George Washington University, Summer & Non-Degree Programs

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Handla om

Tillbringa din sommar med GW för en unik möjlighet att:

  • tjäna akademisk kredit från ett topprankat universitet
  • lära av fantastiska fakulteten
  • dra nytta av de extraordinära utbildnings- och kulturresurserna vid George Washington University (GW) och i Washington, DC

Vi erbjuder en mängd olika campuskurser under sommaren, samt studerar utomlands möjligheter, djupinstitutskurser, flexibla nät- och kvällskurser och program för att besöka internationella och gymnasieelever.

Sommarprogramstillägg

Internationell sommar

Vi bjuder in besökande internationella studenter att delta i en autentisk amerikansk universitetserfarenhet i mitten av USA: s politiska, intellektuella och kulturella verksamhet.

Pre-College

Ett unikt tillfälle för gymnasieelever att utforska sina akademiska intressen vid ett högsta forskningsuniversitet, utbildas våra utmanande kredit- och icke-kreditprogram av experter och berikas av de intellektuella och kulturella resurserna i Washington, DC

Vad våra studenter säger om sommaren på GW

"Min professor har hjälpt mig så mycket. Jag har fått så många bra idéer som jag kommer att bära med mig under resten av mitt liv. "

"Programmet hjälpte mig att inse var mina professionella karriärintressen ligger och helt påverkat mitt framtida val av stora."

"Det var absolut höjdpunkten på min sommar, och ännu viktigare tror jag att jag vet vad jag vill göra i framtiden nu."

Platser

Washington

Address
2100 Foxhall Road, N.W.
Academic Building, Ste. 115

Washington, District of Columbia, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 202-994-6360