Hillsborough Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En amerikansk högre utbildning är närmare än du tror ... Uppnå din dröm! Studera på Hillsborough Community College i Tampa Bay, Florida!

Hillsborough Community College (HCC) är en ackrediterad, community college med fem campus ligger i den pulserande vattnet staden Tampa, Florida, och omgivande Hillsborough County. Tampa Bay-regionen är hem till magnifika marina livet, sporter, världsklass kulturella mötesplatser, och bra shopping och restauranger. Du hittar ett brett utbud av utomhusaktiviteter, inklusive camping, vandring, ridning, cykling, fiske, dykning, segling, segling och kajakpaddling. Tampa har attraktioner som Busch Gardens, Florida Aquarium, Lowry Park Zoo och Museum of Science and Industry. Populära Florida temaparker såsom Walt Disney World, Universal Studios och SeaWorld är bara en kort bilresa bort. Vi njuta av solsken året runt, en levande kulturliv, några av de bästa stränderna i världen, sport av alla slag, och goda möjligheter för högre utbildning.

Vi inbjuder dig att ansluta sig till oss ... Njut av det goda livet i Tampa Bay, Florida!

University Transfer Program: Börja på HCC! Gå någonstans!

HCC är ett bra ställe att börja för internationella studenter som drömmer om att tjäna en 4-årig kandidatexamen i USA. Vi hjälper dig att utforska alla dina universitets alternativ medan du slutför dina första två åren av universitetsstudier med oss. Om du vill delta i en selektiv 4-årig högskola, en liberal-arts institution, ett nationellt rankad universitet eller en Ivy League skola, hjälper HCC du dit!

Varför välja HCC?

Seamless överföring till ett fyraårigt universitet Prisvärd undervisning och flexibla avbetalning betalningsplaner Populära nöjesparker i närheten, såsom Walt Disney World, Universal Studios och SeaWorld Personlig, kvalitet instruktion, med små klasser och framstående lärare Intensive English program för att hjälpa dig att förbereda för framgång i college-nivå kurser En mångkulturell gemenskap, inklusive internationella studenter från över 60 nationer Ett centrum för internationell utbildning tillägnad ert stöd, välbefinnande och framgång

På Campus Bostäder på Hawks Landing

Att välja en plats att leva är ett av de viktigaste besluten du kommer att göra innan du börjar dina studier på HCC, men det behöver inte vara den tuffaste!

Hawks Landing lägenheter erbjuder ett stort värde, ett bekvämt läge och viktigast av allt, en rolig levande och lärande atmosfär! Den bostadskomplex ligger bara några kvarter från shopping och restauranger och inom gångavstånd från Raymond James Stadium, hem till Tampa Bay Buccaneers, och Steinbrenner Field, vårträning hem för 2009 Baseball World Series Champions, New York Yankees. Ligger i anslutning till Dale Mabry Campus, Hawks Landing studentlägenheter erbjuder fullt möblerade 1, 2 och 4-sovrum / badrum enheter med utmärkta faciliteter.

Privat, rymligt sovrum med gratis internet och kabel-TV privat badrum Gemensamt lyxigt kök, möblerat vardagsrum Fullstor tvättmaskin / torktumlare Resort stil pool och beachvolleyplan State-of-the-art gym Datasal med skrivare och studie stationer Video spelrum och sociala aktiviteter

Studentliv

Campus engagemang är ett bra sätt att göra det mesta av din college erfarenhet! Eleverna kan öka sin karriär och utbildningsmöjligheter genom att delta i campus aktiviteter och organisationer. HCC erbjuder en mängd möjligheter för studenter att vidga sina vyer genom kulturella och speciella händelser varje campus, engagera sig i college livet, och få nya vänner!

HCC: s friidrott Programmet ger internationella studenter med ytterligare en möjlighet att berika sin college erfarenhet genom intercollegiate SPORTS, inklusive mäns och kvinnors basket, män baseball, och kvinnors softball, volleyboll och tennis. HCC lag rankas nationellt och har vunnit flera mästerskap.

Center for International Education: Din home away from home!

På HCC, vi är mycket stolta över vår kulturella och internationell mångfald, och vi tror starkt på vikten av internationell utbildning. Vi erbjuder speciella internationella program och tjänster för våra internationella studenter och våra inhemska studenter, genom vår Center for International Education. Centret skapar en lärande miljö som förbereder eleverna för en allt mer sammanlänkade och föränderlig värld.

För våra internationella studenter, som representerar mer än 60 länder, hittar du att Centret erbjuder en rad tjänster för att stödja dina individuella behov samtidigt som deltar i HCC, från början till slut! Detta innefattar vägledning om antagning, visum, orientering, akademiker, bostäder och överföring till ett fyraårigt college eller universitet.

Ansök idag!

Internationella studenter kan ansöka om hösten (augusti), Spring (januari), eller sommaren (maj) terminer. Vi ser fram emot att välkomna dig till Hillsborough Community College! Att begära mer information, fyll i frågeformuläret, och vi kommer att svara direkt till dig.

Platser

Tampa

Hillsborough Community College - Center for International Education (Dale Mabry Campus)

Address
P.O. Box 31127
Tampa, Florida

31127 Tampa, florida, Amerikas förenta stater
Telefon
+1-813-253-7009

Program

Associate of Arts