California Language Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vid California Language Academy är vi familjeägda och drivna, boutique, språkskola som behandlar alla våra studenter, personal och partners som en del av familjen. Vårt uppdrag och vår passion är att erbjuda personliga, intima och engagerande engelska klasser.

58649_Skjermbilde2017-10-17kl.11.37.47.png

California Language Academy grundades på idén att språk lever och levande. Det måste upplevas för att kunna uppskattas och förstås. Vi erbjuder deltid och heltid engelska klasser i Los Angeles och San Diego. Vid California Language Academy är vi passionerade att lära känna varje person som går genom våra dörrar och vi går ut ur vårt sätt att skapa en varm och personlig klassrumsupplevelse. Det är det som gör oss annorlunda! Vi ser fram emot att personligen välkomna dig till vår roliga och unika California Language Academy-familj!

Varför CLA?

59074_location.png Vi har två vackra södra Kalifornien platser i Los Angeles och San Diego som ligger nära restauranger, shopping, sevärdheter och stränder.
59076_intimateexperience.png Studenter är inte bara ett nummer, de är en del av vår familj. Lärare och personal vill lära känna dig. Vi har små klassstorlekar på högst 10 studenter per klass för personlig uppmärksamhet.
59075_studentservice.png Vi är fullt ackrediterade med en dedikerad studenttjänstchef som kan hjälpa till med studentvisum, boende, aktiviteter och mer så att du har en bekväm och autentisk upplevelse.
59077_customizedsyllabi.png Lektioner är studentcentrerade och hålls utanför minst en gång i månaden för verklig applikation. Kul är solen!
59078_accreditationandawards.png CLA är nominerad till Star Awards 2017 bästa språkskolan i Nordamerika och 99% av våra studenter rekommenderar oss till sina vänner och familj.
59080_idealclassromenvironment.png Våra klassstorlekar är små och väldigt olika för att fokusera på de enskilda elevernas individuella behov. Vi har studenter från över 45 olika länder för en utmärkt nationalitetsmix.
59079_bluebackground.png "Jag gick till andra skolor innan, men kände mig aldrig så här! Jag kände mig aldrig som att jag var en del av en stor familj! Alla är så vänliga och varma och hela denna resa har varit så kul! Min hemvist, Meggie, är perfekt och Roland så roligt! Jag vill inte åka hem. "

58636_Skjermbilde2017-10-17kl.11.40.36.png

Platser

Los Angeles

Address
8632 S. Sepulveda Blvd, Suite # 205
California 90045 Los Angeles, kalifornien, Amerikas förenta stater

San Diego

Address
1133 Sixth Street
California 92101 San Diego, kalifornien, Amerikas förenta stater