo Izquierdo, Examen från Diploma in A / C Tech (spansk Program) och som för närvarande inskrivna i ESL program. ____ Tack KBT för att ge mig de kunskaper och färdigheter som jag behövde för att bli en certifierad medicinsk Coder och Biller. KBT är en märklig college. Från det ögonblick som jag kom, möttes jag av en professionell personal som erbjöd mig vägledning och råd. Klasserna är små, så vi får mer personlig uppmärksamhet än vad du gör i de flesta högskolor. Professorerna jag stötte på var kunnig och mycket tillgänglig både på och utanför campus. Under hela denna resa har jag träffat många underbara människor som kraftigt har berikat mitt liv. Jag kunde förvärva anställning vid en mycket framstående läkare kontor på grund av den expertis och praktisk utbildning jag fått. Jag utan tvekan rekommendera KBT som din college val.

-Maria Gomez, Examen från Diploma in Medical Coding & Billing ____ Hej mitt namn är Gloria. Min erfarenhet på CBT College har varit givande. Även med mitt språk hinder men klasserna har fått instruktioner på engelska instruktörer har hjälpt mig på spanska, vilket har gjort mina studier framgångsrikt. I medicinsk assistent Jag var naturligtvis mest imponerad av anatomi och Flebotomi på grund av kvaliteten i klassrummet händer på tillvägagångssätt.

-Gloria Velasquez, AD i medicinsk Assisting ____ Jag ​​började ta Medical Assisting programmet och sedan bestämde sig för att fortsätta min utbildning och tjäna ett intresseföretag grad. Att vara student vid CBT College har öppnat många möjligheter för mig att utöka mina studier för att ytterligare förbereda mig för den tekniska framtid. Förutom att få en bra utbildning, har jag inte gå långt eftersom KBT college är rätt i mitt kvarter och ger en läroplan som är lika med om inte bättre än någon större college. Beslutar att gå tillbaka till college var det svåra, att komma in och hålla jämna steg med all verksamhet har varit en givande upplevelse. Jag kan inte fatta att jag inte gjorde det tidigare. Tack till alla professorer och personal för deras hårda arbete och den hjälp de har lämnat.

-Roselynd Winfield, AD i medicinsk Assisting ____ Gracias en KBT llevo 2 aastat trabajando y progresando en mi presente empleo. Primero, me gradué de Aire Acondicionado y Refrigeracion (Asociado) teniendo en cuenta la calidad de la escuela, los profesores, y todo el personal colectivo, Volvi NuevaMente a la escuela para estudiar mi Asociado en Electricidad. De esta forma han conseguido expandir mis conocimientos sv este rama. Mientras tenga la oportunidad de estudiar y superarme, siempre pensaré sv KBT como la forma-de salir adelante y progresar sv este país.

-Manuel Silva, Examen från AD i A / C-teknik & AD i El Technology

Platser

Miami

CBT College of Business & Technology

Address
Main Campus,
8700 W. Flagler St,
Suite 420

33174 Miami, florida, Amerikas förenta stater