Gateway Technical College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Utbildning som ger våra elever ett sätt att få kompetensen att uppfylla sina drömmar, precis där de är idag och imorgon.


Det är vad vi gör här på Gateway Technical College .


Varje år ger Gateways starka utbildning och praktiska utbildning i realtid genom 65 olika program grunden för mer än 21 000 studenter för att tjäna kompetensen till en ny karriär - eller bättre sig själva i sin nuvarande.

Vi värdesätter och tjänar våra studenter och samhällen från Kenosha County, Racine County och Walworth County genom ett nationellt erkänt innovativt tillvägagångssätt för karriär och teknisk utbildning. Våra studenter lyckas efter Gateway, med nio av 10 att hitta anställning inom sex månader efter examen och studentnöjdhet nära 100 procent.


Högskolan leds av en styrelse, förvaltare, personal och fakulteter som är engagerade i kompetens och möter samhällets behov. Efter att ha blivit den första offentligt finansierade fortsättningsskolan i Wisconsin och i USA år 1911, betraktas Gateway som ett modellhögskolan på grund av sin utveckling av affärssamarbeten, industrins certifieringar vävdes in i den akademiska läroplanen och ett verkligt tillvägagångssätt för kompetensutbildning.

Gateway Technical College samarbetar med gemenskaper i Kenosha County, Racine County och Walworth County för att säkerställa ekonomisk tillväxt och lönsamhet genom att tillhandahålla utbildning, utbildning, ledarskap och tekniska resurser för att möta studenter, arbetsgivares och samhällers föränderliga behov. Gateways 70 akademiska program ger varje år en stark, praktisk utbildning som utgör grunden för 18 000 studenter för att uppfylla sina karriärmål.

Vår vision

Vi gör livsföränderliga utbildningsmöjligheter till en verklighet.


Vårt uppdrag

Vi levererar branschfokuserad utbildning som är flexibel, tillgänglig och prisvärd för vårt olika samhälle.


Våra värderingar

På Gateway Technical College värdesätter vi:

  • en mångfald av individer och perspektiv.
  • ett positivt klimat för arbete och lärande.
  • innovation och riskupptagning.
  • ärligt och etiskt beteende.
  • kvalitet och excellens inom utbildning.

Board Ends Policy

Tri-county samhället drar nytta av överkomlig högre utbildning som gör det möjligt för boende att utveckla kunskaper och färdigheter för familjeunderstödda karriärer som bidrar till tillväxten och hållbarheten i den lokala ekonomin till en kostnad som står i proportion till värdet av de tjänster som tillhandahålls.

  • Eleverna visar de kunskaper och färdigheter och självförtroende som krävs för anställbarhet, karriärutveckling, ett globalt perspektiv och livslångt lärande.
  • Företagen drar nytta av en välutbildad, utbildad personal och tillgång till anpassade lösningar för företag och arbetskraft som stöder ett positivt företagsklimat.
  • Skattebetalarna får en positiv avkastning på investeringen från Gateways inverkan på den lokala skattebasen, fastighetsvärdena och den övergripande ekonomiska utvecklingen samt bidrag från akademiker till tre kommuner.
  • Familjer stärks av deras kandidaters välstånd, minskad arbetslöshet eller arbetslöshet och tillgången till lokala jobb för familjemedlemmar.
  • Utbildnings partners, lokalt, nationellt och internationellt, ansluta sina elever att Gateway välutvecklade karriär Pathways kurser, anläggningar och utbildningsresurser.

Platser

Kenosha

Address
30th Avenue,3520
53144 Kenosha, Wisconsin, Amerikas förenta stater

Elkhorn

Address
400 County Road H
53121 Elkhorn, Wisconsin, Amerikas förenta stater

Racine

Address
1001 S. Main Street
53403 Racine, Wisconsin, Amerikas förenta stater

Sturtevant

Address
2320 Renaissance Blvd.
53177 Sturtevant, Wisconsin, Amerikas förenta stater

Walworth

Address
496 McCanna Parkway
53105 Walworth, Wisconsin, Amerikas förenta stater

Kenosha

Address
Horizon Center
4940 88th Avenue

53144 Kenosha, Wisconsin, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium