Hennepin Technical College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Hennepin Technical College (HTC). Du har valt en av Minnesota mest prisvärda akademiska institutioner som förändrar personalens och ekonomins ansikte. Studenter har tillgång till utmärkta akademiska program som förbereder dem på efterfrågan och högt betalande anställningsmöjligheter. Förutom allmän utbildning och Minnesota Transfer Curriculum (MnTC) erbjuder HTC examen i över 45 program som tillverkning och teknik, praktisk omvårdnad, tandläkare och lagstiftning.

Våra tekniska utbildningsprogram skapar långsiktiga karriärmöjligheter. Lektioner erbjuds både dag och kväll på campus Brooklyn Park och Eden Prairie förutom våra virtuella utbildningsprogram. Kvaliteten på utbildningen på HTC berikas av fakulteten som är experter inom sina områden. HTC servar en växande mångfald studentpopulation i en omtänksam miljö. HTC är en plats där personal och fakultet känner ditt namn, pratar med dig i korridoren och framför allt bryr sig om dig och din framgång.

Vi har skapat dynamiska partnerskap med skoldistrikt, lagstiftare och inom privat industri. Dessa partnerskap hjälper högskolan med alternativa gymnasieskolor (PSEO), inskrivning, studenters uthållighet, avslutande och anställning. HTC upprätthåller fortsatta relationer med våra alumner. Våra alumner förblir aktiva vid högskolan genom att dra nytta av vårt karriärcentrum och livslånga inlärningsmöjligheter. Gå med och låt oss tända din karriär.

Hennepin Technical College - antändande möjligheter genom avancerad teknik, ledarskap och olika samhällen.

Platser

Brooklyn Park

Address
Brooklyn Boulevard,9000
55445 Brooklyn Park, Minnesota, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium