Felician University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vår första prioritet är våra studenter. Vårt andra är deras framtid.

Grundades 1942 av Felician systrar, Felician universitet är en av de få franciskanska universitet i landet, och den enda i New Jersey. Vi har byggt vårt rykte med betoning på service och respekt för mänskligheten, liksom drömmen om Välsignade Mary Angela Truszkowska - den STIFTERSKA av Felician Sisters mer än ett århundrade sedan. Än idag, strävar vi efter att representera dessa värden i allt vi gör.

Utan tvekan, studenter är högsta prioritet vid Felician.

Vi ger individuell uppmärksamhet och stöd för att förbereda dig för livet, och framgång, efter examen. Mer än bara kvalitets studenter, vi examen värdefulla samhällsmedlemmar som är beredda att ta på de utmaningar som en ständigt föränderlig värld. Som en co-educational, liberal arts institution, är Felician hem till cirka 2300 grund- och vuxenstudier studenter. Med heltid, deltid och onlineerbjudanden, kan du förvänta dig ett tillmötesgående universitet upplevelse vid Felician University.

Affärsidé

Felician är en oberoende co-educational katolska / Franciscan University grundade och sponsras av Felician Sisters att utbilda en skiftande population av studenter inom ramen för en liberal arts tradition. Dess uppgift är att tillhandahålla en komplett uppsättning erfarenheter av lärande, förstärkt med starka akademiska och student utvecklingsprogram som syftar till att få eleverna att deras högsta potential och förbereda dem för att möta utmaningarna i det nya århundradet med informerade sinnen och förstå hjärtan. Den varaktiga Syftet med Felician universitet är att främja en kärlek till lärande, en längtan efter Gud, självkännedom, att tjäna andra, och respekt för hela skapelsen.

VISION

För att vara en framstående katolska Franciscan University där stipendium och praxis för undervisning och lärande plats studenter först i det bestående sökandet efter sanningen och ständiga strävan efter kompetens, karaktär och medkänsla.

Felician Franciscan Värden

Respekt för mänsklig värdighet ... vår vördnad för och engagemang för att främja och skydda värdighet. Medkänsla ... en empatisk medvetenhet om andra uttryckt i omtänksam service. Transformation ... den process som uppmuntrar ett öppet sinne och hjärta, vilket leder till ständiga förbättringar av personen och departement. Solidaritet med de fattiga ... säkerställa behoven hos de fattiga och utsatta uppfylls genom påverkansarbete och insatser. Rättvisa och fred ... smide rätt relationer, återskapa en hållbar miljö som främjar det allmänna bästa - alla i strävan efter fred.

Snabbfakta

En av 20 franciskanska universitet i USA och den enda i New Jersey Ett campus, två platser i Rutherford och Lodi, NJ - 40 totalt tunnland 10.000 timmars studerande frivilligt arbete som utförs per år 55 akademiska program Genomsnittliga klasstorleken är 15 studenter 92% av eleverna får ekonomiskt stöd Elev fakulteten förhållandet är 13: 1 Två år i rad tilldelades New Jersey Distinguished student lärare of the Year 10 miles från New York City, med en 20 minuters pendla 2,5 timmar till Philadelphia och Atlantic City 10 Division II athletic program 230% ökning i Study Abroad deltagande 144-åriga slottet på Rutherford campus finns med i det nationella registret över historiska platser

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser » Se Health BScs » Se Health MSc » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se MSc:er » Se Kandidatprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

English as a Second Language

Campusstudier Heltid Deltid 9 - 12 månader September 2019 Amerikas förenta stater Rutherford + 1 fler

[+]

Engelska som andraspråk (ESL) Program

Höjdpunkter skräddarsydda program [-]

Kontakt

Adress, rad 1 1 Felician Way Rutherford, NJ
Rutherford, New Jersey, Amerikas förenta stater
Telefonnummer undefined