Delaware County Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

DCCC-fasad

Delaware County Community College (DCCC) Är en ackrediterad, offentlig tvåårig högskola i medier, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP. Högskolan serverar 12 500 studenter, Inklusive mer än 200 internationella studenter Från över 50 länder. DCCC Studenterna njuter av en säker, högteknologisk campus omgiven av naturen, med enkel tillgång till den dynamiska och historiska staden Philadelphia, 22 km bort. De College erbjudanden 40+ examensprogram Till internationella studenter. Studenterna kan slutföra en 2-årig examen och överföra till en 4-årig kandidatexamen om de önskar. Vårt Transfer Office har samarbetat med över 40 högskolor och universitet för att bilda dubbla och garanterade upptagningsavtal och kärn-till-core artikulationsavtal. Vår plats i förorts Philadelphia Ger studenterna möjlighet att besöka dessa och många andra skolor på Östkusten i USA

DCCC Ger internationella studenter tillgång till en utmärkt esl programmet; Individuell uppmärksamhet från professorer genom små klassstorlekar (i genomsnitt 20 studenter); Och en-till-ett-rådgivning för akademisk, invandring och personliga frågor.

Open Admissions Policy

För att komma in i kollegiet krävs inte TOEFL, IELTS, SAT och ACT poäng. Under orientering ska eleverna testas och placeras på lämpliga nivåer i engelska och matematik. Vi erbjuder ett ESL-program för studenter som kan behöva ytterligare engelskspråkiga studier. Även om de inte krävs för antagning, om du har testresultat kan de användas för placeringsändamål. Poängen måste vara aktuell inom 5 år.

  • En TOEFL iBT-poäng på 80+, TOEFL PBT-poäng på 550+, eller IELTS-poäng på 6,5+ kvalificerar dig för att ta engelska provningstestet (och inte ESL-placeringstestet.) - En SAT-läsning av 500 eller ACT-läsning Poäng på 18 kvalificerar studenter att registrera sig för engelska sammansättning I (ENG 100).
  • En SAT Math poäng av 500+ eller ACT Math poäng på 20+ kvalificerar studenter att registrera sig för matematik klasser på lämplig nivå.
DCCC-studenter

Campus livet

Media, Pennsylvania är ett bekvämt förorts-samhälle som kallas "Everybody's Hometown." Det är säkert och tyst med bekväm shopping, teatrar, restauranger och lägenheter. Lättanvänd kollektivtrafik från Media länkar dig till den livliga staden Philadelphia. Philadelphia är känt för sin historia och är en av USA: s viktiga globala centra för näringsliv, vård, utbildning och kultur. Staden erbjuder historiska och kulturella skatter som Liberty Bell och världsklassa museer, inklusive Philadelphia Museum of Art, Constitution Center och Barnes Foundation. Från DCCC kan eleverna utforska New York City (2 timmar), Washington, DC (2,5 timmar), Baltimore och Boston, samt vackra stränder och berg.

En välutbildad utbildning som omfattar aktiviteter, idrott och samhällsengagemang imponerar på potentiella överföringsskolor, ökar dina möjligheter till överlåtelse och överklagande till framtida arbetsgivare. Det är därför Delaware County Community College erbjuder en rad aktiviteter som hjälper till att förbättra din inlärningserfarenhet, stärka förtroendet och ge dig en sann känsla för samhället. Extracurricular aktiviteter, från friidrott till akademiska klubbar och studentregering, ger dig med människor från alla håll i livet - människor som du som förvandlar sina liv och möjligheter genom strävan efter ny kunskap och färdigheter.

DCCC Campus

Studentbostäder

DCCC är stolt över att erbjuda ett antal bostadsalternativ till studenter, inklusive assistans från bostadskoordinatorn som arbetar på International Student Services kontor.

Studenter som vill ha äkta amerikansk erfarenhet av att bo hos en familj kan välja vårt hemvistprogram. Studenter i programmet kommer att leva med en värdfamilj och kommer att ha ett privat möblerat sovrum, användning av hemmet och interaktion med värdfamiljen. Sängkläder, handdukar, alla verktyg och 2 måltider per dag ingår. Förutom regelbundna värdfamiljplaceringar finns det ett begränsat antal hemvistelser utan mat. Dessa placeringar ger alla ovanstående utom måltider. Studenten ansvarar för sin egen matbutik och matlagning.

Vissa studenter föredrar att bo i självständigt, delat boende med andra studenter och ingen värd - vilket är känt som student house-share. Huset är fullt möblerat och utrustat. Varje student har ett privat sovrum och delar alla andra rum, inklusive badrum, vardagsrum och matsal och kök. Eleverna ansvarar för sina egna måltider. Det specifika arrangemanget och månadsavgiften bestäms av hemägaren. Det finns också många alternativ för lägenhet som bor i samhällen som omger kollegiet. Städer nära College är Media, Newtown Square, Broomall och Havertown.

DCCC CampusDCCC Campus

Platser

Philadelphia

Delaware County Community College - Marple Campus

Address
901 S. Media Line Rd, Media
PA 19063 Philadelphia, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 610-359-5050

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium