Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Graduate Management Admission Council (GMAC) är en global, uppdragsstyrd förening av ledande forskarskolor.

Vi är engagerade i det arbete du gör varje dag.

GMAC grundades 1953 och engagerar sig aktivt för att främja antagningens konst och vetenskap genom att samla och företräda industrin och erbjuda produkter och tjänster i bästa klass för skolor och studenter.

Vi äger och administrerar examen för Graduate Management Admission Test ™ (GMAT ™). Först administreras 1954, idag är det beroende av mer än 7000 forskarutbildningar över hela världen, och 9 av 10 nya MBA-registreringar globalt görs med en GMAT-poäng. och mer än 200 000 kandidater tar GMAT-examen varje år.

Våra andra utvärderingar inkluderar NMAT by GMAC ™ examen, för inträde i forskarhanteringsprogram i Indien och Sydafrika, och Executive Assessment, specifikt utformad för Executive MBA-program runt om i världen.

Rådet är baserat i USA med kontor i Storbritannien, Indien och Hong Kong.

Vår vision, uppdrag, syfte och värderingar: Att driva allt vi gör

Syn

Vi ser en värld där talanger matchade med ambition kan dra nytta av bästa möjliga utbildning på affärsskolan.

Uppdrag

Vårt uppdrag är att tillhandahålla de lösningar som krävs för skolor och kandidater att upptäcka och utvärdera varandra.

Syfte

För att säkerställa att talang aldrig upptäckts.

värden

 • Mod: Vi är modiga att utmana status quo.
 • Kreativitet: Medan vi gör det måste vi vara kreativa i hur vi löser problem. Utan mod och kreativitet kommer vi inte att vara relevanta.
 • Lyssnande: För att agera med mod och kreativitet lyssnar vi till marknaden och våra intressenter och agerar efter det vi hör.
 • Samarbete: Åtgärd kräver samarbete. Vi kan inte utföra vårt uppdrag som individer eller ens som en organisation.
 • Integritet: Framför allt agerar vi med otillbörlig integritet för att säkerställa ärlighet och rättvisa.

Genom att leva dessa värderingar dagligen försöker vi skapa varaktiga kontakter inom vår organisation och utbildningsgemenskapen, både idag och för framtiden.

GMAC: s kod för etiskt beteende bekräftar våra värderingar, vårt uppdrag och vår vision och bekräftar våra åtaganden gentemot varandra och våra intressenter.

Våra medlemmar stöder våra värderingar och följer vår medlemspolicy. Som en organisation värdesätter vi och strävar efter starka, kreativa relationer med organisationer vars uppdrag återspeglar vårt engagemang för högsta kvalitet inom forskarutbildning. Vi drar också nytta av våra partnerskap med ledande högskole- och teknikorganisationer, inklusive Pearson VUE, våra globala GMAT-examensadministratörer och ACT, Inc., vår partner för att utveckla GMAT-examen. Dessa partnerskap hjälper oss att leverera oöverträffat värde till vårt forskargrupp.

people, girls, women

GMAC-fördelen

Vi öppnar dörrar för forskarutbildningsprogram och blivande studenter runt om i världen.

På GMAC samarbetar vi med dig för att se till att du hittar de bästa kandidaterna för ditt program.

Detta partnerskap sträcker sig långt utöver vårt flaggskepperbjudande, examen för Graduate Management Admission Test ™ (GMAT ™). Vi tillhandahåller även forskning och marknadsintelligens, marknadsförings- och rekryteringsverktyg och program, globala professionella utvecklingsmöjligheter och innovativa bidragsinitiativ. Allt vi gör är utformat för att hjälpa dig att lyckas.

Varför GMAC? Fem goda skäl

 1. GMAT-examen är den mest använda bedömningen för antagningar på forskarledningen runt om i världen.
  GMAT-examen, som skapades av förvaltningsskolor för förvaltningsskolor och finns i 114 länder, är så utbredd eftersom den är den mest pålitliga prediktorn för akademisk framgång i forskarhanteringsstudier. Att acceptera GMAT-poäng ger dig tillgång till en stor pool av mycket kapabla och engagerade blivande studenter.


 2. Våra marknadsinformation, forskning och insikter på forskarledningen är oöverträffade.
  Vår analys och data om GMAT-testtagare och efterfrågan på forskarutbildning utbildar informerar skolor och program över hela världen. Denna exklusiva information låter dig spåra allt från nya globala trender till dina egna bästa möjligheter. Vår forskning är erkänd för att vara både riktad och pålitlig och citeras i ledande nyhetspublikationer som The Wall Street Journal, Bloomberg BusinessWeek, Financial Times och China Times.


 3. Våra riktade rekryteringsverktyg och program kan hjälpa dig att hitta rätt kandidater.
  Vi kan hjälpa dig att upprätta kontakter, rikta in personer och bygga upp de relationer som leder till bekräftade inskrivningar. Oavsett om du rekryterar med precision genom databasen för Graduate Management Admission Search Service ™ (GMASS ™), så hjälper vi dig att möta de bäst passande kandidaterna för ditt program.


 4. Vår portfölj av marknadsföringsverktyg och tjänster hjälper dig att nå och rekrytera de bästa kandidaterna för din nästa klass.
  Våra marknadsföringserbjudanden ger dig möjlighet att visa upp din institution och dina program för alla som är intresserade av att förvärva en examen för examenhantering. Presentera blivande elever vad du erbjuder, bjud in dem till evenemang och informera dem om möjligheter. Och om din institution eller ditt program accepterar GMAT-examen kan du dra fördel av ännu fler sätt för blivande studenter att hitta dig, och för dig att jämföra dig mot din konkurrens och optimera din marknadsföring.


 5. Våra professionella utvecklingsmöjligheter hjälper dig att skärpa dina färdigheter och lyckas i ditt jobb.
  På GMAC förstår vi vad du behöver för att lyckas i din karriär, vare sig du är en antagningsveteran eller bara kommer igång. Vi erbjuder möjligheter på plats och online för att hjälpa dig och din personal att uppnå karriärmål, prestera bättre på jobbet och bredda nätverksmöjligheter inom den globala forskarutbildningen för forskarutbildning. Vi upprätthåller också en aktuell lista över professionella positioner som finns tillgängliga inom forskarutbildning runt om i världen.

Platser

Reston

Address
PO Box 2969
20195 Reston, virginia, Amerikas förenta stater

london

Address
PO Box 70184
WC1A 9HZ london, england, Storbritannien

Hong Kong

Address
Graduate Management Admission Council (Hong Kong) Ltd.
Hong Kong Special Administrative Region, China

Hong Kong, Hongkong

Shanghai

Address
Graduate Management Admission Council (Shanghai) Management Consulting Co.,Ltd.
Shanghai, Shanghai, Kina

Gurugram

Address
405, 4th floor, Business Tower,
Suncity, Sector 54

122003 Gurugram, Haryana, Indien

london

Address
BusinessBecause
20 Jerusalem Passage

EC1V 4JP london, england, Storbritannien

Concord

Address
The MBA Tour
73 Junction Square Drive

01742 Concord, massachusetts, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program