Läs den officiella beskrivningen

DCCC-fasad

Delaware County Community College (DCCC) Är en ackrediterad, offentlig tvåårig högskola i medier, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP. Högskolan serverar 12 500 studenter, Inklusive mer än 200 internationella studenter Från över 50 länder. DCCC Studenterna njuter av en säker, högteknologisk campus omgiven av naturen, med enkel tillgång till den dynamiska och historiska staden Philadelphia, 22 km bort. De College erbjudanden 40+ examensprogram Till internationella studenter. Studenterna kan slutföra en 2-årig examen och överföra till en 4-årig kandidatexamen om de önskar. Vårt Transfer Office har samarbetat med över 40 högskolor och universitet för att bilda dubbla och garanterade upptagningsavtal och kärn-till-core artikulationsavtal. Vår plats i förorts Philadelphia Ger studenterna möjlighet att besöka dessa och många andra skolor på Östkusten i USA

DCCC Ger internationella studenter tillgång till en utmärkt esl programmet; Individuell uppmärksamhet från professorer genom små klassstorlekar (i genomsnitt 20 studenter); Och en-till-ett-rådgivning för akademisk, invandring och personliga frågor.

Open Admissions Policy

För att komma in i kollegiet krävs inte TOEFL, IELTS, SAT och ACT poäng. Under orientering ska eleverna testas och placeras på lämpliga nivåer i engelska och matematik. Vi erbjuder ett ESL-program för studenter som kan behöva ytterligare engelskspråkiga studier. Även om de inte krävs för antagning, om du har testresultat kan de användas för placeringsändamål. Poängen måste vara aktuell inom 5 år.

  • En TOEFL iBT-poäng på 80+, TOEFL PBT-poäng på 550+, eller IELTS-poäng på 6,5+ kvalificerar dig för att ta engelska provningstestet (och inte ESL-placeringstestet.) - En SAT-läsning av 500 eller ACT-läsning Poäng på 18 kvalificerar studenter att registrera sig för engelska sammansättning I (ENG 100).
  • En SAT Math poäng av 500+ eller ACT Math poäng på 20+ kvalificerar studenter att registrera sig för matematik klasser på lämplig nivå.
DCCC-studenter

Campus livet

Media, Pennsylvania är ett bekvämt förorts-samhälle som kallas "Everybody's Hometown." Det är säkert och tyst med bekväm shopping, teatrar, restauranger och lägenheter. Lättanvänd kollektivtrafik från Media länkar dig till den livliga staden Philadelphia. Philadelphia är känt för sin historia och är en av USA: s viktiga globala centra för näringsliv, vård, utbildning och kultur. Staden erbjuder historiska och kulturella skatter som Liberty Bell och världsklassa museer, inklusive Philadelphia Museum of Art, Constitution Center och Barnes Foundation. Från DCCC kan eleverna utforska New York City (2 timmar), Washington, DC (2,5 timmar), Baltimore och Boston, samt vackra stränder och berg.

En välutbildad utbildning som omfattar aktiviteter, idrott och samhällsengagemang imponerar på potentiella överföringsskolor, ökar dina möjligheter till överlåtelse och överklagande till framtida arbetsgivare. Det är därför Delaware County Community College erbjuder en rad aktiviteter som hjälper till att förbättra din inlärningserfarenhet, stärka förtroendet och ge dig en sann känsla för samhället. Extracurricular aktiviteter, från friidrott till akademiska klubbar och studentregering, ger dig med människor från alla håll i livet - människor som du som förvandlar sina liv och möjligheter genom strävan efter ny kunskap och färdigheter.

DCCC Campus

Studentbostäder

DCCC är stolt över att erbjuda ett antal bostadsalternativ till studenter, inklusive assistans från bostadskoordinatorn som arbetar på International Student Services kontor.

Studenter som vill ha äkta amerikansk erfarenhet av att bo hos en familj kan välja vårt hemvistprogram. Studenter i programmet kommer att leva med en värdfamilj och kommer att ha ett privat möblerat sovrum, användning av hemmet och interaktion med värdfamiljen. Sängkläder, handdukar, alla verktyg och 2 måltider per dag ingår. Förutom regelbundna värdfamiljplaceringar finns det ett begränsat antal hemvistelser utan mat. Dessa placeringar ger alla ovanstående utom måltider. Studenten ansvarar för sin egen matbutik och matlagning.

Vissa studenter föredrar att bo i självständigt, delat boende med andra studenter och ingen värd - vilket är känt som student house-share. Huset är fullt möblerat och utrustat. Varje student har ett privat sovrum och delar alla andra rum, inklusive badrum, vardagsrum och matsal och kök. Eleverna ansvarar för sina egna måltider. Det specifika arrangemanget och månadsavgiften bestäms av hemägaren. Det finns också många alternativ för lägenhet som bor i samhällen som omger kollegiet. Städer nära College är Media, Newtown Square, Broomall och Havertown.

DCCC CampusDCCC Campus
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Associate of Applied Science

Delaware County Community College

Programmet Hotel and Restaurant Management (HRM) är utformat för personer som söker specialiserad utbildning och kunskap som förberedelse för en karriär inom den stora gä ... [+]

Programmet Hotel and Restaurant Management (HRM) är utformat för personer som söker specialiserad utbildning och kunskap som förberedelse för en karriär inom den stora gästfrihetsbranschen. Den framgångsrika kandidaten kan komma in i branschen på tillsynsnivå och utföra ledningsfunktioner och uppgifter till denna bransch.

Program Resultat

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Applicera federala, statliga och lokala lagar och förordningar som är specifika för denna bransch; Använd allmänt accepterad redovisningspraxis för effektiv och kostnadseffektiv drift av företaget. Kommunicera effektivt med arbetsgivare, anställda, kunder, säljare och samhället med hjälp av lämplig teknik. Medvetenhet om terminologi, gemensamma tillsynsövningar och behovet av livslång karriärplanering för framgång. Användning av försäljnings- och marknadsföringstekniker för att förbättra acceptansen av den produkt / tjänst branschen tillhandahåller. ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Datorprogrammeringsspecialiseringen är avsedd att förbereda studenter för en karriär eller vidare studier i datorprogrammering. En datorprogrammerare arbetar med en dator ... [+]

Datorprogrammeringsspecialiseringen är avsedd att förbereda studenter för en karriär eller vidare studier i datorprogrammering. En datorprogrammerare arbetar med en datoranalytiker och datortekniker för att analysera, designa, utveckla, testa, implementera och underhålla dataprogram för att möta de funktionella målen för ett företag.

Det är datorprogrammerarens jobb att designa och uppdatera programvaran som körs på datorn. En programmerare arbetar i allmänhet med en analytiker för att bestämma det bästa sättet att närma sig ett problem eller genomföra en önskad funktion för en ny version av ett mjukvarupaket.

En programmerare kodar ändringarna och testar och debuggar sedan programvaran. Datorprogrammeringsspecialiseringen betonar de mer populära datorprogrammeringsspråken som används i affärer idag.... [-]

Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Specialiseringen av Help Desk / Technical Support ger studenterna de nödvändiga färdigheterna för anställning vid en helpdesk eller som en teknisk supportperson i en dato ... [+]

Specialiseringen av Help Desk / Technical Support ger studenterna de nödvändiga färdigheterna för anställning vid en helpdesk eller som en teknisk supportperson i en datormiljö. Programmet återspeglar den ökande tonvikten på bedömning av färdigheter och färdighetsnivåer.

Den inlärningssekvens som fastställs genom denna läroplan är utformad för att förbereda studenterna att kvalificera sig för att ta certifieringsexaminationer, inklusive Net +, Microsoft Office Specialist (MOS), Service Technician (A +), Microsoft Certified Professional (MCP), Novell Certified Netware Administrator (CNA) , Och Cisco (CCNA).

Program Resultat

Efter avslutad kurs ska studenten kunna: ... [-]

Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Interactive Multimedia specialiserar studenterna för design och utveckling av multimediaprogram och webbplatser som kombinerar en mängd olika audiovisuella element, inklu ... [+]

Interactive Multimedia specialiserar studenterna för design och utveckling av multimediaprogram och webbplatser som kombinerar en mängd olika audiovisuella element, inklusive text, grafik, ljud, animering och video. Interactive Multimedia-specialiseringen betonar de mer populära multimediautvecklingsverktygen och programmeringsspråk som används i branschen idag.

Program Resultat

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Använd nödvändiga steg i multimedia design och utvecklingsprocessen, inklusive men inte begränsat till behovsbedömning, målgruppsprofil, mediaval, storyboarding, materialutveckling och utvärdering. Bestäm lämpliga specifikationer för hårdvara, programvara och utrustning för multimediaprogram eller webbplatser. Använd branschstandardprogram för att skapa text, grafik, ljud, animering och / eller video för multimediaprogram eller webbplatser. Använd scripting, programmering och markup språk som krävs för multimediaprogram eller webbplatser; Skapa multimediaprogram eller webbplatser som illustrerar lämplig användning av text, färg, ljud, video och / eller interaktivitet; Undersök nödvändiga färdigheter och karriärer relaterade till multimedia och webbutveckling. ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Nätverksingenjörsexpeditionen förbereder studenterna för anställning som nätverksspecialister inom kommunikationsindustrin. Materialet som presenteras i Network Engineeri ... [+]

Nätverksingenjörsexpeditionen förbereder studenterna för anställning som nätverksspecialister inom kommunikationsindustrin. Materialet som presenteras i Network Engineering läroplanen ger studenterna de kunskaper och färdigheter som krävs för att framgångsrikt slutföra många av de examina som krävs för Computing Technology Industry Association (CompTIA) och Microsoft (MS) certifieringar.

Program Resultat

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Installera och konfigurera ett Linux-nätverksoperativsystem; Installera och konfigurera ett MS Windows-nätverksoperativsystem; Administrera, hantera och felsöka ett Linux operativsystem; Administrera, hantera och felsöka ett MS Windows-operativsystem; Analysera, testa och föreslå lösningar för problem som rör nätverkskabel, nav, servrar, arbetsstationer och andra fysiska nätverksenheter. Analysera, testa och föreslå lösningar som rör nätverksutskrift. Analysera, testa och föreslå lösningar för problem som rör nätverksprotokoll, inklusive Internet Protocol Suite (TCP / IP). ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Spelutvecklingsspecialiseringen syftar till att förbereda studenterna för en karriär eller vidare studier i spelutveckling. Kurser betonar de specifika färdigheter som be ... [+]

Spelutvecklingsspecialiseringen syftar till att förbereda studenterna för en karriär eller vidare studier i spelutveckling. Kurser betonar de specifika färdigheter som behövs för design, utveckling, marknadsföring och testning av dataspel. Industriprogrammeringsspråk och utvecklingsverktyg används i denna specialisering.

Program Resultat

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Visa användningen av webb- och programmeringsspråk som är relevanta för spelutveckling Applicera utvecklingsprocessen för datorspel för att skapa spel med hjälp av en rad aktuella verktyg och tekniker. Skapa datorspel med hjälp av industristandardutvecklingsverktyg; Använda industristandardverktyg för att skapa ljud och / eller visuella element; Utveckla en spelportfölj. ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Utvecklingsspecialiseringen är avsedd för studenter intresserade av att bedriva en karriär som webbproffs. Genomförandet av detta programalternativ ger studenterna de fär ... [+]

Utvecklingsspecialiseringen är avsedd för studenter intresserade av att bedriva en karriär som webbproffs. Genomförandet av detta programalternativ ger studenterna de färdigheter som behövs för inträdesnivåer som webbdesigners / utvecklare.

Begrepp som omfattas är informationsdesign, nätverksadministration, databashantering, gränssnittsdesign och programmering.

Eleverna lär sig att skapa webbplatser med nuvarande industristandard programvara och teknik. Dessutom lär eleverna hur man införlivar medieteknik som ljud, video och animering till webbplatser.

Program Resultat

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Utveckla en professionell webbplats, inklusive grafisk design, strukturanalys och datainsamling Design och skapa intuitiva, användbara gränssnitt för stationära och mobila enheter; Skapa webbplatser med nuvarande HTML- och CSS-standarder; Skapa svåra webbapplikationer som visar på ett flertal mobil-, surfplattor, bärbara datorer och skrivbordskärmar. Ladda upp filer till en webbserver och uppdatera och behålla webbplatser; Inkorporera skriptspråk i webbdokument för att lägga till kontroll och interaktiva element; Stöd nuvarande Unix-system. ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Culinary Arts-programmet förbereder studenterna för sysselsättning i olika segment av foodservice-industrin i positioner som restaurangkock, bankettkock, souschef, köksch ... [+]

Culinary Arts-programmet förbereder studenterna för sysselsättning i olika segment av foodservice-industrin i positioner som restaurangkock, bankettkock, souschef, kökschef, produktionskock, linjekock och prep-kock.

Programmet innehåller akademiska kurser, kompetensutveckling i kökslabbkurser och praktisk praktikupplevelse.

Program Resultat

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Demonstrera kunskap och användning av foodservice och kulinarisk terminologi; Visa förmågan att identifiera olika livsmedelsprodukter och deras gemensamma användningsområden Visa olika matlagningsmetoder och lämpliga presentationsmetoder Visa förmåga att korrekt använda och ta hand om professionell mat serviceutrustning och kulinariska verktyg; Producera livsmedel som uppfyller arbetsgivarens standarder och tillgodose konsumenternas krav Utställningsförmåga att producera olika etniska och regionala kök; Visa förmåga att tillämpa principer för god näring vid framställning av livsmedel som uppfyller konsumenternas krav Visa kunskap om metoder för säker och livsmedelshantering Ta emot livsmedelshanterings sanitära certifiering; Sök framgångsrik anställning i en mängd olika kommersiella och icke-kommersiella livsmedelsverksamheter Demonstrera accepterade metoder och förfaranden som krävs för planering, drift och rekordhantering som tillämpas i en restaurang, catering eller mattjänst. ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Karriärprogrammet i redovisning förbereder studenterna för olika postnivåer inom redovisningen. Det rekommenderas starkt att studenter som planerar att fortsätta vidare s ... [+]

Karriärprogrammet i redovisning förbereder studenterna för olika postnivåer inom redovisningen. Det rekommenderas starkt att studenter som planerar att fortsätta vidare studier vid en fyraårig institution omedelbart efter examen till huvudämne i redovisning, tar affärsstyrelsen med redovisningskoncentrationsprogrammet.

Program Resultat

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Utför alla steg i bokföringscykeln för affärsenheter; Analysera finansiella rapporter, erkänna potentiella problemområden och föreslå lämpliga åtgärder för att lindra eller eliminera problem. Förbered en federal inkomstskatt och andra skatteformer för representativa personer inklusive den person som driver verksamheten som en enda innehavare Registrera representativa kostnadsredovisningstransaktioner och därefter återspegla effekten av dessa transaktioner i lämpliga finansiella rapporter. Erkänna särskilda behov av affärer; Förbereda olika driftsbudgetar som leder till förberedelse av en huvudbudget Förbered variansrapporter; Visa kunskap om kapitalbudgetning Diskutera vikten av etiskt beteende i affärsverksamheten; Visa effektivt utnyttjande av lämplig bokföringsprogram Tillämpa grundläggande ekonomiska principer i beslutsfattandet Beskriv den samtida juridiska miljön i affärer. ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Associate of Arts

Delaware County Community College

Liberal Arts läroplanen utgör kärnan liberal arts komponent i de flesta kandidatexamen och förbereder studenter för överföring till fyraåriga högskolor eller universitet. ... [+]

Liberal Arts läroplanen utgör kärnan liberal arts komponent i de flesta kandidatexamen och förbereder studenter för överföring till fyraåriga högskolor eller universitet. Den tvärvetenskapliga läroplanen är väl lämpad för studenter som antingen är obeslutna om sina huvudmän eller som söker en bred allmän utbildning innan de inskränker fokusen på sin studie. Efter genomgången av detta program kommer studenterna att vara välplacerade för att bedriva ett antal olika kandidatexamen vid fyraåriga institutioner. Eftersom läroplanskrav från andra institutioner varierar, ska eleverna träffas med en övervakningsrådgivare vid DCCC att få information om inlärningskrav för den specifika skolan och programmet där de är intresserade.... [-]

Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Konsthögskolan i grafisk design lär eleverna hur man utvecklar konceptkoncept och estetiskt ordnar typ och bild för att planera och producera intelligenta visuella kommun ... [+]

Konsthögskolan i grafisk design lär eleverna hur man utvecklar konceptkoncept och estetiskt ordnar typ och bild för att planera och producera intelligenta visuella kommunikationslösningar till klientproblem eller självförfattat arbete.

Visuella kommunikationsfärdigheter utvecklas inom tidsbegränsningar, budget och teknik. Dessa lösningar kan innehålla en mängd olika utskriftsbaserade och digitala mediematerial.

Associate in Fine Arts gradprogram i grafisk design kommer att utmana studenter och förbereda dem för att överföra till en fyraårig kandidatexamen för konsthantverk medan de fortfarande stöder studenter som söker karriär positioner som entrédesigners, frilansdesigners och tryckte produktionskonstnärer .... [-]

Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Huvuddelen i globala studier ger eleverna tvärvetenskapliga perspektiv på samspelet mellan lokala och globala samhällen och förbereder eleverna att delta effektivt i denn ... [+]

Huvuddelen i globala studier ger eleverna tvärvetenskapliga perspektiv på samspelet mellan lokala och globala samhällen och förbereder eleverna att delta effektivt i denna globala miljö.

Programmet är utformat för studenter som planerar att tjäna minst en kandidatexamen i områden som internationella relationer, internationella studier, globala frågor, nationella säkerhetsstudier och freds- och konfliktstudier.

Program Resultat

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Lokalisera regioner i världen exakt och förstå deras miljö-, antropologiska, sociologiska och kulturella egenskaper; Demontera kunskap om människokulturens historia, inklusive effekterna av relationerna mellan olika kulturer; Känna igen olika kulturorganisationer; Såsom politisk, religiös, ekonomisk eller filosofisk, och hur de påverkar deras infödda kultur och andra kulturer; Diskutera effekterna av konstnärligt uttryck inom specifika kulturer och över kulturer; Demonstrera åtminstone en elementär förmåga att tala och förstå ett främmande språk i både muntlig och skriftlig form; Förstå begreppet globalisering i dess miljö-, antropologiska, sociologiska eller kulturella konnotationer och överväga de fördelar och nackdelar som bifogas. Demonstrera en självmedvetenhet och förståelse för andras kulturella värderingar, övertygelser och kommunikationsstilar och en uppskattning av denna mångfald. ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Studio Arts-programmet betonar en koncentration i både målning och ritning men låter eleverna utnyttja en mångfald blandat medium som infunderas inom traditionella tillvä ... [+]

Studio Arts-programmet betonar en koncentration i både målning och ritning men låter eleverna utnyttja en mångfald blandat medium som infunderas inom traditionella tillvägagångssätt av genren.

Studenter i detta program uppmuntras att utforska och utveckla en mängd olika tekniker inom en rad medier.

Personlig tillväxt och utveckling av både tekniska färdigheter och konceptuell ideation kommer att uppmuntras. Associate in Fine Arts Degree i Studio Arts kommer att förbereda studenter att överföra till en 4-årig kandidatexamen för konstkunst.

Studenterna kommer att få alla studiekurser på grundnivå och ett brett utbud av konsthistoriska kurser.

Program Resultat ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Utbildningsplanen utvecklades för att tillgodose behoven hos nuvarande och potentiella studenter intresserade av att överföra till en fyraårig institution för att ta emot ... [+]

Utbildningsplanen utvecklades för att tillgodose behoven hos nuvarande och potentiella studenter intresserade av att överföra till en fyraårig institution för att ta emot en PA-skollärarens certifiering.

Denna examen är avsedd att överföras till medelbetyg, gymnasieutbildning, specialutbildning eller andra fyraåriga certifieringsprogram. Bland högskolor och universitet finns skillnader inom de två första åren vid vissa skolor som är beroende av området för PA-skolskolans certifiering. Dessutom omfattar alla dessa certifieringsområden olika kursval.

Alla dessa förutsättningar kräver att man arbetar nära en överlämningsrådgivare i Karriär- och Counseling Center för att säkerställa en sömlös överlåtelse till en fyraårig institution.... [-]

Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Kommunikationskunskapen vid Delaware County Community College blandar den teoretiska med praktiken genom att ge studenterna en grund för studier av mänsklig kommunikation ... [+]

Kommunikationskunskapen vid Delaware County Community College blandar den teoretiska med praktiken genom att ge studenterna en grund för studier av mänsklig kommunikation som förbereder dem att fortsätta akademisk studie på området.

Kommunikationsstudier alternativet är utformat för studenter som vill fortsätta akademisk studie i mänsklig kommunikation inklusive, men inte begränsat till, interpersonella, interkulturella, public speaking och media studier.

Program Resultat

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Tillämpa grundläggande teorier och principer för mänsklig kommunikation Konstruera meddelanden som visar användningen av kritiskt tänkande och organisationsförmåga Identifiera, utvärdera och tillämpa etiska principer som kommunikatör Demonstrera och anpassa lämpliga former av verbalt, icke-verbalt och medierat uttryck. ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Associate of Science

Delaware County Community College

Datavetenskapsprogrammet är ett tvåårigt förberedande läroplan för studenter som planerar att fortsätta sin utbildning på en fyraårig institution och fullfölja sina huvud ... [+]

Datavetenskapsprogrammet är ett tvåårigt förberedande läroplan för studenter som planerar att fortsätta sin utbildning på en fyraårig institution och fullfölja sina huvudämnen inom datavetenskapsfältet. Denna läroplan överensstämmer helt med Pennsylvania Statewide Program-to-Program Articulation Agreement (TAOC) som anges av Pennsylvania Department of Education.

Detta avtal försäkrar att den datavetenskapliga studenten kan överföra sin fulla examen till ett baccalaureatprogram hos en deltagande Pennsylvania-ansluten institution, som övergår med full juniorklassställning.

Studenter som är inskrivna i denna grad uppmanas kraftigt att välja överföringsskola så snart som möjligt och sedan konsultera den institutionen, deras fakultetsrådgivare och DCCC Transfer Office för att säkerställa att deras studier går överens med kraven i deras överföringsinstitution.... [-]

Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Företagsekonomiska programmet ger studenterna de nödvändiga kurser att överföra till en fyraårig högskola eller universitet för att bedriva en examen i företagsekonomi. D ... [+]

Företagsekonomiska programmet ger studenterna de nödvändiga kurser att överföra till en fyraårig högskola eller universitet för att bedriva en examen i företagsekonomi. Denna läroplan överensstämmer helt med Pennsylvania Statewide Program-to-Program Articulation Agreement (TAOC) som anges av Pennsylvania Department of Education.

Detta avtal säkerställer att företagsekonomiska studenten kan överföra sin examen till ett baccalaureatprogram hos en deltagande Pennsylvania-ansluten institution, som övergår med full klass i klassen. (Detta inkluderar alla PASSHE-institutioner.) Överföring Studenter i detta program kan betona redovisning, marknadsföring eller sportledning. ... [-]

Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Matematik och naturvetenskapliga programmet ger en stark grund för studenter som planerar att delta i en fyraårig institution och huvudämne i matematik eller en av naturv ... [+]

Matematik och naturvetenskapliga programmet ger en stark grund för studenter som planerar att delta i en fyraårig institution och huvudämne i matematik eller en av naturvetenskaperna.

Studenter som fullgör programkraven kommer att vara beredda att fortsätta sin utbildning för att bedriva akademisk, forskning eller industriell karriär inom så olika områden som biologi, bioteknik, ekologi, djurlivbiologi, kemi, biokemi, astronomi, geologi, fysik, matematik, Och tillämpad matematik.

Studenter uppmanas starkt att träffas med en matematik eller naturvetenskapliga fakultetsrådgivare och samråda med DCCC Transfer Office före kursvalet för att bestämma lämplig sekvens och nivå av kurser.... [-]

Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College

Ingenjörsprogrammet är en tvåårig förberedande studieplan för studenter som planerar att fortsätta sin utbildning på en fyraårig institution och fullfölja sina huvudämnen ... [+]

Ingenjörsprogrammet är en tvåårig förberedande studieplan för studenter som planerar att fortsätta sin utbildning på en fyraårig institution och fullfölja sina huvudämnen inom ingenjörsvetenskap.

Program Resultat

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Visa förståelse för nyckelbegrepp i fysikaliska, matematiska och beräknade vetenskaper; Applicera matematiska och vetenskapliga begrepp och principer för tekniska problem; Nuvarande teknisk information i skriftlig eller grafisk form; Visa förståelse för akademiska och karriär aspekter av olika discipliner inom teknik eller teknik, välj en särskild disciplin och utveckla en akademisk plan som överensstämmer med den valda disciplinen. ... [-]
Amerikas förenta stater Philadelphia
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Delaware County Community College - Marple Campus
Address
901 S. Media Line Rd, Media
PA 19063 Philadelphia, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater
Webbplats
Telefon
+1 610-359-5050