Epic Flight Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Epic Flight Academy Ligger strategiskt vid KEVB - New Smyrna Beach Municipal Airport i Florida, USA. Flygträning har varit vårt fokus på Epic Flight Academy sedan 1999, och vi är stolta över vår fortsatta tillväxt och förmåga att ge eleverna en väg att nå professionella pilotdröm. Under årens lopp har vi utvecklat våra individuella kurser till en fullständig paketupplevelse, vilket gör att våra elever kompletterar träningen med de nödvändiga kraven för att nå sina pilotkarriärmål.

Med studenter som reser från mer än 70 länder över hela världen för att fortsätta flygträning på Epic Flight Academy, inser vi att det finns höga förväntningar på vår förmåga att sätta upp dem för framgång och vara kunniga om sina civila luftfartsmyndigheters krav. På Epic Flight Academy hittar eleverna fullständiga flygutbildningskurser som skapats speciellt för världens mest framstående civila luftfartsmyndigheter: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA .... och många fler.

Vi förstår att det är svårt som en elevpilot att fullt ut förstå all nödvändig flygträning, mycket mindre vet om de är på rätt spår baserat på deras mål. Som de flesta av våra utbildade piloter kommer att berätta för dig, utan Epics fullständiga kursutbildningsalternativ skulle de gå vilse i sin pilotkarriärresa. Koppla av och låt vårt utbildade Admissions Team styra dig i rätt riktning till din drömkarriär som en professionell pilot.

Epic Flight Academy Flight Training Options

Oavsett om du vill bli en kommersiell pilot, behöver ett privatpilot eller har tidigare flygträning, så är vår flygskola för dig! Vårt campus erbjuder pilotskolautbildning, inklusive både FAA och EASA-utbildning med ATPL Theory.

Internationella och amerikanska medborgare Pilot Karriärkurser: Epic erbjuder en komplett flygträning från nollupplevelse till en kommersiell flermotor pilot. Uppskattad flygträningstid är 8-10 månader, beroende på antal timmar. Flygutbildningen "Zero to Hero" är inrättad för att studenterna ska slutföra sin pilotflygning och starta sin karriär på mindre än ett år!

Platser

Nya Smyrna Beach

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.

Address
600 Skyline Drive
New Smyrna Beach
FL 32168


32168 Nya Smyrna Beach, florida, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 386-409-5583

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium