Carteret Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Carteret Community College erbjuder möjligheter till livslångt lärande genom traditionell och distansundervisning av hög kvalitet, utbildning, stöd och berikning med det avsedda syftet att förbättra livskvaliteten för alla medborgare i Carteret County och östra North Carolina.

Som svar på lokala affärs- och branschbehov erbjuder kollegiet yrkesutbildningsprogram, inklusive de som är utformade för att stödja turism, marina yrken och juridiska yrken.

Högskolan bidrar till lokala medborgares personliga, sociala och kulturella tillväxt och ger intresserade studenter kurser som överförs till äldre institutioner.

Högskolan är engagerad i både den öppna dörrfilosofin och studenternas lärande och framgång. Det erkänner att vissa individer behöver förbättra sina akademiska färdigheter innan de kan uppnå sina utbildningsmål. Därför upprätthåller kollegiet ett obligatoriskt system för testning och placering av akademiska färdigheter, vilket gör det möjligt för studenter att få effektiva akademiska färdigheter innan de börjar sina valda studieprogram.

Platser

Morehead City

Address
Arendell Street,3505
28557 Morehead City, norra Carolina, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: