College of Marin

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till College of Marin

Established in 1926, College of Marin är en av 113 offentliga community college i Kalifornien. Det finns två campus att tjäna dig i vackra Marin County. Den Kentfield Campus ligger cirka 11 minuter norr om Golden Gate-bron på 835 College Avenue i Kentfield. Den indiska Valley Campus ligger bara några minuter bort på en spektakulär 333 tunnland på Ignacio Boulevard i Novato, CA.

Accreditation

College of Marin är ackrediterat av ackrediterande kommissionen för gemenskapen och Junior College, och den västra anslutningen av skolor och högskolor, en institutionell ackrediteringsorgan erkänts av rådet för högre utbildning ackreditering och US Department of Education.

Studentliv

Cirka 13.000 studenter anmäla årligen i akademins många utestående krediter, noncredit och gemenskap utbildning klasser. Kollegiet har fått ett rykte som en läroanstalt kvalitet ger en väg för framgång och framgång för studenter i alla åldrar och från alla samhällsskikt.

För att ge eleverna de möjligheter de behöver, och att se till att eleverna uppnår sina specifika mål och syften, högskolan erbjuder Associate of Arts och Associate of Science utbildningsprogram. College of Marin deltar i garanterade antagning till specifika University of California campus. Varje år många internationella studenter som har avslutat studier vid College of Marin har framgångsrikt överförts till UC Berkeley, UCLA, och UC Davis, bland andra. Dessutom har kollegiet en Transfer Center, som är bemannad för att hjälpa överföring och antagning studenter forskning krav.

Kollegiet har trettiotre karriär tekniska utbildningsprogram (CTE), samt att ge grundläggande kunskaper, Engelska som andraspråk (ESL) utbildning och gemenskap utbildning klasser. Akademins CTE program ger de färdigheter som krävs för framgång i en globalt konkurrenskraftig arbetskraft miljö. Oavsett om målet är avancemang, karriärbyte, eller in i arbetskraften för första gången, College of Marin erbjuder en rad program för att hjälpa eleverna att lyckas.

akademiska institutioner

College of Marin engagemang för kvalitet utbildnings har sina rötter i att ge lika möjligheter och främja framgång för alla medlemmar i vår mångfaldigt samhälle genom att erbjuda förberedelse för överföring till fyraåriga högskolor och universitet, associera grader och certifikat, engelska som andraspråk och livslångt lärande.

Vi erbjuder för närvarande akademiska program i följande departement:

Allied Health Sciences beteendevetenskap affärs informationssystem Karriär Technical Education kommunikation Rådgivning Early Childhood Education och barns utveckling Engelska / Humaniora / Filosofi Fine / Visual Arts Liv och geovetenskap matematik Scenkonst Idrott, Kinesiologi, och friidrott naturvetenskap Samhällsvetenskap Världs språk och kulturer

Platser

Kentfield

College of Marin - Kentfield Campus

Address
835 College Avenue, Kentfield, CA 94904
94904 Kentfield, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 415-457-8811

Novato

College of Marin - Indian Valley Campus

Address
1800 Ignacio Boulevard, Novato, CA 94949
Novato, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 415-457-8811