Keystone logo
Culinary Institute LeNôtre

Culinary Institute LeNôtre

Culinary Institute LeNôtre

Introduktion

Köket är en fest. Det finns nöje, konst och magi i matlagning och bakning. Njut först av att läsa ett bra recept, sedan förbereda det, smaka på det och servera det. Och nöjet är ännu större när det delas. Och vilket bättre sätt än av en matlagningsskola att dela nöjet att laga mat?

Historien om KULINÄRINSTITUT LENOTRE® började i Houston 1998, när min fru Marie och jag bestämde oss för att starta vad som skulle vara vårt livs äventyr. Vi designade CULINARY INSTITUTE LENOTRE® för att välkomna nybörjare i alla åldrar och bakgrund, liksom proffs på alla nivåer, som vill förbättra sina färdigheter och CV. Genom praktiska, låga kurser mellan studenter och lärare skulle våra "kock-studenter" lära sig ett maximalt antal recept och "tours de main" (färdigheter) på ett minimum.

Sedan 1998 har vår fakultet och personal arbetat kontinuerligt med att utveckla läroplanen och utöka anläggningarna. Vi har nu två byggnader, inklusive vår restaurang Le Bistro, där professionella elever i kulinarisk konst får erfarenhet från verkligheten.

Platser

  • Houston

    Allensby Street,7070, 77022, Houston

    Frågor