Hudson County Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Hudson County Community College

Hudson County Community College är ett offentligt, heltäckande stadshögskola som har åtagit sig att erbjuda högkvalitativa program som är prisvärda, tillgängliga och samhällscentrerade. Studenter på HCCC kan följa kurser på två campus, som båda ligger i närheten av kollektivtrafiknav.

Kollegiet betjänar invånarna och företagen i Hudson County, en av de tätbefolkade och etniskt olika områdena i Amerika. Vår studentkropp återspeglar Hudson County-sammansättningen med drygt 50% av spanskt arv, cirka 16% afroamerikaner, 11% vita och 8% asiatisk-amerikanska / Stillahavsöbor. Mer än en tredjedel av HCCC-studenterna föddes utanför USA och har rapporterat nästan 105 olika länder som födelseplatser. Sextio procent av högskolans studentkår är kvinnor.

142813_pexels-photo-3776852.jpeg
Hösten 2011 inleddes med en rekordhög inskrivning på mer än 9 400 studenter, varav 97% söker examen. HCCC-studenter tar mer kredit timmar per termin än någonsin tidigare, och när det gäller heltidsekvivalenter rankas College nu som den åttonde största community college i New Jersey. I maj 2011 hade kollegiet sin största examensklass någonsin - mer än 1000 studenter!

Under de senaste åren har HCCC konstruerat en aldrig tidigare skådad tillväxt i sina kurserbjudanden, etablerat ett centralt rådgivningsprogram, omorganiserat studentaktiviteter och statliga program och utökat antalet och kvaliteten på sina anläggningar. Förutom dag- och kvällskurser tillhandahåller högskolan nu studier sju dagar i veckan och dess onlineutbud har realiserats till fullo ..

HCCC är fullständigt ackrediterat av kommissionen för högre utbildning i Middle States Association of Colleges and Schools. Andra ackrediteringar inkluderar Technology Accreditation Commission of the Accreditation Board of Engineering Technology; National League for Nursing Accrediting Commission; och kommittén för ackreditering av andningsvård.

Hudson County Community College har länge varit känt för sitt Culinary Arts Institute. Den prisbelönta nationellt erkända CAI-läroplanen är ett av endast två program i New York-regionen som ackrediteras av American Culinary Federation Accrediting Commission. CAI-studenter kan bedriva olika certifikat från en termin till ett år samt tvååriga examina. Ett artikulationsavtal med Fairleigh Dickinson University gör det möjligt för CAI-studenter att få kandidatexamen och magisterexamen medan de fortfarande studerar i HCCC Culinary Arts Institute. CAI tillhandahåller också både certifikat- och AAS-program inom Hospitality Management.

HCCC Community Education Division arbetar i samarbete med CAI och i partnerskap med ett antal lokala samhällsbaserade grupper för att tillhandahålla utbildning, arbetsberedskap / livsförmåga och certifieringsundersökningar för att hjälpa kvinnor och deras familjer att uppnå självförsörjning. och att leva uppfyllande och produktiva liv.

College's Center for Business & Industry (CBI) är dedikerat till att förse Hudson County-samhället med den skickliga och utbildade arbetskraften som gör det möjligt för området att blomstra och utvecklar och levererar utbildningskurser och program för att uppfylla företags, organisationers och lärandes behov. individer.

Förutom att erbjuda ett av de mest omfattande programmen för ekonomiskt stöd, erbjuder Hudson County Community College Foundation stipendier för förtjänta studenter. HCCC Foundation har tilldelat 1,25 miljoner dollar i stipendier till mer än 1000 studenter.

Utforska HCCC

När du överväger Hudson County Community College (HCCC) kommer två ord att komma ihåg: akademisk excellens . Att erbjuda högkvalitativ utbildning är vår högsta prioritet på HCCC. Två andra ord kommer dock också att tänka på när du utforskar HCCC: bekvämlighet och prisvärdhet . Vårt vackra urbana Journal Square-campus (vårt huvudcampus) är bekvämt beläget i hjärtat av Hudson County, mindre än 20 minuter från New York City och Newark Liberty International Airport, och är lättillgängligt via PATH, tåg eller buss. När du väl är på campus ser du hur lätt det är att ta sig runt. Våra fyra satellitcampus är strategiskt belägna i hela Hudson County, så oavsett var du är har du tillgång till våra campus och program.

Gå på college på ditt schema

På HCCC gör vi det enkelt för dig att tjäna ditt certifikat eller examen genom att erbjuda mer än 300 dag-, kvälls- och helgkrediter och icke-kreditkurser som passar ditt schema och din budget. Våra klassstorlekar är små, med ett genomsnitt på 18: 1 elev / lärare för garanterad individuell uppmärksamhet. Om det är svårt för dig att komma till campus erbjuder vi också online-utbildningskurser. Oavsett vad din livsstil kräver, hjälper vi dig att skapa ett schema som fungerar inom din tidslinje, din budget och ditt liv.

Bäst av allt, på HCCC kan du välja mellan mer än 60 graders och certifikatprogram, inklusive våra flaggskepps kulinariska program och omvårdnadsprogram. Många av våra studenter väljer att fortsätta sin utbildning efter examen från HCCC; både Fairleigh Dickinson University och New Jersey City University accepterar att överföra HCCC-studenter till sina fyraåriga och magisterexamen, och båda erbjuder stipendiepaket.

Prisvärdhet och flexibilitet

Vi vet hur dyr en högskoleutbildning kan vara, men vi tror att du kommer att hitta HCCC som det bästa värdet för dina pengar. Du kommer att bli positivt överraskad över att höra att HCCC har den prisvärda undervisningen i området. Och visste du att 80 procent av våra heltidsstudenter får ekonomiskt stöd? Våra erfarna rådgivare arbetar med varje student individuellt och hjälper till att hitta ekonomiskt stödpaket, deltidsarbete och stipendier för att minska kostnaderna för att gå på college. Vi erbjuder också specialundervisning och / eller undantag för veteraner och arbetslösa. Vi vill se till att alla som vill delta i HCCC inte har råd att inte delta i HCCC.

När du har utforskat HCCC ser du att det helt klart är förstahandsvalet för din utbildning.

Platser

Jersey City

Address
70 Sip Avenue
07306 Jersey City, New Jersey, Amerikas förenta stater

Union City

Address
4800 John F. Kennedy Boulevard
07087 Union City, New Jersey, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium