College of du Page

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Servering Vår region, Anslut vår värld Sedan starten 1967, har College of DuPage mognat till något mycket speciellt. Det är en community college med långtgående konsekvenser. Vi fast förankrad i samhället som ger vårt uppdrag, men förbundit sig att spegla de behov och krav på en ständigt föränderlig värld.

Från vår fakultet fram till vår styrelse, förstår vi vikten av återstående relevanta på flera nivåer: inter, akademiska, medborgerliga, kulturella och ekonomiska. Med ett vakande öga på de regionala, nationella och internationella utvecklingen, College of DuPage fullgör sitt uppdrag som en pedagogisk och ekonomisk förändringsagent för de boende den tjänar.

Bortom alla andra överväganden, men vi är lärare, ägnas åt idén att kunskap är omvälvande. Vi tror att det finns några saker mer kraftfull än ett sinne engagerade. Vi är entusiastiska över de möjligheter antändas när kunskap förmedlas genom meningsfull diskurs, i tjänsten att förverkliga var och en av vårt samhälle medlem fulla potential.

Vi inbjuder dig att ta reda på mer om världsklass institution tillgängliga för dig och din familj, rätt här hemma.

Platser

Glen Ellyn

College of DuPage

Address
College of DuPage425 Fawell Blvd.
Glen Ellyn, Illinois, Amerikas förenta stater