IES Abroad

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

En högt laddad kraft som kommer att flytta din värld.

Allt vi gör handlar om IES utomlands studerande. Vårt djupt passionerade team av utlandsstudenter i utlandet tror på att skapa en gång i livet-utbildnings äventyr som överstiger förväntningarna. Vårt mål är att rocka världen av cirka 6000 studerande utomlands studenter varje år.

Från vårt huvudkontor i Chicago till våra 125+ utlandsstudier på över 30 globala platser skapar vi autentiska globala utbildningar och livbekräftande kulturupplevelser. Vi arbetar på IES Abroad eftersom vi tror att varje student borde ha möjlighet att åka utomlands - särskilt i en rolig, säker och överlägsen akademisk och kulturell miljö.

Vi tror så starkt i kraften i vårt program, att vi aktivt rekryterar studenter från olika populationer och ger mer än 4 miljoner dollar i stipendier år efter år. Vi är stolta över att våra studenter är lika olika och spännande som de länder de studerar i.

Vilka vi är

Institutet för internationell utbildning av studenter ("IES Abroad") Representerar ett konsortium på mer än 235 amerikanska högskolor och universitet. Som en ideell organisation för 501 (c) (3) har IES Abroad en fullvärdig styrelse och ett omfattande akademiskt styrsystem som omfattar 5 kommittéer med demokratisk representation från IES Abroad-konsortiet.

Sedan dess grundades 1950 har över 100 000 studenter deltagit i internationella internationella studier i IES utomlands. IES Abroad driver 120+ program på mer än 30 platser i Europa, Afrika, Asien, Sydamerika, Australien och Nya Zeeland. IES utomlands är den största utlandsleverantören i USA och en innovativ ledare inom utlandet utomlands med 6000+ studenter inskriven i IES Abroad-program.

studie

Vår mission

IES utomlands utbildar studenter att bli globala ledare genom premiärstudier utomlands och praktikprogram, som erbjuder studenter världen över erfarenhetsläsningsmöjligheter som uppfyller högsta standard för akademisk kvalitet.

Vår vision

Vår vision för framtiden är kopplad till det ursprungliga IES Abroad-programmet 1950 ... en värld fylld av interkulturellt kompetenta ledare som har både förståelse och färdigheter för att effektivt, mänskligt och positivt navigera över olika kulturer, inom politik, utbildning, näringsliv , Eller ideella sektorn.

VÅR FILOSOFI

Vi är engagerade i att först och främst sätta våra studerandes intressen, leverera överlägsna akademiska program och erbjuda utmärkt service till våra studenter och utbildningspartner runt om i världen. Det här är våra högsta prioriteringar.

Vi tror på öppenhet, bästa praxis och upprätthåller integriteten i våra affärsprinciper, ligger i våra studenter, våra globala akademiska partners och vår organisation. IES Abroads styrningsstruktur har ett system för övervakning som kännetecknas av konsortiemedlem och tredjepartsdrivna kontroller och saldon.

studerande

Vad vi erbjuder

Ett pass till globalt medborgarskap.

IES Abroad skapar en resa - en spännande utmaning av akademiker och kulturell nedsänkning - en oöverträffad global pedagogisk erfarenhet. Våra världsklass fakulteten och krävande, relevanta kurser engagera och inspirera studenter som de upptäcker oväntade sätt att lära sig både inom och utanför klassrummet.

Snart befinner våra elever sig i korsningen mellan språkkunskaper och interkulturell kommunikation, eftersom de lär sig att navigera världen som världshemare från det 21. århundradet. Så här gör vi det:

 • Mer än 125 akademiska program
 • Program i 30 + städer och 21 länder
 • Ett nätverk av 600+ ambassadörer som har frivilligt svarat på frågor
 • Mer än 1200 IES utomlands kurser undervisas av kvalificerad internationell fakultet
 • Kreditöverföring, baserad på program som redan godkänts av elevernas hemmaskolor eller genom program ackrediterade av IES Abroad School of Record, University of Rochester
 • Bostadsalternativ som säkras och kontrolleras av IES Abroad, inklusive hemvistelser, bostadshus med lokala universitetsstudenter och / eller lägenheter (ofta med lokal assistent)
 • Mer än 4 miljoner dollar i IES Abroad stipendier och hjälpmedel
 • Alternativ att ta kurser på ett av våra internationella partneruniversiteter tillsammans med lokala studenter
 • Personlig rådgivning för att hjälpa till med frågor, bekymmer och processer före avgång
 • Stöd till viseringsansökan
 • Omfattande hälso- och säkerhetstjänster, som omfattar:
  • 24/7 akutpersonal assistans på plats i varje plats för att svara på omedelbara hälso- och säkerhetsbehov hos studenter
  • Internationella sjukförsäkring för nödsituationer
  • USA-baserad studentresan och supportpersonal som etablerar och övervakar hälso- och säkerhetsprotokollet, konsulterar IES Abroad Centers för att upprätthålla höga säkerhetsstandarder och fungera som en nödkontakt
  • En internationell politisk plan för krishantering och nödprocedurer på alla platser för evakuering i händelse av naturkatastrofer, politisk oro eller terroristhandling.
 • Omfattande predeparture resurser, inklusive kulturell och akademisk information
 • Tillgång till Moodle, en online-lärmiljö som engagerar studenter utanför klassrummet
 • Familjestöd, inklusive IES Abroad Family Guide
 • Erfaren och dedikerad lokal personal på plats
 • Måltider, beroende på bostadsval
 • Praktikplatser och fältplatser inom områden som: Konst / Teater, Näringsliv, Utbildning, Regering / Politik, Juridik, Vetenskap / Hälsa relaterade program, Sociala / icke-statliga organisationer
 • Serviceinlärning och volontärmöjligheter hos olika lokala, nationella och internationella välgörenhetsorganisationer inom områden som djurskydd, gemenskapsutveckling, ekonomisk utveckling, utbildning, hälsa, mänskliga rättigheter etc.
 • Omfattande orientering och återinspelningsprogrammering som fokuserar på kulturanpassning, målinställning och prestation och förberedelser för återvändande hem
 • Tillgång till organiserade fältturer och kulturella evenemang
 • Avskrift
 • Tillgång till vårt 100 000+ alumni nätverk och The Exchange tvååriga nyhetsbrev
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Summer courses » Visa kurser » Se Kurser - HealthcareStudies »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Amsterdam - Lag Och Kriminologi

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2018 Nederländerna Amsterdam Hongkong + 1 fler

Du funderar på att gå i lagskolan efter examen - skulle det inte vara bra att få en glimt av vilken lagskola som är innan du går och också ta reda på vilken typ av juridisk karriär du letar efter? Detta program erbjuder dig den möjligheten. Lär dig om komparativ rätt i ett internationellt sammanhang samtidigt som du studerar utomlands med oss ​​i Nederländerna, där lokala studenter börjar sin juridiska examen på kandidatnivå. [+]

Översikt

Du funderar på att gå i lagskolan efter examen - skulle det inte vara bra att få en glimt av vilken lagskola som är innan du går och också ta reda på vilken typ av juridisk karriär du letar efter? Detta program erbjuder dig den möjligheten. Lär dig om komparativ rätt i ett internationellt sammanhang samtidigt som du studerar utomlands med oss ​​i Nederländerna, där lokala studenter börjar sin juridiska examen på kandidatnivå.

Genom att anmäla sig till det här programmet lägger du till internationell rätt och kriminologi erfarenhet till ditt transkript - en bra samtal när du intervjuar för lagskolan eller ditt första jobb. Anmäl dig till en IES utomlands-undervisad kärnkurs i juridik och tre till fyra juridik eller kriminologi-relaterade kurser vid den berömda Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Med holländska och internationella studenter som dina kamrater på uppdrag som fallstudier och domstolar får du ett värdefullt internationellt perspektiv som bara kommer med att studera utomlands.... [-]


Amsterdam - Psykologi Och Vetenskap

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2018 Nederländerna Amsterdam Hongkong + 1 fler

Förvisa dig själv i ett bio-lab eller en psykologföreläsning. Nu ser du omkring dig - du är omgiven av holländska och internationella studenter. Ditt klassrum ligger inte i en av de gamla kända byggnaderna på ditt hem campus; Det ligger i ett av Europas mest spännande och unika städer, Amsterdam, på ett internationellt erkänt forskningsuniversitet, Vrije Universiteit Amsterdam (VU). [+]

Översikt

Förvisa dig själv i ett bio-lab eller en psykologföreläsning. Nu ser du omkring dig - du är omgiven av holländska och internationella studenter. Ditt klassrum ligger inte i en av de gamla kända byggnaderna på ditt hem campus; Det ligger i ett av Europas mest spännande och unika städer, Amsterdam, på ett internationellt erkänt forskningsuniversitet, Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Med sina starka kursutbud i psykologi och naturvetenskap hittar du engelska-lärda kurser vid VU för att ansöka om din major, från Experimental Cell Biology till historien och filosofin om psykologi. Du kan dyka djupt in i din major, men du har också möjlighet att expandera dina studier med IES utomlands kursalternativ, som erbjudanden på nederländska språk och kultur, sexualitet och kön, studiekonst och konsthistoria.... [-]


Amsterdam - Studie I Amsterdam

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2018 Nederländerna Amsterdam Hongkong + 1 fler

Vår studie i Amsterdam Programmet utnyttjar stadens unika balans mellan historia och samtida kultur, och låter dig strukturera dina studier på den prestigefyllda Universiteit van Amsterdam (UvA) och på IES Abroad Center. [+]

Översikt

Är du ivriga att ta en oberoende, frisk titt på världen - och själv? Låt Amsterdam omdefiniera ditt perspektiv. Denna progressiva stad är känd för sin spännande bidrag till konsten, näringslivet, politiken och socialpolitiken och för dess betydelse i Europas och världens historia.

Vår studie i Amsterdam Programmet utnyttjar stadens unika balans mellan historia och samtida kultur, och låter dig strukturera dina studier på den prestigefyllda Universiteit van Amsterdam (UvA) och på IES Abroad Center.

Med ett starkt fokus på internationalism erbjuder UvA ett brett utbud av kurser för dig att anmäla dig till, inklusive konflikt och kulturell mångfald, globalisering och internationella relationer och sociologi. Du kan också välja mellan IES Abroads kursutbud, studiekonst, holländska språk, forskning och andra ämnen.... [-]


Amsterdam Direkt Anmälan - Gerrit Rietveld Academie

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Nederländerna Amsterdam Hongkong + 1 fler

Som konststudent kommer du att blomstra i Amsterdams blomstrande konstmiljö, en stad som är känd för sin förmåga att omfamna uttryck för den mänskliga andan. [+]

Översikt

Som konststudent kommer du att blomstra i Amsterdams blomstrande konstmiljö, en stad som är känd för sin förmåga att omfamna uttryck för den mänskliga andan.

Gerrit Rietveld Academie är en progressiv innovativ konst- och designskola som värderar det produktiva samspelet mellan teori och praktik, mellan forskning och experiment. Med en filosofi som betonar självständighet och kreativitet genom en mycket individualiserad läroplan vill GRA att du ska vara självförtroende och motiverade egenskaper du behöver vara en framgångsrik professionell konstnär. Inom GRA: s ostrukturerad gruppstudiemiljö får du inte uppdrag eller kursplaner, men får individuell coachning från akademiehandledare.... [-]


Amsterdam Direktregistrering - Konservatorium Van Amsterdam

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Nederländerna Amsterdam Hongkong + 1 fler

Som musikstudent kommer du att blomstra i Amsterdams blomstrande konstmiljö, en stad som är känd för sin förmåga att omfamna uttryck för den mänskliga andan. [+]

Översikt

Som musikstudent kommer du att blomstra i Amsterdams blomstrande konstmiljö, en stad som är känd för sin förmåga att omfamna uttryck för den mänskliga andan.

Inskrivning i konservatoriet van Amsterdam, den största och mest varierade musikhögskolan i Nederländerna, integrerar dig helt i en specialiserad institution där du studerar med andra studenter som är dedikerade till musikstudier.

Conservatorium van Amsterdam utnyttjar fullt ut Amsterdams etablerade rykte i musik för att erbjuda enastående instruktioner i klassisk och jazzmusikprestation, teori och komposition. Konservatoriet är inriktat på att upprätthålla överlägsna standarder för undervisning, utförande och skapande av musik genom en mycket individualiserad studieperiod. Om du vill studera på CvA, borde du vara en stark och självständig prestation, komposition eller teori, med motivation och avsikt att bli en professionell musiker, musikvetenskapsman eller kompositör.... [-]


Amsterdam – Business & Economics

Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Nederländerna Amsterdam Hongkong + 1 fler

[+]

Vi vill att du ska känna dig som hemma i Amsterdam, så vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att integrera dig i livet i staden.

Skapa din egen akademiska erfarenhet genom att välja mellan följande obligatoriska och tillvalskomponenter:

Banor

Detta är en lista över planerade kursutbud. Efter att du har godkänts kommer du att se en lista över slutkurser i ditt MyIESabroad-konto.

[-]

Auckland Direkt Registrering - University Of Auckland

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer July 2018 Nya Zeeland Auckland Hongkong + 1 fler

Vårt program utomlands i Auckland erbjuder dig möjlighet att direkt anmäla dig till University of Auckland, ett prestigefyllt forskningsuniversitet som har kurser i mer än 150 discipliner. [+]

Översikt

2015 Mercer Quality of Living Survey rankade Auckland tredje i världen för livskvalitet. Med vackra vulkaner och lavaflöden kommer en dynamisk blandning av influenser från Europa, Asien och Stillahavsområdet, vänliga invånare och hisnande kustutsikt att falla för Aucklands unika charm.

Vårt program utomlands i Auckland erbjuder dig möjlighet att direkt anmäla dig till University of Auckland, ett prestigefyllt forskningsuniversitet som har kurser i mer än 150 discipliner. Universitetet har en mängd alternativ i Māori-studier och har en maraj (Māori-helig mark) på campus, som indikerar Aucklands mångfald och Nya Zeelands Māori-arv.

Auckland kommer vara ditt klassrum. Besök Auckland War Memorial Museum för att utforska sina samlingar i naturlig och mänsklig historia. Lär dig om Aucklands olika geografi från Auckland Volcanic Field till det isthmus som Auckland ligger på. Allt du gör och ser är en del av din internationella utbildning.... [-]


Auckland Summer Direct Enrollment – University of Auckland Film Production

Campusstudier Heltid Deltid June 2018 Nya Zeeland Auckland Hongkong + 1 fler

[+]

Upptäck första hand vad som gör den globala filmindustrin till Nya Zeeland och skapa ditt eget korta drama-avsnitt. Strukturerat kring en praktisk produktionsprocess baserad på professionell tv-branschpraxis, är detta program en praktisk upplevelse som utformar dig för att hitta de verktyg du behöver för att starta din karriär inom film, tv och digital media. På grund av programmets lilla storlek och intensiva karaktär är upptagandet mycket selektivt.

Akademiker

IES Utlands uppdrag är enkelt: att ge dig den bästa studien utomlands program möjligt - vilket inkluderar högsta kvalitet akademiska och kulturella erfarenheter. Det är därför vi samarbetade med University of Auckland.... [-]


Barcelona - Arts & Culture

Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Spanien Barcelona Hongkong + 1 fler

[+]

Varför Barcelona?

Barcelona kommer att vara ditt klassrum.

Förbättra det du lär dig i klassrummet och lägg till internationell arbetslivserfarenhet till ditt resumé genom att delta i en frivillig praktikplats eller en social handlings- / tjänsteutbildningsposition och medföljande seminarium.

Barcelona kommer att vara ditt klassrum.

Förbättra det du lär dig i klassrummet och lägg till internationell arbetslivserfarenhet till ditt resumé genom att delta i en frivillig praktikplats eller en social handlings- / tjänsteutbildningsposition och medföljande seminarium.

Akademiker ... [-]

Barcelona - Avancerade Spanska Studier

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Spanien Barcelona Hongkong + 1 fler

Detta program är utformat för att höja dina spanska språkkunskaper. Förutom en avancerad språkkurs och andra spanska undervisade IES Abroad-kurser, kan du också direkt anmäla dig till ett lokalt universitet: Universitat Pompeu Fabra (UPF) eller Universitat Ramon Llul (URL). [+]

Översikt

Detta program är utformat för att höja dina spanska språkkunskaper. Förutom en avancerad språkkurs och andra spanska undervisade IES Abroad-kurser, kan du också direkt anmäla dig till ett lokalt universitet: Universitat Pompeu Fabra (UPF) eller Universitat Ramon Llul (URL). Här kan du göra några spanska vänner när du studerar tillsammans med lokala studenter. Praktik möjligheter finns också att fullt ut uppleva allt Barcelona har att erbjuda.

Barcelona kommer också att vara ditt klassrum. Styrkan i de akademiska och kulturella erfarenheterna som erbjuds genom IES Abroad Center är bland dess mest kända egenskaper. Besök en av stadens utomhusmarknader för att träna din spanska med affärsägare, beställa tapas medan du äter middag med nya vänner eller ta en spansk opera i det världsberömda operahuset Gran Teatre del Liceu. Alla dessa saker (och mer!) Hjälper dig att ta din spanska till en helt ny nivå.... [-]


Barcelona - Heltid Semester Praktik

Campusstudier Heltid 3 månader August 2018 Spanien Barcelona Hongkong + 1 fler

Vårt 12-veckors praktikprogram i Barcelona garanterar en obetald, för-kredit, praktikplacering av 30 till 40 timmar i veckan inom det val du vill ha. Utveckla dina professionella färdigheter, din förmåga att kommunicera över kulturer och få en verklig arbetslivserfarenhet som kommer att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Få en start på din karriär genom att få internationell arbetslivserfarenhet med en praktikperiod i Barcelona, ​​den ekonomiska och kulturella navet på den iberiska halvön. Barcelona är en stor aktör inom många branscher, inklusive handel, utbildning, teknikstart, underhållning, media och mode. Det finns också utmärkta möjligheter i internationella organisationer för hälsovård, ideella organisationer och konsten. Bygg ett globalt nätverk av professionella kontakter samtidigt som du tar in allt som denna vackra spanska stad, belägen mellan det ljusblå havet och majestätiska bergen, har att erbjuda.

Vårt 12-veckors praktikprogram i Barcelona garanterar en obetald, för-kredit, praktikplacering av 30 till 40 timmar i veckan inom det val du vill ha. Utveckla dina professionella färdigheter, din förmåga att kommunicera över kulturer och få en verklig arbetslivserfarenhet som kommer att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.... [-]


Barcelona - Liberal Arts & Business

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Spanien Barcelona Hongkong + 1 fler

Det finns en mängd olika IES-utländska kurser tillgängliga, främst undervisad på engelska av vår världsklass fakultet. Du är grupperad i språkbaserade nivåer för att fokusera på dina kursanmälningsalternativ. Detta ger också en känsla av gemenskap med dina medstudenter och utmanar dig att maximera ditt lärande. [+]

Översikt

Fira dina ögon på Barcelonas många sevärdheter! Beundra den fantastiska modernistiska arkitekturen i Antoni Gaudís Sagrada Familia-kyrka, promenera genom den nyckfulla parken Güell, handla marknaderna och gatuförsäljarna i Las Ramblas, besök de vackra stränderna, om vi fortsätter? Du kan uppleva allt här.

Det finns en mängd olika IES-utländska kurser tillgängliga, främst undervisad på engelska av vår världsklass fakultet. Du är grupperad i språkbaserade nivåer för att fokusera på dina kursanmälningsalternativ. Detta ger också en känsla av gemenskap med dina medstudenter och utmanar dig att maximera ditt lärande.

Förutom din spanska språkkurs väljer du från en mängd engelska och spanska undervisade kurser i IES Abroad, samt spanska och engelska-lärda lokala universitetskurser för att avsluta din termin. Alla IES utomlands kurser inkluderar kursrelaterade aktiviteter som hjälper dig att koppla kursen med din omgivning. Du kan också lägga till internationell arbetslivserfarenhet till ditt CV när du tjänar krediter genom att delta i en praktikplats och medföljande akademiskt seminarium.... [-]


Barcelona - Political Science & International Relations

Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Hongkong

[+]

Varför Barcelona?

Akademiker

Vårt uppdrag är enkelt: att ge dig den bästa studien utomlands programmet möjligt - vilket inkluderar högsta kvalitet akademiska och kulturella erfarenheter. Våra professorer i världsklass och kursalternativ på prestigefyllda lokala universitet ökar din akademiska erfarenhet och ger dig nya perspektiv varje dag i klassen.

I Barcelona tar du 15-19 poäng per termin. Vårt mål är att se till att dina akademiska behov är uppfyllda. Du kan skapa din egen akademiska erfarenhet genom att välja från följande kurstyper:

Områdesstudiekurser * (krävs, 3 hp) erbjuds på IES Abroad Center på engelska och spanska inom ett brett spektrum av discipliner. (Engelska placeringar är tillgängliga. En grundläggande kunskap om spanska krävs för vissa.) Dessa spanska och engelska-lärda kurser finns på Universitat de Barcelona och Universitat Pompeu Fabra, och inom ett brett spektrum av discipliner. ... [-]

Barcelona – Journalism & Communications

Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Spanien Barcelona Hongkong + 1 fler

[+]

I Barcelona tar du 15-19 poäng per termin. Vårt mål är att se till att dina akademiska behov är uppfyllda. Du kan skapa din egen akademiska erfarenhet genom att välja från följande kurstyper:

Områdesstudiekurser * (krävs, 3 hp) erbjuds på IES Abroad Center på engelska och spanska inom ett brett spektrum av discipliner. (Engelska placeringar är tillgängliga. En grundläggande kunskap om spanska krävs för vissa.) Dessa spanska och engelska-lärda kurser finns på Universitat de Barcelona och Universitat Pompeu Fabra, och inom ett brett spektrum av discipliner. ... [-]

Beijing - Samtida Kinesiska Och Kinesiska Språket

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Kina Peking Hongkong + 1 fler

Vårt moderna kinesiska och kinesiska språkprogram erbjuder studenter en mängd kinesiska språkkurser, inklusive övre nivå, ämnesbaserade kinesiska språkkurser, och områdesstudier som lärs på engelska. [+]

Översikt

Peking anses vara platsen för att studera kinesiska i Kina-det sätter det vanliga uttalet för resten av landet. Som den politiska, intellektuella och kulturella huvudstaden i Kina är det också en idealisk plats att studera nutida Kina. Pekingens folk är vänliga och stolta över att vara från denna fascinerande stad - vilken perfekt miljö att studera utomlands.

Vår Samtida Kina & Kinesiskt Språk Programmet erbjuder studenter en rad kinesiska språkkurser, inklusive övre nivå, ämnesbaserade kinesiska språkkurser, och områdesstudier kurser som lärs på engelska. Detta program kommer att gynna studenter som vill snabbt öka sin kunskap om skriftligt och talat kinesiskt, och deras kunskaper om Kina i allmänhet.... [-]


Berlin - Internationella Angelägenheter Och Säkerhetsstudier

Campusstudier Heltid 12 veckor February 2018 Tyskland Berlin Hongkong + 1 fler

Kurser i detta program utnyttjar Berlins position som Tysklands huvudstad och Tysklands ställning som en ledande stat i Europeiska unionen. Engelska-lärda kurser jämför och kontrasterar för och nackdelar med Europeiska unionens öppna gränser, strategier för att bekämpa terrorism och de utmaningar och fördelar som migration medför. [+]

Översikt

12 hp. 12 veckor. $ 12.000.

Vårt program för Berlin-Internationella frågor och säkerhetsstudier ingår i vår 12 till 12 för 12 program.

Berlins stad har en fascinerande geopolitisk historia: dess förstörelse under andra världskriget, dess fientliga uppdelning i det kalla kriget, murens fall, Tysklands återförening och Tysklands tillväxt som en viktig kulturell, ekonomisk, Och politisk kraft i det 21: a århundradet. Denna historia och dess nuvarande betydelse gör Berlin till den perfekta platsen att studera internationella relationer, säkerhetsstudier, sociologi, näringsliv och ekonomi samt kultur, film, konst och tyska språk.

Kurser i detta program utnyttjar Berlins position som Tysklands huvudstad och Tysklands ställning som en ledande stat i Europeiska unionen. Engelska-lärda kurser jämför och kontrasterar för och nackdelar med Europeiska unionens öppna gränser, strategier för att bekämpa terrorism och de utmaningar och fördelar som migration medför.... [-]


Berlin - Språk- Och Områdestudier

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer March 2018 Tyskland Berlin Hongkong + 1 fler

Speciellt utformat för att förbättra dina tyska språkkunskaper bygger detta program på Berlins rika kultur och traditioner för att koppla dina kurser med stadens levande historia. IES utomlands kurser undervisas på tyska av lokala fakulteten, och en mängd olika akademiska alternativ finns tillgängliga på lokala universitet. [+]

Översikt

Den minut du går av planet i Berlin, kommer du känna sin energi. Det är en plats för nya idéer, där hållbar teknologi och modern design är ett sätt att leva och konstgallerier finns på nästan alla hörn. Men glöm inte, den här dynamiska staden är också ett centrum för modern europeisk historia - det är inte lika för att lämna sitt avtryck på 20-talets politiska, sociala och kulturella historia. Vi inbjuder dig att studera i Berlin och utforska en av världens mest levande städer.

Speciellt utformat för att förbättra dina tyska språkkunskaper bygger detta program på Berlins rika kultur och traditioner för att koppla dina kurser med stadens levande historia. IES utomlands kurser undervisas på tyska av lokala fakulteten, och en mängd olika akademiska alternativ finns tillgängliga på lokala universitet. Du kan också lägga till internationell arbetslivserfarenhet till ditt CV när du tjänar krediter genom att delta i en praktikplats och medföljande akademiskt seminarium.... [-]


Berlin - Storstadsstudier

Campusstudier Heltid 1 termin February 2018 Tyskland Berlin Hongkong + 1 fler

Med hjälp av Berlin som en fallstudie undersöker detta engelska-lärda program frågor som är relevanta för större städer idag. Genom komparativa och tvärvetenskapliga kurser studerar du ämnen som arkitektur, kulturidentitet, kön och sexuell politik, multikulturalism, populärkultur och stadsstudier för att bättre förstå stadens utveckling och dess kultur. [+]

Översikt

Promenera genom Berlins gator och runt ett hörn ser du svävande moderna byggnader som innehåller en spännande hållbar teknik. Runt nästa hörn ser du konstgallerier, kaféer och affärer som har gamla kullerstensgator. Som en stad som har byggts och byggts om under det senaste århundradet, förblir Berlin en stad av kontraster och innovation. Kom och studera utomlands i Berlin och upplev energin och spänningen i den här fantastiska staden.

Med hjälp av Berlin som en fallstudie undersöker detta engelska-lärda program frågor som är relevanta för större städer idag. Genom komparativa och tvärvetenskapliga kurser studerar du ämnen som arkitektur, kulturidentitet, kön och sexuell politik, multikulturalism, populärkultur och stadsstudier för att bättre förstå stadens utveckling och dess kultur.... [-]


Buenos Aires - Affärer Och Internationella Relationer I Latinamerika

Campusstudier Heltid 12 veckor February 2018 Argentina Buenos Aires Hongkong + 1 fler

Utformad för studenter inom företagsekonomi och internationella relationer kan du lära dig om den samtida politiken och affärer i Latinamerika, liksom Argentinas relationer med andra latinamerikanska länder och världen. [+]

Översikt

12 hp. 12 veckor. $ 12.000.

Eftersom Buenos Aires är i en så bra övergångstid, är det dags att studera utomlands här och bevittna denna förändring första hand. Buenos Aires är inte bara huvudstaden i Argentina, det är också det ekonomiska, industriella och kommersiella navet i landet. Som en växande global stad har Buenos Aires också en av kontinentets mest trafikerade hamnar i Sydamerika, är en UNESCO City of Design på grund av dess modeinflytande, och är ett viktigt turistmål i Latinamerika.

Utformad för studenter inom företagsekonomi och internationella relationer kan du lära dig om den samtida politiken och affärer i Latinamerika, liksom Argentinas relationer med andra latinamerikanska länder och världen. Du får också de verktyg du behöver för att bli en global ledare, med kurser som ledande över kulturer och hantera beteenden i organisationer. Alla kurser ges på engelska.... [-]


Buenos Aires - Avancerad Spansk Nedsänkning

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2018 Argentina Buenos Aires Hongkong + 1 fler

Speciellt utformad för studenter med avancerad spansk språkkunskaper, gör vårt program dig att bygga på dina språkkunskaper när du fördjupa dig i Argentinaens kultur. Förutom avancerad språkstudie på vårt Buenos Aires-centrum väljer du från en mängd spanska undervisade IES utomlands områdesskolor med inriktning på följande områden: [+]

Översikt

Du läser, skriver och talar spanska bra så varför inte ta din utbildning till nästa nivå? Bor och studera i Buenos Aires, där lokalbefolkningen är öppen och intresserad av att tala spanska med dig och hjälpa dig att lära dig språk, historia och kulturer.

Speciellt utformad för studenter med avancerad spansk språkkunskaper, gör vårt program dig att bygga på dina språkkunskaper när du fördjupa dig i Argentinaens kultur. Förutom avancerad språkstudie på vårt Buenos Aires-centrum väljer du från en mängd spanska undervisade IES utomlands områdesskolor med inriktning på följande områden:

Litteratur & Konst Folk, Politik & Ekonomier i Latinamerika ... [-]

Buenos Aires - Latinamerikanska Samhällen Och Kulturer

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2018 Argentina Buenos Aires Hongkong + 1 fler

Latinamerikanska samhällen och kulturer Programmet är öppet för studenter på alla språknivåer, vilket gör att du kan förbättra dina språkkunskaper medan du tar kurser inom företags-, humaniora och samhällsvetenskap som alla har en akademisk tonvikt på Latinamerika. [+]

Översikt

Om du är redo för ett urbana äventyr, är Buenos Aires din stad. Med oändliga stadsdelar och stadsdelar att utforska kommer du att gå vilse i Buenos Aires sevärdheter och ljud. Tango natten bort när du lär dig landets populära dans, delta i ett av de många fotbollsspelen och bläddra i den lokala konstscenen - allt detta och mer väntar dig som studerande utomlandsstudent i Buenos Aires.

Latinamerikanska samhällen och kulturer Programmet är öppet för studenter på alla språknivåer, vilket gör att du kan förbättra dina språkkunskaper medan du tar kurser inom företags-, humaniora och samhällsvetenskap som alla har en akademisk tonvikt på Latinamerika.... [-]


Cape Town - Health, Culture & Development

Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Sydafrika Kapstaden Hongkong + 1 fler

[+]

Varför Sydafrika?

Dessa kurser kommer att innehålla jämförande perspektiv baserade på södra afrikanska exempel.

I Kapstaden tar du 15-17 hp per termin; Alla kurser är 3 poäng om inget annat anges.

Dagligt liv

En del av att du känner dig hemma i Kapstaden gör vårt bästa för att hjälpa dig att känna dig trygg och omtänksam. Oavsett om det är ett orienteringsprogram som gör att du känner dig förberedd, bostäder som är belägna och bekväma, eller fältturer och vandringsturer som tar dig till platser utanför misshandlad vägen, handlar det om våra studenttjänster.

[-]

Cape Town - University Of Cape Town

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2018 Sydafrika Kapstaden Hongkong + 1 fler

När du studerar hos oss i Sydafrika registrerar du dig för tre till fem kurser vid Sydafrikas ledande forskningsuniversitet, University of Cape Town (UCT), som ligger i ett trevligt förortsområde fem miles från stadskärnan. [+]

Översikt

I Kapstaden kommer varje dag att vara som en självständig äventyrsbok: föreställ dig fantastisk utsikt från toppen av Table Mountain, vandra Lion Head vid solnedgången, besök stränder - det finns till och med en strand med pingviner! - och mer.

När du studerar hos oss i Sydafrika registrerar du dig för tre till fem kurser vid Sydafrikas ledande forskningsuniversitet, University of Cape Town (UCT), som ligger i ett trevligt förortsområde fem miles från stadskärnan. UCT är Sydafrikas äldsta universitet och har genomgått en otrolig förändring sedan öppnandet, särskilt sedan slutet av apartheid, som arbetar för att göra högkvalitativ högre utbildning tillgänglig för studenter oavsett ras. UCT är officiellt erkänd för sina styrkor inom afrikanska studier, biologi, botanik, företag, miljövetenskap, historia, matematik, teknik, sociologi och antropologi. ... [-]


Christchurch Direkt Inskrivning - University Of Canterbury

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer March 2018 Nya Zeeland Christchurch Hongkong + 1 fler

Under din tid i Christchurch registrerar du dig direkt på University of Canterbury, en av de tre högsta universiteten i Nya Zeeland och i de högsta 3% av världens universitet. Du har också tillgång till mer än 50 akademiska avdelningar och mer än 100 klubbar och organisationer på campus-idealiska möjligheter att ansluta till Kiwi (lokala) studenter. [+]

Översikt

När du tittar utanför ditt fönster i Christchurch, vet du att utforskning väntar på vandring, fiske, kajak eller simning - det är bara en typisk dag här. Njut av den äventyrliga, men avslappnade, livsstil som Christchurch har att erbjuda.

Under din tid i Christchurch registrerar du dig direkt på University of Canterbury, en av de tre högsta universiteten i Nya Zeeland och i de högsta 3% av världens universitet. Du har också tillgång till mer än 50 akademiska avdelningar och mer än 100 klubbar och organisationer på campus-idealiska möjligheter att ansluta till Kiwi (lokala) studenter.

Sprid över 215 hektar vackert anlagda grunder och trädgårdar, universitetets campus ligger bara 15 minuter från staden. Skidbackar, berg, infödd buske, floder, sjöar, varma källor och stränder ligger alla inom 1,5 timmar från Christchurch, vilket gör det till en idealisk plats att studera och uppleva Nya Zeelands utomhuslivsstil.... [-]


Course: Milan - Italy Today

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Italien Milan Hongkong + 1 fler

[+]

.

AR / CM 260 - Multimedia och interaktiv kommunikation för konst: Italienska fallstudier (hösten, våren)

FI 356 - Internationella finansiella marknader och investeringar (hösten, våren) Mode Design - Smycken Design, Herrkläder, Damkläder, Barnkläder, Strandkläder, Underkläder, Teaterdräkt, Tillbehör och Sko Design

Att arbeta tillsammans med lokalbefolkningen mot ett gemensamt mål upplever du första hand några av de sociala frågorna som påverkar Milano, samtidigt som du bidrar med dina färdigheter gentemot en samhällsdriven lösning.

Få en bättre förståelse för värdlandets verkliga, vardagliga kultur Lägg till global arbetslivserfarenhet till ditt CV eller din ansökan om grundskola Förbättra ditt självförtroende I gott skick på din hemskola ... [-]

Course: Paris - Business & International Affairs

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Frankrike Paris Hongkong + 1 fler

[+]

I Paris kan du också tjäna IES Abroad Global Leadership Certificate för att berika din erfarenhet utomlands. Förutom dina IES Abroad-kurser kan du ta engelska-lärda kurser med franska och internationella studenter på Novancia, den främsta handelshögskolan som grundades av handelskammaren i Paris. Njut av kursrelaterade utflykter till städer som Genève och Bryssel.

Paris kommer också att vara ditt klassrum. Tänk dig att studera för en tentamen på ett kafé nära Eiffeltornet, ta in skönheten i Musée d'Orsay eller promenera längs floden Seine, en UNESCO-världsarvslista. Allt du gör kommer att vara en del av din inlärningserfarenhet.

Vi vill att du ska känna dig hemma i Paris, så vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att integrera dig i livet i staden. Från bostäder till kulturella evenemang är vårt jobb att se till att du har den mest autentiska studien utomlands erfarenhet möjligt. De flesta studenter bor i franska hem för att få en smak för vad parisiskt liv verkligen är. Vår personal håller också dig och dina medstudenter informerade om prisvärda lokala aktiviteter och evenemang som händer i Paris.... [-]


Course: Shanghai - Engineering

Campusstudier Heltid 1 termin September 2018 Kina Shanghai Hongkong + 1 fler

[+]

Medan du är i Shanghai kan du dra nytta av tillgängliga aktiviteter på campus. Klubbar är studentkörning och ger ett utmärkt tillfälle för ökad campusintegration. Tidigare klubbar har inkluderat:

Explorer Volunteers Association (Ger bistånd till missgynnade grupper på landsbygden) Luft och hälsa (Environmental Protection Association) [-]

Dublin - Entreprenörskap Och Teknik

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Irland Dublin Hongkong + 1 fler

Vårt Entrepreneurship & Technology Program har utformats för att ge dig ledarskap, entreprenörskap och digitala färdigheter i en omtänksam miljö så att du kan dra nytta av den företagsvänliga energin i denna stad. [+]

Översikt

Det finns en anledning till att Dublin nu tjänar som det europeiska huvudkontoret för företag som Google, Facebook och Twitter. Under det senaste årtiondet har Irlands proffesionsmiljö varit en inkubator för nystartade företag, särskilt inom teknikområdet, och dess rykte som Europas ledande teknologiska knutpunkt är väl etablerat.

Vårt Entrepreneurship & Technology Program har utformats för att ge dig ledarskap, entreprenörskap och digitala färdigheter i en omtänksam miljö så att du kan dra nytta av den företagsvänliga energin i denna stad.

Dublin är Europas tekniska nav för världens mest innovativa företag med 8 av de 10 globala informations-, kommunikations- och teknologibolagen här. Google, Facebook, Zynga, PayPal, LinkedIn och Salesforce är väl etablerade och de senaste åren har Dropbox, AirBnB, Malwarebytes, SurveyMonkey och Yelp byggt upp en bas i Dublin.... [-]


Dublin - Författarens Program

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Irland Dublin Hongkong + 1 fler

Oavsett om du närmar dig att skriva som ett framtida yrke eller som ett kreativt utlopp, hjälper våra kurser dig att upptäcka och utforska din röst och stryka ditt hantverk. Från kortfattat skrivande och grafisk roman till digital kommunikation och skrivning på skärmen täcker våra kurser ett brett utbud av stilar och genrer. [+]

Översikt

De berömda linjerna WB Yeats, skapandet av James Joyces "universella stad" i Ulysses, Abbey Theatre, har bloggar från The Irish Times-författare i Irland använt ord och bilder för att inspirera, informera, övertyga och underhålla Deras läsare i århundraden. När de kom in i den digitala tidsåldern nådde författare större och mer mångsidiga publikgrupper genom plattformar som inte existerade för ett decennium sedan. Genom att studera samtida irländska författare, såväl som tidigare, är vårt Writer's Program utformat för att inspirera och utmana författare att höja sina färdigheter till nästa nivå.

Oavsett om du närmar dig att skriva som ett framtida yrke eller som ett kreativt utlopp, hjälper våra kurser dig att upptäcka och utforska din röst och stryka ditt hantverk. Från kortfattat skrivande och grafisk roman till digital kommunikation och skrivning på skärmen täcker våra kurser ett brett utbud av stilar och genrer. Välj mellan en rad skrivarrelaterade kurser, kurser i irländsk utbildning eller en praktikplats eller tjänsteplacering för att skapa ditt 15-kreditprogram.... [-]


Dublin - Heltid Semester Praktik

Campusstudier Heltid 1 termin September 2018 Irland Dublin Hongkong + 1 fler

En IES Internship i utlandet utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Dublin är en global ledare inom konst och entreprenörskap. Det är också ett stort medie- och förlagscentrum med utmärkta möjligheter inom affärer, finans, kommunikation, social utkik och mycket mer.

Denna huvudstads bredd av växande industrier gör en praktikperiod i Dublin den perfekta upplevelsen för en mängd olika intressen. Ta en scenisk promenad, låna från Dublinbikes, eller använd DART-linjen för att pendla till din praktikplats. Till lunch kan du njuta av en traditionell corned beef sandwich eller irländsk gryta. Bygg ett globalt nätverk av professionella kontakter samtidigt som du tar in allt som denna fantastiska stad har att erbjuda.

En IES Internship i utlandet utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Vårt 14-veckors program i Dublin garanterar en oavlönad, för-kredit praktikplacering på ett lokalt företag eller en organisation där du arbetar i minst 32 timmar i veckan.... [-]


Dublin - Irländska Studier

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Irland Dublin Hongkong + 1 fler

I detta program lär du dig om irländsk kultur genom kurser inom humaniora och samhällsvetenskap som fokuserar på teman av tradition, förändring och identitet i moderna Irland. Skrivnings- och litteraturkurser knyter till Irlands rika konstnärliga historia, och du kan också välja att delta i en praktikplats eller tjänsteplacering för att komplettera ditt klassrumsundervisning. [+]

Översikt

Rik i kultur och stolthet, är modern Dublin en livlig stad med mer än hälften av dess befolkning under 25 år. Denna färgstarka, kosmopolitiska stad är hem till en världsklass konstscenen och är känd för sin litteratur och berömda författare, som George Bernard Shaw, Oscar Wilde och Samuel Beckett.

I detta program lär du dig om irländsk kultur genom kurser inom humaniora och samhällsvetenskap som fokuserar på teman av tradition, förändring och identitet i moderna Irland. Skrivnings- och litteraturkurser knyter till Irlands rika konstnärliga historia, och du kan också välja att delta i en praktikplats eller tjänsteplacering för att komplettera ditt klassrumsundervisning.... [-]


Dublin Direkt Anmälan - Dublin City University

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2018 Irland Dublin Hongkong + 1 fler

Du behöver inte de irländers tur att ha en oförglömlig studie utomlands i Dublin. Genom att direkt anmäla dig till Dublin City University (DCU), kommer du att ha glädjen att vara vän med irländarna, som är kända för sin gästfrihet. Du kommer att känna dig mer hemma och veta att Dublin har en ung befolkning (mer än hälften av staden är under 25 år). [+]

Översikt

Du behöver inte de irländers tur att ha en oförglömlig studie utomlands i Dublin. Genom att direkt anmäla dig till Dublin City University (DCU), kommer du att ha glädjen att vara vän med irländarna, som är kända för sin gästfrihet. Du kommer att känna dig mer hemma och veta att Dublin har en ung befolkning (mer än hälften av staden är under 25 år).

Dublin belönar den oberoende andan med en mångskiftande kultur och ett brett utbud av utbildningsmöjligheter.

Dublin City University (DCU) erbjuder ett brett utbud av utmanande kurser. Detta program appellerar i första hand till de studenter som är redo för utmaningen att anpassa sig till en helt ny akademisk kultur som kräver betydande självständigt arbete.... [-]


Dublin Direkt Anmälan - National Theater School Of Ireland

Campusstudier Heltid 1 termin September 2018 Irland Dublin Hongkong + 1 fler

Du behöver inte de irländers tur att ha en oförglömlig studie utomlands i Dublin. Genom att direkt anmäla sig till National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), har du glädjen att vara vän med irländarna, som är kända för sin gästfrihet. [+]

Översikt

Du behöver inte de irländers tur att ha en oförglömlig studie utomlands i Dublin. Genom att direkt anmäla sig till National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), har du glädjen att vara vän med irländarna, som är kända för sin gästfrihet. Du kommer att känna dig mer hemma och veta att Dublin har en ung befolkning (mer än hälften av staden är under 25 år).

Nationalteaterskolan i Irland-Gaiety School of Acting specialiserar sig på vinterträdgården. Detta program appellerar i första hand till de studenter som är redo för utmaningen att anpassa sig till en helt ny akademisk kultur som kräver betydande självständigt arbete.

... [-]

Dublin Direkt Anmälan - Trinity College Dublin

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Irland Dublin Hongkong + 1 fler

Trinity College Dublin erbjuder ett brett utbud av utmanande kurser och tilltalar främst de studenter som är redo för utmaningen att anpassa sig till en helt ny akademisk kultur som kräver betydande självständigt arbete. [+]

Översikt

Du behöver inte de irländers tur att ha en oförglömlig studie utomlands i Dublin. Genom att direkt anmäla sig till Trinity College Dublin (TCD), kommer du att ha glädjen att vara vän med irländarna, som är kända för sin gästfrihet. Du kommer att känna dig mer hemma och veta att Dublin har en ung befolkning (mer än hälften av staden är under 25 år).

Trinity College Dublin erbjuder ett brett utbud av utmanande kurser och tilltalar främst de studenter som är redo för utmaningen att anpassa sig till en helt ny akademisk kultur som kräver betydande självständigt arbete.

Dublin kommer också att vara ditt klassrum. Ta in en irländsk lek på Abbey Theatre, landets nationella teater. Lär dig om Dublins historia genom att utforska Dublin Castle som byggdes 1204. Besök Trinity College Dublin för att se Kells 7: e-talets bok, ett mästerligt exempel på ett upplyst manus, som är inrymt i sitt eget klimatstyrda arkiv på universitetets gamla bibliotek. Välkommen att studera utomlands!... [-]


Europeiska Unionen

Campusstudier Heltid 1 termin August 2018 Tyskland Freiburg Hongkong + 1 fler

Varför studera utomlands på ett ställe när du kan uppleva politiken och kulturen i mer än 15 europeiska länder? Vårt EU-program tillåter dig att leva och lära dig om europeisk politik, ekonomi, affärer och internationella relationer som aldrig tidigare. [+]

Översikt

Varför studera utomlands på ett ställe när du kan uppleva politiken och kulturen i mer än 15 europeiska länder? Vårt EU-program tillåter dig att leva och lära dig om europeisk politik, ekonomi, affärer och internationella relationer som aldrig tidigare.

Den centralt belägna staden Freiburg, Tyskland, kommer att vara din hemmabas. Det är här att du tar engelska-lärda kurser som Global ledarskap, statsvetenskap och tyska. Som en del av programmets obligatoriska Integrative Seminar kommer du att resa i 22 dagar för att få exponering för EU och därutöver. Inte bara kommer dessa kursrelaterade utflykter att ge dig bättre inblick i EU: s styrkor och utmaningar, de kommer också att ge dig den erfarenhet du behöver för att bygga din resumé och förbereda dig för en internationell karriär. När du besöker varje nytt land utvecklar du en förståelse för Europeiska unionen, dess historia och dess institutioner.... [-]


Freiburg - Miljöstudier Och Hållbarhet

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2018 Tyskland Freiburg Hongkong + 1 fler

Detta engelska-lärda programmet gör att du kan utforska ämnen inom miljövetenskap, skogsekologi och hållbarhet samtidigt som du bor i Freiburg, som ligger nära den vackra Schwarzwald-dalen. [+]

Översikt

Miljörörelsen gick förr i Freiburg för länge sedan - och nu är det ett sätt att leva. Känd för att ta ledningen i utvecklingen av miljövänlig teknik och arkitektur, lockar Freiburg också forskare och miljöorganisationer från hela världen. Kom och studer Freiburgs många unika bidrag till denna viktiga rörelse.

Detta engelska-lärda programmet gör att du kan utforska ämnen inom miljövetenskap, skogsekologi och hållbarhet samtidigt som du bor i Freiburg, som ligger nära den vackra Schwarzwald-dalen.

Freiburg och de omgivande regionerna kommer att vara ditt klassrum. Föreställ dig att resa till Rhenfloden för att ta prov och observera lokal ekologi, eller de schweiziska alpernas skogar för att vidareutveckla diskussionerna om skogsförvaltning och turism. När det är möjligt tar dina kurser dig utanför klassrummet för att ge dig praktisk erfarenhet och att dra nytta av allt som din studie utomlands har att erbjuda.... [-]


Freiburg - Språk- Och Områdestudier

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2018 Tyskland Freiburg Hongkong + 1 fler

Idealisk för studenter som är intresserade av att snabbt förbättra sina tyska språkkunskaper, erbjuder IES Abroad Freiburg Program dig IES utomlands och universitetskurser undervisas på tyska av utmärkta lokala fakulteter. Du kan också delta i en praktikplats, som inkluderar arbetstid vid din placering och ett akademiskt seminarium som hjälper dig att kontextualisera vad du lär dig. [+]

Översikt

Inbäddat vid foten av Schwarzwald är Freiburg den typiska sydtyska staden med sina slingrande gator och historisk arkitektur. Det är också hem för Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, konsekvent betygsatt ett av de högsta universiteten i Tyskland. Vi inbjuder dig att studera utomlands i Freiburg och fördjupa dig i studentlivet och tyska språket i denna livliga universitetsstad.

Idealisk för studenter som är intresserade av att snabbt förbättra sina tyska språkkunskaper, erbjuder IES Abroad Freiburg Program dig IES utomlands och universitetskurser undervisas på tyska av utmärkta lokala fakulteter. Du kan också delta i en praktikplats, som inkluderar arbetstid vid din placering och ett akademiskt seminarium som hjälper dig att kontextualisera vad du lär dig.... [-]


Galápagos öar Direkt Registrering - Gaias

Campusstudier Heltid 1 termin August 2018 Ecuador Galapagos Islands Hongkong + 1 fler

Det finns en anledning till att många av världens mest berömda forskare har besökt Galápagosöarna - nu är det din tur att upptäcka en av världens vackraste och biologiskt olikartade öplatser. Det är här att du kommer att få praktisk erfarenhet av att studera ämnen som biologi, ekologi, miljöforskning, marin ekologi och sociologi. [+]

Översikt

Det finns en anledning till att många av världens mest berömda forskare har besökt Galápagosöarna - nu är det din tur att upptäcka en av världens vackraste och biologiskt olikartade öplatser. Det är här att du kommer att få praktisk erfarenhet av att studera ämnen som biologi, ekologi, miljöforskning, marin ekologi och sociologi.

Detta direkta anmälningsprogram organiseras genom Galápagos akademiska institut för konst och vetenskap (GAIAS), en avlägsen campus vid Universidad San Francisco de Quito (USFQ) som ligger på ön San Cristóbal.

Innan du går till Galápagos börjar programmet med en månad i Quito, där du deltar i en orientering, en kurs på USFQ Cumbayá campus och kursrelaterade utflykter. De återstående månaderna spenderas på San Cristóbal i Galápagosöarna. Ytterligare kursrelaterade utflykter tillåter dig att spendera tid på andra platser, baserat på din kursanmälan.... [-]


Granada - Study in Granada

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2018 Spanien Granada Hongkong + 1 fler

[+]

Programkrediter : 15-19 per termin (4-5 kurser)

Praktik Seminarium

IN 395 - Praktik Seminarium (hösten, våren)

Internationella relationer

Ekonomi Miljöstudier Geografi Hälsokunskap Historia Psykologi Sociologi praktikplatser

Att interna utomlands som en del av din studie utomlands kommer att bidra till att skilja din ansökan för grundskola eller en arbetsmöjlighet på dagens konkurrensutsatta marknad. Det är en spännande utmaning, och vi är här för att hjälpa dig att säkra din placering och lyckas i din praktikplats.

Att delta i praktik utomlands hjälper dig:

Lägg till internationell erfarenhet till ditt resumé Få verklig arbetslivserfarenhet och kompetens Bygg ditt förtroende ... [-]

Hong Kong Sommar - Praktikplats

Campusstudier Heltid Deltid June 2018 Hongkong

En IES-praktik i Hongkong utvecklar dina yrkeskunskaper, förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Varför Hong Kong?

Internt i en unik, livlig metropol belägen på Pearl River Delta. Hongkong är en blandning av de naturliga höga toppar, hamnar och öar och arkitektoniska. Som en före detta brittisk koloni och nu en särskild administrativ region i Kina är Hong Kong också en sammanslagning av kulturer, språk och kök.

Din praktik

En IES-praktik i Hongkong utvecklar dina yrkeskunskaper, förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.

Du garanteras en obetald placering vid ett lokalt företag eller en organisation där du arbetar i upp till 40 timmar i veckan. Vi kommer att arbeta med dig för att hitta den närmaste placerings matchningen mellan dina professionella och personliga mål med vad som finns i Hong Kong.... [-]


London - Heltid Semester Praktik

Campusstudier Heltid 1 termin September 2018 Storbritannien London Hongkong + 1 fler

En IES Internship i utlandet utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

London är världens ledande stad för internationell ekonomi och en stor drivkraft för världsekonomin. Glöm inte att det också är en stor aktör inom konster, affärer och marknadsföring, utbildning, media och kommunikation, politik och ideella organisationer, vilket gör en semester praktik i London till en idealisk möjlighet. Ta röret till jobbet eller en dubbeldäckare buss. Ta lite fisk och chips till lunch. Bygg ett globalt nätverk av professionella kontakter samtidigt som du tar in allt som London har att erbjuda.

En IES Internship i utlandet utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Vårt 14-veckors program i London garanterar en oavlönad, för-kredit praktikplacering på ett lokalt företag eller en organisation där du arbetar i 32-40 timmar i veckan.... [-]


London - Study London

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Storbritannien London Hongkong + 1 fler

Ett urbant äventyr väntar dig i London, en av Europas största och mest fascinerande städer. Med vårt Study London-program får du en praktisk utbildning i den här ikoniska city-think: Big Ben, Parliament, Buckingham Palace-och allt det har att erbjuda. [+]

Översikt

Ett urbant äventyr väntar dig i London, en av Europas största och mest fascinerande städer. Med vårt Study London-program får du en praktisk utbildning i den här ikoniska city-think: Big Ben, Parliament, Buckingham Palace - och allt det har att erbjuda.

Målet med vårt 40-åriga program är att hjälpa dig att utforska samtida London, både fysiskt och kulturellt. Få en djupare kunskap om brittisk kultur, inklusive historiens centrala betydelse för britterna. Utforska Storbritanniens globala påverkan på västerländsk kultur, inklusive konst, litteratur och ekonomiska och politiska system.

Välj bland mer än 40 IES utomlands-lärda kurser undervisad av experter lokal fakultet på vårt center, samt en kurs på ett av våra prestigefyllda lokala partneruniversiteter-City University, Queen Mary eller School of Oriental & African Studies. Inte bara finns hundratals kurser och discipliner tillgängliga via våra partneruniversiteter, men du har också möjlighet att göra lokala brittiska och internationella vänner. Ytterligare unika erbjudanden inkluderar vårt globala ledarskapsintyg för studenter intresserade av ledarskapsstudier (se sidan 14) och våra kreativa verkstadskurser som fokuserar på produktion av ett kreativt arbete (skrift, film eller konst).... [-]


London - Teaterstudier

Campusstudier Heltid 1 termin September 2018 Storbritannien London Hongkong + 1 fler

Engagera i Storbritanniens rika historiska och samtida teatral tradition genom teater och dramakurser. I kärnplanen analyserar du de konstnärliga, finansiella och professionella strukturerna som påverkar teatern i Storbritannien, med tonvikt på London. [+]

Översikt

William Shakespeare sa det bäst när han skrev "Alla världens scen" - var bättre att studera teater än Shakespeare och så många andra briljanta dramatiker och artister?

Engagera i Storbritanniens rika historiska och samtida teatral tradition genom teater och dramakurser. I kärnplanen analyserar du de konstnärliga, finansiella och professionella strukturerna som påverkar teatern i Storbritannien, med tonvikt på London. Du granskar också nyckeltexter och uppträdanden inom relevant historiskt och kulturellt sammanhang och dyker in i teaterkritik, mottagningsteori, dramaturgi och scendesign.

London kommer att vara ditt klassrum. Föreställ dig alla utställningar du kommer att se - åtminstone nio med IES Abroad ensam - som du bevittnar föreställningar på små främmande teaterställen och företag, samt större föreställningar för att lära sig första hand om teaterbranschen i London. Utöka din konstnärskap genom att ta en kreativ workshop i playwriting. Intern som teaterassistent på en lokal plats för att få en inblick i Londons teaterscene. London och allt det har att erbjuda kommer att vara en del av din inlärningserfarenhet.... [-]


London Direct Enrollment - City, University of London

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Storbritannien London Hongkong + 1 fler

[+]

Matematik* Politik Psykologi [-]

London Direkt Anmälan - Queen Mary

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Storbritannien London Hongkong + 1 fler

Det här är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till ett London universitet. Med sju prestigefyllda institutioner att välja mellan hittar du en partnerskola och ett program som matchar dina behov. [+]

Översikt

Det finns något oemotståndligt om London. Kanske är det sevärdheterna som Big Ben eller Tower Bridge som redan känner sig bekanta. Eller det internationella karaktär som är uppenbart i varje grannskap, där människor med olika kulturella, etniska och socioekonomiska bakgrunder bor och arbetar tillsammans. Oavsett vad det är som har dragit dig till London, se inte tillbaka nu - London väntar!

Det här är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till ett London universitet. Med sju prestigefyllda institutioner att välja mellan hittar du en partnerskola och ett program som matchar dina behov.... [-]


London Direkt Anmälan - Slade School Of Fine Art

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Storbritannien London Hongkong + 1 fler

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till Slade School of Fine Art, University College London. [+]

Översikt

Det finns något oemotståndligt om London. Kanske är det sevärdheterna som Big Ben eller Tower Bridge som redan känner sig bekanta. Eller det internationella karaktär som är uppenbart i varje grannskap, där människor med olika kulturella, etniska och socioekonomiska bakgrunder bor och arbetar tillsammans. Oavsett vad det är som har dragit dig till London, se inte tillbaka nu - London väntar!

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till Slade School of Fine Art, University College London.

IES utomlands London är tillägnad att förbättra din studie utomlands erfarenhet av överlägsen studenttjänster och möjligheter att fullt ut uppleva livet i London. Vår personal i London hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse utomlands.... [-]


London Direkt Registrering - Courtauld Institut För Konst

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Storbritannien London Hongkong + 1 fler

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till Courtauld Institute of Art. [+]

Översikt

Det finns något oemotståndligt om London. Kanske är det sevärdheterna som Big Ben eller Tower Bridge som redan känner sig bekanta. Eller det internationella karaktär som är uppenbart i varje grannskap, där människor med olika kulturella, etniska och socioekonomiska bakgrunder bor och arbetar tillsammans. Oavsett vad det är som har dragit dig till London, se inte tillbaka nu - London väntar!

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till Courtauld Institute of Art.

IES utomlands London är tillägnad att förbättra din studie utomlands erfarenhet av överlägsen studenttjänster och möjligheter att fullt ut uppleva livet i London. Vår personal i London hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse utomlands.... [-]


London Direktregistrering - Högskolan London

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Storbritannien London Hongkong + 1 fler

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till University College London. [+]

Översikt

Det finns något oemotståndligt om London. Kanske är det sevärdheterna som Big Ben eller Tower Bridge som redan känner sig bekanta. Eller det internationella karaktär som är uppenbart i varje grannskap, där människor med olika kulturella, etniska och socioekonomiska bakgrunder bor och arbetar tillsammans. Oavsett vad det är som har dragit dig till London, se inte tillbaka nu - London väntar!

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till University College London.

IES utomlands London är tillägnad att förbättra din studie utomlands erfarenhet av överlägsen studenttjänster och möjligheter att fullt ut uppleva livet i London. Vår personal i London hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse utomlands.... [-]


London Direktregistrering - Soas, University Of London

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Storbritannien London Hongkong + 1 fler

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till skolan för orientaliska och afrikanska studier, University of London (SOAS). [+]

Översikt

Det finns något oemotståndligt om London. Kanske är det sevärdheterna som Big Ben eller Tower Bridge som redan känner sig bekanta. Eller det internationella karaktär som är uppenbart i varje grannskap, där människor med olika kulturella, etniska och socioekonomiska bakgrunder bor och arbetar tillsammans. Oavsett vad det är som har dragit dig till London, se inte tillbaka nu - London väntar!

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till skolan för orientaliska och afrikanska studier, University of London (SOAS).

IES utomlands London är tillägnad att förbättra din studie utomlands erfarenhet av överlägsen studenttjänster och möjligheter att fullt ut uppleva livet i London. Vår personal i London hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse utomlands.... [-]


London Summer Direct Enrollment – University College London (Session I)

Campusstudier Heltid Deltid June 2018 Storbritannien London

[+]

Det finns något oemotståndligt om London. Kanske är det sevärdheterna som Big Ben eller Tower Bridge som redan känner sig bekanta. Eller det internationella karaktär som är uppenbart i varje grannskap, där människor med olika kulturella, etniska och socioekonomiska bakgrunder bor och arbetar tillsammans. Oavsett vad det är som har dragit dig till London, se inte tillbaka nu - London väntar!

Lev och lär dig som en lokal student i sommar i London när du registrerar dig och tar lektioner vid världsberömda University College London (UCL). Från samhällsvetenskap till hälsa, vetenskap och annat finns det något för alla på UCL.

Akademiker

... [-]


Madrid - Språk- Och Områdestudier

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Spanien Madrid Hongkong + 1 fler

Vårt program är utformat för studenter som vill uppleva Spaniens vitalitet och den stora stadsuniversitetet i Universidad Complutense de Madrid (UCM), ett av landets mest framstående universitet där vårt centrum ligger. [+]

Översikt

Detta program strävar efter att fördjupa dig i Madrileños kultur genom sina akademiska alternativ, extracurricular aktiviteter med universitetsstudenter och bostadsval. Du kan också ta en förberedande kurs för Diploma de español como lengua extranjera (DELE), vilket leder till ett certifikat. Denna utmärkelse kommer att vara en tillgång till ditt resumé och kan tjäna utan extra kostnad. Flera fältturer tar dig utanför stadens gränser till platser av historiskt och nutidigt intresse. Du kan också lägga till internationell arbetslivserfarenhet till ditt CV när du tjänar krediter genom att delta i en praktikplats och medföljande akademiskt seminarium.

Madrid kommer också att vara ditt klassrum. Oavsett om du besöker en av Madrids många konstgallerier eller museer, lär dig dig spansk kultur genom att ta en film av en av Spaniens framstående filmskapare eller bara promenera runt i staden och njuta av det varma klimatet i en av stadens många parker, Du kommer att bli fascinerad av Madrids livskraft.... [-]


Madrid - Teknik, Arkitektur Och Vetenskap

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Spanien Madrid Hongkong + 1 fler

Detta program är utformat för ingenjörer, arkitekturer och science studenter som vill ta kurser undervisas på engelska eller spanska på ett prestigefyllt och akademiskt utmanande universitet - Universidad Carlos III de Madrid. [+]

Översikt

Madrid är den ledande industri-, handels- och teknikforskningscentralen i Spanien, en idealisk stad för att studera teknik, arkitektur och vetenskap och deras tillämpningar i den professionella världen.

Detta program är utformat för ingenjörer, arkitekturer och science studenter som vill ta kurser undervisas på engelska eller spanska på ett prestigefyllt och akademiskt utmanande universitet - Universidad Carlos III de Madrid.

Specialisera dina studier med en rad tekniska kurser, från rymd till mekanisk. Allmänna arkitekturkurser - inklusive introduktion till arkitektur, design och designkurser - ger dig unika insikter till ditt fält. Vetenskapskurser ger dig chansen att studera läkemedelsvetenskap samt matvetenskap, med kurser inom biologi och kemi. Blanda discipliner eller fokusera på ett enda fält för mer koncentrerade studier.... [-]


Milan - Business Studies

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Italien Milan Hongkong + 1 fler

[+]

Företagande

Università Bocconi erbjuder ett brett utbud av engelska och italienska lärda kurser, ekonomi, ekonomi och förvaltning, som undervisas på semester. Efter godkännande till IES Abroad måste du komplettera ytterligare steg för att kunna bli behörig till Bocconi:

[-]

Milan - Heltid Semester Praktik

Campusstudier Heltid 1 termin August 2018 Italien Milan Hongkong + 1 fler

Tänk dig att ha en praktikplats i Milano - hem till Borsa Italiana (börsen) och Milan Fashion Week och Italiens design- och företagskapital. Här kan du tillbringa terminen honing ditt hantverk på en ateljé eller i PR för ett internationellt modehus, för att inte tala om praktikmöjligheter i e-handel, lyxföretag och musik. [+]

Översikt

Tänk dig att ha en praktikplats i Milano - hem till Borsa Italiana (börsen) och Milan Fashion Week och Italiens design- och företagskapital. Här kan du tillbringa terminen honing ditt hantverk på en ateljé eller i PR för ett internationellt modehus, för att inte tala om praktikmöjligheter i e-handel, lyxföretag och musik.

Med fem stora tågstationer och höghastighetsförbindelser till andra italienska städer känner du att du är i centrum för allt. För din dagliga pendling till din praktikplats, använd Milan Metro, stadens spårvagn, eller Il Passante, tunnelbanan. När du utforskar staden, se till att göra en rundtur i Milanos andra specialitet - mat! På din lunchpaus, njut av en tallrik med risotto alla milanese, och om det är runt vintersemestern, följ det med en skiva panettone - mangia!... [-]


Milan - Mode Design & Merchandising

Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Italien Milan Hongkong + 1 fler

Diversifiera dina modstudier med en valfri kurs från vårt Italien Today Program. Kurser inkluderar historia, statsvetenskap, litteratur, musik och mycket mer. [+]

Varför Milan?

Mode är i luften i Milano. Som en av de "stora fyra" mode huvudstäderna (tillsammans med London, New York och Paris), är Milan hem för många avancerade modehus som Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu och många andra; och nästan alla "stora namn" är representerade. Förbered dig för att bli inspirerad av Milanese standarder för elegans och besatthet med stil - från landningsbanan till gatan.

Vår Fashion Design & Merchandising Program erbjuder en holistisk modeupplevelse. Möt källorna till globala trender i affärer, design, skräddarsy, tyger och material, modellering och marknadsföring. Lär dig om modehandeln från lokala experter och professorer från de bästa universiteten i Milano. Gå med i Milanese design och skräddarsy scenen genom praktiska kurser på professionella mode institut som erbjuder praktiska lektioner i kläder och tillbehör skapande.... [-]


Milan - Music: Tradition & Innovation Course

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Italien Milan Hongkong + 1 fler

[+]

Enkelrum i en lägenhet har en extra avgift.

Lägenhetens liv förbättras av en levande italiensk rumskamrat som heter en gemenskapassistent (CA).

Behörighetskrav [-]

Multi-Location - Emerging Economies: Buenos Aires & Santiago

Campusstudier Heltid 1 termin February 2018 Argentina Buenos Aires Chile Santiago Hongkong + 3 fler

[+]

Från bostad till kulturella evenemang är vårt jobb att se till att du har den mest engagerande och autentiska studien utomlands erfarenhet möjligt.

Snabb fakta Centrum : IES utomlands Santiago Stad : Santiago, Buenos Aires Land : Chile, Argentina Programkrediter : 16-18 per termin Undervisningsspråk : engelska Programdatum

När du är upptagen hänvisar du till avsnittet Travel Dates av Predeparture Information i ditt MyIESabroad-konto innan du bokar resa.

Ankomst: Måndag 28 augusti 2017 - i Buenos Aires Avgång: Lördag den 9 december 2017 - från Santiago

Våren 2018

Ankomst: Måndag 19 februari 2018 - i Buenos Aires [-]

Multi-Location – Europe & the Muslim World: Granada & Rabat

Campusstudier Heltid 12 veckor March 2018 Spanien Granada Marocko Rabat Hongkong + 3 fler

[+]

Föreställ dig att besöka icke-statliga organisationer och andra institutioner som spelar en nyckelroll i dagens Marockos politiska, ekonomiska och kulturella områden. Eller turnera Alhambra i Granada som en del av din studie om islamisk konst och arkitektur.

Vi vill att du ska känna dig hemma i både Granada och Rabat, så vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att integrera dig i livet i dessa städer. Från bostad till kulturella evenemang är vårt jobb att se till att du har den mest engagerande och autentiska studien utomlands erfarenhet möjligt.

Snabb fakta Centrum : IES Utomlands Granada Stad : Rabat, Granada Land : Marocko, Spanien Programkrediter : 12 hp PO / IR 383 - Samtida problem i arabvästliga intersektioner (hösten, våren) ... [-]

Nagoya Direct Enrollment - Nanzan University

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Japan Nagoya Hongkong + 1 fler

[+]

Business Japanska Klassisk japansk University Preparatory Japanese

Ytterligare kursdiscipliner

Under höstterminen är vissa ytterligare kurser vid Nanzan University öppna för IES utomlands studenter. Dessa 2-kurser är en del av det vanliga grundutbildningen vid universitetet och finns på flera områden. Under de senaste åren har kurser inkluderat:

Debattpolitiken i Japan och USA Japansk lingvistik Japansk nationalitetslag Observation och analys av japanska språkaktiviteter Principer för språkutbildning Seminarium i amerikanska utrikesförbindelser: En vy från Japan Seminarier i krig och fred: ett transnationellt perspektiv Studier i japansk språkpedagogik ... [-]

Nantes - French Language Immersion & Area Studies

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Frankrike Nantes Hongkong + 1 fler

[+]

Studentliv Försäkring : $ 230 Totalt : $ 17,990

Akademiskt år

Undervisning : $ 24.825 Bostäder : $ 7 920 Försäkring : $ 455 Totalt : $ 33 200 [-]

Nice - Business, Sustainability & Immigration Course

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Frankrike Nice Hongkong + 1 fler

[+]

SO / PO 380 - Invandring i Medelhavsbassängen (hösten, våren)

Sociologi

Deltagande baseras på kursregistrering. Studenter som inte är inskrivna i dessa klasser får delta, med lediga tjänster, mot en extra avgift.

Regionala matlagningskurser Kajakpaddling [-]

Nice Direct Enrollment - SKEMA Business School

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Frankrike Nice Hongkong + 1 fler

[+]

Kurser

Du tar 15-19 poäng per termin. Klasser sträcker sig från 1-4 högskolepoäng, med de flesta kurser 3 poäng vardera.

Rådgivning och support

I ett direkt anmälningsprogram är du inskriven som heltidsstudent hos en av våra internationella partnerinstitutioner. Även om din lokala värdinstitution är där du tar dina lektioner, är vi fortfarande här för att fullt ut stödja dig.

Extracurricular Aktiviteter och kulturella evenemang

Omdefiniera hur du bor och lär dig i Nice genom våra kulturella evenemang, till exempel:

Besök på lokala konstmuseer Tour of a perfumeries Regionala matlagningskurser Försäkring : $ 455 [-]

Nice Direct Enrollment – Université Nice Sophia Antipolis

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Frankrike Nice Hongkong + 1 fler

[+]

Studenter intresserade av tekniska kurser kommer att delta i klasserna på Polytech Nice Sophia, belägen i Sophia Antipolis, internationellt känd som den franska Silicon Valley.

Medan utomlands, är IES Abroad Nice dedikerade till att förbättra din studie utomlands erfarenhet av överlägsen service och möjligheter att fullt ut uppleva livet på den franska rivieran. Vår personal i Nice hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse utomlands.

Nice och franska rivieran blir ditt klassrum. Engagemang i lokalsamhället berikar dina lärandes erfarenheter och ger utmärkta möjligheter till kulturell integration.

Vi vill att du ska känna dig hemma i Frankrike, så vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att integrera dig i livet i Nice. Våra bostadsalternativ i och runt Nice ger dig möjlighet att träffa och göra nya vänner, medan våra kulturella evenemang bekantar dig med Nice och franska Rivieran.... [-]


Oxford Direct Enrollment Course - St. Catherine's College

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Storbritannien Oxford Hongkong + 1 fler

[+]

På grund av den höga akademiska rigor i detta program krävs en 3,85 GPA (av 4,0) för att delta.

Stödtjänsterna som vi erbjuder IES Abroad direktansökningsstuderande är specifikt utformade för att hjälpa dig att uppnå dina studier utomlands mål så effektivt och smidigt som möjligt. Vi vet att du studerar utomlands är ett äventyr, och ibland kan du behöva hjälp eller bara någon att prata med - det är därför vår personal kommer att vara där för dig.

St. Catherine är dedikerad till att hitta dig de handledare som bäst uppfyller dina specifika akademiska och personliga mål, vilket gör det till en helt unik och oöverträffad inlärningsupplevelse. ... [-]


Paris - French Studies Course

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Frankrike Paris Hongkong + 1 fler

[+]

Musikstudie i Paris genom IES Abroad är begränsad till Ecole Normale; IES Abroad kan inte anpassa musikstudie vid andra institutioner i Paris.

Studenter som kvalificerar kan ta upp till fyra 3-kurser på École Normale, förutom franska och andra kurser på IES Abroad Paris Centre. Instrumentalister kan studera undervisning eller prestanda, medan sångare fokuserar på prestanda bara. Kursutbud är begränsade under vårterminen, och vissa specialiteter, som slagverk, lärs inte på École Normale. Antagningsbeslut fattas av École Normale de Musique.

Instrument som lärs ut på École Normale inkluderar:

Alto fiolin Förstärkning ... [-]

Paris - Studio Art, Dance & Music

Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Frankrike Paris Hongkong + 1 fler

[+]

Från bostäder till kulturella evenemang är vårt jobb att se till att du har den mest autentiska studien utomlands erfarenhet möjligt. Akademiker Vårt uppdrag är enkelt: att ge dig den bästa studien utomlands programmet möjligt - vilket inkluderar högsta kvalitet akademiska och kulturella erfarenheter. Du tar 15-19 poäng per termin. Alla kurser undervisas på franska. Skapa din egen akademiska erfarenhet genom att välja mellan följande obligatoriska och tillvalskomponenter: IES utomlands fransk språkkurs (krävs, 4 hp) Franska-lärda konstkurser på partneruniversitet (valfritt, krediter varierar) - École Normale de Musique de Paris / Alfred Cortot, Paris Marais Dansskola, Studio Vermès (Fotografi) [-]

Quito - Area Studies & Language

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Ecuador Quito Hongkong + 1 fler

[+]

SO / AN 301 - Kulturell mångfald Ecuador (Fall)

[-]

Quito Direkt Registrering - Universidad San Francisco De Quito

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Ecuador Quito Hongkong + 1 fler

Medan du är i Quito, anmäler dig direkt till Universitetet i San Francisco de Quito (USFQ) och tar de flesta av dina kurser vid universitetet tillsammans med lokala studenter. Eftersom USFQ erbjuder nästan 1 500 kurser varje termin i ett brett spektrum av discipliner kan studenter med nästan alla akademiska intressen hitta spännande och utmanande inskrivningsalternativ. [+]

Översikt

Quito är perfekt för den äventyrliga själen. Med sina omgivande berg är du alltid bara en klättring bort från en fantastisk utsikt över dalen och från en fågelperspektiv av den koloniala spanska arkitekturen som gör staden berömd.

Sophomore, junior eller senior står när programmet börjar Inskrivna i en spansk kurs inom året före programstartdatum [-]

Rabat - Study in Rabat

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2018 Marocko Rabat Hongkong + 1 fler

[+]

Rabat blir ditt klassrum. Rik på kulturarv och mångfald har Marocko påverkats av många olika etniska, kulturella och religiösa grupper som har bosatt sig i landet genom sin långa historia. Besök historiska skatter som Rabat arkeologiska museet, Hassan-moskén och Mohammeds V Mausoleum för att se antika artefakter och lära sig mer om de islamiska kulturella influenserna. Du kan också lägga till internationell arbetslivserfarenhet till ditt CV när du tjänar krediter genom att delta i en praktikplats och medföljande akademiskt seminarium.

Vi vill att du ska känna dig hemma i Marocko så vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att integrera dig i livet i Rabat. Från bostäder till kulturella evenemang är vårt jobb att se till att du har den mest autentiska studien utomlands erfarenhet möjligt. Oavsett om det deltar i en volontärmöjlighet, danslektioner eller matlagningskurser har du många möjligheter att få en djupare förståelse för marockansk kultur.... [-]


Rom - Film & Media Studier

Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Italien Rom Hongkong + 1 fler

Utformat för att ta dig in i italiensk bio, gör vårt Film- och medievetenskapsprogram Rom en uppsättning av ditt studie utomlands äventyr. Det är här du kommer att koppla din passion till dina studier samtidigt som du registrerar dig i kurser som låter dig skapa din egen dokumentär, utforska historien om storytelling och mer. [+]

Varför Rom?

IES utomlands italiensk språkkurs på din kunskapsnivå (krävs, 4 eller 8 poäng) Engelska-eller italienska-undervisade IES utomlands område studier kurser (valfritt, 3 hp varje) Engelska-eller italienska-lärde IES utomlands kurser från ett annat Rom-program (valfritt, 3 hp) Engelska eller italiensk-lärda kurser vid ett lokalt universitet (valfritt, 3 hp) Serviceinlärning / socialtjänst placering och seminarium (valfritt, 3 hp) Praktik eller socialtjänst placering och medföljande seminarium (3 poäng varje, valfritt) [-]

Rom - Konsthistoria Och Mode

Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Italien Rom Hongkong + 1 fler

I vårt konsthistoria och modeprogram kan du välja mellan en serie kurser om konsthistoria (från antik till barock), konservering och så mycket mer. [+]

Varför Rom?

När du tänker på konst eller mode, tänker du på Rom och Italien. Från de massiva framsteg som uppnåddes av det romerska riket i konst och arkitektur, genom verk av den italienska renässansen av 15-talet (tänk Michelangelo och Raphael) till idag - med slående modern arkitektur av Renzo Piano och framåtriktade mode av Fendi, Gattinoni , Brioni och de andra husen som är baserade här-Rom har mycket bokstavligen tusenåren konstnärliga och arkitektoniska skatter, triumfer och trender att studera.

Vad du ska studera

I vårt konsthistoria och modeprogram kan du välja mellan en serie kurser om konsthistoria (från antik till barock), konservering och så mycket mer. Du har också en gång i livet möjlighet att ta mode-relaterade kurser (inklusive design och styling) på Accademia di Costume e Moda, en av de mest kända Fashion Academies i Rom, eller ta konstklasser i Rom University of Fine Arts (RUFA).... [-]


Rom - Tidig Barndomsutbildning

Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Italien Rom Hongkong + 1 fler

Medan du studerar utomlands i Rom, tar du kurser om barnutveckling, tvärkulturpsykologi, det italienska utbildningssystemet och mycket mer. [+]

Varför Rom?

När det gäller att studera utbildning i Italien finns det ingen plats som Rom. Från Montessori-skolorna till Italiens inkluderande utbildningsmodell har Rom varit födelseplats för olika revolutionära utbildningsmetoder. Lär dig om historien om skolgång i Italien på vår utbildningsprogram för förskolebarn och få praktisk erfarenhet i lokala klassrum som ger dig en inblick i globala ämnen som påverkar utbildningsvärlden idag.

[-]

Rome - Full-Time Semester Internship

Campusstudier Heltid 1 termin January 2018 Italien Rom Hongkong + 1 fler

[+]

Översikt

.

Stad : Rom Land : Italien Programkrediter : 3 poäng Undervisningsspråk : Engelska, Italienska Språkförutsättningar : Ingen Programdatum

När du är upptagen hänvisar du till avsnittet Travel Dates av Predeparture Information i ditt MyIESabroad-konto innan du bokar resa.

Hösten 2017

Ankomst: måndag den 4 september 2017 Avgång: fredag ​​den 15 december 2017

Våren 2018

Ankomst: måndag 29 januari 2018 Avgång: torsdag 10 maj 2018 akademiker

Innan du går arbetar vi med dig för att finjustera ditt resumé, perfekt ditt brevbrev, och stärka dina kommunikations- och intervjuförståelser när vi förbereder dig för att arbeta i en ny kulturmiljö. ... [-]


Rome - History & Classics

Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Italien Rom Hongkong + 1 fler

[+]

Med tusentals år av väl dokumenterad historia, inklusive otaliga skrifter, fantastiska arkeologiska platser, monument, skulpturer och andra artefakter, finns det ingen bättre stad att studera historia och klassiker än Rom.

Idag, på toppen av hela historien, är Rom en blomstrande europeisk huvudstad med viktiga roller i internationell politik och affärer.

[-]

Rome - International Relations

Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Italien Rom Hongkong + 1 fler

[+]

Engelska-eller italienska-undervisade IES utomlands område studier kurser (valfritt, 3 hp varje) Engelska-eller italienska-lärde IES utomlands kurser från ett annat Rom-program (valfritt, 3 hp) Engelska eller italiensk-lärda kurser vid ett lokalt universitet (valfritt, 3 hp) [-]

Rome - Language & Area Studies

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2018 Italien Rom Hongkong + 1 fler

[+]

PP / SO 240 - Värderande mångfald? Italienska samtida invandrings- och integrationspolitik (vår)

Av denna anledning kommer det inte att vara möjligt för dig att officiellt registrera tills din ankomst till Rom; Men du måste referera till aktuella kursutbud för att kunna registrera dig som en del av din ansökan.

Università degli Studi Roma Tre

Roma Tre grundades 1992 som Roms tredje universitet, och har nu blivit stadens näst största med över 35 000 studenter och har fått ett betydande rykte i den italienska akademiska världen tack vare sina kvalitetsprogram och internationellt fokus. Roma Tre erbjuder avancerade italiensklärda kurser till studenter som är skickliga på italienska. Det finns också möjlighet att ta engelska-lärda kurser i avdelningen för statsvetenskap. ... [-]


Rome - Sociology & Religion

Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Italien Rom Hongkong + 1 fler

[+]

En rad olika andra discipliner erbjuds genom våra andra program i Rom, så du kan komplettera din studie med sociologi och religion med kurser på italienska, konsthistoria, historia, klassiker och mer.

akademiker [-]

Rome January Term Course - From Pontius Pilate to Theodosius: The Advent of Christianity

Campusstudier Heltid 3 veckor January 2018 Italien Rom Hongkong + 1 fler

[+]

Snabb fakta Centrum : IES Utomlands Rom Språkförutsättningar : Ingen

Icke-amerikanska medborgare kan vara skyldiga att erhålla ett studentvisum före ankomst.

[-]

Rome Sommar - Mode Studier

Campusstudier Heltid Deltid May 2018 Italien Rom

Vårt sommarprogram samarbetar med Accademia di Costume e Moda, ett erkänt kompetenscenter inom mode- och kostymdesign, för att ge två grundläggande modekurser. [+]

Varför Rom?

Utforska mode design och produktion i en av världens bästa mode städer i sommar-Rom! Genom kurser och praktisk erfarenhet kommer du att utforska både de teoretiska och praktiska aspekterna av modern italiensk modetillverkning. Fältresor till lokala museer, utställningar och andra intressanta platser ger kontext för vad du lär dig i klassrummet.

Vad du ska studera

Vårt sommarprogram samarbetar med Accademia di Costume e Moda, ett erkänt kompetenscenter inom mode- och kostymdesign, för att ge två grundläggande modekurser.

Du kommer att anmäla dig till både mode- och designkurser, och sedan har du möjlighet att ta en extra kurs i Konsthistoria på IES Abroad Center. Kursen kommer att hjälpa dig att upptäcka mästerverk i staden och analysera även hur jämnt i konst och arkitektur, stil och design karakteriserar olika historiska perioder.... [-]


Salamanca - Psychology

Campusstudier Heltid Deltid October 2018 Spanien Salamanca Hongkong + 1 fler

[+]

Varför Salamanca?

När du studerar människans sinne och beteende, vilket bättre sätt att lära dig mer om dig själv och andra än att leva och lära dig utomlands i Salamanca?

Vårt Psykologiprogram är utformat för psykologi majors eller minderåriga, ett samarbete mellan IES Abroad och Universidad Pontificia de Salamanca, ett prestigefyllt universitet som är känt för sin psykologi. Kurser kommer att tas på IES Abroad Salamanca Center och Universidad Pontificia de Salamanca, och kommer att läras på engelska. Du kommer att kunna öva dina spanska färdigheter med en obligatorisk språkkurs i Salamanca.

Salamanca och bortom blir ditt klassrum. Programmet erbjuder också en mängd olika kulturella aktiviteter och fältresor för att förbättra studentupplevelsen. ... [-]


Salamanca - Studie I Salamanca

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2018 Spanien Salamanca Hongkong + 1 fler

Om du letar efter ett spanskt program som är helt nedsänkt är vårt program i Salamanca till för dig. [+]

LT / AH 358 - Läsa staden: Litteratur och Konst i Salamanca (Fall)

Facultad de Informática

Fall bara

Det är en spännande utmaning, och vi är här för att hjälpa dig att säkra din placering och lyckas i din praktikplats.

Att delta i praktik utomlands hjälper dig:

Lägg till internationell erfarenhet till ditt resumé Få verklig arbetslivserfarenhet och kompetens

Tidigare orienteringsaktiviteter har inkluderat dansklasser, en fotbollsturnering med spanska studenter och en utflykt till Segovia, känd för sin romanska och gotiska arkitektur och för att ha en av de bäst bevarade romerska akvedukterna i hela Europa. Du besöker också den charmiga romanska staden Zamora och den berömda vinregionen Toro. Programmet är utformat för att integrera dig i alla aspekter av livet i Salamanca.... [-]


Santiago - Course in Politics, Social Justice & Language

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2018 Chile Santiago Hongkong + 1 fler

[+]

Fall 2017

Ankomst: Måndag den 24 juli 2017 Avgång: fredag ​​den 10 november 2017 - Om du bara tar IES utomlands kurser; Fredag ​​den 1 december 2017 - För studenter som är inskrivna i partnerhögskolan

Våren 2018

[-]

Santiago – Full-Time Semester Internship

Campusstudier Heltid 1 termin March 2018 Chile Santiago Hongkong + 1 fler

[+]

Snabb fakta Centrum : IES utomlands Santiago Stad : Santiago Land : Chile Programkrediter : 3 per termin [-]

Shanghai - Ekonomi, Företag Och Samhälle

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2018 Kina Shanghai Hongkong + 1 fler

Det är ingen misslyckande Shanghai skyline. Från det svävande orientaliska pärlor tornet till den svepande Bund över Huangpu floden, sjunker Shanghai med möjlighet. Vi uppmanar dig att uppleva första hand allt som den här spännande staden har att erbjuda. [+]

Översikt

Det är ingen misslyckande Shanghai skyline.

Management Association [-]

Shanghai Summer Direct Enrollment - Business in Asia

Campusstudier Heltid Deltid May 2018 Kina Shanghai

[+]

Det främjar vetenskaplig och akademisk innovation, tillgodoser ekonomisk och social utveckling och stöder tillväxten av verksamheten.

Banor

Företagshögtalare av branschledare och ledande experter Företagsbesök i olika branscher och över olika typer av företag (multinationella företag, joint ventures, statligt ägda företag) Dagligt liv

En del av att du känner dig hemma i Shanghai gör vårt bästa för att hjälpa dig att känna dig trygg och omtänksam. Oavsett om det är ett orienteringsprogram som gör att du känner dig förberedd, bostäder som är belägna och bekväma, eller fältresor som tar dig borta från den misshandlade banan - vi handlar om våra studenttjänster. Detta är bara en av de saker vi är kända för.... [-]


Siena - Business & Economics of Italian Food & Wine

Campusstudier Heltid 12 veckor August 2018 Italien Siena Hongkong + 1 fler

[+]

Avresa: onsdag 18 april 2018 akademiker [-]

Siena - Study in Tuscany

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Italien Siena Hongkong + 1 fler

[+]

En studentvisum krävs för att amerikanska medborgare ska komma in i Italien. Vid inträde får du mer information om ansökan och eventuella relaterade avgifter. Visumansökningen för icke-amerikanska medborgare kan vara extremt lång, kontakta oss för mer information.

Kosta

Hösten 2017

Undervisning : $ 13,335 Bostäder : $ 3,765 Försäkring : $ 230 Totalt : $ 17,330

Akademiskt år

Undervisning : $ 23,990 Bostäder : $ 7.530 Försäkring : $ 455 Totalt : $ 31,975

Tänk på dessa priser som utgångspunkt. Vi uppmuntrar dig att kontakta din studie utomlands kontor för att bestämma den faktiska kostnaden för dig när factoring i ekonomiskt stöd, stipendier, din hem skolan politik och andra faktorer. ... [-]


Sydney Direct Enrollment

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2018 Australien Sydney Hongkong + 1 fler

[+]

Studerande som kommer att bli andra semesterns sophomores när programmet börjar och som har två hela terminer värda betyg på sina utskrifter vid ansökan kan komma att beaktas för inresa till USAs vårtermin i programmet. Bostäder : $ 6,150 Försäkring : $ 475 Totalt : $ 22.900

Akademiskt år

Undervisning : $ 29,280 Bostäder : $ 12 300 Försäkring : $ 950 Totalt : $ 42.530

Tänk på dessa priser som utgångspunkt. Vi uppmuntrar dig att kontakta din studie utomlands kontor för att bestämma den faktiska kostnaden för dig när factoring i ekonomiskt stöd, stipendier, din hem skolan politik och andra faktorer.

[-]

Sydney Direct Enrollment

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2018 Australien Sydney Hongkong + 1 fler

[+]

Vi vet att du studerar utomlands är ett äventyr, och ibland kan du behöva hjälp eller bara någon att prata med - det är därför vår personal kommer att vara där för dig.

Personal på platsen

Oavsett om du har frågor om akademiska krav, boende eller välbefinnande och säkerhet, är vår Sydney-baserade IES Abroad-personal tillgänglig för att fullt ut kunna hjälpa dig.

En studentvisum krävs för att komma in i Australien. Vid inträde får du mer information om ansökan och eventuella relaterade avgifter. Visumansökningen för icke-amerikanska medborgare kan vara extremt lång, kontakta oss för mer information.

Kosta

Hösten 2017

Undervisning : $ 16,560 Bostäder : $ 5,865 Försäkring : $ 475 Totalt : $ 22.900 ... [-]

Sydney Direct Enrollment - Macquarie University

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2018 Australien Sydney Hongkong + 1 fler

[+]

Med sju divisioner som innehåller hundratals discipliner definieras den akademiska erfarenheten hos Macquarie av mångfald och bredd.

Marinvetenskap Skrift

Global ledarskapsprogram

Detta icke-kreditbärande program hjälper dig att bygga ledarskapsförmåga, få tvärkulturell erfarenhet och förbättra ditt CV. Programmet är också ett utmärkt sätt att skapa meningsfulla vänskap med australiensiska studenter.

För att slutföra certifikatprogrammet måste du delta i fem colloquia (föreläsningar) under hela din tid i Australien (från ett val på 25-30 erbjuds varje termin). Topik kan innehålla:

Ledarskap Tvärkulturellt förståelse Affärsetikett ... [-]

Tokyo - Language & Culture

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer March 2018 Japan Tokyo Hongkong + 1 fler

[+]

IES utomlands Tokyo-student är en lärare som är engagerad i en form av pågående etnografisk forskning, vars centrala inriktning är betydelsen av handlingar och händelser för människorna inom den sociala miljö som studenten försöker förstå.

Målen för fältplaceringsprogrammet är följande:

Genom ett underlättat seminarium, uppmuntra studenter att kollektivt dela och reflektera om erfarenheter av fältplaceringar som grund för erkännande, förståelse och förklaring av Japans sociala organisation. Att upptäcka Japans "riktiga värld" sociala organisation som den naturligt uppvisas, utan att man inför en särskild ram eller teoretisk preconception om vad som ska eller ska hittas. [-]

Vienna - European Society & Culture

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Österrike Wien Hongkong + 1 fler

[+]

Kulturstudier

[-]

Vienna - Music

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer August 2018 Österrike Wien Hongkong + 1 fler

[+]

[-]

Sommarkurser

Amsterdam Sommar - Samhälle, Kultur Och Kön I Amsterdam

Campusstudier Heltid 2 månader September 2018 Nederländerna Amsterdam Hongkong + 1 fler

Amsterdam, en stad som länge är förknippad med tankar om tolerans och öppenhet, är den perfekta bakgrunden mot vilken man studerar konsthistoria, litteratur och sociologi genom linsen för genusstudier. Vi uppmanar dig att utforska Amsterdams historia och present och att överväga hur dessa begrepp är - eller förändras inte. [+]

Översikt

Amsterdam, en stad som länge är förknippad med tankar om tolerans och öppenhet, är den perfekta bakgrunden mot vilken man studerar konsthistoria, litteratur och sociologi genom linsen för genusstudier. Vi uppmanar dig att utforska Amsterdams historia och present och att överväga hur dessa begrepp är - eller förändras inte.

Amsterdam är ditt klassrum, med kursrelaterade utflykter till världsklassa museer och anmärkningsvärda Amsterdam webbplatser spelar en viktig roll i varje kurs. Till exempel kommer du att studera representationer av kön och sexualitet i Rembrandts arbete och besöka Anne Frank-museet. I detta program ingår också en kursrelaterad utflykt till Berlin för att ytterligare undersöka dina ämnen.... [-]


Arles Sommar - Studie I Provence

Campusstudier Heltid 6 veckor September 2018 Frankrike Arles Hongkong + 1 fler

Du kommer att fördjupa dig i franskspråkiga studier och kulturen i Midi-regionen i Frankrike. En höjdpunkt i detta program är de språkintensiva luncherna som äger rum på lokala restauranger, där du övar dina franska med professorer och personal i IES utomlands, samtidigt som du njuter av det underbara köket i Provence. [+]

Översikt

Den charmiga provencalska staden Arles, med en 2000-årig romersk arena i centrum, är känd för sin vackra arkitektur och dess förening med Van Gogh, Gauguin, Cézanne och Picasso. Många dans-, musik-, fotograferings-, teater- och folklorefestivaler äger rum i och runt staden under hela sommaren, vilket gör det till en levande plats för sommarstudier i Frankrike.

Du kommer att fördjupa dig i franskspråkiga studier och kulturen i Midi-regionen i Frankrike. En höjdpunkt i detta program är de språkintensiva luncherna som äger rum på lokala restauranger, där du övar dina franska med professorer och personal i IES utomlands, samtidigt som du njuter av det underbara köket i Provence. Fredagar är reserverade för kursrelaterade aktiviteter och utflykter, som matlagningskurser, konserter på Arènes d'Arles, en Van Goghvandring, teaterverkstäder och mycket mer.... [-]


Barcelona Sommar - Praktikplats

Campusstudier Heltid 2 månader September 2018 Spanien Barcelona Hongkong + 1 fler

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger dig en omfattande arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din språkkunskaper och flythet. [+]

Översikt

Barcelona har med stor påverkan inom handel, utbildning, underhållning, media, mode och konster gjort sin mark som en viktig aktör på den globala marknaden. Gå till jobbet eller ta tunnelbana, buss eller spårvagn genom denna anmärkningsvärda stad av arkitektoniska och kulturella underverk. Lunch är alltid ett tillfälle att prova det bästa med medelhavspriset: utsökt tapas, den färskaste skaldjur och Crema Catalana till efterrätt!

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger dig en omfattande arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din språkkunskaper och flythet.... [-]


Barcelona Sommar - Språk- Och Områdestudier

Campusstudier Heltid 7 veckor September 2018 Spanien Barcelona Hongkong + 1 fler

IES Abroad Barcelona Language & Area Studies Summer Program är utformat för studenter som vill studera utomlands i Spanien och uppleva samtida spansk kultur från katalanska perspektivet i en utmanande akademisk miljö. [+]

Översikt

IES Abroad Barcelona Language & Area Studies Summer Program är utformat för studenter som vill studera utomlands i Spanien och uppleva samtida spansk kultur från katalanska perspektivet i en utmanande akademisk miljö. Språkkurser utveckla din skriftliga och muntliga färdighet i spanska och områdesskolor ger ett utmärkt tillfälle att lära sig om moderna Spanien i EU: s större sammanhang. Kurser finns på både spanska och engelska.

Under sommaren kommer du att känna till sina livfulla torg och slingrande gator för dig själv. Barcelonas språk- och områdestudier erbjuder inskrivning i IES Utlands kurser, boende i hemvistelser med lokalbefolkningen eller studentlägenheter med levande i Barcelona kulturkompisar för att underlätta ditt kulturella fördjupning och DiscoverIES (kursrelaterade utflykter och fältturer). Du kommer att ha möjlighet att träffa spanska och internationella studenter. Från och med IES Abroad Center i centrala Barcelona nära Plaza Catalunya, kommer detta program utomlands att hjälpa dig att få en meningsfull kulturupplevelse och en djupare kunskap om vad det innebär att vara en medborgare i världen.... [-]


Barcelona Sommar - Språkintensiv

Campusstudier Heltid 4 veckor September 2018 Spanien Barcelona Hongkong + 1 fler

IES Abroad Barcelona Summer Language Intensive Program är utformat för studenter som vill engagera sig i intensiv spanska språk och kultur lärande i en fyra veckors studie utomlands program. Programmet är lika med en hel term i språkkursstudien och är öppen för alla språknivåer. [+]

Översikt

IES Abroad Barcelona Summer Language Intensive Program är utformat för studenter som vill engagera sig i intensiv spanska språk och kultur lärande i en fyra veckors studie utomlands program. Programmet är lika med en hel term i språkkursstudien och är öppen för alla språknivåer.

Under sommaren kommer du att lära känna Barcelonas livliga torg och slingrande gator genom kulturellt berikande möjligheter. Barcelona Summer Language Intensive Program erbjuder inskrivning i spanska intensive IES Abroad-kurser, boende i hemvistelser med lokala familjer och DiscoverIES (kursrelaterade utflykter och fältturer); Du kommer att ha möjlighet att träffa spanska och internationella studenter. Börja på IES Abroad Center i centrala Barcelona nära Plaza Catalunya. Detta program hjälper dig att få en meningsfull kulturupplevelse och en djupare kunskap om vad det innebär att vara en medborgare i världen.... [-]


Beijing Sommar - Språkintensiv

Campusstudier Heltid 2 månader September 2018 Kina Peking Hongkong + 1 fler

Utformad för att hjälpa dig att förvärva eller förbättra kinesiska språkkunskaper genom intensiv språkinstruktion omfattas ett helt år av kinesisk nivå på kinesisk nivå under detta program. Små klassstorlekar och en-på-en-instruktioner med kinesisk språkfakultet gör det här programmet perfekt för att förbättra dina språkkunskaper. [+]

Översikt

I Peking konkurrerar skyskrapor om utrymme med historiska tempel och trånga innergårdar, medan cyklar har gett vägen till oräkneliga bilar. Även om Mandarin-kineser talas i någon form av majoriteten av Kinas befolkning, anses formen av kinesiska som talas i Peking betraktas som standarden, vilket gör den till en idealisk plats för att lära sig rätt uttal. IES Abroad Peking sommarprogram erbjuder en idealisk miljö för att förvärva och förbättra kinesiska språkkunskaper, och erbjuder intensiv nybörjare, intermediär, avancerad mellanliggande och avancerad nivå kinesiska språkkurser.

IES Utlands Peking Sommarstudie utomlands Programmet erbjuder inskrivning i IES Utlands kurser, boende i studentbostadshus eller hemvist genom Global Future Leaders (se nedan), regelbundna möten med lokala studenter som språk- och kulturpartner och fältresor i Peking och i hela Kina ; Du kommer att ha möjlighet att träffa kinesiska och internationella studenter. Från och med IES Abroad Center på West Campus i Beijing Foreign Studies University får du en meningsfull kulturupplevelse och en djupare kunskap om vad det innebär att vara en medborgare i världen.... [-]


Berlin Sommar - Praktikplats

Campusstudier Heltid 2 månader October 2018 Tyskland Berlin Hongkong + 1 fler

En IES-praktik i Berlin utvecklar dina yrkeskunskaper och förmåga att kommunicera över kulturer och ger dig en omfattande arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Upplev Berlin - Tysklands ekonomiska och politiska centrum. Denna huvudstad har också en blomstrande konstscene (med mer än 175 museer och gallerier) och några av världens mest spektakulära arkitektur. När du praktiserar i Berlin kan du gå, cykla eller ta buss, spårvagn, eller träna till jobbet. På lunch kan du promenera genom en av Berlins otaliga parker och trädgårdar. På kvällen kan du njuta av levande musik eller teater i denna kulturhaupstadt i Tyskland. Interning i Berlin kommer att öka både dina resuméuppgifter och din kulturella kompetens.

En IES-praktik i Berlin utvecklar dina yrkeskunskaper och förmåga att kommunicera över kulturer och ger dig en omfattande arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.... [-]


Berlin Sommar - Språk Och Kultur

Campusstudier Heltid 7 veckor October 2018 Tyskland Berlin Hongkong + 1 fler

Detta program kombinerar utvecklingen av språkkunskaper med engelska och tysklärda kurser som exponerar dig för Tysklands fascinerande historia och nutidens kultur och samhälle. Tyska språkkurser finns på början och mellannivå. [+]

Översikt

Detta program kombinerar utvecklingen av språkkunskaper med engelska och tysklärda kurser som exponerar dig för Tysklands fascinerande historia och nutidens kultur och samhälle. Tyska språkkurser finns på början och mellannivå. En tysklärd litteraturkurs erbjuds för studenter på avancerad nivå. Kursrelaterade utflykter spelar en central roll i programmet och tar dig utanför klassrummet för att upptäcka det rika arvet och nutida kulturen i Berlin och Tyskland.

Studera i Berlin i sommar!

Curriculum Höjdpunkter

Förbättra dina tyska språkkunskaper genom början och mellannivå IES utomlands språkkurser. Tysklands erfarenhet är inte skyldig att delta. Anmäl dig till områdestudier som fokuserar på konsthistoria, filmstudier, tyska språk och litteratur, judiska studier och statsvetenskap. ... [-]

Berlin Sommar - Storstadsstudier Och Arkitektur

Campusstudier Heltid 7 veckor October 2018 Tyskland Berlin Hongkong + 1 fler

Detta engelska-lärda program utforskar ämnen i stadsforskning, arkitektur och miljöstudier i Berlin, en stad som har både ombyggd och omformad sig under det senaste århundradet. [+]

Översikt

Detta engelska-lärda program utforskar ämnen i stadsforskning, arkitektur och miljöstudier i Berlin, en stad som har både ombyggd och omformad sig under det senaste århundradet.

Kursrelaterade utflykter är integrerade för att ge en förstahandsvisning av Berlins arkitektoniska innovationer, metoder för integrering av hållbar design och olika historiska och politiska rörelser. Utflykter till andra städer i Tyskland avslutar programmet, och låter dig utforska Tysklands kultur och arkitektur i ett komparativt sammanhang.

Snabbfakta Centrum : IES utomlands Berlin Metropolitan Studies Stad : Berlin Land : Tyskland Programkrediter : 6-9 hp Undervisningsspråk: Engelska Språkförutsättningar : Ingen Programdatum ... [-]

Buenos Aires Sommar - Jordbruks- Och Miljövetenskaper

Campusstudier Heltid 6 veckor February 2018 Argentina Buenos Aires Hongkong + 1 fler

Studie lantbruks- och miljövetenskaper i Argentina, ett land vars jordbruksproduktion spelar en viktig roll i dess sociala och ekonomiska välstånd. [+]

Översikt

Studie lantbruks- och miljövetenskaper i Argentina, ett land vars jordbruksproduktion spelar en viktig roll i dess sociala och ekonomiska välstånd.

Öppet för studenter av alla majors, är detta sommarprogram särskilt intressant för studenter med akademisk bakgrund i lantbruks-, natur- och miljövetenskaper.

Med nötköttsindustrin oöverträffad har Argentina visat sig vara en stor global bidragsgivare till världens största vinprodukt, som kallas vin av världens bästa, och en stor produktion av sojabönor, majs, sockerrör, vetemjölk och mer. Matkorg. Var bättre att studera jordbruksindustrin och deras inverkan på miljön?

När du studerar utomlands i Argentina, tar du kurser på engelska på Universidad de Buenos Aires Jordbruksskolan (UBA), en av de äldsta och mest prestigefyllda jordbruksinstituten i Sydamerika med mer än 100 års erfarenhet av akademiker och forskning. Kurser lärs av högsta fakulteten inom ämnen som bioteknik och miljö, mjölkproduktion, jordbruksföretag och mycket mer. Genom labbarbete kommer du att tillämpa det du lär dig i klassrummet med praktiska projekt som är relevanta för jordbruksmarknaderna i Argentina. Det är inte allt, dessa kurser utnyttjar den lokala miljön genom att omfatta omfattande kursrelaterade utflykter, vilket ger dig ett djupt perspektiv på jordbrukets betydelse för den argentinska ekonomin, liksom vetenskapen bakom denna bransch.... [-]


Buenos Aires Sommar - Språk Och Argentinska Studier

Campusstudier Heltid 6 veckor February 2018 Argentina Buenos Aires Hongkong + 1 fler

Detta program ger dig möjlighet att fördjupa sig i den argentinska kulturen genom att ta en spanskkurs samt en kurs i en rad aktuella ämnen. [+]

Översikt

Med sin inflytelserika historia, en vacker europeisk stilarkitektur och ett rikt kulturliv, erbjuder Buenos Aires dig en välkomnande atmosfär för att leva och lära dig utomlands. Rich i kultur-tänkande teater, tango dans, museer, sport ... och maten! -Buenos Aires kommer att vara en fest för dina sinnen och ett oförglömligt pedagogiskt äventyr.

Detta program ger dig möjlighet att fördjupa sig i den argentinska kulturen genom att ta en spanskkurs samt en kurs i en rad aktuella ämnen. Du kommer också att njuta av kulturevenemang och kursrelaterade utflykter för att runda ut din akademiska erfarenhet och få dina studier till liv.

Snabbfakta Centrum : IES utomlands Buenos Aires Stad : Buenos Aires Land : Argentina Programkrediter : 7 poäng Undervisningsspråk : Spanska, Engelska Språkförutsättningar : Ingen Programdatum ... [-]

Cape Town Sommar - Praktikplats

Campusstudier Heltid 2 månader February 2018 Sydafrika Kapstaden Hongkong + 1 fler

En IES-praktik i Kapstaden utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Hem till 3,7 miljoner invånare i huvudstadsområdet, är Kapstaden en sammansmältning av språk, kulturer och religioner och den ekonomiska knutpunkten i Cape Colony. Ta in den natursköna utsikten över bergen och kusten på din pendling. Börja dagen med kaffe och en koeksister (sydafrikansk munk). Till lunch, dela en stor Gatsby-smörgås med en kollega.

En IES-praktik i Kapstaden utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.

Du kommer att garanteras en obetald sommar praktik i Kapstaden, där du kommer att arbeta upp till 32 timmar i veckan på ett lokalt företag eller en organisation. Vi kommer att arbeta med dig för att hitta den närmaste placerings matchningen mellan dina professionella och personliga mål med vad som finns tillgängligt för praktik i Kapstaden.... [-]


Chicago Sommar - Praktikplats

Campusstudier Heltid 2 månader September 2018 Amerikas förenta stater Chicago Hongkong + 1 fler

En IES-praktik i Chicago utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger en väsentlig arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Internt i denna vackra stad vid sjön Lake Michigan, hem till stora globala företag och företag, med fantastisk arkitektur, gröna parker, sandstränder, bra mat och spännande nattliv. Promenera, cykla eller ta "L" (det förhöjda och tunnelbanans tunnelbanesystem) för att arbeta i denna dynamiska stad med djärva skyskrapor och stora kulturella evenemang. Till lunch kan du prova häftklamrar som djuprätterspizza och chokladstilar. Ta en påse med karamellgris på vägen tillbaka till kontoret till efterrätt!

En IES-praktik i Chicago utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger en väsentlig arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Du kommer att garanteras en obetald placering vid ett lokalt företag eller en organisation, där du arbetar i minst 32 timmar i veckan. Vi kommer att arbeta med dig för att hitta den närmaste matchningen mellan dina uttryckta preferenser och professionella mål med vad som finns tillgängligt via IES Internships i Chicago. ... [-]


Dublin Sommar - Irländska Studier

Campusstudier Heltid 7 veckor September 2018 Irland Dublin Hongkong + 1 fler

Detta program är utformat för studenter som söker intensiv akademisk exponering för Irlands politiska och sociala historia, samtida ekonomiska problem och litterära arv. Genom att kombinera kurser med studier utanför klassrummet har du möjlighet att upptäcka Irlands rika arv, liksom dess samtidskultur genom konst, teater och film. [+]

Översikt

Detta program är utformat för studenter som söker intensiv akademisk exponering för Irlands politiska och sociala historia, samtida ekonomiska problem och litterära arv. Genom att kombinera kurser med studier utanför klassrummet har du möjlighet att upptäcka Irlands rika arv, liksom dess samtidskultur genom konst, teater och film.

Under sommaren kommer du att känna till Dublins slingrande gator och unik charm. Dublin Irish Studies Summer Program erbjuder inskrivning i IES Abroad-kurser, boende i fullt utrustade studentlägenheter och fältresor. Börja vid IES Abroad Center, nära St. Stephen's Green, kommer det här programmet att hjälpa dig att få en meningsfull kulturupplevelse och en djupare kunskap om vad det innebär att vara en medborgare i världen.... [-]


Dublin Sommar - Praktikplats

Campusstudier Heltid 2 månader September 2018 Irland Dublin Hongkong + 1 fler

En IES-praktikutveckling utvecklar dina yrkeskunskaper, ger dig möjlighet att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Upplev denna stads livliga affärsmiljö som uppstått som en del av Irlands ekonomiska återhämtning. Gå till jobbet genom Dublins historiska gator eller ta en dubbeldäckare buss, spårvagn, Dart eller Metro. Älska över en lunch av herdecirkel eller irländsk lax.

En IES-praktikutveckling utvecklar dina yrkeskunskaper, ger dig möjlighet att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.

Du kommer att garanteras en obetald praktikplacering på ett lokalt företag eller en organisation, där du arbetar i minst 32 timmar i veckan. Vi kommer att arbeta med dig för att hitta den närmaste placeringen matchningen mellan dina professionella och personliga mål med vad som finns i Dublin.... [-]


Dublin Sommarintensiv Skådespelare

Campusstudier Heltid 7 veckor September 2018 Irland Dublin Hongkong + 1 fler

Under sommaren kommer du att känna till Dublins slingrande gator och unik charm genom en mängd kulturellt berikande möjligheter. Programmet erbjuder inskrivning på den hyllade National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, boende i fullt utrustade studentlägenheter och fältresor i hela Irland och Nordirland. [+]

Översikt

IES Abroad Intensive Acting Program ger dig ett intensivt, praktiskt förhållningssätt till prestanda.

Under sommaren kommer du att känna till Dublins slingrande gator och unik charm genom en mängd kulturellt berikande möjligheter. Programmet erbjuder inskrivning på den hyllade National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, boende i fullt utrustade studentlägenheter och fältresor i hela Irland och Nordirland.

Kurser lärs av National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA) och IES Abroad instruktörer. Dessa kurser hålls på NTSI-GSA och IES Abroad Center, och är värda 6 poäng totalt.

Viktig anmärkning: Ett kärnvärde som ägt rum av National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting är ensemble. Detta program är fysiskt och emotionellt krävande och alla elever deltar fullt ut i alla aspekter av träningsprocessen.... [-]


Europeisk Union Sommar

Campusstudier Heltid 8 veckor October 2018 Tyskland Freiburg Hongkong + 1 fler

EU-sommarprogrammet ger dig möjlighet att intensivt studera tidigare, nuvarande och framtida utmaningar för den europeiska integrationen. Programmet börjar i hjärtat av Europa-Freiburg, Tyskland - där du startar en specialiserad läroplan som tar dig på en 16-dagars erfarenhetsresa genom Bosnien-Hercegovina, Grekland och Cypern. [+]

Översikt

EU-sommarprogrammet ger dig möjlighet att intensivt studera tidigare, nuvarande och framtida utmaningar för den europeiska integrationen. Programmet börjar i hjärtat av Europa-Freiburg, Tyskland - där du startar en specialiserad läroplan som tar dig på en 16-dagars erfarenhetsresa genom Bosnien-Hercegovina, Grekland och Cypern.

I Bosnien-Hercegovina kommer du att resa till Sarajevo, kallad "Jerusalem of Europe" på grund av dess en gång historiska mix av judar, kristna och muslimer. Efter Sarajevo har du en tvådagarsresa till Republika Srpska som inkluderar ett besök på minnesplatsen för offer för Srebrenica och en övernattning i Višegrad, odödlig i Ivo Andriés Nobelprisvinnande klassiska Bro på Drina.... [-]


Flera Plats Sommar - Museer Och Bortom: Konst Och Kultur I Paris, Rom Och Madrid

Campusstudier Heltid 7 veckor September 2018 Spanien Madrid Frankrike Paris Italien Rom Hongkong + 5 fler

[+]

Översikt

Varför studera utomlands i en stor europeisk stad under sommaren när du kan utforska kulturarvet i Paris, Rom och Madrid? I detta sju veckors program kommer du att undersöka hur konst och arkitektur har påverkat stadsutveckling, liv och kultur i tre fascinerande europeiska huvudstäder, och hur museer bevarar, utvecklar, studerar och visar sina samlingar till gagn för allmänheten.

Börja med ditt program i Paris, där du kommer att börja uppskatta hur dessa städer har utvecklat kring den centrala idén om kulturarv och patrimonium. Det är här du börjar dina två cross-center-kurser som tar dig till Rom, och äntligen Madrid i två veckor i varje stad. Dina kurser kommer att integrera klasstiden med kursrelaterade utflykter till konst- och kulturförvaltningsinstitutioner, inklusive besök på kända museer som Musée d'Orsay, Vatikanmuseet och El Prado.... [-]


London Sommar - Praktikplats

Campusstudier Heltid 2 månader August 2018 Storbritannien London Hongkong + 1 fler

En IES-praktik i London utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger en väsentlig arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Det är ingen tvekan om att den här livliga staden, rik på historia, kultur och mångfald, kommer att förändra dig. Ta röret till jobbet eller en dubbeldäcksbuss. Ta lite fisk och chips till lunch. Upplev allt detta globala affärscentrum, kultur, arkitektur och lärande har att erbjuda.

En IES-praktik i London utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger en väsentlig arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Du kommer att garanteras en obetald placering vid ett lokalt företag eller en organisation, där du arbetar i minst 32 timmar i veckan. Vi kommer att arbeta med dig för att hitta den närmaste matchningen mellan dina uttryckta preferenser och professionella mål med vad som finns tillgängligt via IES Internships i London. Du kommer också att anmäla dig till ett obligatoriskt 3 eller 6-akademiskt praktik seminarium med andra IES-praktikanter, där du kommer att lära dig om en rad lokala affärsinställningar och möjligheter.... [-]


London Sommar - Uk Idag

Campusstudier Heltid 7 veckor August 2018 Storbritannien London Hongkong + 1 fler

Vårt brittiska dagsprogram ger dig möjlighet att utforska den livliga kulturen och det rika arvet i det moderna London genom ett brett utbud av kurser, som alla gäller brittisk historia och kultur. [+]

Översikt

Sommar kan bara vara den bästa tiden att leva och lära sig i London. Vem skulle inte vilja tillbringa en sommar här, med tid att även besöka alla fria museer, titta på filmer under stjärnorna och utforska de 400 + gröna rummen i staden?

Vårt brittiska dagsprogram ger dig möjlighet att utforska den livliga kulturen och det rika arvet i det moderna London genom ett brett utbud av kurser, som alla gäller brittisk historia och kultur.

Vår unika akademiska erfarenhet integrerar kursrelaterade utflykter i praktiskt taget alla kurser för att maximera de många möjligheterna att lära som London presenterar. Detta program är ett utmärkt tillfälle att fortsätta dina studier medan du använder London som ditt klassrum.... [-]


Madrid Sommar

Campusstudier Heltid 6 veckor September 2018 Spanien Madrid Hongkong + 1 fler

Detta program erbjuder mellanliggande och avancerade spanska språkkurser och områdena kurser som lärs på spanska. Klasser integrerar det bästa av Madrids historiska och kulturella möjligheter, så att du kan förbättra dina spanska färdigheter samtidigt som du upptäcker Spaniens rika konstnärliga, teatraliska och filmarv. [+]

Översikt

Tänk dig att studera utomlands i Spaniens huvudstad och största stad Madrid. Varma sommarkvällar lockar massor av Madrileños till gatorna i staden, där de nypa kaffe på terrazas och titta på en parad av moderna spanjorer - nu är det också en chans att uppleva det. Madrid är ett ledande kulturcentrum i Europa och hem till många världsberömda museer, inklusive Prado, Reina Sofia och Thyssen-Bornemisza.

Detta program erbjuder mellanliggande och avancerade spanska språkkurser och områdena kurser som lärs på spanska. Klasser integrerar det bästa av Madrids historiska och kulturella möjligheter, så att du kan förbättra dina spanska färdigheter samtidigt som du upptäcker Spaniens rika konstnärliga, teatraliska och filmarv.... [-]


Milan Sommar - Praktik

Campusstudier Heltid 2 månader October 2018 Italien Milan Hongkong + 1 fler

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger dig en omfattande arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din italienska språkkunskaper och flyt. [+]

Översikt

Varför Milan?

Näringsliv, mode och design alla konvergerar i Milano-Italiens näst största stad, där gammal italiensk tradition blandar sig med modern innovation. Bli inspirerad av Milanos anmärkningsvärda institutioner, från Teatro alla Scala till Borsa Italiana, Italiens största börs. Hur omvandlar du ett heltids praktikprogram i Italiens affärskapital?

Du kan praktiskt taget känna Italiens puls i snabba Milano. Att komma till jobbet är en bris med spårvagn, tunnelbana och bussystem. Till lunch, ta en snabb pasta al pesto med dina medarbetare, fyll på risotto alla Milanese, eller regionens berömda ossobuco.

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger dig en omfattande arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din italienska språkkunskaper och flyt. Även om italienska inte är obligatoriska kan vissa fält kräva en grundläggande förståelse för det lokala språket. Tala med en IES Internships Advisor för att lära dig mer. ... [-]


Nagoya Summer - Language & Culture

Campusstudier Heltid 6 veckor April 2018 Japan Nagoya Hongkong + 1 fler

[+]

Dessutom kommer vi att organisera en dagstur till Kyoto och kulturella aktiviteter uteslutande för IES utomlands studenter.

Centrum : IES utomlands Nagoya Stad : Nagoya Land : Japan Programkrediter : 6 - 8,5 hp Undervisningsspråk : japanska, engelska 18 år 3,0 GPA eller bättre på en 4,0 skala i japanska språkkurser 2 terminer värda japanska språket på högskolanivå eller motsvarande krävs Sophomore, junior eller senior står när programmet börjar Inskrivna i en japansk kurs inom läsåret före programstartdatum Pass- och visumkrav

Ett pass som är giltigt i minst sex månader efter programmets slutdatum, med minst två tomma sidor krävs. ... [-]


New York Summer - Praktikplats

Campusstudier Heltid 8 - 10 veckor September 2018 Amerikas förenta stater Upper East Side Hongkong + 1 fler

Internt i denna fantastiska metropol, ett centrum för global bank och affärer, och för konst och kultur. Ta tunnelbanan till New York City (världens äldsta, största och mest använda kollektivtrafik) i den här otroligt varierande och spännande staden, där allt är till hands. [+]

Översikt

Internt i denna fantastiska metropol, ett centrum för global bank och affärer, och för konst och kultur. Ta tunnelbanan till New York City (världens äldsta, största och mest använda kollektivtrafik) i den här otroligt varierande och spännande staden, där allt är till hands. Lunchen kan vara en pastrami-smörgås eller en knish från en traditionell judisk deli, en skiva klassisk pizza i New York-stil eller en ny och exotisk sammansättning från en trendig juicebar.

En IES-praktik i New York City utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger en väsentlig arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.... [-]


Nice Summer – Multiculturalism in France

Campusstudier Heltid 6 veckor September 2018 Frankrike Nice Hongkong + 1 fler

[+]

Programmet börjar med en 3-dags orientering som introducerar dig till IES Abroad Nice staff, dina medstudenter, och staden och kulturen i Nice. Orienteringen täcker viktiga ämnen som akademiker, bostäder, transporter och hälsa och säkerhet.

CORE ™, IES Abroad: s omfattande orientering och återupptagningsupplevelse, börjar under orientering och fortsätter under hela programmet med aktiviteter som fokuserar på kulturell anpassning, måluppfyllelse och förberedelser för returhemmet.

Extracurricular Aktiviteter och kulturella evenemang

Omdefiniera hur du bor och lär dig i Nice genom våra kulturella evenemang, till exempel:

Besök till lokala konst- och historiska museer Gemenskapens volontärmöjligheter Arkitektoniska turer Behörighetskrav 18 år I gott skick på din hemskola 2,5 GPA eller bättre på en 4,0-skala (GPA under 2,5 som övervägs från fall till fall) Inga tidigare franska språkkurser krävs Pass- och visumkrav ... [-]

Paris Sommar - Startsprog Och Marknadsföring

Campusstudier Heltid 6 veckor September 2018 Frankrike Paris Hongkong + 1 fler

Lär dig franska medan du studerar internationell marknadsföring och varumärkesförvaltning i Paris, en av världens stora städer, hem till globala Fortune 500-företag och lyxiga varumärken samt trottoarkaféer, fantastiska trädgårdar, utomhusmarknader och mycket mer. [+]

[-]

Paris Summer - Advanced Language

Campusstudier Heltid 7 veckor September 2018 Frankrike Paris Hongkong + 1 fler

[+]

Resmål kan innehålla:

Ile-Saint-Louis The Senat Musée d'Orsay Omgivningsturer Hus

Vi vill se till att din största utmaning är att bestämma vilka landmärken att se först eller upptäcka det bästa caféet - inte hitta en plats att bo där du känner dig bekväm.

[-]

Paris Summer - Intermediate Language

Campusstudier Heltid 7 veckor September 2018 Frankrike Paris Hongkong + 1 fler

[+]

[-]

Paris Summer - Internship

Campusstudier Heltid 2 månader September 2018 Frankrike Paris Hongkong + 1 fler

[+]

.

2 eller flera terminer på högskolanivå franska Inskrivna i en fransk kurs inom året före startdatumet för programmet Pass- och visumkrav

Ett pass som är giltigt i minst sex månader efter programmets slutdatum, med minst två tomma sidor krävs.

Amerikanska medborgare som innehar ett giltigt pass behöver inte erhålla en visering för att komma in, studera eller praktikera i Frankrike för en vistelse under 90 dagar. Icke-amerikanska medborgare kan vara skyldiga att erhålla ett studentvisum före ankomst.

Kosta

Sommar 2017 3 poäng

Undervisning : $ 3,790 [-]

Quito Summer - Environmental Studies

Campusstudier Heltid 7 veckor February 2018 Ecuador Quito Hongkong + 1 fler

[+]

Studera flora och fauna i Ecuador genom kursrelaterade utflykter till destinationer som Galápagosöarna, Amazonasområdet och högländerna. Delta i engelska-lärda miljövetenskapliga kurser med fokus på Ecuador. Förbättra dina spanska färdigheter genom IES utomlands språkkurser. Föregående spansk studie är inte nödvändig. Upplev Ecuadorian kultur genom att bo i en hemvistelse. Snabb fakta Centrum : IES utomlands Quito Stad : Quito Land : Ecuador Programkrediter : 9 poäng Undervisning : $ 5,955 Bostäder : $ 1.900 [-]

Rabat Sommar - Arabiska Språket

Campusstudier Heltid 8 veckor August 2018 Marocko Rabat Hongkong + 1 fler

Rabat har en kosmopolitisk mix av europeisk modernism och nordafrikansk och islamisk tradition. Dess unika blandning av kultur, religioner, språk och identiteter skapar en perfekt bakgrund för att studera problem i francofonvärlden och för att studera arabiska språket. [+]

Översikt

Rabat har en kosmopolitisk mix av europeisk modernism och nordafrikansk och islamisk tradition. Dess unika blandning av kultur, religioner, språk och identiteter skapar en perfekt bakgrund för att studera problem i francofonvärlden och för att studera arabiska språket. Rabats kustläge, måttligt väder året runt och blandning av gamla och nya gör det till en fascinerande stad att bo och studera under sommaren. Som huvudstad i Marocko är Rabat hem för många icke-statliga och internationella organisationer och Marockos ledande universitet.

Studenter i det arabiska språkprogrammet är skyldiga att ta en 1-kurser i Colloquial Maroccan Arabic för att hjälpa dig att kommunicera med lokalbefolkningen.... [-]


Rome Summer - Internship

Campusstudier Heltid 2 månader October 2018 Italien Rom Hongkong + 1 fler

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger dig en omfattande arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din italienska språkkunskaper och flyt. [+]

Rom är hem för både multinationella organisationer och många mindre, familjeägda företag.

.

Du kan också anmäla dig till en valfri 3-poängs italiensk språkkurs undervisad på centret.

Kurser

Studentliv

Orientering

Personalen på vårt Rom-centrum kommer att välkomna dig för orientering. Denna 2-dagars orientering innehåller en introduktion till staden och programmet, inklusive bostäder, pendling och professionella och kulturella förväntningar. Rom Center är din centrala plats för instruktion, support och möte med andra praktikanter.

Extracurricular Aktiviteter och kulturella evenemang

Tillbringa din fritid att utforska Rom, en av de mest fotogena städerna i världen, med sina vackra piazzor; Hisnande statyer, parker, katedraler och fontäner; Och slingrande historiska gator.... [-]


Rome Summer - Language & Culture

Campusstudier Heltid 7 veckor October 2018 Italien Rom Hongkong + 1 fler

[+]

IES utomlands personal

Sommar 2017

Tänk på dessa priser som utgångspunkt. Vi uppmuntrar dig att kontakta din studie utomlands kontor för att bestämma den faktiska kostnaden för dig när factoring i ekonomiskt stöd, stipendier, din hem skolan politik och andra faktorer.

[-]

Salamanca Sommar - Språk Och Kultur (session I)

Campusstudier Heltid 4 veckor September 2018 Spanien Salamanca Hongkong + 1 fler

I detta full-nedsänkningsprogram erbjuds klasser av Cursos Internacionales av Universidad de Salamanca, en av de främsta centra i spanska undervisning i världen. Varje fyra veckors program är lika med en hel term i spanskspråkig studie med en rad olika språknivåer. Du kan delta i båda program sessionerna. [+]

Extracurricular Aktiviteter och kulturella evenemang

Omdefiniera hur du bor och lär dig i Madrid genom våra kulturella aktiviteter, såsom:

Vandringsturer i staden Lokala gastronomiska utflykter [-]

Salamanca Summer - Language & Culture (Session II)

Campusstudier Heltid 4 veckor September 2018 Spanien Salamanca Hongkong + 1 fler

I detta full-nedsänkningsprogram erbjuds klasser av Cursos Internacionales av Universidad de Salamanca, en av de främsta centra i spanska undervisning i världen. Varje fyra veckors program är lika med en hel term i spanskspråkig studie med en rad olika språknivåer. [+]

Översikt

Salamanca berömmelse ligger i prestige av sitt universitet och den eleganta arkitekturen av Plaza Mayor och omgivande stadsdelar. Universidad de Salamanca, det äldsta universitetet i Spanien och en av de mest prestigefyllda i Europa, öppnade år 1218. Tradition och historia genomtränger staden, där byggandet på sin "nya" katedral började på 1500-talet.

I detta full-nedsänkningsprogram erbjuds klasser av Cursos Internacionales av Universidad de Salamanca, en av de främsta centra i spanska undervisning i världen. Varje fyra veckors program är lika med en hel term i spanskspråkig studie med en rad olika språknivåer. Du kan delta i båda program sessionerna.

... [-]

Santiago Summer - Internship

Campusstudier Heltid 2 månader February 2018 Chile Santiago Hongkong + 1 fler

[+]

.

Ämnen som akademiker, bostäder, transporter och hälsa och säkerhet omfattas under denna tid.

Behörighetskrav 18 år

Sommar 2017 3 poäng

Undervisning : $ 3,430 Bostäder : $ 1 630 Försäkring : $ 135 Totalt : $ 5,195 [-]

Shanghai Summer - Engineering

Campusstudier Heltid 2 månader February 2018 Chile Santiago Hongkong + 1 fler

[+]

CN201 Kinesiskt språk i kontext: Nybörjare utomlands III CN301 Kinesiskt språk i sammanhang: Utveckling av oberoende utomlands I

Partner Institution (er)

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) är konsekvent rankad som ett av de fem bästa universiteten i Kina. Dess maskinteknikprogram rankas först nationellt. Ingenjörsprogrammet kommer att baseras på SJTUs tekniska högskola, i sydvästra Shanghai.

Programmet är organiserat i samarbete med University of Michigan-SJTU Joint Institute. Grundades 2006 som ett strategiskt globalt partnerskap mellan de två universiteten, är det gemensamma institutets mål att utveckla innovativa och välrenommerade utbildnings- och forskningsprogram inom teknikområdet.... [-]


Shanghai Summer - Internship

Campusstudier Heltid 8 veckor September 2018 Kina Shanghai Hongkong + 1 fler

[+]

Vid ankomsten kommer du att tillbringa två veckor vid en Donghua University som tar en Mandarin-språkklass innan du går till din sexveckors praktikplats. Språkkursen kan också fortsättas under hela programmets varaktighet.

PLACERINGSEXEMPEL: Tidigare studenter har internerat sig i fälten nedan. Tänk på att denna lista inte alls är uttömmande. .

[-]

Siena Summer - Tradition & Cuisine in Tuscany

Campusstudier Heltid 7 veckor October 2018 Italien Siena Hongkong + 1 fler

[+]

IT 401 - Italienska Språket i Context: Emerging Competent Abroad I (Sommar)

Sociologi

SO / CU / HS 250 - Mat och kultur i Italien och Toscana (Sommar)

Personlig säkerhet Italienskt hemmaliv Praktiska aspekter av livet i Siena (transport, bank och shopping) Behörighetskrav 18 år I gott skick på din hemskola [-]

Sydney Sommarstudie Australien

Campusstudier Heltid 6 veckor January 2018 Australien Sydney Hongkong + 1 fler

Detta program ser till att du inte kommer att behöva-med engagerande kurser, fältstudier möjligheter och organiserade kulturella händelser, kommer du inte ha en tråkig stund. Uppfylla ett examensbehov eller prova något nytt, beroende på vad du väljer, lär du dig mer om Australien och dig själv än du någonsin kunde hemma. [+]

Översikt [-]

Sydney Summer - Internship

Campusstudier Heltid 2 månader January 2018 Australien Sydney Hongkong + 1 fler

[+]

.

Vid inträde får du mer information om ansökan och eventuella relaterade avgifter. Visumansökningen för icke-amerikanska medborgare kan vara extremt lång, kontakta oss för mer information.

Kosta

Sommar 2017

Undervisning : $ 4,450 Bostäder : $ 2.425 [-]

Tokyo Summer

Campusstudier Heltid 6 veckor April 2018 Japan Tokyo Hongkong + 1 fler

[+]

Om möjligt integrerar våra erfarna instruktörer kursrelaterade utflykter och projektbaserade prestationsaktiviteter med regelbunden kurs. Besök vår hemsida för den senaste informationen om språkkursplaner.

Kurser

Detta är en lista över potentiella kursutbud. Slutkurserna och studentenivåplaceringen kommer att beslutas efter det att ett språkplaceringstest genomförts under orienteringen.

[-]

Vienna Sommar - Musikhistoria Och Prestanda

Campusstudier Heltid 6 veckor October 2018 Österrike Wien Hongkong + 1 fler

[+]

. [-]

Vienna Sommar - Psykologi

Campusstudier Heltid 6 veckor October 2018 Österrike Wien Hongkong + 1 fler

I Wien, psykoanalysens födelseort och hem till Sigmund Freud och många andra legendariska psykologer, kan du uppleva både historia och praktik av psykologi från en unik utsiktspunkt. Utforska riket i denna stads förflutna och nutid i en akademisk miljö speciellt utformad för psykologstudenten. [+]

Översikt

Som den berömda psykologen Carl Rogers sa en gång, "Det här var allat besväret började!" I Wien, psykoanalysens födelseort och hem till Sigmund Freud och många andra legendariska psykologer, kan du uppleva både historia och praktik av psykologi från en unik utsiktspunkt. Utforska riket i denna stads förflutna och nutid i en akademisk miljö speciellt utformad för psykologstudenten.

Programmet är organiserat i två ämnen: Psykologi & Samhälle, och Hälsopsykologi & Kommunikation. Studenter som studerar psykologi och samhälle lär sig om psykologens framväxt i Wien och överväga hur olika metoder idag idag reflekterar och utmanar Freuds arv. Studenter som studerar hälsopsykologi och kommunikation tar en mer praktisk metod när de utforskar rådgivningsområdet och utvecklar kompetens inom lyssnande och empati.... [-]


Videoklipp

Study with IES Abroad

About IES Abroad

The Power of Cultural Immersion

Benefits of Study Abroad

Kontakt
Besöksadress
33 W. Monroe St.
Suite 2300

Chicago, Illinois, 60603-5405 US
Besöksadress
Amsterdam, NL
Besöksadress
Arles, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Besöksadress
Auckland, NZ
Besöksadress
Barcelona, ES
Besöksadress
Beijing, CN
Besöksadress
Berlin, Berlin Region, DE
Besöksadress
Buenos Aires, AR
Besöksadress
Cape Town, ZA
Besöksadress
Christchurch, NZ
Besöksadress
Dublin, IE
Besöksadress
Freiburg, Baden-Württemberg, DE
Besöksadress
Granada, ES
Besöksadress
London, England, GB
Besöksadress
Madrid, ES
Besöksadress
Milan, IT
Besöksadress
Nagoya, JP
Besöksadress
Nantes, Pays-de-la-Loire, FR
Besöksadress
Upper East Side, New York, US
Besöksadress
Nice, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Besöksadress
Paris, Île-de-France, FR
Besöksadress
Oxford, England, GB
Besöksadress
Quito, EC
Besöksadress
Rabat, MA
Besöksadress
Rome, IT
Besöksadress
Salamanca, ES
Besöksadress
Santiago, CL
Besöksadress
Shanghai, CN
Besöksadress
Siena, IT
Besöksadress
Sydney, Nya Sydwales, AU
Besöksadress
Tokyo, JP
Besöksadress
Galapagos Islands, EC
Besöksadress
Vienna, AT
Besöksadress
Hong Kong, HK