Forum English Center

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

HISTORIA

DET ALLA BEGAN MED DR. SUSIE

Forumet började med expertpedagog och språkvetenskap, Dr Susanna McPhilomy (känd för hennes studenter som Dr. Susie) som utvecklade en accelererad språkutbildningsteknik som hon praktiserat framgångsrikt över hela världen.

Med nästan 40 års erfarenhet av lärande finjusterade Susanna en icke-traditionell teknik för att undervisa engelska som ett andra och ett främmande språk genom att främja en konversation av grammatik och andra färdigheter. Efter att ha läst på ett antal engelska språkskolor och universitet samt att inrätta sin egen språkskola beslutade Susanna att öppna forum i Washington DC-området med sin dotter Maria McPhilomy.

Hon är känd för att odla en välkomnande miljö så att hennes elever effektivt kan lära sig att fungera i en engelsktalande miljö. Med ett antal akademiska examina från amerikanska och internationella institutioner fortsätter Susans starka akademiska uppgifter och lång erfarenhet att locka studenter från hela världen!

UPPDRAG

Forumets uppgift är att tillhandahålla effektiv och effektiv engelskspråkig utbildning för att hjälpa kulturellt olika studenter att uppnå sina akademiska, professionella och personliga engelska språkmål.

Forumet är engagerat i att hjälpa studenter att nå sin fulla lärandepotential genom en studentcentrerad undervisningsmetod, interaktiva instruktionsstrategier och att bekanta studenter med amerikansk kultur.

ERKÄNSLA

Forumet är en stolt medlem i Washington-området TESOL Association, TESOL International Association, och NAFSA.

Forum har också presenterats i ett antal online- och tryckpublikationer, inklusive Alexandria Gazette Packet, Zebra Magazine, AlexandriaNews.org och

OldTownAlexandriaPatch.com och El Pregonero.

NÄRMA SIG

Det är allt i tekniken

Vårt synsätt kan förklaras i ett ord - dialog!

Genom rollspel, simuleringar och aktiva diskussioner börjar våra studenter att prata på klassens första dag!

Ofta lär man sig ett språk och glömmer snabbt, men på forumet specialiserar vi sig på att överbrygga klyftan mellan att veta och använda språkkunskaper i lämpliga sammanhang genom att integrera interaktiva tekniker som arbetar med minnesstrukturer för att hjälpa eleverna att lära sig engelska snabbare och med större behållning.

Vårt kommunikativa tillvägagångssätt tar tråkiga läsnings-, skriv- och lyssningsrutiner och gör dem till spännande diskussionsämnen, så att våra elever kan delta aktivt i klassen och träna sin engelska varje dag.

Resultatet? Du och din hjärna får mycket större lärande stimulans!

Platser

Alexandria

Address
801 N. Pitt Street, Suite #102
VA 22314 Alexandria, virginia, Amerikas förenta stater