Läs den officiella beskrivningen

Humboldt International University har åtagit sig att tjäna livslångt lärande genom Distans utbildning, Förbereda dem för gemensam global kunskap. Det finns fem grundläggande principer som vi följer:

 1. Yrkeskompetens, värderingar och etik som tillåter studenter att behärska en rad disciplinära kunskap och förmåga att hjälpa dem tillämpa sina kunskaper i verkliga miljöer och utveckla en livslång lärande för att förbättra sina yrken.
 2. Kritiskt tänkande och problemlösning för att hjälpa akademiker förvärva förmågan att identifiera och utvärdera frågor, utveckla kritiskt tänkande, rekommendera lösningar för att genomföra förändringar, och sedan utvärdera resultatet.
 3. Team lärande som fokuserar på utveckling av elevernas förmåga att leda team genom en kombination av individuella och gruppverksamhet kompetens syftar till att främja intellektuell och teknisk utbildning, samt att ge validering och utforska nya idéer.
 4. Delta i en lärande process som syftar till att respektera mänskliga mångfalden och beter sig på ett tolerant sätt gentemot kolleger och dem de tjänar på ett sätt som kan kommunicera idéer i en miljö av intellektuell öppenhet.
 5. Information utnyttjandet i en mängd olika forskningskapacitet genom att samla in, analysera trovärdigheten och riktigheten av information som samlas in, oavsett källa, samtidigt som du använder den informationen för att ta itu med frågor eller att vidta åtgärder.

Distansutbildning Miljö

Den Distansutbildning Miljö är sammansatt av Lärande Educational Module, Den Lutande Management System (synkrona och asynkrona plattformar) och administrativa system. Studenterna har tillgång till systemen 365 dagar om året, 24 timmar per dag. För att komma åt distansutbildning campusstudenter och lärare kräver datorer med internetuppkoppling. Eleverna kommer alla att få sin egen användarnamn och lösenord för att få tillgång till plattformen. Distansutbildningsmiljö är inställd för maximal interaktion mellan studenterna och deras lärare.

Minimikrav som ansluter till onlinekurser

programvara

 • Dator med någon form av operativsystem såsom Mac OSX, Windows XP eller senare, Linux eller Android
 • Webbläsare: Safari, Internet Explorer 8x eller senare, Microsoft Edge, Mozilla Firefox eller Google Chrome (någon annan webbläsare kan fungera men vissa resurser kan inte fungera)
 • Internet är höghastighetsanslutning rekommenderas
 • En ordbehandlingsprogram program, till exempel Microsoft Word eller skriva från Apache Openoffice
 • Adobe Acrobat Reader för att öppna och spara PDF-filer eller någon annan liknande PDF-läsare
 • programvara virusdetektion som måste installeras och hållas aktuell

Hårdvara

 • Pc, surfplatta eller laptop
 • Processor Dual Core eller snabbare
 • Minne (RAM) 4 GB eller mer
 • Internet-anslutning Wifi eller Wired (Internet)
 • Webbkamera (1,3 megapixel eller mer)
 • Skrivare (tillval)
Programmen undervisas på:
 • Engelska
 • Spansk

Skolan erbjuder också:

Associate of Science

Humboldt International University

Syftet med detta program är att erbjuda en teknisk utbildning och en grundläggande fundament i de mest populära datorprogram samt en allmän bakgrund i många dator begrepp ... [+]

Syftet med detta program är att erbjuda en teknisk utbildning och en grundläggande fundament i de mest populära datorprogram samt en allmän bakgrund i många dator begrepp och tekniker. Våra studenter kommer att vara redo att ansöka om nybörjar positioner som systemspecialist, användarstöd specialist, och datorinformationsansvariga.

Associate i Science i IT-programmet ger studenterna med vetenskapen om konstruktion, analys och genomförande av mycket effektiva system och kan anpassa den för att omvandla den till en resurs som har ett betydande mervärde till organisationen.

Allmänbildande utbildning ASB 1001 Engelska Sammansättning I ASB 1002 Engelska Kompo... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
24 månader
Internet
Läs mer på svenska

Högskoleexamen

Humboldt International University

Den Associate of Science i Business Programmet fokuserar på att utbilda, utbildning, och utveckla elevernas förmåga att hantera de ständigt ökande komplexiteten i verksam ... [+]

Den Associate of Science i Business Programmet fokuserar på att utbilda, utbildning, och utveckla elevernas förmåga att hantera de ständigt ökande komplexiteten i verksamheten. Programmet kommer att ge en grund att bygga en framgångsrik karriär i näringslivet och ge förståelse för genomförandet av affärsfunktioner i den lokala och internationella miljön. Detta program erbjuder en sekvens av kurser som ger konsekvent och rigorös innehåll i linje med utmanande akademiska normer och relevanta tekniska kunskaper och färdigheter som behövs för att förbereda sig för vidareutbildning och karriär såsom nybörjar management trainee positioner inom marknadsföring och internationella affärsmiljön.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
Kontakt Skolan
Engelska,Spansk
Deltid
24 månader
Internet
Läs mer på svenska

Por qué estudiar en Humboldt International University