Läs den officiella beskrivningen

Utbildning som ger våra elever ett sätt att få kompetensen att uppfylla sina drömmar, precis där de är idag och imorgon.


Det är vad vi gör här på Gateway Technical College .


Varje år ger Gateways starka utbildning och praktiska utbildning i realtid genom 65 olika program grunden för mer än 21 000 studenter för att tjäna kompetensen till en ny karriär - eller bättre sig själva i sin nuvarande.

Vi värdesätter och tjänar våra studenter och samhällen från Kenosha County, Racine County och Walworth County genom ett nationellt erkänt innovativt tillvägagångssätt för karriär och teknisk utbildning. Våra studenter lyckas efter Gateway, med nio av 10 att hitta anställning inom sex månader efter examen och studentnöjdhet nära 100 procent.


Högskolan leds av en styrelse, förvaltare, personal och fakulteter som är engagerade i kompetens och möter samhällets behov. Efter att ha blivit den första offentligt finansierade fortsättningsskolan i Wisconsin och i USA år 1911, betraktas Gateway som ett modellhögskolan på grund av sin utveckling av affärssamarbeten, industrins certifieringar vävdes in i den akademiska läroplanen och ett verkligt tillvägagångssätt för kompetensutbildning.

Gateway Technical College samarbetar med gemenskaper i Kenosha County, Racine County och Walworth County för att säkerställa ekonomisk tillväxt och lönsamhet genom att tillhandahålla utbildning, utbildning, ledarskap och tekniska resurser för att möta studenter, arbetsgivares och samhällers föränderliga behov. Gateways 70 akademiska program ger varje år en stark, praktisk utbildning som utgör grunden för 18 000 studenter för att uppfylla sina karriärmål.

Vår vision

Vi gör livsföränderliga utbildningsmöjligheter till en verklighet.


Vårt uppdrag

Vi levererar branschfokuserad utbildning som är flexibel, tillgänglig och prisvärd för vårt olika samhälle.


Våra värderingar

På Gateway Technical College värdesätter vi:

 • en mångfald av individer och perspektiv.
 • ett positivt klimat för arbete och lärande.
 • innovation och riskupptagning.
 • ärligt och etiskt beteende.
 • kvalitet och excellens inom utbildning.

Board Ends Policy

Tri-county samhället drar nytta av överkomlig högre utbildning som gör det möjligt för boende att utveckla kunskaper och färdigheter för familjeunderstödda karriärer som bidrar till tillväxten och hållbarheten i den lokala ekonomin till en kostnad som står i proportion till värdet av de tjänster som tillhandahålls.

 • Eleverna visar de kunskaper och färdigheter och självförtroende som krävs för anställbarhet, karriärutveckling, ett globalt perspektiv och livslångt lärande.
 • Företagen drar nytta av en välutbildad, utbildad personal och tillgång till anpassade lösningar för företag och arbetskraft som stöder ett positivt företagsklimat.
 • Skattebetalarna får en positiv avkastning på investeringen från Gateways inverkan på den lokala skattebasen, fastighetsvärdena och den övergripande ekonomiska utvecklingen samt bidrag från akademiker till tre kommuner.
 • Familjer stärks av deras kandidaters välstånd, minskad arbetslöshet eller arbetslöshet och tillgången till lokala jobb för familjemedlemmar.
 • Utbildnings partners, lokalt, nationellt och internationellt, ansluta sina elever att Gateway välutvecklade karriär Pathways kurser, anläggningar och utbildningsresurser.
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Högskoleexamen

Gateway Technical College

Förbered dig för en högteknologisk tillverkningskarriär med Gateways Advanced Manufacturing Technology associate degree program. Avancerad tillverkning kombinerar mekanis ... [+]

Förbered dig för en högteknologisk tillverkningskarriär med Gateways Advanced Manufacturing Technology associate degree program. Avancerad tillverkning kombinerar mekanisk, elektronisk och informationsteknik för att effektivisera tillverkningsprocessen genom intelligent automation. Avancerade tillverkningsanläggningar använder avancerad programvara och robotteknik för att göra processerna så effektiva som möjligt. Om du gillar felsökningsteknologi och arbetar med maskiner, är det här programmet för dig.

Lärande genom att göra

Studenter inom avancerad tillverkningsteknik kommer att utbilda sig i ett brett utbud av praktiska färdigheter och erfarenheter med hjälp av de verktyg, utrustning och teknik som används i avancerade tillverkningsanläggningar, inklusive FANUC robotar, hydraulik och pneumatikutrustning, Allen Bradley / Rockwell PLC, automatiserad process utrustning, Snap-on-multimetrar, Textronix-oscilloskop och Starrett Precision mätinstrument. Du kommer också att få verkliga CNC-bearbetningscentraler, felsökning av datanätverk, programmering och gränssnitt av Rockwell PLC, samt interfacing av digitala logikkretsar.... [-]

Amerikas förenta stater Elkhorn Sturtevant
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Gateway Technical College

Grafisk kommunikation är en bra karriär för kreativt inriktade människor som också tycker om datorer och teknik. Även om verktygen för design har ändrats från penna och p ... [+]

Grafisk kommunikation är en bra karriär för kreativt inriktade människor som också tycker om datorer och teknik. Även om verktygen för design har ändrats från penna och papper till datorer och programvara är idéer och konstnärlig färdighet fortfarande viktiga. Om du är en kreativ person med teknisk kunnig är den här karriären för dig.

Grafikkommunikationsprogrammet vid Gateway Technical College är ett tvåårigt associerat examensprogram som erbjuds på både Racine och Elkhorn campus. Studenter har också möjlighet att slutföra hela eller en del av programmet online vilket ger studenterna bekvämligheten att arbeta runt sitt schema. Efter att ha förvärvat associerad examen kan studenterna bedriva ett antal certifikat som fokuserar på områden som digital fotografi och digital publicering.... [-]

Amerikas förenta stater Elkhorn Racine
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 hitta din juris doktor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Gateway Technical College

Hospitality Management-programmet vid Gateway Technical College förbereder akademiker som chefer i den spännande gästbranschen. Oavsett om du är intresserad av hotellledn ... [+]

Hospitality Management-programmet vid Gateway Technical College förbereder akademiker som chefer i den spännande gästbranschen. Oavsett om du är intresserad av hotellledning, mat- och dryckesindustrin eller hanterar en turistattraktion, kommer det här programmet att ge dig professionella verktyg för att fördjupa din karriär. Om du gillar att arbeta med människor och vill ha en karriär där du kan se till att varje gäst har en positiv upplevelse, är Hospitality Management för dig.

Hospitality Management Associate Degree låter dig välja en väg som passar dina intressen genom Hospitality Management-graden, som fokuserar på de färdigheter som behövs för hotell- och semesterhantering eller i ett av två koncentrationsområden: Hospitality Management med en koncentration i mat och dryck , eller Hospitality Management med en koncentration i turism och attraktioner.... [-]

Amerikas förenta stater Racine
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Gateway Technical College

Gateway Technical College erkänns som en nationell fordonsdoktors utbildningsstiftelse (NATEF) certifierad skola som håller högkvalitativ utbildning för ett Automotive Te ... [+]

Gateway Technical College erkänns som en nationell fordonsdoktors utbildningsstiftelse (NATEF) certifierad skola som håller högkvalitativ utbildning för ett Automotive Technician-program. Teknisk certifikat för automotive underhållstekniker och associeringsprogrammet Automotive Technology ger den praktiska träningen och utbildningen du behöver för en framgångsrik karriär inom bilverkstäder eller servicecenter. Gateways bilutbildningar lärs på Horizon Center for Transportation Technology. Den toppmoderna anläggningen rymmer det senaste inom fordonsutbildningsutrustning och fungerar som ett strategiskt nav för Midwests transportindustri.

Den 70-credit Automotive Technology associate grad programmet kommer att förbereda studenter för en karriär som en automotive linje tekniker. Linje tekniker kan diagnostisera, reparera och utföra komplicerat underhåll på bilar och lätta lastbilar. Teknikern kräver kundservicekunskaper samt mekaniska, elektriska och professionella färdigheter för att arbeta med dagens hetaste fordon. Kandidater kan också få positioner som delar och försäljningsleverantörer, testtekniker för tillverkare, tillverkare säljare, tillverkare tränare eller en chef inom ett transportrelaterat område. Under programmet kommer studenterna att bli kunniga inom motorprestanda, motorreparation, manuella och automatiska drivlinor, växellådor och växellådor, elsystem och elektronik. Kandidater är beredda att ta examen för Master ASE-certifiering. Master ASE-certifieringen visar potentiella arbetsgivare och konsumenter att tekniken är kunnig inom certifieringsområdet, inklusive områdena för motorprestanda, dieselmotorer med lätta fordon och automatisk växellåda.... [-]

Amerikas förenta stater Kenosha
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Gateway Technical College

Affärslivets värld är en spännande, snabb och dynamisk plats att tillbringa din karriär. På Gateway kommer studenterna att lära sig hur affärsverksamheten fungerar från m ... [+]

Affärslivets värld är en spännande, snabb och dynamisk plats att tillbringa din karriär. På Gateway kommer studenterna att lära sig hur affärsverksamheten fungerar från marknadsföring, ekonomisk och organisatorisk synvinkel. I den snabba affärsverksamheten kräver att en chef ska vara kunnig i en rad olika ämnen. En Business Management grad kommer att hjälpa uppsätta kandidater från andra anställda; bättre förbereda dem för att avancera till ledningsroller. Gateways Business Management kurser skräddarsys av en företagsrådgivande kommitté, som består av professionella på den regionala arbetsmarknaden. Därför adresserar klasserna de mest aktuella trenderna i näringslivet idag. Studenter kommer också att dra nytta av företagsledare som är erfarna yrkesverksamma - många har mer än 20 års erfarenhet inom området.... [-]

Amerikas förenta stater Kenosha Elkhorn Racine Sturtevant Walworth  + 2 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Gateway Technical College

Eftersom sötvatten blir en av våra mest värderade resurser kan du få den kunskap och kompetens som krävs för att uppnå en karriär som kan bidra till att bevara denna värd ... [+]

Eftersom sötvatten blir en av våra mest värderade resurser kan du få den kunskap och kompetens som krävs för att uppnå en karriär som kan bidra till att bevara denna värdefulla resurs.

Gateway Technical College Civil Engineering Technology - Färskvattenresursens associeringsprogram hjälper studenterna att lära sig civilingenjörsdesign och konstruktion, i kombination med avancerad utbildning inom specifika områden för miljöbedömning, vattenbehandling, stormvattenhantering och erosionskontroll.

En miljötekniker hjälper till med stormvattenförvaltning, miljöbedömning och provtagning och provning av vatten. De inrättar, testar, driver och modifierar även utrustning för att förhindra eller städa upp miljöföroreningar samt genomföra föroreningar, samla in och analysera prover som luft och grundvatten.... [-]

Amerikas förenta stater Elkhorn Sturtevant
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Gateway Technical College

Förbered dig för en praktisk och högteknologisk karriär med Gateways IT-Web Software Developer-program. Webbutvecklare skapar och uppdaterar företags webbplatser för den ... [+]

Förbered dig för en praktisk och högteknologisk karriär med Gateways IT-Web Software Developer-program. Webbutvecklare skapar och uppdaterar företags webbplatser för den dagliga verksamheten. De arbetar i en mängd olika miljöer, inklusive företag, myndigheter och andra datorselskaper. Gateway IT - Web Software Developer Associate grad erbjuds online och på vår Racine Campus så att du kan lära dig när och var det är bekvämt för dig.

Välj en väg som passar dina intressen. Utbildningsgraden för IT-webbprogramvara fokuserar på programmeringsspråk som distribueras på webben, bygger dynamiska webbplatser och databasstyrda backendprinciper. Utvecklargraden för IT-webbprogramvaran med en Sharepoint Developer-koncentration koncentrerar sig på de kunskaper som behövs för att utveckla och underhålla företagswebbplatser samt utforma och utveckla samarbetsapplikationer med Microsoft SharePoint.... [-]

Amerikas förenta stater Racine
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Gateway Technical College

Föredrar du att arbeta utomhus? Gillar du inte att vara begränsad till ett kontor? Om så är fallet, är Gateway s Arboriculture / Urban Forestry Technician Degree Program ... [+]

Föredrar du att arbeta utomhus? Gillar du inte att vara begränsad till ett kontor?

Om så är fallet, är Gateway s Arboriculture / Urban Forestry Technician Degree Program det enda du vill ha. Nästan hela arbetet utförs utan att arbeta med en mängd olika verktyg och maskiner. Och om du väljer att klättra i träd kan du ha ditt eget naturliga "kontor" med utsikt varje dag.

Gateway s Arboriculture / Urban Forestry Technician Associate Degree ger praktisk kompetens och naturresursutbildning för akademiker för att komma in i detta spännande karriärområde för arborister, stadsborare och närstående yrken. Det erbjuder familjeuppehållande löner och året runt arbete med privata, företagande eller statliga markägare.... [-]

Amerikas förenta stater Kenosha
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Gateway Technical College

Varför redovisning? Företag i alla storlekar och typer anställer revisorer! Jobbmöjligheter finns i sport, underhållning, teknik, gästfrihet, mat och mode, tillverkning, ... [+]

Varför redovisning? Företag i alla storlekar och typer anställer revisorer! Jobbmöjligheter finns i sport, underhållning, teknik, gästfrihet, mat och mode, tillverkning, konstruktion och alla branscher! Typer av organisationer omfattar all verksamhet samt hälso- och sjukvård och andra ideella organisationer, brottsutredning och andra federala, statliga och länsstyrelser och byråer. Eller gå med i redovisningsprofessionen i ett bokförings-, bokförings- eller skatteförberedande företag för att arbeta med en mängd olika företag.

Det finns många olika typer av redovisning också, inklusive ekonomisk, kostnad, skatt, revision, statliga och rättsmedicinska. Val överflöd - upptäck vad du älskar!... [-]

Amerikas förenta stater Kenosha Elkhorn
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

I Choose Gateway- We Are Young