Cal Poly English Language Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den Cal Poly English Language Institute (CPELI) specialiserar sig på Engelska som andraspråk (ESL) instruktion och akademiska förberedelser för internationella studenter som planerar att fortsätta sin högre utbildning i Förenta staterna. Vår esl Programmet består av fem nivåer av undervisning, från nybörjare till avancerad. Kurserna är utformade för att utveckla språket och studera färdigheter som krävs för att lyckas i en amerikansk högskola eller universitet. Förutom vår heltid Intensive English Program, vårt institut, i samarbete med Cal Poly Pomona College of Extended UniversityErbjuder även kortfristiga yrkesutbildningsprogram samt Engelska och amerikanska kultur Camps. Vi strävar efter att förbättra vår undervisning med en rad olika möjligheter för studenter att praktisera vad de lär sig, både i konversation ClubOch i mer informella kulturmiljöer såsom resor till museer, konserter, festivaler och idrottsevenemang. Vår övertygelse är att en student lär sig genom "att göra" och genom att utmanas dagligen med nytt material och nya idéer.

Vi anser att det är absolut nödvändigt att gå bortom dessa språkkunskaper genom att instruera våra studenter på kulturen i klassrummet. Denna kultur består av hur man studerar, hur man tar ett prov, hur man använder en dator, hur forskning och organisera idéer och hur man beter sig i den akademiska miljön. Den taktik som vi lär baseras på vad vi själva har upplevt som studenter och på vilka professorer vid Cal Poly Pomona kräver av sina elever. Detta är anledningen till att vi ger våra studenter med grundläggande datautbildning, TOEFL beredningoch kredit bärande klasser för övre nivå studenter. Vi tror starkt på att ingen internationell student är helt förberedd för universitetsstudier utan dessa akademiska färdigheter. Det är endast genom en kombination av fasta språkkunskaper och ansvars akademiska färdigheter som en student kan nå framgång.

Vid CPELI vårt fokus ligger på eleven, så anställda är alltid tillgängliga för att råda studenter på bostäder, sjukförsäkring, invandringslagar, krav på registrering, och college placering. Så, kom och ansluta sig till oss. Vi har varit förbereda eleverna för universitetsstudier sedan 1991, och vi vill att du ska vara en del av Cal Poly English Language Institute. Vårt mål är att hjälpa dig att nå ditt mål.

Platser

Pomona

Cal Poly English Language Institute

Address
3801 W. Temple Ave., Bldg. 86
CA 91768 Pomona, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 909.869.4814