High Point University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välj att vara extra!

Att vara extraordinärt är ett val. Det handlar om att ansluta vetenskaplig kunskap med praktiska livskunskaper. Det handlar om att leda, tjäna och leva ett liv i balans.
Det här är vad vi tror på HPU.

Livsfärdigheter

Din grad är inte det som får dig ett jobb. Du kommer att få dig ett jobb. HPU är en livsccelerator - komprimeringstid och låter dig samla en livstid av erfarenhet på bara fyra år. Du börjar din professionella karriär så snart du kommer på campus. Du är redo för den verkliga världen. Och den verkliga världen vill ha dig.

HPU Spirit

High Point University fält 16 Division I-lag och tävlar i Big South Conference. Hundratals studenter deltar också i våra dynamiska, mästerskapsnivåa klubbsporter och intramurala sportlag. Inte en spelare? Gå med i den rowdy sektionen vid alla händelser med den studentledda cheer squad som kallas "Purple Reign".

Squad Mål

Med mer än 100 studentlivskampusorganisationer och mer än 600 studenter som tävlar i klubb- och intramuralsporter på High Point University , kommer du inte bara att bli tvungen att ifrågasätta världen runt dig - du förväntas bli en aktiv medborgare.

Fantastiska sovsalar

Niche.com rankade High Point University med de bästa sovsalarna i Amerika för 2018, och med god anledning. På HPU ger lärarutbildningen studenterna möjlighet att skapa en stark självkänsla, både i klassrummet och i sin bostadsmiljö.

Värderingsbaserat lärande

High Point University finns på John Templeton Foundation-listan över 100 högskolor i Amerika som uppmuntrar karaktärsutveckling. Det är i vårt DNA att vi utbildar lärda ungdomar grundade i sund moralisk beslutsfattande inramad med god karaktär.

Growth Mindset

En tillväxtinriktning är bemyndigande. Dina talanger och förmågor kan utvecklas genom hårt arbete, genom att lära in nya strategier och genom hjälp och inmatning från andra. High Point University omfattar denna tankegång för att hjälpa dig att lära dig att värdera framsteg, inte perfektion.

Global utbildning

Idag söker arbetsgivare mer än bara en grad; de vill ha väl avrundade individer som känner till olika kulturer, specialkunskaper och kunskaper om den globala marknaden. High Point University studenter reser utomlands i flera veckor eller för en hel term i mer än 29 länder inom 61 studier utomlands program.

Tänk utanför linjerna

Experiential Learning står för 25% av de akademiska timmarna i varje major på High Point University . Studenterna är utbildade i klassrummet, men också utanför klassrummet inom laboratorier, studior, karriärskuggning, praktikplatser, utlandsstudier, forskarutbildning och i företag som får erfarenheter från sin värld inom sina discipliner.

Du hör här

Din nya resa ringer. Tillsammans kan du och HPU göra dina livsmål till verklighet. Vad sätter oss ifrån varandra? Vid HPU möter du en extra utbildning i en inspirerande miljö med omsorgsfullt folk.

Platser

Hög punkt

High Point University

Telefon
(800) 345-6993