Läs den officiella beskrivningen

UPPDRAG

Vårt uppdrag är att främja yrkesinriktad utbildning och tillämpad kompetensutbildning med ett internationellt perspektiv inom en rad olika teknologi- och affärsdiscipliner som inte är tillgängliga hos många traditionella högskolor. Vi är förpliktade att förbereda våra elever att lyckas på den globala marknaden. Detta uppnås genom att blanda akademisk rigor med professionell träning och kulturell mångfald medvetenhet, samtidigt som man koncentrerar sig på professionell och personlig tillväxt hos våra studenter.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Högskoleexamen

Elyon College

Programmet för digital marknadsföring examinerar med en introduktion av det digitala marknadsföringslandskapet, får en grundläggande förståelse för sina grundläggande pri ... [+]

VAD DU LÄR

➔ Förstå centrala begrepp digitalt, hur det har förändrat kundbeteendet och konsekvenserna för din roll och det bredare verksamheten. ➔ Uppnå affärsmål genom att förstå hur man utformar, genomför och mäter digitala kampanjer som engagerar och konverterar. ➔ Förstå vikten av digitala kanaler och strategier och veta hur man använder SEO, betald sökning, innehåll, annonsering och e-post för att driva kundengagemang.

[-]
Amerikas förenta stater Brooklyn
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska