Community College of Philadelphia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför välja oss?

Eftersom din väg till möjligheter börjar här

Välkommen till Community College of Philadelphia, där mer än 685.000 personer har inlett sin väg till möjligheter sedan 1965. Vi serverar en varierad population av studenter, från de senaste gymnasieexamen börjar här på sin väg till en kandidatexamen, för vuxna som vill byta karriär. På vår campus eller på någon av våra tre regionala centra i Philadelphia, erbjuder vi bekvämligheten våra elever behöver för att passa klasser i deras upptagna scheman.

Vi strävar efter att ge vårt samhälle genom utbildning, en individ i taget. Mer än 90 procent av våra studenter kvar i området och stärka vår lokala ekonomin. Det är vårt uppdrag att förbereda Filadelfia för en ny karriär eller överföring till ett fyraårigt college, så att de kan nå sina mål utbildnings- och karriär.

Överför Möjligheter

Community College of Philadelphia gör det enkelt för dig att överföra krediter till ett fyraårigt college och spara på undervisning dollar, tack vare våra Dubbla Antagning partnerskap och avtal överföringsprogram.

överförings partnerskap

Tillbringa de första två åren här och få ditt kandidatexamen för mindre - mycket mindre. Vår överföring partnerskap, så kallade Dual Antagning avtal, med 12 högskolor och universitet i regionen gör det enkelt att överföra till en annan college efter att ha tagit din associera-examen här. Plus, dessa partnerskap omfattar stora stipendium möjligheter!

Ytterligare Transfer Agreements

Utforska de många andra överföringsavtal vi har på plats med många högskolor och universitet från hela regionen och utanför. Oavsett dina överförings mål kan vara, kan vi hjälpa dig att komma dit.

Fördelar med Dual antagning

Spara på undervisning genom att tjäna din associera-examen här innan du överför Betala ingen ansökningsavgift eller påföljder om du väljer att inte delta Kvalificera sig för stipendier och kanske andra besparingar Får stödtjänster här och på din överföring college val Möt programkrav för att boka din plats på överförings högskolan Ange din valda college med junior status

karriär Möjligheter

Community College of Philadelphia ger dig de verktyg du behöver för att lyckas i dagens arbetskraft. Våra program förbereder dig för hög efterfrågan, hållbara industrier som presenterar goda löner, sysselsättning stabilitet och möjligheter till avancemang. Du kommer att dra nytta av praktisk erfarenhet, muntlig och skriftlig kommunikation kompetensutveckling, och kritiskt tänkande övningar. Alla våra program undervisas i små klasser av dedikerad fakultet, vilket ger dig personlig uppmärksamhet du förtjänar. Och många program är utformade och förbättras genom att delta yrkesverksamma från lokala företag som ser till att allt du lär dig är relevant och givande.

College Success Story

Sedan öppnar sina dörrar i 1965, har Community College of Philadelphia blivit en integrerad del av staden, som ger tillträde till högre utbildning och specialiserad utbildning för en mängd kropp av studenter som kommer in i regionala arbetskraften och stärka den lokala ekonomin. Kollegiet har haft många framgångar och milstolpar längs vägen. Med hjälp av vårt samhälle och våra elever, fortsätter vi att erbjuda en högkvalitativ utbildning till personer som söker både bättre sysselsättning och en bättre livskvalitet.

Internationella studenter

Community College of Philadelphia erbjuder flera fördelar för studenter från hela världen, som idag representerar mer än 50 länder. Här kommer du att upptäcka en omtänksam, personlig miljö samtidigt uppleva spänning, kultur och möjlighet till en stad i världsklass som balanserar historia med moderna bekvämligheter.

College är en Associate Degree givande institution som erbjuder mer än 70 utbildningsprogram och certifikat. Vi är den största grad-beviljande institution i Philadelphia, men vår intima klassrumsmiljö tillåter lärare att ge dig individualiserade uppmärksamhet. Våra rådgivare är här för att svara på dina frågor och funderingar, samt hjälpa dig anpassa sig till livet i USA.

Varje student är en speciell del av vår College samhälle. Vår erfarna personal kommer att göra allt de kan för att bidra till att göra övergången till USA, Philadelphia och College framgångsrikt.

Varför Internationella studenter väljer oss

Kostnadseffektiva, utbildning av hög kvalitet

Community College of Philadelphia erbjuder en prisvärd utbildning och förbereder dig för en karriär eller för överföring till ett fyraårigt college eller universitet. Många internationella studenter väljer att tjäna ett intresseföretag grad innan de överförs till ett fyraårigt college, för att ge tid att vänja sig vid college liv, tjäna college krediter och spara pengar.

Små undervisnings

Kollegiet genomsnittliga klasstorleken är 22 personer, vilket innebär mer tid som lärare kan spendera med dig. Våra instruktörer bryr sig om dig och ta en aktiv roll i att hjälpa utveckla dina styrkor och mål.

individuell uppmärksamhet

Varje student är en speciell del av vår College samhälle. Vi hjälper dig att förstå hur man registrerar för klasser och hitta vägen runt campus. Akademins campus är hanterbar i storlek, och det är lätt tillgängligt via kollektivtrafik. Vår erfarna personal kommer att göra din övergång till USA, Philadelphia och College framgångsrikt.

Engelska som andraspråk (ESL) Program

Det kan vara fördelaktigt för dig att slutföra vissa engelska klasser för att bli mer bekväm med språket. Efter att ha tagit ett språktest och diskutera dina resultat med en kurator, kommer vi att hjälpa dig att välja klasser som bäst passar dina behov. Vår ESL program kommer att förbättra dina kunskaper i engelska och ger dig möjlighet att få ut det mesta av din upplevelse i USA.

Vår internationella samfundet

Community College of Philadelphia har en mångsidig och kulturellt rik studenter, med mer än 150 internationella studenter från mer än 50 olika länder, samt regionala studenter som representerar många etniska bakgrunder. Du kan ansluta sig till International Student Organization, som planerar dagsutflykter och andra aktiviteter runt College. För att fira mångfald, en årlig internationell festival utsätter College samfundet att andra kulturer. Filmfestivaler och evenemang med vissa nationaliteter sker också under hela året.

Något alltid händer på campus. Tycker du om att spela sport, eller studentföreningar mer din stil?

Det finns massor av sätt att engagera sig och träffa nya människor vid College. Vi erbjuder en mängd olika sporter för män och kvinnor, förutom att mer än 40 studentföreningar och organisationer.

perfekt läge

Beläget nära hjärtat av staden och nära till Philadelphia Museum distriktet, är vår campus lätt att nå med tåg, buss eller bil, och du kan enkelt gå mellan byggnaderna. Kollegiet har också tre regionala centra i nordöstra, nordvästra och västra Philadelphia, förutom flera kvarter platser, för att bäst tjäna våra studenter.

Philadelphia, som ligger mellan New York och Washington, DC, är en av de mest historiska städer, och den femte största i USA. Här i den näst största staden på östkusten, både självständighetsförklaringen och konstitutionen i USA skrevs. Förutom sitt rika utbud av kulturella aktiviteter, Philadelphia erbjuder också mat i världsklass, en exceptionell teater- och konstdistrikt, och ett pulserande nattliv. Oavsett om du är intresserad av att utforska det förflutna, uppleva utomhus eller delta i en professionell idrottsevenemang, har denna spännande region mycket att erbjuda dig.

Platser

Philadelphia

Address
1700 Spring Garden Street
19130 Philadelphia, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater