Computer Systems Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför CSI?

Program Variation

De flesta skolor erbjuder endast ESL. Vi är inte som de flesta skolor. Förutom att ha tre nivåer av ESL erbjuder vi Skill Building och akademiska ESL program. Dessa program är utmärkt för studenter som söker att få en högre utbildningsnivå.

Användbart Internationell antagning Personal

Vi vet hur svårt det är att ansöka om att bli en internationell student. Vår antagning personal välutbildade i F-1 process för att hjälpa dig från början till slut, från att fylla i pappersarbete, och schemaläggning klasser.

Möjlighet till Yrkeserfarenhet

En grundläggande del av vår Skill Building program är för studenter att komplettera klassrumsundervisningen med extern. För att göra detta, är internationella studenter utfärdade arbetstillstånd genom CPT (Curricular praktik).

Prisvärd undervisning

Det finns tillräckligt med spänning lära sig att passa in i en ny kultur. Ekonomi bör inte lägga till det. För att göra livet lättare för våra studenter, vi försöker hålla vår undervisning prisvärd. ESL program startar på endast $ 3600 undervisning för 33 veckor.

Flera platser - Chicago och Boston

Vi har campus i två av USA: s största städer. Detta ger studenterna möjlighet att lära sig om den amerikanska kulturen på ett sätt som inte kan undervisas i klassrummet.

Kvalitets Faciliteter

Klassrumsmiljö är en viktig del av inlärningsprocessen. Vi erbjuder lokaler som är tillräckligt stora för att bekvämt rymma våra klasser och utrusta dem med up-to-date teknik.

Pendlings vänliga

De Chicago, Charlestown, och Skokie campus är tillgängliga via kollektivtrafik. Lombard och Worcester har studenten parkering. Alla campus är inom köravstånd från respektive innerstäderna i Chicago och Boston.

Platser

chicago

Address
Chicago Campus
29 E Madison St

IL 60602 chicago, Illinois, Amerikas förenta stater

Worcester

Address
Worcester Campus
10 Mechanic Street

MA 01608 Worcester, massachusetts, Amerikas förenta stater

Lombard

Address
Lombard Campus
477 E Butterfield Rd

IL 60148 Lombard, Illinois, Amerikas förenta stater

boston

Address
Charlestown Campus
529 Main Street

MA 02129 boston, massachusetts, Amerikas förenta stater

Skokie

Address
Skokie Campus
8930 Gross Point Road

IL 60077 Skokie, Illinois, Amerikas förenta stater