Glen Oaks Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Glen Oaks Community College . Vi är glada över att du har valt GOCC för att hjälpa dig att nå dina utbildningsmål. Du hittar en otroligt dedikerad fakultet och personal som ger utbildningsmöjligheter och supporttjänster som kommer att förbättra din totala Glen Oaks-upplevelse.

Du kan välja mellan examens- och certifikatutbud som leder till antingen direkt karriäranställning eller överföring till två och fyraåriga institutioner. Som ett regionalt ackrediterat högskola kan alla högskolekurser överföras till både offentliga och privata högskolor och universitet.

Högskolan erbjuder många supportfaciliteter och tjänster för att komplettera våra instruktionserbjudanden. Dessa inkluderar Learning Commons som omfattar EJ Shaheen-biblioteket, Tutoring and Testing Center och Distans Learning Center; Fitness / Wellness Center, de aktiviteter som erbjuds inklusive friidrott, Phi Theta Kappa Honor Society, Epsilon Pi Tau Technology Honor Society, professionella och sociala klubbar, Studentregering och mer.

Glen Oaks ligger på en vacker plats i de rullande kullarna i Sherman Township centralt beläget i St. Joseph County, MI. Anläggningarna är moderna och välutrustade med den senaste tekniken och resurserna. Utöver det direkta instruktionsutrymmet finns studieområden, matplats, atrium, gym, sociala områden och specialiserade platser för laboratorie- och teknikerbjudanden. De nyligen konstruerade sjuksköterske- och hälsolaboratorierna är oöverträffade när det gäller design- och inlärningsmiljön. Högskolan öppnade dessutom en 106 bäddshallen för studenter under hösten 2017.

Glen Oaks studentorganisation återspeglar mångfalden i regionen och de många individuella utbildningsmålen. På GOCC har du möjlighet att utveckla vänskap med klasskamrater från alla samhällsskikt och växa både professionellt och personligt.

Platser

Centreville

Address
Shimmel Road,62249
49032 Centreville, Michigan, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium