Läs den officiella beskrivningen

Varför välja oss?

Eftersom din väg till möjligheter börjar här

Välkommen till Community College of Philadelphia, där mer än 685.000 personer har inlett sin väg till möjligheter sedan 1965. Vi serverar en varierad population av studenter, från de senaste gymnasieexamen börjar här på sin väg till en kandidatexamen, för vuxna som vill byta karriär. På vår campus eller på någon av våra tre regionala centra i Philadelphia, erbjuder vi bekvämligheten våra elever behöver för att passa klasser i deras upptagna scheman.

Vi strävar efter att ge vårt samhälle genom utbildning, en individ i taget. Mer än 90 procent av våra studenter kvar i området och stärka vår lokala ekonomin. Det är vårt uppdrag att förbereda Filadelfia för en ny karriär eller överföring till ett fyraårigt college, så att de kan nå sina mål utbildnings- och karriär.

Överför Möjligheter

Community College of Philadelphia gör det enkelt för dig att överföra krediter till ett fyraårigt college och spara på undervisning dollar, tack vare våra Dubbla Antagning partnerskap och avtal överföringsprogram.

överförings partnerskap

Tillbringa de första två åren här och få ditt kandidatexamen för mindre - mycket mindre. Vår överföring partnerskap, så kallade Dual Antagning avtal, med 12 högskolor och universitet i regionen gör det enkelt att överföra till en annan college efter att ha tagit din associera-examen här. Plus, dessa partnerskap omfattar stora stipendium möjligheter!

Ytterligare Transfer Agreements

Utforska de många andra överföringsavtal vi har på plats med många högskolor och universitet från hela regionen och utanför. Oavsett dina överförings mål kan vara, kan vi hjälpa dig att komma dit.

Fördelar med Dual antagning

Spara på undervisning genom att tjäna din associera-examen här innan du överför Betala ingen ansökningsavgift eller påföljder om du väljer att inte delta Kvalificera sig för stipendier och kanske andra besparingar Får stödtjänster här och på din överföring college val Möt programkrav för att boka din plats på överförings högskolan Ange din valda college med junior status

karriär Möjligheter

Community College of Philadelphia ger dig de verktyg du behöver för att lyckas i dagens arbetskraft. Våra program förbereder dig för hög efterfrågan, hållbara industrier som presenterar goda löner, sysselsättning stabilitet och möjligheter till avancemang. Du kommer att dra nytta av praktisk erfarenhet, muntlig och skriftlig kommunikation kompetensutveckling, och kritiskt tänkande övningar. Alla våra program undervisas i små klasser av dedikerad fakultet, vilket ger dig personlig uppmärksamhet du förtjänar. Och många program är utformade och förbättras genom att delta yrkesverksamma från lokala företag som ser till att allt du lär dig är relevant och givande.

College Success Story

Sedan öppnar sina dörrar i 1965, har Community College of Philadelphia blivit en integrerad del av staden, som ger tillträde till högre utbildning och specialiserad utbildning för en mängd kropp av studenter som kommer in i regionala arbetskraften och stärka den lokala ekonomin. Kollegiet har haft många framgångar och milstolpar längs vägen. Med hjälp av vårt samhälle och våra elever, fortsätter vi att erbjuda en högkvalitativ utbildning till personer som söker både bättre sysselsättning och en bättre livskvalitet.

Internationella studenter

Community College of Philadelphia erbjuder flera fördelar för studenter från hela världen, som idag representerar mer än 50 länder. Här kommer du att upptäcka en omtänksam, personlig miljö samtidigt uppleva spänning, kultur och möjlighet till en stad i världsklass som balanserar historia med moderna bekvämligheter.

College är en Associate Degree givande institution som erbjuder mer än 70 utbildningsprogram och certifikat. Vi är den största grad-beviljande institution i Philadelphia, men vår intima klassrumsmiljö tillåter lärare att ge dig individualiserade uppmärksamhet. Våra rådgivare är här för att svara på dina frågor och funderingar, samt hjälpa dig anpassa sig till livet i USA.

Varje student är en speciell del av vår College samhälle. Vår erfarna personal kommer att göra allt de kan för att bidra till att göra övergången till USA, Philadelphia och College framgångsrikt.

Varför Internationella studenter väljer oss

Kostnadseffektiva, utbildning av hög kvalitet

Community College of Philadelphia erbjuder en prisvärd utbildning och förbereder dig för en karriär eller för överföring till ett fyraårigt college eller universitet. Många internationella studenter väljer att tjäna ett intresseföretag grad innan de överförs till ett fyraårigt college, för att ge tid att vänja sig vid college liv, tjäna college krediter och spara pengar.

Små undervisnings

Kollegiet genomsnittliga klasstorleken är 22 personer, vilket innebär mer tid som lärare kan spendera med dig. Våra instruktörer bryr sig om dig och ta en aktiv roll i att hjälpa utveckla dina styrkor och mål.

individuell uppmärksamhet

Varje student är en speciell del av vår College samhälle. Vi hjälper dig att förstå hur man registrerar för klasser och hitta vägen runt campus. Akademins campus är hanterbar i storlek, och det är lätt tillgängligt via kollektivtrafik. Vår erfarna personal kommer att göra din övergång till USA, Philadelphia och College framgångsrikt.

Engelska som andraspråk (ESL) Program

Det kan vara fördelaktigt för dig att slutföra vissa engelska klasser för att bli mer bekväm med språket. Efter att ha tagit ett språktest och diskutera dina resultat med en kurator, kommer vi att hjälpa dig att välja klasser som bäst passar dina behov. Vår ESL program kommer att förbättra dina kunskaper i engelska och ger dig möjlighet att få ut det mesta av din upplevelse i USA.

Vår internationella samfundet

Community College of Philadelphia har en mångsidig och kulturellt rik studenter, med mer än 150 internationella studenter från mer än 50 olika länder, samt regionala studenter som representerar många etniska bakgrunder. Du kan ansluta sig till International Student Organization, som planerar dagsutflykter och andra aktiviteter runt College. För att fira mångfald, en årlig internationell festival utsätter College samfundet att andra kulturer. Filmfestivaler och evenemang med vissa nationaliteter sker också under hela året.

Något alltid händer på campus. Tycker du om att spela sport, eller studentföreningar mer din stil?

Det finns massor av sätt att engagera sig och träffa nya människor vid College. Vi erbjuder en mängd olika sporter för män och kvinnor, förutom att mer än 40 studentföreningar och organisationer.

perfekt läge

Beläget nära hjärtat av staden och nära till Philadelphia Museum distriktet, är vår campus lätt att nå med tåg, buss eller bil, och du kan enkelt gå mellan byggnaderna. Kollegiet har också tre regionala centra i nordöstra, nordvästra och västra Philadelphia, förutom flera kvarter platser, för att bäst tjäna våra studenter.

Philadelphia, som ligger mellan New York och Washington, DC, är en av de mest historiska städer, och den femte största i USA. Här i den näst största staden på östkusten, både självständighetsförklaringen och konstitutionen i USA skrevs. Förutom sitt rika utbud av kulturella aktiviteter, Philadelphia erbjuder också mat i världsklass, en exceptionell teater- och konstdistrikt, och ett pulserande nattliv. Oavsett om du är intresserad av att utforska det förflutna, uppleva utomhus eller delta i en professionell idrottsevenemang, har denna spännande region mycket att erbjuda dig.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Associate of Applied Science

Community College of Philadelphia

Denna läroplan är utformad för studenter som är intresserade av att arbeta med människor i nöd. Eleverna kommer att få möjlighet att studera mänskligt beteende och mänskl ... [+]

Beskrivning:

Denna läroplan är utformad för studenter som är intresserade av att arbeta med människor i nöd. Eleverna kommer att få möjlighet att studera mänskligt beteende och mänsklig utveckling inom ramen för de psykologiska, sociala och biofysiska miljöer där människor lever. De kommer att utveckla färdigheter som behövs för att arbeta med andra både en-mot-en och i grupp. De kommer att utveckla värdegrund som de kommer att träna och lära sig etiska normer för att hjälpa yrken. De lär sig att uppskatta och arbeta i en mångkulturell miljö. Som en stor del av sina studier, kommer de också att få möjlighet att arbeta direkt med människor i nöd genom att tilldelas två fält placeringar med myndigheter och institutioner i samhället.... [-]

Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Community College of Philadelphia

Redovisningsläroplanen leder till en Associate in Applied Science (AAS) examen. Studenterna får utbildning i redovisningsteori och god redovisningssed tekniker, liksom i ... [+]

Beskrivning:

Redovisningsläroplanen leder till en Associate in Applied Science (AAS) examen. Studenterna får utbildning i redovisningsteori och god redovisningssed tekniker, liksom i grundläggande hantering och närliggande områden. Studenterna förbereds för en mängd olika yrken inom både industrin och regeringen, inklusive positioner som junior revisor, redovisning praktikant, kundfordringar eller leverantörsskulder tekniker, eller skatte examinator.

Student Mål:

Efter avslutad redovisningsläroplanen ska studenten kunna:

Visa förståelse för bokslut som upprättats i enlighet med god redovisningssed (GAAP), förbereda journalanteckningar och avsluta bokföringscykeln med hjälp av datoriserade huvudbok programvara. Visa förståelse för ledning och kostnadsredovisning koncept. Analysera och tolka bokslut för ekonomiska beslutsfattandet. Effektivt kommunicera med användare av finansiell information muntligt och skriftligt. Program Behörighet: ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Associate of Arts

Community College of Philadelphia

Business Administration-programmet är särskilt utformade för att förbereda studenterna för att överföra till de handelshögskolor som är ackrediterade av föreningen till A ... [+]

Beskrivning:

Business Administration-programmet är särskilt utformade för att förbereda studenterna för att överföra till de handelshögskolor som är ackrediterade av föreningen till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). I enlighet med AACSB pedagogiska filosofi, kräver detta program en stark bas i matematik på högre nivå och kvantitativa resonemang som ligger bakom företagsekonomi.

(OBS: Det rekommenderas att studenter som önskar en mer inkluderande grund i affärs discipliner med mindre betoning på matematik högre nivå välja Business program, som också är en överföringsprogram.)

Student Mål:

Efter genomgången av detta program ska studenten kunna:... [-]

Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Community College of Philadelphia

Art and Design läroplan leder till Associate i Arts (AA) examen för studenter som planerar att överföra till studentexamen program eller professionella konstskolor efter ... [+]

Beskrivning:

Art and Design läroplan leder till Associate i Arts (AA) examen för studenter som planerar att överföra till studentexamen program eller professionella konstskolor efter studier vid Community College i Philadelphia. Denna läroplan förbereder eleverna för antingen en BFA (Bachelor of Fine Arts) eller en BA (Bachelor of Arts) program.

Läroplanen har utformats för att vara i linje med grundprogrammet konstskolor och konstprogram på fyra år högskolor.

Eftersom överförbarhet är viktigast, kommer eleverna att utveckla färdigheter i enlighet med och även förbereda en omfattande överföring portfölj.

Denna stiftelse program kommer att tillåta elever att fortsätta sina studier som leder till yrken inom konst, en rad designområden (såsom grafik och media konst, industriell och produktdesign, mode / textil design), hantverk, konst utbildning och konstterapi.... [-]

Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Community College of Philadelphia

Psykologin utbildningsprogrammet är för studenter som planerar att överföra till studentexamen program i psykologi efter studier vid Community College of Philadelphia och ... [+]

Beskrivning:

Psykologin utbildningsprogrammet är för studenter som planerar att överföra till studentexamen program i psykologi efter studier vid Community College of Philadelphia och för studenter tveksamma utbildnings långsiktiga mål, men är intresserade av beteendevetenskap. Eftersom överförings institutioner kräver särskilda kurser som ska tas före inträde, är det starkt rekommenderat att studenter konsultera kataloger skolor som de kan överföra och överföra kalkylblad finns i karriären och Transfer Center, samt deras rådgivare och mentorer, för att göra lämpliga val för sina valbara kurser.

AA examen i psykologi är lämpligt för studenter som vill betona beteendevetenskapliga områden, oavsett om personligt intresse eller med målet att övergången till större i psykologi, eller inom närliggande områden såsom kognitionsvetenskap, rådgivning och pedagogisk psykologi.... [-]

Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Associate of Science

Community College of Philadelphia

Associate of Science (AS) i biologi utbildningsprogrammet är för studenter som vill bedriva studentexamen studier i de biologiska vetenskaperna eller planerar att uppfyll ... [+]

Beskrivning:

Associate of Science (AS) i biologi utbildningsprogrammet är för studenter som vill bedriva studentexamen studier i de biologiska vetenskaperna eller planerar att uppfylla förutsättning kurser för pre-apotek skolan eller för program som före veterinär, pre-medicinska, och pre -dental. För att möjliggöra sömlös överföring, är denna läroplan utformad för att parallellt de första två års studier erbjuds i biologi program vid andra högskolor och universitet.

Student Mål:

Efter genomgången av detta program kommer utexaminerade kunna:

Sammanfatta de viktigaste fysiska och kemiska begrepp och processer avgörande för att levande ting, inklusive underhåll av homeostas, energiomvandlingar som förekommer inom och mellan organismer, och samspelet mellan levande organismer och deras miljö. Beskriva mekanismerna för reproduktion och ärftlighet, från både klassiska (Mendels) och molekylära perspektiv, och länka genetiska influenser till evolutionära processer och anpassning. Lämpligt använda nuvarande vetenskaplig terminologi och utvärdera värdet av vetenskapliga data med hjälp av kritiskt tänkande. Förklara organisationsnivåer i biologi, inklusive kemiska, cellulära, histologiska och organismnivå, och förklara dynamiken i populationer, ekosystem och biosfären. Utnyttja den vetenskapliga metoden för att utveckla hypoteser, korrekt konstruktion av experiment, den behöriga användning av utrustning, insamling och analys av data, samt integration av vetenskaplig litteratur. Jämföra och kontrastera de stora grupperna av mikrober, protister, växter och djur. Program Behörighet: ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Community College of Philadelphia

Datavetenskap läroplan leder till en Associate i Science (AS) examen i datavetenskap. Det primära målet med programmet är att förbereda studenterna för överföring till en ... [+]

Beskrivning:

Datavetenskap läroplan leder till en Associate i Science (AS) examen i datavetenskap. Det primära målet med programmet är att förbereda studenterna för överföring till en studentexamen program i datavetenskap. Läroplanen fokus är en uppsättning kurser som koncentrerar sig på de färdigheter som krävs för analys av matematiskt orienterade problem och utvecklingen av algoritmer och datastrukturer för att lösa dessa problem med hjälp av datorer.

Student Mål:

Efter genomgången av detta program studenter kommer att kunna:

Använda teknik på ett effektivt sätt att kommunicera och analysera information relaterad till datorprogrammering, algoritmutveckling och programvaruteknik. Arbeta som en del av ett professionellt team för att utforma, kod, testa och felsöka matematiskt baserade, objektorienterad programvara. Visa en grundläggande kunskap om informationsöverföring och kontroll i moderna datasystem, inklusive kunskap om monterings språk, datorarkitektur och dator organisation. Visa en grundläggande förståelse av matematiska begrepp viktiga i datavetenskap och programvaruteknik, inklusive differential och integralkalkyl, statistik och diskret matematik. Utveckla objektorienterade algoritmer och datastrukturer med hjälp av strukturerade logiska dator programmeringsspråk i en objektorienterad miljö och genomföra dessa lösningar som Java-program och Java-applets. Analysera tid och rum effektivitet algoritmer och datastrukturer och omforma dem för ökad effektivitet där så är möjligt. Program Behörighet: ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Community College of Philadelphia

Engineering Science läroplanen ger en grund för vidare studier mot kandidatexamen inom verkstadsindustrin. Som sådan parallell det de två första åren av ingenjörsutbildni ... [+]

Beskrivning:

Engineering Science läroplanen ger en grund för vidare studier mot kandidatexamen inom verkstadsindustrin. Som sådan parallell det de två första åren av ingenjörsutbildningar som erbjuds av stora universitet och är tillämplig på alla tekniska disciplin. Studenter som planerar att bedriva studentexamen grader i flyg-, biomedicinska, kemiska, civila, el-, industri-, mekanisk, kärn- eller petroleumteknik välja detta program. Studenter med andra tekniska intressen kan överväga andra tekniska läroplaner.

Student Mål:

Efter genomgången av detta program studenter kommer att kunna:

Lösa problem i algebra, trigonometri och tandsten. Lösa grundläggande problem inom vetenskap och teknik. Arbeta i team för att genomföra projekt. Använda datorer för datainsamling och instrumentering kontroll. Kommunicera teknisk information med hjälp av skriftliga, muntliga och grafiska presentationer. Transfer som ingenjörs stora företagen att kandidatexamen som beviljar institutioner. Program Behörighet: ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Community College of Philadelphia

Programmet leder till en AS examen i matematik. Det primära målet med programmet är att förbereda studenterna för överföring till en studentexamen program i matematik. ... [+]

Beskrivning:

Programmet leder till en AS examen i matematik. Det primära målet med programmet är att förbereda studenterna för överföring till en studentexamen program i matematik. Denna läroplanen ger freshman- och sophomore-nivå inom både kontinuerliga och diskret matematik.

Student Mål:

Efter genomgången av detta program kommer utexaminerade kunna:

Bevisa matematiska uttalanden. Lösa matematiska problem. Exekvera matematiska algoritmer. Program Behörighet:

Detta program är öppet för intresserade studenter som har visat beredskap för engelska 101 och matematik 171, antingen genom en lämplig placeringstestet eller genom att uppfylla förutsättningarna för kursen. Vald matematik och engelska kurser är tillgängliga för dem som inte uppfyller inträdeskraven. En utbildningsplan som leder till acceptans i programmet kommer att utvecklas för varje sökande som inte uppfyller inträdeskraven.... [-]

Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Community College of Philadelphia

Associate of Science (AS) i kemi utbildningsprogrammet är för studenter som vill bedriva studentexamen studier på kemiska eller fysiska vetenskaperna eller som planerar a ... [+]

Beskrivning:

Associate of Science (AS) i kemi utbildningsprogrammet är för studenter som vill bedriva studentexamen studier på kemiska eller fysiska vetenskaperna eller som planerar att fortsätta med yrkesstudier, såsom pre-apotek, pre-medicinska eller pre-dental program. Denna läroplan paralleller de första två års studier erbjuds i kemi program från andra högskolor och universitet.

Student Mål:

Efter genomgången av detta program studenter kommer att kunna:

Visa beredskap att framgångsrikt överföra till en kemiprogrammet vid en fyraårig institution. Uppvisa grundläggande kunskaper i allmän oorganiska och organiska kemi principer och begrepp genom att tillämpa denna kunskap till lösning av problem och prestanda experiment. Och samtidigt följa alla säkerhetsregler, kompetent utföra rutinmässiga laboratorieuppgifter i kemilaboratoriet med hjälp av instrument för mätning och analys som är allmänt tillgänglig. Effektivt samla, tolka, utvärdera och kommunicera vetenskapliga data i olika format med hjälp av datateknik som behövs. Program Behörighet: ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska