HIWASSEE COLLEGE

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi är glada att du funderar på att bli en del av Hiwassee community! Vi är här för att hjälpa dig med allt du behöver. Vi vill gärna besvara eventuella frågor du kan ha om kollegiet från akademiker till överkomliga priser och bortom.

Hiwassee influenser är inte begränsade till närområdet. 10.000 plus alumner bidrar till samhällen i 44 stater och 28 länder. Några av Hiwassee framgångsrika alumner inkluderar: en premiärminister Jordanien, en pensionerad VD för American BMW verksamhet, en Emory hjärtkirurg, och Broadway artist. På bara några korta år, hoppas vi kunna inkludera ditt namn bland våra frodas alumner medlemmar.

Vårt campus har vuxit från bara sju tunnland till en större campus, består av arton byggnader ligger på 400 tunnland. Vi erbjuder en mängd olika universitets parallellt och karriär / yrkesprogrammen leder till Associate of Arts, Associate of Science, Associate of Applied Science, Bachelor of Arts och Bachelor of Science grader.

Under de senaste åren har Hiwassee fått beröm för sitt ekonomiska bistånd, akademiska och atletisk program och har rankats som en av de fem mest prisvärda privata högskolor i Tennessee. Hiwassee professorer, studenter och idrotts- lag också få ofta statewide, nationellt och även internationellt erkännande. Du kan vara en av dessa enastående och välkända studenter medan här på Hiwassee College!

Omgiven av majestät Appalacherna, hittar du själv inspireras på Hiwassee College. Inspirerad att bli mer, för att uppnå storhet, och för att uppfylla drömmar. På Hiwassee högskola, kommer du att uppleva det verkliga livet, autentiska gemenskap, och äventyr runt varje hörn. Här kommer du att upptäcka en högskola som värderar utbildning, kompetens, individualitet, äkthet, tro, och relationer.

Verkliga livet.

Hiwassee College är en plats där lärandet kommer i klassrummet, men framför allt kommer från verkliga erfarenheter. Du kan bli förvånad över hur lite du ser skrivbordet framför dig. Lärande är mer än praktisk. Det är det verkliga livet.

Gemenskap.

Vi tror på gemenskap här. Detta är en plats där du hittar livstid relationer inte bara med dina kamrater, men även dina instruktörer. Många av våra studenter och lärare har liknande mål, övertygelser och hobbies, skapa vänskapsband som går utanför klassrummet.

Adventure.

Med varje hörn du slår, kommer du att hitta äventyr. Friidrott din grej? Vi har nästan varje idrott finns och letar alltid efter nya duktiga idrottare. Mer outdoorsy typ? Här kan du finna dig forsränning ner en flod forsar, vandring ett utmanande spår, eller helt enkelt ta i majestät den vackra naturen.

Hiwassee högskola är en högskola med ett rikt arv i utbildning, en stark gemenskap, en grund av tro och en otyglad äventyrslusta. Lärande är annorlunda här. Det grundades i tro och smitts i excellens.

Fördelar med Delta Hiwassee College - en liten liberal arts college

Hiwassee högskola som en liten, liberal arts college ger studenterna möjligheter att utveckla ledaregenskaper så tidigt som första år. Eleverna har möjlighet att uttrycka sig genom musik, teater, sport, kreativt skrivande, klubbar och organisationer, samtidigt utöka sin nivå av självförtroende i vad de kan bli.

Studenterna kommer att ha större möjligheter för en-mot-en kontakt med professorer och med akademiska rådgivare som kan hjälpa eleverna rita sin kurs genom sin akademiska karriär. Studenter är ofta klasser undervisas av sina akademiska rådgivare ger dem stora möjligheter att ställa frågor om akademiska frågor.

Hiwassee College professorer är helt ansvarig för utvärderingen av elevernas framsteg i kurser. Eftersom Hiwassee inte erbjuder forskarutbildning, som i större högskolor, är lärarassistenter inte används för undervisning eller poäng uppdrag. Snarare professorer tar sig tid att noggrant förbereda engagerande läromedel, läsa elevarbeten, erbjuder detaljerade kommentarer, och ge konstruktiv feedback till studenterna.

Begränsad klasstorleken gör det möjligt för lärare att tilldela och utvärdera mer skriftliga arbeten och projekt, vilket ger eleverna stora möjligheter att utveckla kritiskt tänkande och kommunikativa färdigheter som krävs för att lyckas i dagens föränderliga värld.

På Hiwassee, är undervisningen i fokus för fakulteten. Studenternas lärande och studerande framgång är vad vi värdesätter mest.

Eleverna kommer sällan att vara i en klass med mer än 25 elever - de flesta kommer att vara i klasser med mindre än 20 elever. Denna miljö ger större möjlighet att aktivt delta i diskussioner och har direkt interaktion med professorer.

Åtta 5-90 procent av alla klasser undervisas av heltidsanställda lärare medlemmar.

Friidrott

Vi är stolta över den atletiska programmet vid Hiwassee högskola, och en majoritet av våra elever är inblandade i lag eller intramural sport. Vi rekryterar studenter från hela att vara en del av en mängd olika för män och damidrott inklusive: baseball, basket, golf, fotboll, softball, tennis, volleyboll, ridsport, bas fiske, skytte sport, och rodeo. För många idrottare som önskar fortsätta att idrotta efter gymnasiet ger Hiwassee College ett perfekt tillfälle att gå med i vårt idrottsprogram. Vi erbjuder många stipendier till talangfulla idrottare över hela landet. Kom och bli en del av vårt team på Hiwassee College och "Går tigrar!"

Platser

Madison

Hiwassee College

Address
225 Hiwassee College Dr.
37354 Madison, Tennessee, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 800-356-2187