Community Colleges of Spokane

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Community Colleges of Spokane

Community Colleges of Spokane grundades 1963 och är ett dynamiskt samhällskolområde som serverar över 30 000 studenter per år i östra Washington. CCS är ett pulserande, omfattande lärande samhälle - med utbildningsmöjligheter för studenter i alla åldrar och förmågor.

Vi är ett community college distrikt bestående av två ackrediterade högskolor, Spokane Community College (SCC) och Spokane Falls Community College (SFCC). Förutom att betjäna en stor urban och förorts befolkning i större Spokane, erbjuder distriktet utbildnings tjänster till landsbygdssamhällen i hela en 12 302 kvadratkilometer region i östra Washington. Denna region omfattar alla Spokane, Stevens, Whitman, Ferry och Pend Oreille Counties, liksom delar av Lincoln County.

Båda högskolorna i CCS är ackrediterade av Nordvästkommissionen för högskolor och universitet och styrs av Washington State Board of Community and Technical Colleges.

 • 1144 Barn och familjer tjänstgjordes av Head Start och Early Head Start under det senaste året
 • 19.298 Award Söker studenter
 • 87,2% sysselsättningsgrad
 • 2 899 Grader Tilldelade

114384_114312_CCSscc-sfcc-Blue-vert-.png

Spokane Community College

Spokane Community College (SCC) är en av två ackrediterade institutioner för Community Colleges of Spokane och en av de största gemenskapskollegierna i staten. SCC är känt för ledande program inom fordonsindustrin, luftfart, kosmetologi, kulinariska konster, sjukvård, bearbetning och svetsning, för att bara nämna några. Vi tränar och certifierar också många yrkesverksamma genom vårt lärlingscenter och journalscenter och den populära Avista / SCC Lineworker School. SCC ger associerade grader och överföringsprogram för att öppna din väg till en fyraårig högskola eller universitet. Huvudkontoret ligger i Spokane, med centra i Colville, Newport, Republic, Ione och Inchelium.

Välkommen till Spokane Community College

Spokane Community College (SCC) är känd för karriär / tekniska program som får akademiker jobb i hög efterfrågan yrken, samt exceptionella överföringsalternativ. Vi tjänar mer än 20 000 studenter varje år på vår huvudsakliga campus i East Spokane och centra i Colville, Inchelium, Ione, Newport och Republic, vilket gör SCC till en av de största högskolorna i staten.

SCC-uppdrag och kärnämnen

Uppdrag

Spokane Community College erbjuder utbildningsmöjligheter för högskoleberedskap, arbetskraftsutbildning och universitetsöverföring som tillgodoser behoven hos de olika samhällen vi tjänar. Vi är engagerade i studenters framgång genom aktivt lärande, dynamiska relationer och stödjande miljöer.

Kärnämnen

Högskolan har identifierat fyra kärnämnen för att ytterligare definiera uppdraget som används för att utvärdera uppdragsuppföljning.

 • Arbetskraftens utveckling
  • SCC: s professionella tekniska certifikat och examensprogram är industristandard och förbereder eleverna på grundnivå inom sina disciplin.
 • Akademisk överföring
 • Studenter som är inskrivna i Academic Transfer kurser är väl förberedda och framgångsrika när de överför sina kurs och / eller associerar grader i strävan efter nästa steg i sin utbildning plan.
 • College Readiness
 • College Readiness-program uppfyller studenternas behov och förbereder dem för kurser på högskolanivå samtidigt som de ger dem möjlighet att lyckas akademiskt, personligen och professionellt.
 • Student framgång
 • Eleverna får möjlighet att lyckas i en miljö som stärker den individuella och professionella tillväxten genom akademisk, personlig och professionell utveckling.

Syn

Spokane Community College är där studenter omvandlar sina liv och uppnår sina mål, berikar våra samhällen.

Kärnvärderingar

Student framgång, Excellence, Tillgänglighet, Inklusivitet, Samarbete, Ömsesidigt Respekt, Responsiveness, Livslångt lärande

Du hör här

Oavsett ditt mål kan vi hjälpa dig att lyckas. I mer än 50 år har vi hjälpt människor att byta jobb, tjäna överföringsgrader och starta nya liv.

Utforska dina alternativ

Vi har mer än 120 program, inklusive överföring grader och sätt att förbereda dig för ett universitet. Vi har också många karriär- och tekniska program som arkitektur, IT, miljövetenskap och mer.

Spokane Falls Community College

Spokane Falls Community College (SFCC) är en av två ackrediterade institutioner för Community Colleges of Spokane . SFCC är en pedagogisk ledare som erbjuder överkomliga program av högsta kvalitet med fakultet och personal som är dedikerade till utmärkt undervisning och student framgång. Vi har möjligheter för alla som vill nå en karriär / teknisk examen eller certifikat, överföra till ett fyraårigt universitet eller fortsätta sin utbildning med vår växande ansökan om kandidatexamen. Vår huvud campus ligger i västra Spokane med platser i Pullman, Fairchild Air Force Base och online.

Välkommen till Spokane Falls Community College

Spokane Falls Community College är en pedagogisk ledare som erbjuder överkomliga program av högsta kvalitet med fakultet och personal tillägnad utmärkt undervisning och student framgång. Vi har alternativ för karriär-tekniska certifikat och grader, överföring grader och ett växande antal kandidatexamen av tillämpade vetenskapliga program. Vi serverar mer än 8 000 studenter varje år på vår huvud campus i västra Spokane, vår campus i Pullman och Online.

Vårt uppdrag, kärntema,

Uppdrag

Spokane Falls Community College uppfyller samhällets behov genom att främja studentprestanda genom kvalitativa, tillgängliga lärande möjligheter som omfamnar mångfald, främja eget kapital och främja global medvetenhet.

Kärnämnen

Vi uppfyller vårt uppdrag genom fem kärnämnen:

 • Utmärkt Instruction / Learning
  • SFCC-fakulteten, studenter och administration åtar sig att utmärkta i undervisning och lärande.
 • Studentprestation
 • SFCC ger eleverna de verktyg och möjligheter att uppnå sina mål.
 • Bred åtkomst
 • SFCC öppnar tillgång till alla studenter genom olika undervisningsmetoder, modaliteter av undervisning och tjänster och platser.
 • Mångfald, Equity, Global Awareness
 • SFCC utvecklar mångfald, främjar kapital och förbereder eleverna att leva ansvarsfullt i en alltmer global civilisation.
 • Respons på gemenskapens behov
 • SFCC uppfyller de förändrade behoven hos våra samhällsintressenter genom samarbete och innovation.

Syn

SFCC är en pedagogisk ledare och partner med samhället och regionen i att tillhandahålla flexibla, lyhörda program av högsta kvalitet. Vår fakultet och personal är tillägnad student framgång, kulturell berikning och livslångt lärande i en student-centrerad miljö som uppmuntrar personlig och professionell tillväxt.

Kärnvärderingar

 1. Academic Excellence där både läraren och läraren är ansvariga för lärandet som speglar intellektuell vitalitet, nyfikenhet, kreativitet och rigor.
 2. Akademisk Frihet där vi känner igen yttrandefrihet, uttryck och idéer samt rättigheter för studenter, lärare och personal som är involverade i intellektuell utredning i kunskapsutveckling.
 3. Samarbete i styrelseformer och samverkansarbete i partnerskap som erkänner den synergi som följer av brett deltagande och värdering av alla röster.
 4. Mångfald i våra studenter, lärare, personal och samhälle i tron att det berikar vår inlärning och tillväxt.
 5. Personlig Excellence som speglar integritet och omsorg i hela kollegiet.
 6. Respektera varandra för att erkänna olika livserfarenheter och främja kollegialitet baserad på tron på mänskliga rättigheter och värdighet för varje individ.
 7. Studentsuccess förstärkt av våra omfattande supporttjänster utformade för att hjälpa studenter att lyckas.
 8. Environmental Stewardship genom vilket vi visar vår respekt och ansvar för den naturliga miljön.

114385_114316_16.SFCC.ForeignExchange345.JPG

Platser

Spokane

Address
Spokane Community College,
1810 N Greene Street

WA 99217 Spokane, Washington, Amerikas förenta stater

Spokane

Address
Spokane Falls Community College
3410 W. Fort George Wright Drive

WA 99224 Spokane, Washington, Amerikas förenta stater