University of Denver

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om University of Denver

Grundades 1864-bara några år efter det att staden Denver själv bildades the University of Denver är en av landets främsta privata universitet.

Universitetets 125-acre campus, några miles söder om downtown Denver, är hem för mer än 11.500 studenter kom från alla regioner i USA och 83 andra länder.

Universitetet erbjuder:

mer än 100 grund studieprogram. mer än 120 forskarstuderande och professionella program.

Oavsett vad de studerar, University of Denver studenter inleda en personlig lärorik resa som hjälper dem att hitta och följa deras individuella ändamål.

SAMARBETE, upplevelsebaserat lärande

Våra studenter arbetar i nära samarbete med lärare, kamrater och medlemmar av gemenskapen på projekt, forskning och fältarbete. De korsar discipliner för att upptäcka nya perspektiv och metoder för problemlösning.

In och ut ur klassrummet, våra elever lära genom att göra, oavsett om de är att samla in data i fältet eller sätta teori till praktik i en klinisk miljö.

Göra en inverkan, lokalt och globalt

Inte nog med att vi arbetar för att förbättra vår omedelbara samhälle, men vi skickar våra studenter och lärare utomlands för studier och forskning med omfattande återverkningar. Lika viktigt, välkomnar vi elever och lärare från hela världen för att få nya idéer och insikter till vårt campus.

Genom lokala och internationella tjänste utbildningsprogram, har våra elever arbetat tillsammans samhällen överallt från centrala Denver till Afrika, Europa, Asien och bortom. Forskning som leds av våra lärare och studenter har gjort en påtaglig skillnad i ett stort antal områden, generera ny medicinteknik, miljöskydd, arkeologiska upptäckter och mycket mer.

Men den mest betydande inverkan universitetet har är genom sina alumner. När de lämnar här, University of Denver studenter går på att göra meningsfulla och varaktiga bidrag till sina yrken och deras samhällen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Engelska språkcenter / villkorlig antagning

Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Denver

Uppdraget för det engelska språket Center (ELC) är att stödja målen för University of Denver genom att förbereda engelska Språkstuderande med nödvändiga kommunikativa och kulturella kompetens att vara framgångsrika medlemmar av DU och andra amerikanska institutioner för högre utbildning. [+]

Uppdraget för det engelska språket Center (ELC) är att stödja målen för University of Denver genom att förbereda engelska Språkstuderande med nödvändiga kommunikativa och kulturella kompetens att vara framgångsrika medlemmar av DU och andra amerikanska institutioner för högre utbildning.

Curriculum

Efter ett språktest vid ankomsten till ELC, studerande tilldelas en av de följande sex nivåer av engelska språkstudier:

Foundations genom avancerad Hög (5 nivåer)

20 kontakt timmar per vecka Instruktion i läsning, skrivning, grammatik, lyssna, tala och uttal Valbara klasser i övre nivåer: till exempel service lärande och Digital Magazine

LANSERING Curriculum... [-]


Videoklipp

DU: Where Phenomenal Happens

The DU Student Experience

DU Virtual Tour

The Value of a DU Education

Kontakt

University of Denver

Adress, rad 1 University of Denver 2199 S. University Blvd.
CO 80208 Denver, Colorado, Amerikas förenta stater
Hemsida http://www.du.edu/apply/admission/apply/international/index.html
Telefonnummer +1 303-871-2000