Columbia West College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Just nu, vi vet att du har en massa frågor om att välja rätt språkskola - och rättmätigt så. Du vill naturligtvis en skola som kombinerar kvalitetsprogram och undervisning, hjälpstudentservice och expert fakultet med en varm och engagerande miljö. Men viktigast av allt, vill du ha en skola som tar sig tid att förstå dig och hjälper dig att behärska det engelska språket så att du kan uppnå dina mål. Andra skolor kan göra liknande löften.

Så vad gör Columbia West College skiljer sig från alla andra?

Först och främst, jag förstår de svårigheter som du inför som en engelsk språk student, eftersom jag gick igenom dem själv när jag kom till USA under tre decennier sedan. Jag är väl förtrogen med den panikartade känslan man får när en amerikansk säger något till dig på engelska som du inte förstår. Jag vet exakt hur frustrerande det kan vara när man inte kan uttrycka dig tydligt på engelska. Och jag förstår din tvekan att tala engelska obehindrat av rädsla för att man kan säga något fel och skämmer ut dig själv. Så jag började skolan speciellt för att hjälpa studenter precis som du. Och eftersom jag har övervinna dessa hinder och hjälpt så många studenter att göra samma sak, vi på Columbia West College förstår de utmaningar du står inför och vet att du kan nå framgång.

Inte bara det, inser vi att du har mycket personliga och unika skäl till att vilja lära sig engelska. Dina behov, mål och önskningar skiljer sig från alla andras, och vi vill sätta dig på en utbildningsväg som passar vad du vill åstadkomma. Columbia West College är här för att hjälpa dig att nå dina mål genom att ge dig en rigorös läroplan, erfarna lärare och "studenter kommer först" miljö för att stödja dig på din resa.

Så oavsett vad dina mål - att främja din utbildning, för att göra dig mer marknadsmässiga arbetsgivare eller helt enkelt att känna sig bekväm och säker att tala till en amerikan, en utbildning på Columbia West College kan fungera som nyckeln till dina drömmar. Viktigast av allt, vi är glada att lära känna dig. Så gå vidare och drömma stort. Låt oss hjälpa dig att göra dina drömmar till verklighet. Vi kan inte vänta med att hjälpa dig att skriva din framgångssaga.

Varma hälsningar, Dr. Samuel N. Lee ordförande Columbia West College

Platser

Los Angeles

Address
3435 Wilshire Blvd., Suite 1700 Los Angeles, CA 90010
Los Angeles, kalifornien, Amerikas förenta stater