IES Abroad

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

En högt laddad kraft som kommer att flytta din värld.

Allt vi gör handlar om IES utomlands studerande. Vårt djupt passionerade team av utlandsstudenter i utlandet tror på att skapa en gång i livet-utbildnings äventyr som överstiger förväntningarna. Vårt mål är att rocka världen av cirka 6000 studerande utomlands studenter varje år.

Från vårt huvudkontor i Chicago till våra 125+ utlandsstudier på över 30 globala platser skapar vi autentiska globala utbildningar och livbekräftande kulturupplevelser. Vi arbetar på IES Abroad eftersom vi tror att varje student borde ha möjlighet att åka utomlands - särskilt i en rolig, säker och överlägsen akademisk och kulturell miljö.

Vi tror så starkt i kraften i vårt program, att vi aktivt rekryterar studenter från olika populationer och ger mer än 4 miljoner dollar i stipendier år efter år. Vi är stolta över att våra studenter är lika olika och spännande som de länder de studerar i.

Vilka vi är

Institutet för internationell utbildning av studenter ("IES Abroad") Representerar ett konsortium på mer än 235 amerikanska högskolor och universitet. Som en ideell organisation för 501 (c) (3) har IES Abroad en fullvärdig styrelse och ett omfattande akademiskt styrsystem som omfattar 5 kommittéer med demokratisk representation från IES Abroad-konsortiet.

Sedan dess grundades 1950 har över 100 000 studenter deltagit i internationella internationella studier i IES utomlands. IES Abroad driver 120+ program på mer än 30 platser i Europa, Afrika, Asien, Sydamerika, Australien och Nya Zeeland. IES utomlands är den största utlandsleverantören i USA och en innovativ ledare inom utlandet utomlands med 6000+ studenter inskriven i IES Abroad-program.

studie

Vår mission

IES utomlands utbildar studenter att bli globala ledare genom premiärstudier utomlands och praktikprogram, som erbjuder studenter världen över erfarenhetsläsningsmöjligheter som uppfyller högsta standard för akademisk kvalitet.

Vår vision

Vår vision för framtiden är kopplad till det ursprungliga IES Abroad-programmet 1950 ... en värld fylld av interkulturellt kompetenta ledare som har både förståelse och färdigheter för att effektivt, mänskligt och positivt navigera över olika kulturer, inom politik, utbildning, näringsliv , Eller ideella sektorn.

VÅR FILOSOFI

Vi är engagerade i att först och främst sätta våra studerandes intressen, leverera överlägsna akademiska program och erbjuda utmärkt service till våra studenter och utbildningspartner runt om i världen. Det här är våra högsta prioriteringar.

Vi tror på öppenhet, bästa praxis och upprätthåller integriteten i våra affärsprinciper, ligger i våra studenter, våra globala akademiska partners och vår organisation. IES Abroads styrningsstruktur har ett system för övervakning som kännetecknas av konsortiemedlem och tredjepartsdrivna kontroller och saldon.

studerande

Vad vi erbjuder

Ett pass till globalt medborgarskap.

IES Abroad skapar en resa - en spännande utmaning av akademiker och kulturell nedsänkning - en oöverträffad global pedagogisk erfarenhet. Våra världsklass fakulteten och krävande, relevanta kurser engagera och inspirera studenter som de upptäcker oväntade sätt att lära sig både inom och utanför klassrummet.

Snart befinner våra elever sig i korsningen mellan språkkunskaper och interkulturell kommunikation, eftersom de lär sig att navigera världen som världshemare från det 21. århundradet. Så här gör vi det:

 • Mer än 125 akademiska program
 • Program i 30 + städer och 21 länder
 • Ett nätverk av 600+ ambassadörer som har frivilligt svarat på frågor
 • Mer än 1200 IES utomlands kurser undervisas av kvalificerad internationell fakultet
 • Kreditöverföring, baserad på program som redan godkänts av elevernas hemmaskolor eller genom program ackrediterade av IES Abroad School of Record, University of Rochester
 • Bostadsalternativ som säkras och kontrolleras av IES Abroad, inklusive hemvistelser, bostadshus med lokala universitetsstudenter och / eller lägenheter (ofta med lokal assistent)
 • Mer än 4 miljoner dollar i IES Abroad stipendier och hjälpmedel
 • Alternativ att ta kurser på ett av våra internationella partneruniversiteter tillsammans med lokala studenter
 • Personlig rådgivning för att hjälpa till med frågor, bekymmer och processer före avgång
 • Stöd till viseringsansökan
 • Omfattande hälso- och säkerhetstjänster, som omfattar:
  • 24/7 akutpersonal assistans på plats i varje plats för att svara på omedelbara hälso- och säkerhetsbehov hos studenter
  • Internationella sjukförsäkring för nödsituationer
  • USA-baserad studentresan och supportpersonal som etablerar och övervakar hälso- och säkerhetsprotokollet, konsulterar IES Abroad Centers för att upprätthålla höga säkerhetsstandarder och fungera som en nödkontakt
  • En internationell politisk plan för krishantering och nödprocedurer på alla platser för evakuering i händelse av naturkatastrofer, politisk oro eller terroristhandling.
 • Omfattande predeparture resurser, inklusive kulturell och akademisk information
 • Tillgång till Moodle, en online-lärmiljö som engagerar studenter utanför klassrummet
 • Familjestöd, inklusive IES Abroad Family Guide
 • Erfaren och dedikerad lokal personal på plats
 • Måltider, beroende på bostadsval
 • Praktikplatser och fältplatser inom områden som: Konst / Teater, Näringsliv, Utbildning, Regering / Politik, Juridik, Vetenskap / Hälsa relaterade program, Sociala / icke-statliga organisationer
 • Serviceinlärning och volontärmöjligheter hos olika lokala, nationella och internationella välgörenhetsorganisationer inom områden som djurskydd, gemenskapsutveckling, ekonomisk utveckling, utbildning, hälsa, mänskliga rättigheter etc.
 • Omfattande orientering och återinspelningsprogrammering som fokuserar på kulturanpassning, målinställning och prestation och förberedelser för återvändande hem
 • Tillgång till organiserade fältturer och kulturella evenemang
 • Avskrift
 • Tillgång till vårt 100 000+ alumni nätverk och The Exchange tvååriga nyhetsbrev
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Summer courses » Visa kurser » Se Health Kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Amsterdam - Business

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 terminer January 2019 Nederländerna Amsterdam + 1 fler

Med sin centrala plats i Europa och fullmedlemsstatus i Europeiska unionen är Nederländerna det perfekta stället att studera utomlands och förstå inte bara företag och ekonomi i Nederländerna, men över hela Europa. Dess betydande handelspartner är Tyskland, Belgien , Frankrike och Förenade kungariket. [+]

Varför Amsterdam?

Tänk dig att studera internationell affärer och global ekonomi i vackra Amsterdam, en av Europas ledande städer för affärer och progressiv social och ekonomisk politik. Det är också ett nav för entreprenörskap och nystartade företag. Med sin centrala plats i Europa och fullmedlemsstatus i Europeiska unionen är Nederländerna det perfekta stället att studera utomlands och förstå inte bara företag och ekonomi i Nederländerna, men över hela Europa. Dess betydande handelspartner är Tyskland, Belgien , Frankrike och Förenade kungariket.

Vad du ska studera

Genom att anmäla sig till detta program får du en unik möjlighet att välja mellan ett stort antal affärs- och ekonomikurser vid Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Beläget i Amsterdams affärsdistrikt, School of Economics... [-]


Amsterdam - Lag

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Nederländerna Amsterdam

Du funderar på att gå i lagskolan efter examen - skulle det inte vara bra att få en glimt av vilken lagskola som är innan du går och också ta reda på vilken typ av juridisk karriär du letar efter? Detta program erbjuder dig den möjligheten. Lär dig om komparativ rätt i ett internationellt sammanhang samtidigt som du studerar utomlands med oss ​​i Nederländerna, där lokala studenter börjar sin juridiska examen på kandidatnivå. [+]

Översikt

Du funderar på att gå i lagskolan efter examen - skulle det inte vara bra att få en glimt av vilken lagskola som är innan du går och också ta reda på vilken typ av juridisk karriär du letar efter? Detta program erbjuder dig den möjligheten. Lär dig om komparativ rätt i ett internationellt sammanhang samtidigt som du studerar utomlands med oss ​​i Nederländerna, där lokala studenter börjar sin juridiska examen på kandidatnivå.

Genom att anmäla sig till detta program lägger du till internationell rätt och kriminologi erfarenhet till ditt transkript - en bra pratstund när du intervjuar för lagskolan eller ditt första jobb. Anmäl dig till en IES Abroad utbildad kärnkurs i juridik och tre till fyra juridiska eller kriminologiska relaterade kurser på den berömda Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Med holländska och internationella studenter som dina kamrater på uppdrag som fallbyxor och domstolsdomstolar får du ett värdefullt internationellt perspektiv som bara kommer med att studera utomlands.... [-]


Amsterdam - Psykologi

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Nederländerna Amsterdam

Förvisa dig själv i ett bio-lab eller en psykologföreläsning. Nu ser du omkring dig - du är omgiven av holländska och internationella studenter. Ditt klassrum ligger inte i någon av de gamla kända byggnaderna på din hemma campus; Det ligger i ett av Europas mest spännande och unika städer, Amsterdam, på ett internationellt erkänt forskningsuniversitet, Vrije Universiteit Amsterdam (VU). [+]

Översikt

Förvisa dig själv i ett bio-lab eller en psykologföreläsning. Nu ser du omkring dig - du är omgiven av holländska och internationella studenter. Ditt klassrum ligger inte i någon av de gamla kända byggnaderna på din hemma campus; Det ligger i ett av Europas mest spännande och unika städer, Amsterdam, på ett internationellt erkänt forskningsuniversitet, Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Med sina starka kursutbud i psykologi och naturvetenskap hittar du Engelska-lärda kurser vid VU för att ansöka om din major, från Experimental Cell Biology till historien och filosofin om psykologi. Du kan dyka djupt in i din major, men du har också möjlighet att expandera dina studier med IES Abroad kursalternativ, som erbjudanden på nederländska språk och kultur, sexualitet och kön, studiekonst och konsthistoria.... [-]


Amsterdam - Studie i Amsterdam

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Nederländerna Amsterdam

Vår studie i Amsterdam-programmet drar nytta av staden [+]

Översikt

Är du ivriga att ta en oberoende, frisk titt på världen - och själv? Låt Amsterdam omdefiniera ditt perspektiv. Denna progressiva stad är känd för sin spännande bidrag till konsten, näringslivet, politiken och socialpolitiken och för dess betydelse i Europas och världens historia.

Vår studie i Amsterdam Programmet utnyttjar stadens unika balans mellan historia och samtida kultur och låter dig strukturera dina studier på den prestigefyllda Universiteit van Amsterdam (UvA) och på IES Abroad Centre.

Med ett starkt fokus på internationalism erbjuder UvA ett brett utbud av kurser för dig att anmäla dig till, inklusive konflikt och kulturell mångfald, globalisering och internationella relationer och sociologi. Du kan också välja mellan IES Abroad kursutbud, studiekonst, holländska språk, forskning och andra ämnen.... [-]


Amsterdam Direkt Inskrivning - Conservatorium van Amsterdam

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Nederländerna Amsterdam

Som musikstudent kommer du att blomstra i Amsterdams blomstrande konstmiljö, en stad som är känd för sin förmåga att omfamna uttryck för den mänskliga andan. [+]

Översikt

Som musikstudent kommer du att blomstra i Amsterdams blomstrande konstmiljö, en stad som är känd för sin förmåga att omfamna uttryck för den mänskliga andan.

Inskrivning i konservatoriet van Amsterdam, den största och mest varierade musikhögskolan i Nederländerna, integrerar dig helt i en specialiserad institution där du studerar med andra studenter som är dedikerade till musikstudien.

Conservatorium van Amsterdam utnyttjar fullt ut Amsterdams etablerade rykte i musik för att erbjuda enastående instruktioner i klassisk och jazzmusikprestation, teori och komposition. Konservatoriet är inriktat på att upprätthålla överlägsna standarder för undervisning, utförande och skapande av musik genom en mycket individualiserad studieperiod. Om du vill studera vid CvA, borde du vara en stark och självständig prestation, komposition eller teori, med motivation och avsikt att bli en professionell musiker, musikvetenskapsman eller kompositör.... [-]


Auckland Direkt Inskrivning - University of Auckland

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2019 Nya Zeeland Auckland

Vårt program utomlands i Auckland erbjuder dig möjlighet att direkt anmäla dig till University of Auckland, ett prestigefyllt forskningsuniversitet som har kurser i mer än 150 discipliner. [+]

Översikt

2015 Mercer Quality of Living Survey rankade Auckland tredje i världen för livskvalitet. Med vackra vulkaner och lavaflöden kommer en dynamisk blandning av influenser från Europa, Asien och Stillahavsområdet, vänliga invånare och hisnande kustutsikt att falla för Aucklands unika charm.

Vårt program utomlands i Auckland erbjuder dig möjlighet att direkt anmäla dig till University of Auckland, ett prestigefyllt forskningsuniversitet som har kurser i mer än 150 discipliner. Universitetet har en mängd alternativ i Māori-studier och har en maraj (Māori-helig mark) på campus, som indikerar Aucklands mångfald och Nya Zeelands Māori-arv. Auckland kommer vara ditt klassrum. Besök Auckland War Memorial Museum för att utforska sina samlingar i naturlig och mänsklig historia. Lär dig om Aucklands olika geografi från Auckland Volcanic Field till det isthmus som Auckland ligger på. Allt du gör och ser är en del av din internationella utbildning.... [-]


Auckland Summer Direct Enrollment – University of Auckland Film Production

Campusstudier Heltid 1 månad June 2019 Nya Zeeland Auckland

[+]

Upptäck första hand vad som gör den globala filmindustrin till Nya Zeeland och skapa ditt eget korta drama-avsnitt. Strukturerat kring en praktisk produktionsprocess baserad på professionell tv-branschpraxis, är detta program en praktisk upplevelse som utformar dig för att hitta de verktyg du behöver för att starta din karriär inom film, tv och digital media. På grund av programmets lilla storlek och intensiva karaktär är upptagandet mycket selektivt.

Akademiker

IES Utlands uppdrag är enkelt: att ge dig den bästa studien utomlands program möjligt - vilket inkluderar högsta kvalitet akademiska och kulturella erfarenheter. Det är därför vi samarbetade med University of Auckland.... [-]


Barcelona - Arts & Culture

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 terminer September 2019 Spanien Barcelona + 1 fler

[+]

Varför Barcelona?

Barcelona kommer att vara ditt klassrum.

Förbättra det du lär dig i klassrummet och lägg till internationell arbetslivserfarenhet till ditt resumé genom att delta i en frivillig praktikplats eller en social handlings- / tjänsteutbildningsposition och medföljande seminarium.

Barcelona kommer att vara ditt klassrum.

Förbättra det du lär dig i klassrummet och lägg till internationell arbetslivserfarenhet till ditt resumé genom att delta i en frivillig praktikplats eller en social handlings- / tjänsteutbildningsposition och medföljande seminarium.

Akademiker ... [-]

Barcelona - Fulltidssemesterstadium

Campusstudier Heltid 3 månader September 2019 Spanien Barcelona

Vårt 12-veckors praktikprogram i Barcelona garanterar en obetald, för-kredit, praktikplacering av 30 till 40 timmar i veckan inom det val du vill ha. Utveckla dina professionella färdigheter, din förmåga att kommunicera över kulturer och få en verklig arbetslivserfarenhet som kommer att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Få en start på din karriär genom att få internationell arbetslivserfarenhet med en praktikperiod i Barcelona, ​​den ekonomiska och kulturella navet på den iberiska halvön. Barcelona är en stor aktör inom många branscher, inklusive handel, utbildning, teknikstart, underhållning, media och mode. Det finns också utmärkta möjligheter i internationella organisationer för hälsovård, ideella organisationer och konsten. Bygg ett globalt nätverk av professionella kontakter samtidigt som du tar in allt som denna vackra spanska stad, belägen mellan det ljusblå havet och majestätiska bergen, har att erbjuda.

Vårt 12-veckors praktikprogram i Barcelona garanterar en obetald, för-kredit, praktikplacering av 30 till 40 timmar i veckan inom det val du vill ha. Utveckla dina professionella färdigheter, din förmåga att kommunicera över kulturer och få en verklig arbetslivserfarenhet som kommer att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.... [-]


Barcelona - Liberal Arts

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer September 2019 Spanien Barcelona

Det finns ett brett utbud av IES Abroad kurser tillgängliga, främst undervisas på engelska av vår världsklass fakultet. Du är grupperad i språkbaserade nivåer för att fokusera på dina kursanmälningsalternativ. Detta ger också en känsla av gemenskap med dina medstudenter och utmanar dig att maximera ditt lärande. [+]

Översikt

Fira dina ögon på Barcelonas många sevärdheter! Beundra den fantastiska modernistiska arkitekturen av Antoni Gaudís Sagrada Familia-kyrka, promenera genom den nyckfulla parken Güell, handla marknaderna och gatuförsäljare av Las Ramblas, besök de vackra stränderna, om vi fortsätter? Du kan uppleva allt här.

Det finns ett brett utbud av IES Abroad kurser tillgängliga, främst undervisas på engelska av vår världsklass fakultet. Du är grupperad i språkbaserade nivåer för att fokusera på dina kursanmälningsalternativ. Detta ger också en känsla av gemenskap med dina medstudenter och utmanar dig att maximera ditt lärande.

Förutom din spanska språkkurs väljer du från en mängd engelska och spanska undervisade kurser i IES Abroad , samt spanska och engelska-lärda lokala universitetskurser för att avsluta din termin. Alla IES Abroad kurser inkluderar kursrelaterade aktiviteter som hjälper dig att koppla kursen med din omgivning. Du kan också lägga till internationell arbetslivserfarenhet till ditt CV när du tjänar krediter genom att delta i en praktikplats och medföljande akademiskt seminarium. Barcelona kommer att vara ditt klassrum.... [-]


Barcelona - Statsvetenskap

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 terminer September 2019 Spanien Barcelona + 1 fler

I detta program kan du ta kurser i ett brett spektrum av ämnen, inklusive politik, regionalism, internationell säkerhet, internationell affärer och relationer, och många andra. [+]

Varför Barcelona?

Som den mest internationella staden i Spanien är Barcelona en viktig plats för internationella relationer samt internationell handel och handel. På grund av stadens mix av spanska, engelska, franska och mer har den starka politiska band med resten av Europa och bortom. Och med sin blandning av kulturer erbjuder Barcelona den ovanliga möjligheten att se hur regionala, nationella och internationella åsikter är sammanflätade.

Vad du ska studera

I detta program kan du ta kurser i ett brett spektrum av ämnen, inklusive politik, regionalism, internationell säkerhet, internationell affärer och relationer, och många andra. Tänk dig att ta in allt som Barcelona har att erbjuda samtidigt som du tar spännande kurser, som kampanjer i Europa: Från propaganda till politisk marknadsföring eller globaliserad ekonomi... [-]


Barcelona – Journalism & Communications

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 terminer September 2019 Spanien Barcelona + 1 fler

[+]

I Barcelona tar du 15-19 poäng per termin. Vårt mål är att se till att dina akademiska behov är uppfyllda. Du kan skapa din egen akademiska erfarenhet genom att välja från följande kurstyper:

Områdesstudiekurser * (krävs, 3 hp) erbjuds på IES Abroad Center på engelska och spanska inom ett brett spektrum av discipliner. (Engelska placeringar är tillgängliga. En grundläggande kunskap om spanska krävs för vissa.) Dessa spanska och engelska-lärda kurser finns på Universitat de Barcelona och Universitat Pompeu Fabra, och inom ett brett spektrum av discipliner. ... [-]

Berlin - Internationella frågor

Campusstudier Heltid 14 veckor September 2019 Tyskland Berlin

Kurser i detta program utnyttjar Berlins ställning som Tysklands huvudstad och Tysklands ställning som en ledande stat i Europeiska unionen. De engelska-lärda kurserna jämför och kontrasterar fördelarna och nackdelarna med Europeiska unionens öppna gränser, strategier för att bekämpa terrorism och de utmaningar och fördelar som migration medför. [+]

Översikt

12 hp. 12 veckor. $ 12.000.

Våra Berlin - internationella frågor

Kurser i detta program utnyttjar Berlins ställning som Tysklands huvudstad och Tysklands ställning som en ledande stat i Europeiska unionen. De engelska-lärda kurserna jämför och kontrasterar fördelarna och nackdelarna med Europeiska unionens öppna gränser, strategier för att bekämpa terrorism och de utmaningar och fördelar som migration medför.

Berlin kommer också att vara ditt klassrum. Tänk dig att studera de europeiska och globala utmaningarna som Tyskland står inför och gå längs Berlinmuren, en skarp påminnelse om stadens turbulenta förflutna. Eller vandra genom den turkiska marknaden samtidigt som man lär sig om migration i Tyskland. Kan du bild utforska Berlins stadsdelar, ta in den fantastiska arkitekturen och njuta av donatorer och currywurst? Detta är en studie utomlands!... [-]


Berlin - Metropolitan Studies

Campusstudier Heltid 1 termin September 2019 Tyskland Berlin

Med hjälp av Berlin som en fallstudie undersöker detta engelska-lärda program frågor som är relevanta för större städer idag. Genom komparativa och tvärvetenskapliga kurser studerar du ämnen som arkitektur, kulturidentitet, kön och sexuell politik, multikulturalism, populärkultur och stadsstudier för att bättre förstå stadens och dess kulturutveckling. [+]

Översikt

Promenera genom Berlins gator och runt ett hörn ser du svävande moderna byggnader som innehåller en spännande hållbar teknik. Runt nästa hörn ser du konstgallerier, kaféer och butiker som har gamla kullerstensgator. Som en stad som har byggts och byggts om under det senaste århundradet, förblir Berlin en stad av kontraster och innovation. Kom och studera utomlands i Berlin, och upplev energin och spänningen i den här fantastiska staden.

Med hjälp av Berlin som en fallstudie undersöker detta engelska-lärda program frågor som är relevanta för större städer idag. Genom komparativa och tvärvetenskapliga kurser studerar du ämnen som arkitektur, kulturidentitet, kön och sexuell politik, multikulturalism, populärkultur och stadsstudier för att bättre förstå stadens och dess kulturutveckling.... [-]


Berlin - Språk

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer March 2019 Tyskland Berlin

Speciellt utformat för att förbättra dina tyska språkkunskaper bygger detta program på Berlins rika kultur och traditioner för att koppla dina kurser med stadens levande historia. IES Abroad kurser undervisas på tyska av lokala fakulteten, och en mängd olika akademiska alternativ finns tillgängliga på lokala universitet. [+]

Översikt

Den minut du går av planet i Berlin, kommer du känna sin energi. Det är en plats för nya idéer, där hållbar teknik och modern design är ett sätt att leva och konstgallerier finns på nästan alla hörn. Men glöm inte, den här dynamiska staden är också ett centrum för modern europeisk historia - det är inte lika för att lämna sitt avtryck på 20-talets politiska, sociala och kulturella historia. Vi inbjuder dig att studera i Berlin och utforska en av världens mest levande städer. Speciellt utformat för att förbättra dina tyska språkkunskaper bygger detta program på Berlins rika kultur och traditioner för att koppla dina kurser med stadens levande historia.... [-]


Buenos Aires - Avancerad spansk nedsänkning

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2019 Argentina Buenos Aires

Speciellt utformad för studenter med avancerad spansk språkkunskaper, så kan du bygga på dina språkkunskaper när du fördjupa dig i Argentinaens kultur. Förutom avancerad språkstudie på vårt Buenos Aires-center väljer du från en mängd spanska undervisade IES Abroad områdesskolor med inriktning på följande områden: [+]

Översikt

Du läser, skriver och talar spanska bra så varför inte ta din utbildning till nästa nivå? Bor och studera i Buenos Aires, där lokalbefolkningen är öppen och intresserad av att tala spanska med dig och hjälpa dig att lära dig språk, historia och kulturer.

Speciellt utformad för studenter med avancerad spansk språkkunskaper, så kan du bygga på dina språkkunskaper när du fördjupa dig i Argentinaens kultur. Förutom avancerad språkstudie på vårt Buenos Aires-center väljer du från en mängd spanska undervisade IES Abroad områdesskolor med inriktning på följande områden:

LitteraturMänniskor, Politik

Du kan anmäla dig till kurser på lokala universitet, inklusive Universidad Torcuato di Tella, Universidad de Buenos Aires och Pontifica Universidad Católica Argentina, där du kommer att uppleva det argentinska utbildningssystemet första hand och ha tillgång till lokala studentaktiviteter. Kanske gör du några argentinska vänner medan du är på den.... [-]


Buenos Aires - latinamerikanska samhällen

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2019 Argentina Buenos Aires

Öppet för studenter på alla språknivåer, de latinamerikanska samhällena [+]

Översikt

Om du är redo för ett urbana äventyr, är Buenos Aires din stad. Med oändliga stadsdelar och stadsdelar att utforska kommer du att gå vilse i Buenos Aires sevärdheter och ljud. Tango natten bort när du lär dig landets populära dans, delta i ett av de många fotbollsspelen och bläddra i den lokala konstscenen - allt detta och mer väntar dig som studerande utomlandsstudent i Buenos Aires.

Öppet för studenter på alla språknivåer, de latinamerikanska samhällena

Om du har språkkunskaper på grundnivå eller mellannivå kan du välja bland ett brett utbud av engelska-lärda IES Abroad kurser inom områden som litteratur, historia, antropologi, internationell handel och statsvetenskap. Om du har språkkunskaper på avancerad nivå har du möjlighet att välja mellan spanska och undervisade IES Abroad kurser och kurser genom det prestigefyllda Pontificia Universidad Católica Argentina. Du kan också ta engelska-lärda IES Abroad kurser.... [-]


Cape Town - Health, Culture & Development

Campusstudier Heltid Deltid 1 termin January 2019 Sydafrika Cape Town + 1 fler

[+]

Varför Sydafrika?

Dessa kurser kommer att innehålla jämförande perspektiv baserade på södra afrikanska exempel.

I Kapstaden tar du 15-17 hp per termin; Alla kurser är 3 poäng om inget annat anges.

Dagligt liv

En del av att du känner dig hemma i Kapstaden gör vårt bästa för att hjälpa dig att känna dig trygg och omtänksam. Oavsett om det är ett orienteringsprogram som gör att du känner dig förberedd, bostäder som är belägna och bekväma, eller fältturer och vandringsturer som tar dig till platser utanför misshandlad vägen, handlar det om våra studenttjänster.

[-]

Christchurch Direkt Inskrivning - University Of Canterbury

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2019 Nya Zeeland Christchurch

Under din tid i Christchurch registrerar du dig direkt vid University of Canterbury, ett av de tre högsta universitetet i Nya Zeeland och i de högsta 3% av världens universitet. Du har också tillgång till mer än 50 akademiska avdelningar och mer än 100 klubbar och organisationer på campus-idealiska möjligheter att ansluta till Kiwi (lokala) studenter. [+]

Översikt

När du tittar på ditt fönster i Christchurch, vet du att utforskning väntar på vandring, fiske, kajak eller simning - det är bara en typisk dag här. Njut av den äventyrliga, men avslappnade, livsstil som Christchurch har att erbjuda.

Under din tid i Christchurch registrerar du dig direkt vid University of Canterbury, ett av de tre högsta universitetet i Nya Zeeland och i de högsta 3% av världens universitet. Du har också tillgång till mer än 50 akademiska avdelningar och mer än 100 klubbar och organisationer på campus-idealiska möjligheter att ansluta till Kiwi (lokala) studenter. Sprid över 215 hektar vackert anlagda grunder och trädgårdar, universitetets campus ligger bara 15 minuter från staden.... [-]


Dublin - Entreprenörskap

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Irland Dublin

Vårt företagande [+]

Översikt

Det finns en anledning till att Dublin nu tjänar som det europeiska huvudkontoret för företag som Google, Facebook och Twitter. Under det senaste årtiondet har Irlands proffesionsmiljö varit en inkubator för nystartade företag, särskilt inom teknikområdet, och dess rykte som Europas ledande teknologiska knutpunkt är väl etablerat.

Vårt företagande

Dublin är Europas tekniska nav för världens mest innovativa företag med 8 av de 10 globala informations-, kommunikations- och teknologibolagen här. Google, Facebook, Zynga, PayPal, LinkedIn och Salesforce är väl etablerade och de senaste åren har Dropbox, AirBnB, Malwarebytes, SurveyMonkey och Yelp byggt upp en bas i Dublin.... [-]


Dublin - Heltids-semester praktik

Campusstudier Heltid 1 termin January 2019 Irland Dublin

En IES Internship i utlandet utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Dublin är en global ledare inom konst och entreprenörskap. Det är också ett stort media- och förlagscentrum med utmärkta möjligheter inom affärer, finans, kommunikation, social utkik och mycket mer. Denna huvudstads bredd av växande industrier gör en praktikperiod i Dublin den perfekta upplevelsen för en mängd olika intressen.

Ta en scenisk promenad, låna från Dublinbikes, eller använd DART-linjen för att pendla till din praktikplats. Till lunch kan du njuta av en traditionell corned beef sandwich eller irländsk gryta.

Bygg ett globalt nätverk av professionella kontakter samtidigt som du tar in allt som denna fantastiska stad har att erbjuda.

... [-]

Dublin - Irländska studier

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Irland Dublin

I detta program lär du dig om irländsk kultur genom kurser inom humaniora och samhällsvetenskap som fokuserar på teman av tradition, förändring och identitet i moderna Irland. Skrivnings- och litteraturkurser knyter till Irlands rika konstnärliga historia, och du kan också välja att delta i en praktikplats eller tjänsteplacering för att komplettera ditt klassrumsundervisning. [+]

Översikt

Rik i kultur och stolthet, är modern Dublin en livlig stad med mer än hälften av dess befolkning under 25 år. Denna färgstarka, kosmopolitiska stad är hemma för en världsklass konstscenen och är känd för sin litteratur och berömda författare, sådan som George Bernard Shaw, Oscar Wilde och Samuel Beckett.

I detta program lär du dig om irländsk kultur genom kurser inom humaniora och samhällsvetenskap som fokuserar på teman av tradition, förändring och identitet i moderna Irland. Skrivnings- och litteraturkurser knyter till Irlands rika konstnärliga historia, och du kan också välja att delta i en praktikplats eller tjänsteplacering för att komplettera ditt klassrumsundervisning.... [-]


Dublin - Writer's Program

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Irland Dublin

Oavsett om du närmar dig att skriva som ett framtida yrke eller som ett kreativt utlopp, hjälper våra kurser dig att upptäcka och utforska din röst och stryka ditt hantverk. Från kortfattat skrivande och grafisk roman till digital kommunikation och skrivning på skärmen täcker våra kurser ett brett utbud av stilar och genrer. [+]

Översikt

De berömda linjerna WB Yeats, skapandet av James Joyces "universella stad" i Ulysses, Abbey Theatre, bloggarna för The Irish Times-författare i Irland har använt ord och bilder för att inspirera, informera, övertyga och underhålla deras läsare i århundraden. När de flyttade in i den digitala tidsåldern nådde författare större och mer mångsidiga publikgrupper genom plattformar som inte existerade ens för tio år sedan.

Genom att studera samtida irländska författare, liksom tidigare, är vårt Writer's Program utformat för att inspirera och utmana författare att höja sina färdigheter till nästa nivå.

Oavsett om du närmar dig att skriva som ett framtida yrke eller som ett kreativt utlopp, hjälper våra kurser dig att upptäcka och utforska din röst och stryka ditt hantverk. Från kortfattat skrivande och grafisk roman till digital kommunikation och skrivning på skärmen täcker våra kurser ett brett utbud av stilar och genrer. Välj mellan en rad skrivarrelaterade kurser, kurser i irländsk utbildning eller en praktikplats eller tjänsteplacering för att skapa ditt 15-kreditprogram.... [-]


Dublin Direct Enrollment - Dublin City University

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Irland Dublin

Du behöver inte de irländers tur att ha en oförglömlig studie utomlands i Dublin. Genom att direkt anmäla sig till Dublin City University (DCU), kommer du att ha glädjen att vara vän med irländarna, som är kända för sin gästfrihet. Du kommer att känna dig mer hemma och veta att Dublin har en ung befolkning (mer än hälften av staden är under 25 år). [+]

Översikt

Du behöver inte de irländers tur att ha en oförglömlig studie utomlands i Dublin. Genom att direkt anmäla sig till Dublin City University (DCU), kommer du att ha glädjen att vara vän med irländarna, som är kända för sin gästfrihet. Du kommer att känna dig mer hemma och veta att Dublin har en ung befolkning (mer än hälften av staden är under 25 år). Dublin belönar den oberoende andan med en mångskiftande kultur och ett brett utbud av utbildningsmöjligheter.

Dublin City University (DCU) erbjuder ett brett utbud av utmanande kurser. Detta program vädjar främst till de studenter som är redo för utmaningen att anpassa sig till en helt ny akademisk kultur som kräver betydande självständigt arbete. Dublin kommer också att vara ditt klassrum. Ta in en irländsk lek på Abbey Theatre, landets nationella teater. Lär dig om Dublins historia genom att utforska Dublin Castle som byggdes 1204. Besök Trinity College Dublin för att se Kells 7: e-talets bok, ett mästerligt exempel på ett upplyst manus, som är inrymt i sitt eget klimatstyrda arkiv i universitetets gamla bibliotek .... [-]


Dublin Direct Inskrivning - National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting

Campusstudier Heltid 1 termin January 2019 Irland Dublin

Du behöver inte de irländers tur att ha en oförglömlig studie utomlands i Dublin. Genom att direkt anmäla sig till National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), har du glädjen att vara vän med irländarna, som är kända för sin gästfrihet. [+]

Översikt

Du behöver inte de irländers tur att ha en oförglömlig studie utomlands i Dublin. Genom att direkt anmäla sig till National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), har du glädjen att vara vän med irländarna, som är kända för sin gästfrihet. Du kommer att känna dig mer hemma och veta att Dublin har en ung befolkning (mer än hälften av staden är under 25 år).

Nationalteaterskolan i Irland-Gaiety School of Acting specialiserar sig på vinterträdgården. Detta program vädjar främst till de studenter som är redo för utmaningen att anpassa sig till en helt ny akademisk kultur som kräver betydande självständigt arbete.

Dublin kommer också att vara ditt klassrum. Ta in en irländsk lek på Abbey Theatre, landets nationella teater. Lär dig om Dublins historia genom att utforska Dublin Castle som byggdes 1204. Besök Trinity College Dublin för att se Kells 7: e-talets bok, ett mästerligt exempel på ett upplyst manus, som är inrymt i sitt eget klimatkontrollerade arkiv på universitetets gamla bibliotek. Välkommen att studera utomlands!... [-]


Dublin Direct Inskrivning - University College Dublin

Campusstudier Heltid September 2019 Irland Dublin

Universitetskollegiet Dublin (UCD) grundades 1854 och har mer än 160 års tradition. Bland dess alumner är revolutionärer som deltog i kampen för irländsk självständighet, den berömda författaren James Joyce, och många irländska presidenter och Taoiseach (premiärministrar). [+]

Varför Dublin?

Universitetskollegiet Dublin (UCD) grundades 1854 och har mer än 160 års tradition. Bland dess alumner är revolutionärer som deltog i kampen för irländsk självständighet, den berömda författaren James Joyce, och många irländska presidenter och Taoiseach (premiärministrar).

Idag är UCD Irlands största universitet. Känd för sin högsta business school, deras anmärkningsvärda humaniora, och deras ledarskap inom vetenskap och teknik, finns det något för alla på UCD.

UCD-campus i Belfield, belägen i södra förorterna i Dublin, bara femton minuter från kusten och trettio minuter till det vackra Dublin / Wicklow Mountains. Campus sträcker sig över 300 hektar och innehåller toppmoderna faciliteter, museer och skogsmarkar kring campus sjöar. Delta i klasser tillsammans med irländska studenter och dra fördel av hela staden Dublin har att erbjuda unga vuxna, eftersom mer än hälften av staden är under 25 år.... [-]


Dublin Direkt Inskrivning - Trinity College Dublin

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Irland Dublin

Trinity College Dublin erbjuder ett brett utbud av utmanande kurser och tilltalar främst de studenter som är redo för utmaningen att anpassa sig till en helt ny akademisk kultur som kräver betydande självständigt arbete. [+]

Översikt

Du behöver inte de irländers tur att ha en oförglömlig studie utomlands i Dublin. Genom att direkt anmäla sig till Trinity College Dublin (TCD), kommer du att ha glädjen att vara vän med irländarna, som är kända för sin gästfrihet. Du kommer att känna dig mer hemma och veta att Dublin har en ung befolkning (mer än hälften av staden är under 25 år).

Trinity College Dublin erbjuder ett brett utbud av utmanande kurser och tilltalar främst de studenter som är redo för utmaningen att anpassa sig till en helt ny akademisk kultur som kräver betydande självständigt arbete. Dublin kommer också att vara ditt klassrum. Ta in en irländsk lek på Abbey Theatre, landets nationella teater. Lär dig om Dublins historia genom att utforska Dublin Castle som byggdes 1204. Besök Trinity College Dublin för att se Kells 7: e-talets bok, ett mästerligt exempel på ett upplyst manus, som är inrymt i sitt eget klimatstyrda arkiv i universitetets gamla bibliotek .... [-]


Europeiska unionen

Campusstudier Heltid 1 termin January 2019 Tyskland Freiburg

Varför studera utomlands på ett ställe när du kan uppleva politiken och kulturen i mer än 15 europeiska länder? Vårt EU-program tillåter dig att leva och lära dig om europeisk politik, ekonomi, affärer och internationella relationer som aldrig tidigare. [+]

Översikt

Varför studera utomlands på ett ställe när du kan uppleva politiken och kulturen i mer än 15 europeiska länder? Vårt EU-program tillåter dig att leva och lära dig om europeisk politik, ekonomi, affärer och internationella relationer som aldrig tidigare. Den centralt belägna staden Freiburg, Tyskland, kommer att vara din hemmabas. Det är här att du tar engelska-lärda kurser som Global ledarskap, statsvetenskap och tyska.

Som en del av programmets obligatoriska Integrative Seminar kommer du att resa i 22 dagar för att få exponering för EU och bortom. Inte bara kommer dessa kursrelaterade utflykter att ge dig bättre inblick i EU: s styrkor och utmaningar, men de kommer också att ge dig den erfarenhet du behöver för att bygga din resumé och förbereda dig för en internationell karriär. När du besöker varje nytt land utvecklar du en förståelse för Europeiska unionen, dess historia och dess institutioner.... [-]


Freiburg - Miljökunskap

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2019 Tyskland Freiburg

Detta engelska-lärda program gör att du kan utforska ämnen i miljöstudier, skogsekologi och hållbarhet samtidigt som du bor i Freiburg, beläget nära den vackra Schwarzwald-dalen. [+]

Översikt

Miljörörelsen gick förr i Freiburg för länge sedan - och nu är det ett sätt att leva. Känd för att ta ledningen i utvecklingen av miljövänlig teknik och arkitektur, lockar Freiburg också forskare och miljöorganisationer från hela världen. Kom och studera Freiburgs många unika bidrag till denna viktiga rörelse.

Detta engelska-lärda program gör att du kan utforska ämnen i miljöstudier, skogsekologi och hållbarhet samtidigt som du bor i Freiburg, beläget nära den vackra Schwarzwald-dalen.

Freiburg och de omgivande regionerna kommer att vara ditt klassrum. Föreställ dig att resa till Rhenfloden för att ta prov och observera lokal ekologi, eller de schweiziska alpernas skogar för att vidareutveckla diskussionerna om skogsförvaltning och turism. När det är möjligt tar dina kurser dig utanför klassrummet för att ge dig praktisk erfarenhet och att dra nytta av allt som din studie utomlands har att erbjuda.... [-]


Freiburg - Språk

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2019 Tyskland Freiburg

Idealisk för studenter som är intresserade av att snabbt förbättra sina tyska språkkunskaper, erbjuder IES Abroad Freiburg Program dig IES Abroad och universitetskurser undervisas på tyska av utmärkta lokala fakulteter. Du kan också delta i en praktikplats, som inkluderar arbetstid vid din placering och ett akademiskt seminarium som hjälper dig att kontextualisera vad du lär dig. [+]

Översikt

Inbäddat vid foten av Schwarzwald är Freiburg den typiska sydtyska staden med sina slingrande gator och historisk arkitektur. Det är också hem för Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, konsekvent betygsatt ett av de högsta universiteten i Tyskland. Vi inbjuder dig att studera utomlands i Freiburg och fördjupa dig i studentlivet och tyska språket i denna livliga universitetsstad.

Idealisk för studenter som är intresserade av att snabbt förbättra sina tyska språkkunskaper, erbjuder IES Abroad Freiburg Program dig IES Abroad och universitetskurser undervisas på tyska av utmärkta lokala fakulteter. Du kan också delta i en praktikplats, som inkluderar arbetstid vid din placering och ett akademiskt seminarium som hjälper dig att kontextualisera vad du lär dig.... [-]


Galápagosöarna Direkt Inskrivning - GAIAS

Campusstudier Heltid 1 termin January 2019 Ecuador Puerto Ayora

Det finns en anledning till att många av världens mest kända forskare har besökt Galápagosöarna. Nu är det din tur att upptäcka en av världens vackraste och biologiskt olikartade öplatser. Det är här att du kommer att få praktisk erfarenhet av att studera ämnen som biologi, ekologi, miljöforskning, marin ekologi och sociologi. [+]

Översikt

Det finns en anledning till att många av världens mest kända forskare har besökt Galápagosöarna. Nu är det din tur att upptäcka en av världens vackraste och biologiskt olikartade öplatser. Det är här att du kommer att få praktisk erfarenhet av att studera ämnen som biologi, ekologi, miljöforskning, marin ekologi och sociologi. Detta direkta registreringsprogram organiseras genom Galápagos akademiska institut för konst och vetenskap (GAIAS), en avlägsen campus vid Universidad San Francisco de Quito (USFQ) som ligger på ön San Cristóbal. Innan du går till Galápagos börjar programmet med en månad i Quito, där du deltar i en orientering, en kurs på USFQ Cumbayá campus och kursrelaterade utflykter. De återstående månaderna spenderas på San Cristóbal i Galápagosöarna. Ytterligare kursrelaterade utflykter tillåter dig att spendera tid på andra platser, baserat på din kursanmälan. Välj mellan kurser i tre spår:... [-]


Galápagosöarna januari termen - marina ekosystem

Campusstudier Heltid 3 veckor January 2019 Ecuador Puerto Baquerizo Moreno

Det finns ingen plats i världen som Galápagosöarna. Beläget 600 miles utanför Ecuador kust, är dessa 3,5 miljoner år gamla öar hem för några av de sällsynta arterna på planeten, och var där Charles Darwin först formulerade sin teori om naturligt urval. [+]

Varför Galápagosöarna?

Det finns ingen plats i världen som Galápagosöarna. Beläget 600 miles utanför Ecuador kust, är dessa 3,5 miljoner år gamla öar hem för några av de sällsynta arterna på planeten, och var där Charles Darwin först formulerade sin teori om naturligt urval. Att studera utomlands här med oss ​​låter dig upptäcka den otroliga skönheten och den biologiska mångfalden i Galápagosöarna som har fascinerat kända forskare och världsresenärer i årtionden.

Vad ska du studera?

Denna treveckors januariperiod är perfekt för studenter intresserade av marin ekologi och miljöforskning. Du studerar vid Galápagos akademiska institut för konst och vetenskap (GAIAS) på ön San Cristóbal. Denna avlägsna campus i Universidad San Francisco de Quito grundades för ytterligare insatser för bevarande och hållbar utveckling på Galápagosöarna.... [-]


Granada - Studera i Granada

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Spanien Granada

Vår läroplan tar full nytta av Andalusien och hela södra Spanien har att erbjuda. Programmet erbjuder två unika programalternativ som är utformade för att förbättra din spanska kompetens: Intermediate Spanish Program och Advanced Spanish Program. [+]

Översikt

Många resenärer som besöker Granada insisterar på att det är en måste-se stad i hela Spanien. Granada med en av de tydligaste fönstren i Spaniens unika historiska symbios av islam, kristendom och judendom är också en ungdomlig stad med ett livfullt studentliv som kommer att göra möten nya vänner ännu enklare - Granada väntar!

Vår läroplan tar full nytta av Andalusien och hela södra Spanien har att erbjuda. Programmet erbjuder två unika programalternativ som är utformade för att förbättra din spanska kompetens: Intermediate Spanish Program och Advanced Spanish Program.

Studenter placerade i Intermediate Program ta IES Abroad kurser på både engelska och spanska. Avancerade programkurser utförs helt på spanska, inklusive studier vid Universidad de Granada. Båda alternativen introducerar dig till Spaniens moriska arv och judiska förflutna, och dess fortsatta länkar till Nordafrika genom islamiska och moderna nordafrikanska studier. Avancerade studenter kan också uppleva arabiska språkkurser på alla nivåer, vid Universidad de Granada. Du kan också lägga till internationell arbetslivserfarenhet till ditt CV när du tjänar krediter genom att delta i en praktikplats och medföljande akademiskt seminarium.... [-]


Hong kong sommar - praktikplats

Campusstudier Heltid Deltid 2 månader June 2019 Hongkong Hong Kong + 1 fler

En IES-praktik i Hongkong utvecklar dina yrkeskunskaper, förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Varför Hong Kong?

Internt i en unik, livlig metropol belägen på Pearl River Delta. Hongkong är en blandning av de naturliga höga toppar, hamnar och öar och arkitektoniska. Som en före detta brittisk koloni och nu en särskild administrativ region i Kina är Hong Kong också en sammanslagning av kulturer, språk och kök.

Din praktik

En IES-praktik i Hongkong utvecklar dina yrkeskunskaper, förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.

Du garanteras en obetald placering vid ett lokalt företag eller en organisation där du arbetar i upp till 40 timmar i veckan. Vi kommer att arbeta med dig för att hitta den närmaste placerings matchningen mellan dina professionella och personliga mål med vad som finns i Hong Kong.... [-]


Kapstaden - University of Cape Town

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer July 2019 Sydafrika Cape Town

När du studerar hos oss i Sydafrika registrerar du dig för tre till fem kurser vid Sydafrikas ledande forskningsuniversitet, University of Cape Town (UCT), som ligger i ett trevligt förortsområde fem miles från stadskärnan. [+]

Översikt

I Kapstaden kommer varje dag att vara som en självständig äventyrsbok: föreställ dig fantastisk utsikt från toppen av Table Mountain, vandra Lion Head vid solnedgången, besöka stränder - det finns till och med en strand med pingviner! - och mer.

När du studerar hos oss i Sydafrika registrerar du dig för tre till fem kurser vid Sydafrikas ledande forskningsuniversitet, University of Cape Town (UCT), som ligger i ett trevligt förortsområde fem miles från stadskärnan. UCT är Sydafrikas äldsta universitet och har genomgått en otrolig förändring sedan öppnandet, särskilt sedan slutet av apartheid, som arbetar för att göra högkvalitativ högre utbildning tillgänglig för studenter oavsett ras. UCT är officiellt erkänd för sina styrkor inom afrikanska studier, biologi, botanik, företag, miljövetenskap, historia, matematik, teknik, sociologi och antropologi.... [-]


London - Fulltidssemesterstadium

Campusstudier Heltid 1 termin January 2019 Storbritannien London

En IES Internship i utlandet utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

London är världens ledande stad för internationell ekonomi och en stor drivkraft för världsekonomin. Glöm inte att det också är en stor aktör inom konster, affärer och marknadsföring, utbildning, media och kommunikation, politik och ideella organisationer, vilket gör en semester praktik i London till en idealisk möjlighet. Ta röret till jobbet eller en dubbeldäckare buss. Ta lite fisk och chips till lunch. Bygg ett globalt nätverk av professionella kontakter samtidigt som du tar in allt som London har att erbjuda.

En IES Internship i utlandet utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Vårt 14-veckors program i London garanterar en oavlönad, för-kredit praktikplacering på ett lokalt företag eller en organisation där du arbetar i 32-40 timmar i veckan.... [-]


London - Studie London

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Storbritannien London

Ett urbana äventyr väntar dig i London, en av Europas största och mest fascinerande städer. Med vårt Study London-program får du en praktisk utbildning i den här ikoniska staden [+]

Översikt

Ett urbana äventyr väntar dig i London, en av Europas största och mest fascinerande städer. Med vårt Study London-program får du en praktisk utbildning i den här ikoniska city-think Big Ben, Parliament, Buckingham Palace - och allt det har att erbjuda.

Målet med vårt 40-åriga program är att hjälpa dig att utforska samtida London, både fysiskt och kulturellt. Få en djupare kunskap om brittisk kultur, inklusive historiens centrala betydelse för britterna. Utforska Storbritanniens globala påverkan på västerländsk kultur, inklusive konst, litteratur och finansiella och politiska system.

Välj från mer än 40 IES Abroad -utbildade kurser undervisad av lokal expertfakultet på vårt center, samt en kurs på ett av våra prestigefyllda lokala partneruniversiteter-City University, Queen Mary eller School of Oriental... [-]


London - Theatre Studies Course

Campusstudier Heltid 1 termin January 2019 Storbritannien London

Engagera i Storbritanniens rika historiska och samtida teatral tradition genom teater och dramakurser. I kärnplanen analyserar du de konstnärliga, finansiella och professionella strukturerna som påverkar teatern i Storbritannien, med tonvikt på London. [+]

Översikt

William Shakespeare sa det bäst när han skrev: "Hela världen är ett stadium" - var bättre att studera teater än Shakespeare och så många andra briljanta dramatiker och artister?

Engagera i Storbritanniens rika historiska och samtida teatral tradition genom teater och dramakurser. I kärnplanen analyserar du de konstnärliga, finansiella och professionella strukturerna som påverkar teatern i Storbritannien, med tonvikt på London. Du granskar även nyckeltekster och uppträdanden inom relevant historiskt och kulturellt sammanhang och dyker in i teaterkritik, mottagningsteori, dramaturgi och scendesign.

London kommer att vara ditt klassrum. Föreställ dig alla utställningar som ni kommer att se - åtminstone nio med IES Abroad ensam - som du bevittnar föreställningar på små främmande teaterställen och företag, samt större föreställningar för att lära sig första hand om teaterindustrin i London. Utöka din konstnärskap genom att ta en kreativ workshop i playwriting. Intern som teaterassistent på en lokal plats för att få en inblick i Londons teaterscene. London och allt det har att erbjuda kommer att vara en del av din inlärningserfarenhet.... [-]


London Direct Enrollment - University College London

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer December 2019 Storbritannien London

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till University College London. [+]

Översikt

Det finns något oemotståndligt om London. Kanske är det sevärdheterna som Big Ben eller Tower Bridge som redan känner sig bekanta. Eller det internationella karaktär som är uppenbart i varje grannskap, där människor med olika kulturella, etniska och socioekonomiska bakgrunder bor och arbetar tillsammans. Oavsett vad det är som har dragit dig till London, se inte tillbaka nu - London väntar!

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till University College London. IES Abroad London är tillägnad att förbättra din studie utomlands erfarenhet av överlägsen studenttjänster och möjligheter att fullt ut uppleva livet i London. Vår personal i London hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse utomlands. London kommer att vara ditt klassrum. Inblandning i lokalsamhället eller en studentklubb berikar dina lärandes erfarenheter och ger utmärkta möjligheter till kulturell integration. W... [-]


London Direct Inskrivning - Courtauld Institute of Art

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Storbritannien London

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till Courtauld Institute of Art. [+]

Översikt

Det finns något oemotståndligt om London. Kanske är det sevärdheterna som Big Ben eller Tower Bridge som redan känner sig bekanta. Eller det internationella karaktär som är uppenbart i varje grannskap, där människor med olika kulturella, etniska och socioekonomiska bakgrunder bor och arbetar tillsammans. Oavsett vad det är som har dragit dig till London, se inte tillbaka nu - London väntar!

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till Courtauld Institute of Art. IES Abroad London är tillägnad att förbättra din studie utomlands erfarenhet av överlägsen studenttjänster och möjligheter att fullt ut uppleva livet i London. Vår personal i London hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse utomlands.... [-]


London Direct Inskrivning - Queen Mary

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Storbritannien London

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till ett London universitet. Med sju prestigefyllda institutioner att välja mellan hittar du en partnerskola och ett program som matchar dina behov. [+]

Översikt

Det finns något oemotståndligt om London. Kanske är det sevärdheterna som Big Ben eller Tower Bridge som redan känner sig bekanta. Eller det internationella karaktär som är uppenbart i varje grannskap, där människor med olika kulturella, etniska och socioekonomiska bakgrunder bor och arbetar tillsammans. Oavsett vad det är som har dragit dig till London, se inte tillbaka nu - London väntar!

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till ett London universitet. Med sju prestigefyllda institutioner att välja mellan hittar du en partnerskola och ett program som matchar dina behov.... [-]


London Direct Inskrivning - Slade School of Fine Art

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer December 2019 Storbritannien London

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till Slade School of Fine Art, University College London. [+]

Översikt

Det finns något oemotståndligt om London. Kanske är det sevärdheterna som Big Ben eller Tower Bridge som redan känner sig bekanta. Eller det internationella karaktär som är uppenbart i varje grannskap, där människor med olika kulturella, etniska och socioekonomiska bakgrunder bor och arbetar tillsammans. Oavsett vad det är som har dragit dig till London, se inte tillbaka nu - London väntar!

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till Slade School of Fine Art, University College London. IES Abroad London är tillägnad att förbättra din studie utomlands erfarenhet av överlägsen studenttjänster och möjligheter att fullt ut uppleva livet i London. Vår personal i London hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse utomlands. London kommer att vara ditt klassrum. Inblandning i lokalsamhället eller en studentklubb berikar dina lärandes erfarenheter och ger utmärkta möjligheter till kulturell integration.... [-]


London Direkt Inskrivning - SOAS, University of London

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Storbritannien London

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till skolan för orientaliska och afrikanska studier, University of London (SOAS). [+]

Översikt

Det finns något oemotståndligt om London. Kanske är det sevärdheterna som Big Ben eller Tower Bridge som redan känner sig bekanta. Eller det internationella karaktär som är uppenbart i varje grannskap, där människor med olika kulturella, etniska och socioekonomiska bakgrunder bor och arbetar tillsammans. Oavsett vad det är som har dragit dig till London, se inte tillbaka nu - London väntar!

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till skolan för orientaliska och afrikanska studier, University of London (SOAS). IES Abroad London är tillägnad att förbättra din studie utomlands erfarenhet av överlägsen studenttjänster och möjligheter att fullt ut uppleva livet i London. Vår personal i London hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse utomlands.... [-]


London Direkt Inskrivning - Stad, University of London

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Storbritannien London

Det här är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till City, University of London. [+]

Översikt

Det finns något oemotståndligt om London. Kanske är det sevärdheterna som Big Ben eller Tower Bridge som redan känner sig bekanta. Eller det internationella karaktär som är uppenbart i varje grannskap, där människor med olika kulturella, etniska och socioekonomiska bakgrunder bor och arbetar tillsammans. Oavsett vad det är som har dragit dig till London, se inte tillbaka nu - London väntar!

Det här är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till City, University of London.

IES Abroad London är tillägnad att förbättra din studie utomlands erfarenhet av överlägsen studenttjänster och möjligheter att fullt ut uppleva livet i London. Vår personal i London hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse utomlands.... [-]


London Summer Direct Enrollment – University College London (Session I)

Campusstudier Heltid 1 månad June 2019 Storbritannien London

[+]

Det finns något oemotståndligt om London. Kanske är det sevärdheterna som Big Ben eller Tower Bridge som redan känner sig bekanta. Eller det internationella karaktär som är uppenbart i varje grannskap, där människor med olika kulturella, etniska och socioekonomiska bakgrunder bor och arbetar tillsammans. Oavsett vad det är som har dragit dig till London, se inte tillbaka nu - London väntar!

Lev och lär dig som en lokal student i sommar i London när du registrerar dig och tar lektioner vid världsberömda University College London (UCL). Från samhällsvetenskap till hälsa, vetenskap och annat finns det något för alla på UCL.

Akademiker

... [-]


Madrid - Språk

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Spanien Madrid

Vårt program är utformat för studenter som vill uppleva Spaniens vitalitet och den stora stadsuniversitetet i Universidad Complutense de Madrid (UCM), ett av landets mest framstående universitet där vårt centrum ligger. [+]

Översikt

Det kommer inte bli svårt att bli kär i Madrid. Beläget i hjärtat av Spanien, är denna huvudstad särskilt unik eftersom den har en urban takt och är känd för sin rika konstnärliga, politiska och företagskultur.

Vårt program är utformat för studenter som vill uppleva Spaniens vitalitet och den stora stadsuniversitetet i Universidad Complutense de Madrid (UCM), ett av landets mest framstående universitet där vårt centrum ligger.

Detta program strävar efter att fördjupa dig i Madrileños kultur genom sina akademiska alternativ, extracurricular aktiviteter med universitetsstudenter och bostadsval. Förutom en obligatorisk spanskkurs har du möjlighet att ta ett brett utbud av IES Abroad utbildade kurser, samt lokala universitetskurser. Du kan också ta en kurs för Diploma de español como lengua extranjera (DELE), vilket leder till ett certifikat. Denna utmärkelse kommer att vara en tillgång till ditt resumé och kan tjäna utan extra kostnad. Flera fältturer tar dig utanför stadens gränser till platser av historiskt och nutidigt intresse. Du kan också lägga till internationell arbetslivserfarenhet till ditt CV när du tjänar krediter genom att delta i en praktikplats och medföljande akademiskt seminarium.... [-]


Madrid - Teknik, Arkitektur

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Spanien Madrid

Detta program är utformat för ingenjörer, arkitekturer och vetenskap studenter som vill ta kurser undervisas på engelska eller spanska på ett prestigefyllt och akademiskt utmanande universitet - Universidad Carlos III de Madrid. [+]

Översikt

Madrid är den ledande industri-, handels- och teknikforskningscentralen i Spanien, en idealisk stad för att studera teknik, arkitektur och vetenskap och deras tillämpningar i den professionella världen.

Detta program är utformat för ingenjörer, arkitekturer och vetenskap studenter som vill ta kurser undervisas på engelska eller spanska på ett prestigefyllt och akademiskt utmanande universitet - Universidad Carlos III de Madrid.

Specialisera dina studier med en rad tekniska kurser, från rymd till mekanisk. Allmänna arkitekturkurser - inklusive introduktion till arkitektur, utarbetande och designkurser - ger dig unika insikter till ditt område. Vetenskapskurser ger dig chansen att studera läkemedelsvetenskap samt matvetenskap, med kurser inom biologi och kemi. Blanda discipliner eller fokusera på ett enda fält för mer koncentrerade studier.... [-]


Milan - mode design & merchandising

Campusstudier Heltid 3 månader January 2019 Italien Milan

Diversifiera dina modstudier med en valfri kurs från vårt Italien Today Program. Kurser inkluderar historia, statsvetenskap, litteratur, musik och mycket mer. [+]

Varför Milan?

Mode är i luften i Milano. Som en av de "stora fyra" mode huvudstäderna (tillsammans med London, New York och Paris), är Milan hem för många avancerade modehus som Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu och många andra; och nästan alla "stora namn" är representerade. Förbered dig för att bli inspirerad av Milanese standarder för elegans och besatthet med stil - från landningsbanan till gatan.

Vår Fashion Design & Merchandising Program erbjuder en holistisk modeupplevelse. Möt källorna till globala trender i affärer, design, skräddarsy, tyger och material, modellering och marknadsföring. Lär dig om modehandeln från lokala experter och professorer från de bästa universiteten i Milano. Gå med i Milanese design och skräddarsy scenen genom praktiska kurser på professionella mode institut som erbjuder praktiska lektioner i kläder och tillbehör skapande.... [-]


Milano - Företagsekonomi

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Italien Milan

Vårt företagsekonomiska program tillåter dig att ta kurser i Business, Finance, Marketing, Ekonomi och Management undervisad av fakulteten från den lokala Università Commerciale Luigi Bocconi och Politecnico di Milano. [+]

Översikt

Känd som Italiens huvudstad, Milan är platsen för att studera utomlands för företagsledare. Hem till Italiens börs, Borsa Italiana och kända globala företag som Giorgio Armani, Bugatti och Pirelli, Milan erbjuder en dynamisk internationell affärsinställning.

Vi erbjuder enstaka kurser som utforskar affärsverksamheten samt ett brett utbud av kurser med fokus på samtida problem i Italien. Alla IES Abroad områdesskolor lärs av experter inom sina områden och utförs på engelska. Vi erbjuder även en gästföreläsningsserie och en omfattande lista med kursrelaterade utflykter som hjälper dig att lära dig mer om den italienska företagskulturen. Runda ut din studie utomlands utbildning med en obligatorisk italiensk språkkurs som är skräddarsydd för din skicklighet.... [-]


Milano - Heltids-semester praktik

Campusstudier Heltid 1 termin January 2019 Italien Milan

Tänk dig att ha en praktikplats i Milano [+]

Översikt

Tänk dig att ha en praktikplats i Milano - hem till Borsa Italiana (börsen) och Milan Fashion Week och Italiens design- och företagskapital. Här kan du tillbringa terminen honing ditt hantverk på en ateljé eller i PR för ett internationellt modehus, för att inte tala om praktikmöjligheter i e-handel, lyxföretag och musik.

Med fem stora tågstationer och höghastighetsförbindelser till andra italienska städer känner du att du är i centrum för allt. För din dagliga pendling till din praktikplats, använd Milan Metro, stadens spårvagn, eller Il Passante, tunnelbanan.

När du utforskar staden, se till att göra en rundtur i Milanos andra specialitet - mat! På din lunchpaus, njut av en tallrik med risotto alla milanese och om det är på vintersemestern, följ det med en skiva panettone - mangia! Fördelarna med en utlandsresa är många. En internationell praktikutveckling utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.... [-]


Milano - Italien idag

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Italien Milan

Ciao! Packa dina väskor och gör dig redo att skämma bort din kreativa sida i den här moderna staden som är känd för sin världsomspännande konst-, arkitektur-, design-, affärs- och finansverksamhet och mode. Absorber allt som Milano har att erbjuda genom IES Abroad Milanos brett utbud av kurser, praktikplatser och kulturella aktiviteter. [+]

Översikt

Ciao! Packa dina väskor och gör dig redo att skämma bort din kreativa sida i den här moderna staden som är känd för sin världsomspännande konst-, arkitektur-, design-, affärs- och finansverksamhet och mode. Absorber allt som Milano har att erbjuda genom IES Abroad Milanos brett utbud av kurser, praktikplatser och kulturella aktiviteter.

Oavsett vilken italiensk nivå du talar, bjuder vi dig att studera här och uppleva Milanos rika kultur. Du kommer att placeras i en italiensk språkkurs i IES Abroad som är utformad för dig baserat på din språknivå.

Vårt Italien Today Program erbjuder även kurser inom liberal konst och samhällsvetenskap, som alla tar upp aspekter av det moderna italienska samhället. Kurser lärs av högkvalificerade experter inom sina områden. Du har också möjlighet att ta kurser på ett av sex lokala universitet. Två partnerinstitutionskurser ingår i kostnaden för Italiens dagprogram.... [-]


Milano - Musik: Tradition

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Italien Milan

Från gamla Ambrosian-chants till spännande multimedieinstallationer har Italien alltid varit i spetsen för musikalisk innovation. Som musikstudent i Milano har du möjlighet att arbeta med världsklassa musikare, njuta av den lokala musikscenen, utföra på en mängd olika arenor och delta i ett brett utbud av föreställningar. [+]

Översikt

Från gamla Ambrosian-chants till spännande multimedieinstallationer har Italien alltid varit i spetsen för musikalisk innovation. Som musikstudent i Milano har du möjlighet att arbeta med världsklassa musikare, njuta av den lokala musikscenen, utföra på en mängd olika arenor och delta i ett brett utbud av föreställningar.

Oavsett om du är flytande på italienska eller du bara kan säga ciao, är du välkommen med öppna armar av IES Abroad Milan Center-personal. I centrum finns det ett stort utbud av möjligheter till instrumentalister, sångare, kompositörer och performance majors och partnerskap med Civica Scuola di Musica, Conservatorio G. Verdi, Milano Classica Chamber Orchestra (våren endast) och La Verdi Symfonisk kör och orkester.... [-]


Multi-Location - Emerging Economies: Buenos Aires

Campusstudier Heltid 1 termin February 2019 Argentina Buenos Aires Chile Santiago + 2 fler

Utformat för studenter intresserade av affärer, ekonomi, sociologi och statsvetenskap, erbjuder detta tvärvetenskapliga tvärvetenskapliga program ett unikt jämförande perspektiv på två av de mest framträdande tillväxtekonomierna i Sydamerika: Santiago, Chile och Buenos Aires, Argentina. [+]

Översikt

Utformat för studenter intresserade av affärer, ekonomi, sociologi och statsvetenskap, erbjuder detta tvärvetenskapliga tvärvetenskapliga program ett unikt jämförande perspektiv på två av de mest framträdande tillväxtekonomierna i Sydamerika: Santiago, Chile och Buenos Aires, Argentina.

Programmet börjar med orientering i Buenos Aires, där den första halvan av programmet hålls, följt av en veckolång kursrelaterad resa till Peru och andra halvan av programmet i Santiago.

Lär dig om den snabba globaliseringshastigheten och den ekonomiska tillväxten på dessa marknader samtidigt som du upplever två väldigt olika kulturer, komplett med egna distinkta institutioner, lagar och affärsmetoder och kulturer. Båda tjänar som modeller för både fallgroparna och möjligheterna kring övergångsekonomier inom den globala marknaden.... [-]


Multi-Location - Europe

Campusstudier Heltid 12 veckor September 2019 Spanien Granada Marocko Rabat + 2 fler

Designad för studenter som söker en djupare förståelse för banden mellan Västeuropa och den muslimska världen, erbjuder detta flerplatsprogram en inblick i Marockos och Spaniens sammanväxande kulturer, politik, historier och ekonomier. [+]

Översikt

12 hp. 12 veckor. $ 12.000.

Vårt Multi-Location - Europa

Designad för studenter som söker en djupare förståelse för banden mellan Västeuropa och den muslimska världen, erbjuder detta flerplatsprogram en inblick i Marockos och Spaniens sammanväxande kulturer, politik, historier och ekonomier. Din studie utomlands äventyr börjar i Marockos livliga huvudstad Rabat. En fälttur över natten via Tanger och Chefchaouen och över Medelhavet leder dig till Granada, den sista huvudstaden i det mauriska spanska, där du börjar utforska konvergensen i arabvärlden och västern. Det är här där du kommer att fortsätta att upptäcka hur de långa, mättade historierna har påverkat livet i dessa två länder idag.... [-]


Nagoya Direkt Inskrivning - Nanzan University

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Japan Nagoya

Fördjupa dig i japansk kultur genom heltidsansökan vid Center for Japanese Studies (CJS) vid Nanzan University. Som ett utmärkt privat universitet erbjuder Nanzan University utmärkta inlärningsmöjligheter. Förutom en obligatorisk intensiv japansk språkkurs kommer du att välja bland en rad CJS Engelsklärda kurserbjudanden inom företagsekonomi, humaniora och samhällsvetenskap, [+]

Översikt

Traditionen möter moderniteten i den blomstrande japanska staden Nagoya. Otaliga kulturella traditioner började i Nagoya och har gått ner genom generationer - staden kallas Geidokoro, ett centrum för konst och kultur. Missa inte ritualer och festivaler som äger rum vid tempel och helgedomar i hela Nagoya-området.

Tillsammans med dess kulturella traditioner är Nagoya en viktig hamnstad och industricentrum. Större internationella företag har en närvaro i Nagoya, bland annat Toyota, Lexus, Mitsubishi Motors, Brother Industries, Boeing och Mitsubishi Heavy Industries.

Fördjupa dig i japansk kultur genom heltidsansökan vid Center for Japanese Studies (CJS) vid Nanzan University. Som ett utmärkt privat universitet erbjuder Nanzan University utmärkta inlärningsmöjligheter. Förutom en obligatorisk intensiv japansk språkkurs kommer du att välja bland en rad CJS-kursstudier i företagsekonomi, humaniora och samhällsvetenskap och njuta av praktisk utbildning i japansk konst, som ikebana, shodo, hanga, och sumie. Studenter med mycket avancerade språkkunskaper uppmuntras att anmäla sig till seminarier som lärs på japanska med lokala studenter.... [-]


Nantes - Fransk språkdämpning

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Frankrike Nantes

Vår franska språkunderdoppning [+]

Översikt

Vår franska språkunderdoppning

Detta program har ett nära samarbete med Université de Nantes, så du får många möjligheter att anmäla dig till lokala universitetskurser. IES Abroad kurser lärs på franska av inhemska franska fakulteten, varav många är professorer vid Université de Nantes. Du har också tillgång till universitetsbibliotek, datalaboratorier, cafeterier och sportanläggningar, och du är välkommen att gå med i studentklubbar och andra sociala och idrottsorganisationer. Du kan också anmäla dig till en konstkurs på Ecole Superieure des Beaux-Arts (ESBA) eller studera Business and Communications på AASCB- och EQUIS-ackrediterade Audencia Business School.... [-]


Nice - Business, Sustainability

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Frankrike Nice

Njut av allt som Côte d'Azur har att erbjuda när du studerar ämnen som är relevanta för Medelhavskusten, såsom hållbarhet och invandring, förbättring av dina språkkunskaper (ingen erfarenhet krävs) och lärande om affärer med andra internationella studenter. [+]

Översikt

Ligger på kanten av Medelhavet på den glamorösa franska rivieran, väntar Nice med sitt milda klimat och klara himmel. Oavsett om du promenerar längs de smala gatorna i Gamla Stan eller tittar ner från Colline du Chateau (Castle Hill) vid det mysiga panoramaet i denna fantastiska stad, kommer Nice att förtrolla dig. Njut av allt som Côte d'Azur har att erbjuda när du studerar ämnen som är relevanta för Medelhavskusten, såsom hållbarhet och invandring, förbättring av dina språkkunskaper (ingen erfarenhet krävs) och lärande om affärer med andra internationella studenter.

Du kommer att ta dina språk- och områdestudier på IES Abroad Center och har möjlighet att ta 6 studiepoäng på SKEMA, som ligger i Sophia Antipolis och utsågs till en av de bästa europeiska handelshögskolorna av Financial Times.... [-]


Oxford Direct Enrollment Course - St. Catherine College

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Storbritannien Oxford

Vårt program ger dig möjlighet att direkt anmäla dig till St. Catherine's College, en av de 38 självstyrande högskolorna som tillsammans utgör University of Oxford. År 2013 rankades Oxford University som det 4: e bästa universitetet i världen, enligt Times Higher Education. [+]

Översikt

Föreställ dig att du själv sitter i klassen och lyssnar på din professor som föreläser om Shakespeares spel eller Winston Churchills politik. Men du är inte på ditt hem universitet - du lär dig i England, där dessa kända figurer levde. Detta är din chans att studera på ett av världens mest kända universitet: Oxford University.

Vårt program ger dig möjlighet att direkt anmäla dig till St. Catherine's College, en av de 38 självstyrande högskolorna som tillsammans utgör University of Oxford. År 2013 rankades Oxford University som det 4: e bästa universitetet i världen, enligt Times Higher Education.

Njut av att studera på ett av världens äldsta universiteter. Undervisningen existerade här i någon form redan i 1096. Idag har Oxford en total studentpopulation på över 21 000 med mer än 140 nationaliteter representerade i studentkåren och är en känt säte för lärande och tradition. Studiekroppen vid Oxford University är mångsidig, liksom professorerna - cirka 40% av universitetets akademiska personal är medborgare i andra länder än Förenade kungariket.... [-]


Paris - Business

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Frankrike Paris

Njut av allt som Paris har att erbjuda när du studerar affärer och internationella affärer i Light of Light. Du kan också anmäla dig till en praktikplats, som inkluderar tid som jobbar vid din placering och ett akademiskt seminarium som hjälper dig att kontextualisera vad du lär dig. [+]

Översikt

När de flesta tycker om Paris, tänker de på ikoniska sevärdheter, som Eiffeltornet, Notre Dame och Triumfbågen. Dessa platser är emblem av Frankrikes historia, men idag är Paris ett av världens viktigaste affärer, finansiella och politiska centra. Den har en av de högsta BNP i någon stad och är hem för Fortune Global 500 företag som specialiserat sig på försäkring, bank och energi. Som en viktig plats i Europeiska unionen är Paris också hem för internationella organ som Europeiska institutet för säkerhetsstudier, OECD och UNESCO.

Njut av allt som Paris har att erbjuda när du studerar affärer och internationella affärer i Light of Light. Du kan också anmäla dig till en praktikplats, som inkluderar tid som jobbar vid din placering och ett akademiskt seminarium som hjälper dig att kontextualisera vad du lär dig.... [-]


Paris - Fransk Studiekurs

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Frankrike Paris

Detta program kombinerar en rigorös studie av franska språket på avancerad nivå med ett brett spektrum av klasser som lärs på franska av fulländad fakultet. Du kan också uppleva hur livet är för franska studenter genom att ta en eller flera kurser på ett lokalt universitet [+]

Översikt

Med sina stora boulevards, världsberömda monument, oöverträffad litterär och konstnärlig historia, och dess enkla Joie de Vivre, är Paris en stad som kommer att förändra dig för alltid. Paris i dag är en mångfacetterad och mångkulturell storstad som erbjuder en dörröppning till världens kulturer. Den härrör från befolkningar från tidigare franska kolonier som Senegal och Marocko, med asiatiska och europeiska invandrare, och med affärsmän och forskare från hela världen.

Detta program kombinerar rigorös studie av franska språket på avancerad nivå med ett brett spektrum av klasser som lärs på franska av fulländad fakultet. Du kan också uppleva hur livet är för franska studenter genom att ta en eller flera kurser på ett lokalt universitet - vi har fem alternativ du kan välja mellan. Gratis handledning är tillgänglig om du behöver hjälp med övergången till högre utbildning i Frankrike.... [-]


Paris - Studio Art, Dance & Music

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Frankrike Paris

[+]

Från bostäder till kulturella evenemang är vårt jobb att se till att du har den mest autentiska studien utomlands erfarenhet möjligt. Akademiker Vårt uppdrag är enkelt: att ge dig den bästa studien utomlands programmet möjligt - vilket inkluderar högsta kvalitet akademiska och kulturella erfarenheter. Du tar 15-19 poäng per termin. Alla kurser undervisas på franska. Skapa din egen akademiska erfarenhet genom att välja mellan följande obligatoriska och tillvalskomponenter: IES utomlands fransk språkkurs (krävs, 4 hp) Franska-lärda konstkurser på partneruniversitet (valfritt, krediter varierar) - École Normale de Musique de Paris / Alfred Cortot, Paris Marais Dansskola, Studio Vermès (Fotografi) [-]

Quito - områdestudier

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Ecuador Quito

Om du är intresserad av att förbättra dina spanska språkkunskaper, erbjuder detta program dig möjligheten att snabbt stärka din spanska genom en stringent språkkurs undervisad av IES Abroad . Du väljer resten av dina kurser från alternativen som finns på IES Abroad och ett av de mest framstående universiteten i Ecuador, Universidad San Francisco de Quito (USFQ). [+]

Översikt

Med en befolkning på nästan 1,6 miljoner människor är Quito en livlig och modern stad som är känd för sin vackra koloniala spanska arkitektur. Det är också huvudstaden i Ecuador, ett av de mest biologiskt varierade länderna i världen. Kom till Quito och fördjupa dig i det lokala språket och kulturerna när du fokuserar på dina studier om Ecuadors ekologiska och etniska mångfald och utvecklingsutmaningarna.

Om du är intresserad av att förbättra dina spanska språkkunskaper, erbjuder detta program dig möjligheten att snabbt stärka din spanska genom en stringent språkkurs undervisad av IES Abroad . Du väljer resten av dina kurser från alternativen som finns på IES Abroad och ett av de mest framstående universiteten i Ecuador, Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Du kan också anmäla dig till en serviceinlärningsplacering under din tid i Quito, vilket hjälper dig att förstå stadens sociala frågor första hand.... [-]


Quito Direkt Inskrivning - Universidad San Francisco de Quito

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Ecuador Quito

Medan du är i Quito, registrera dig direkt vid Universitetet i San Francisco de Quito (USFQ) och ta de flesta av dina kurser vid universitetet tillsammans med lokala studenter. Eftersom USFQ erbjuder nästan 1 500 kurser varje termin i ett brett spektrum av discipliner kan studenter med nästan alla akademiska intressen hitta spännande och utmanande inskrivningsalternativ. [+]

Översikt

Quito är perfekt för den äventyrliga själen. Med sina omgivande berg är du alltid bara en klättring bort från en fantastisk utsikt över dalen och från en fågelperspektiv av den spanska koloniala arkitekturen som gör staden berömd. Plus, Quito är en utmärkt bas för resor till regnskogen och marina livsmiljöer som gör Ecuador kända runt om i världen. Vi uppmanar dig till Ecuador att förbättra din spanska samtidigt som du njuter av allt detta fantastiska land har att erbjuda.

Medan du är i Quito, registrera dig direkt vid Universitetet i San Francisco de Quito (USFQ) och ta de flesta av dina kurser vid universitetet tillsammans med lokala studenter. Eftersom USFQ erbjuder nästan 1 500 kurser varje termin i ett brett spektrum av discipliner kan studenter med nästan alla akademiska intressen hitta spännande och utmanande inskrivningsalternativ.... [-]


Rabat - Studie i Rabat

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Marocko Rabat

Dyk in i den fascinerande kulturen i den här nordafrikanska nationen när du lär dig Modern Standard Arabic med kurser i början, mellanliggande och avancerade nivåer. Lär dig marockanska arabiska för att kommunicera med marockaner, och om du redan har tagit avancerad fransk kan du ta franska-lärda kurser i kurser på IES Abroad Center eller hos vår partnerinstitution, Université Mohammed V. [+]

Översikt

När du går Rabatbryggarna är det svårt att inte förtrollas av mysteriet och traditionen i den tidlösa staden. Rabat är en idealisk plats för att lära sig om språken, kulturerna och religionerna i Nordafrika och Mellanöstern, från de livliga souqerna (utomhusmarknaderna) och atmosfären i staden till de omgivande bergen och havet.

Dyk in i den fascinerande kulturen i den här nordafrikanska nationen när du lär dig Modern Standard Arabic med kurser i början, mellanliggande och avancerade nivåer. Lär dig marockansk arabisk för att kommunicera med marockaner, och om du redan har tagit avancerad fransk kan du ta franskt lärda kurser på IES Abroad Center eller hos vår partnerinstitution, Université Mohammed V. Vår läroplan fokuserar på Nordafrikanska, Mellanöstern Östliga och islamiska studier och IES Abroad kurser introducerar dig till de många inflytelserika krafterna som formar Marockos historia och kultur.... [-]


Rom - film & media studier

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Italien Rome

Utformat för att ta dig in i italiensk bio, gör vårt Film- och medievetenskapsprogram Rom en uppsättning av ditt studie utomlands äventyr. Det är här du kommer att koppla din passion till dina studier samtidigt som du registrerar dig i kurser som låter dig skapa din egen dokumentär, utforska historien om storytelling och mer. [+]

Varför Rom?

IES utomlands italiensk språkkurs på din kunskapsnivå (krävs, 4 eller 8 poäng) Engelska-eller italienska-undervisade IES utomlands område studier kurser (valfritt, 3 hp varje) Engelska-eller italienska-lärde IES utomlands kurser från ett annat Rom-program (valfritt, 3 hp) Engelska eller italiensk-lärda kurser vid ett lokalt universitet (valfritt, 3 hp) Serviceinlärning / socialtjänst placering och seminarium (valfritt, 3 hp) Praktik eller socialtjänst placering och medföljande seminarium (3 poäng varje, valfritt) [-]

Rom - Fulltidssemesterstadium

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Italien Rome

En IES Internship i utlandet utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Vårt 14-veckors program i Rom garanterar en oavlönad, för-kredit praktikplacering på ett lokalt företag eller en organisation, där du kommer att arbeta i minst 25 timmar i veckan. [+]

Översikt

Lev och internt i Rom-huvudstaden och största staden i Italien. Byggd på nästan 3000 års historia, är Rom hemma för nästan 3 miljoner invånare. Förutom den världsberömda konsten, arkitektur, mat och mode hittar du en livlig finans, start och teknik.

Pendla till din praktikplats i Rom via Metropolitana (järnväg), buss, spårvagn, eller till fots för en pittoresk promenad. Till lunch, sluta in i en tavola calda för att njuta av en färsk, varm måltid och kaffe, följt av en skål gelato på din promenad tillbaka till jobbet.

En IES Internship i utlandet utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Vårt 14-veckors program i Rom garanterar en oavlönad, för-kredit praktikplacering på ett lokalt företag eller en organisation, där du kommer att arbeta i minst 25 timmar i veckan.... [-]


Rom - konsthistoria och mode

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Italien Rome

I vårt konsthistoria och modeprogram kan du välja mellan en serie kurser om konsthistoria (från antik till barock), konservering och så mycket mer. [+]

Varför Rom?

När du tänker på konst eller mode, tänker du på Rom och Italien. Från de massiva framsteg som uppnåddes av det romerska riket i konst och arkitektur, genom verk av den italienska renässansen av 15-talet (tänk Michelangelo och Raphael) till idag - med slående modern arkitektur av Renzo Piano och framåtriktade mode av Fendi, Gattinoni , Brioni och de andra husen som är baserade här-Rom har mycket bokstavligen tusenåren konstnärliga och arkitektoniska skatter, triumfer och trender att studera.

Vad du ska studera

I vårt konsthistoria och modeprogram kan du välja mellan en serie kurser om konsthistoria (från antik till barock), konservering och så mycket mer. Du har också en gång i livet möjlighet att ta mode-relaterade kurser (inklusive design och styling) på Accademia di Costume e Moda, en av de mest kända Fashion Academies i Rom, eller ta konstklasser i Rom University of Fine Arts (RUFA).... [-]


Rom - Språk

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Italien Rome

Oavsett om du tar alla dina kurser inom områdestudier i ett tema eller blandar och matchar kurser från flera, kommer Rom att vara ditt klassrum. Kan du tänka dig att platser som Vatikanen, Pantheon, Forumet eller Colosseum är en del av din utbildning? [+]

Översikt

Utforska italienska språk, historia och kultur när du studerar utomlands i Rom. Anpassa din erfarenhet genom att välja kurser från våra sex akademiska teman:

KonsthistoriaTidig barndoms utbildningFilmstudierHistoriaInternationella relationerSociologi

Oavsett om du tar alla dina kurser inom områdestudier i ett tema eller blandar och matchar kurser från flera, kommer Rom att vara ditt klassrum. Kan du tänka dig att platser som Vatikanen, Pantheon, Forumet eller Colosseum är en del av din utbildning? Våra kurser är erfarna i naturen och vi organiserar mer än 150 kursrelaterade utflykter varje termin till historiska, konstnärliga och kulturella platser som utnyttjar stadens många möjligheter.... [-]


Rom - Tidig barndomsutbildning

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Italien Rome

Medan du studerar utomlands i Rom, tar du kurser om barnutveckling, tvärkulturpsykologi, det italienska utbildningssystemet och mycket mer. [+]

Varför Rom?

När det gäller att studera utbildning i Italien finns det ingen plats som Rom. Från Montessori-skolorna till Italiens inkluderande utbildningsmodell har Rom varit födelseplats för olika revolutionära utbildningsmetoder. Lär dig om historien om skolgång i Italien på vår utbildningsprogram för förskolebarn och få praktisk erfarenhet i lokala klassrum som ger dig en inblick i globala ämnen som påverkar utbildningsvärlden idag.

[-]

Rome - History & Classics

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Italien Rome

[+]

Med tusentals år av väl dokumenterad historia, inklusive otaliga skrifter, fantastiska arkeologiska platser, monument, skulpturer och andra artefakter, finns det ingen bättre stad att studera historia och klassiker än Rom.

Idag, på toppen av hela historien, är Rom en blomstrande europeisk huvudstad med viktiga roller i internationell politik och affärer.

[-]

Rome - International Relations

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Italien Rome

[+]

Engelska-eller italienska-undervisade IES utomlands område studier kurser (valfritt, 3 hp varje) Engelska-eller italienska-lärde IES utomlands kurser från ett annat Rom-program (valfritt, 3 hp) Engelska eller italiensk-lärda kurser vid ett lokalt universitet (valfritt, 3 hp) [-]

Rome - Sociology & Religion

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 terminer January 2019 Italien Rome + 1 fler

[+]

En rad olika andra discipliner erbjuds genom våra andra program i Rom, så du kan komplettera din studie med sociologi och religion med kurser på italienska, konsthistoria, historia, klassiker och mer.

akademiker [-]

Rome sommar - mode studier

Campusstudier Heltid Deltid 6 veckor May 2019 Italien Rome + 1 fler

Vårt sommarprogram samarbetar med Accademia di Costume e Moda, ett erkänt kompetenscenter inom mode- och kostymdesign, för att ge två grundläggande modekurser. [+]

Varför Rom?

Utforska mode design och produktion i en av världens bästa mode städer i sommar-Rom! Genom kurser och praktisk erfarenhet kommer du att utforska både de teoretiska och praktiska aspekterna av modern italiensk modetillverkning. Fältresor till lokala museer, utställningar och andra intressanta platser ger kontext för vad du lär dig i klassrummet.

Vad du ska studera

Vårt sommarprogram samarbetar med Accademia di Costume e Moda, ett erkänt kompetenscenter inom mode- och kostymdesign, för att ge två grundläggande modekurser.

Du kommer att anmäla dig till både mode- och designkurser, och sedan har du möjlighet att ta en extra kurs i Konsthistoria på IES Abroad Center. Kursen kommer att hjälpa dig att upptäcka mästerverk i staden och analysera även hur jämnt i konst och arkitektur, stil och design karakteriserar olika historiska perioder.... [-]


Rom Januari Termin Kurs - Från Pontius Pilatus till Theodosius: Kristi Advent

Campusstudier Heltid 3 veckor January 2019 Italien Rome

Undersök den tidiga kristna kyrkan från den roll som Pontius Pilatus spelade i korsfästelsen av Jesus Kristus, till starten och antagandet av Nicene Christianity genom det romerska riket i det 4: e århundradet. [+]

Översikt

Rom, den eviga staden, erbjuder en mängd olika spännande upplevelser för studerande utomlands. Mer än 2500 års historia har bildat stadens unika karaktär, och promenader i Rom är en ständig upptäcktsresa. Medan det förflutna är oundvikligt i Rom, är den moderna staden en livlig, livlig storstad med 3 miljoner människor. Hem till Vatikanen, Rom ger den perfekta inställningen att studera den tidiga kristna kyrkan.

Undersök den tidiga kristna kyrkan från den roll som Pontius Pilatus spelade i korsfästelsen av Jesus Kristus, till starten och antagandet av Nicene Christianity genom det romerska riket i det 4: e århundradet. Hem till Vatikanen ger Rom den perfekta inställningen att studera den tidiga kristna kyrkan och besöka många av de arkeologiska platserna i samband med kristna tidiga århundraden.... [-]


Salamanca - Psychology

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Spanien Salamanca

[+]

Varför Salamanca?

När du studerar människans sinne och beteende, vilket bättre sätt att lära dig mer om dig själv och andra än att leva och lära dig utomlands i Salamanca?

Vårt Psykologiprogram är utformat för psykologi majors eller minderåriga, ett samarbete mellan IES Abroad och Universidad Pontificia de Salamanca, ett prestigefyllt universitet som är känt för sin psykologi. Kurser kommer att tas på IES Abroad Salamanca Center och Universidad Pontificia de Salamanca, och kommer att läras på engelska. Du kommer att kunna öva dina spanska färdigheter med en obligatorisk språkkurs i Salamanca.

Salamanca och bortom blir ditt klassrum. Programmet erbjuder också en mängd olika kulturella aktiviteter och fältresor för att förbättra studentupplevelsen. ... [-]


Salamanca - Studie i Salamanca

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Spanien Salamanca

Om du [+]

Översikt

Kombinera atmosfären i en universitetsstad och den charmiga gästfriheten i en liten stad, och du har Salamanca. Salamanca är den viktigaste universitetsstaden i Spanien och är känd för sina bidrag till språkkursutbildning.

Om du letar efter ett spanskt program som är helt nedsänkt är vårt program i Salamanca till för dig. Förutom en intensiv spansk språkorientering och semester-spanskkurs, finns det spansktalande skriv-, tal- och teaterverkstäder för att få dina kursarbeten till liv.

Programmet är också kopplat till det akademiska och sociala livet i Universidad de Salamanca (USAL), det äldsta universitetet i Spanien och en av de mest prestigefyllda i Europa. Lär dig tillsammans med dina spanska kamrater genom att anmäla dig till USAL eller Universidad Pontificia de Salamanca (UPSA). Oavsett din majoritet kan du kombinera dina intressen i språklig och kulturell skicklighet med dina akademiska sysslor. Du kan bidra till en lokal organisation genom att delta i en utbildningspraktik under vårterminen eller en serviceinlärning vid en lokal ideell organisation på hösten.... [-]


Santiago - Fulltidssemesterstadium

Campusstudier Heltid 1 termin March 2019 Chile Santiago

En IES Internship i utlandet utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Internt utomlands denna termin i Santiago - den ekonomiska, politiska och kulturella huvudstaden i Chile. Utanför det livliga centrumet, är Santiago omgivet av bergskedjor på båda sidor och är en lätt bilresa till Stillahavskusten. En sommarutbildning i Santiago är det perfekta sättet att utforska denna sydamerikanska metropol och dess närliggande naturliga underverk, öka dina spanska språkkunskaper och få erfarenhet av utbildning, hälsa, företag och regering för att nämna några.

Pendla till din praktikplats via Santiago Metro, Sydamerika största tunnelbanesystem. Gå ut för en promenad till lunch och besök Mercado Central för att njuta av några congrio frito (stekt lokal chilenska fisk) och puree de papas (potatismos).... [-]


Santiago - Kurs i politik, social rättvisa

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer July 2019 Chile Santiago

Vår politik, social rättvisa [+]

Översikt

Vår politik, social rättvisa

Kurser utbildas på spanska av utmärkta professorer, de flesta med primära möten vid en av IES Abroad partneruniversiteter. Du kan också anmäla dig till en praktikplats eller serviceinlärningsplacering under din tid i Santiago, som hjälper dig att lägga till internationell arbetslivserfarenhet i ditt resumé eller hjälpa dig att förstå stadens sociala frågor "första hand Santiag" blir ditt klassrum.

Tänk dig att träna din spanska när du besöker lokala stadsdelar eller besöker lokala företagsorganisationer som en del av din studie av Chiles regionala och globala handel. Våra kurser utnyttjar så långt som möjligt många av stadens många historiska, konstnärliga och kulturella platser, och flera kurser innehåller också en praktisk praktisk komponent. Du kan anmäla dig till kurser på lokala universitet, inklusive Pontificia Universidad Católica de Chile och Universidad de... [-]


Shanghai - Ekonomi, Business

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2019 Kina Shanghai

Det finns ingen misstag Shanghai skyline. Från det svävande orientaliska pärlor tornet till den svepande Bund över Huangpu River, Shanghai shimmers med möjlighet. Vi uppmanar dig att uppleva första hand allt som denna spännande stad har att erbjuda. [+]

Översikt

Det finns ingen misstag Shanghai skyline. Från det svävande orientaliska pärlor tornet till den svepande Bund över Huangpu River, Shanghai shimmers med möjlighet. Vi uppmanar dig att uppleva första hand allt som denna spännande stad har att erbjuda.

Shanghai är ett ekonomiskt och kulturellt knutpunkt på mer än 22 miljoner människor. Du kommer att lära dig och kommunicera på Mandarin och Engelska, samtidigt som du utsätts för den lokala Shanghai dialekten - bara ett exempel på de många unika språken och kulturerna som finns i olika regioner i hela landet.

Stund i Shanghai studerar mångfalden och påverkan som internationella influenser från hela världen har på kinesisk kultur. Bevittna hur globaliseringen påverkar Shanghai och utveckla en större förståelse för hur Kinas inflytande alltmer påverkar världen.... [-]


Shanghai - Engineering

Campusstudier Heltid 1 termin January 2019 Kina Shanghai

Vilken bättre plats att studera ingenjör än världen [+]

Översikt

Vilken bättre plats att studera ingenjör än världens snabbast växande ekonomi och tillverkningscenter? Du har möjlighet att studera antingen mekanisk, elektrisk eller datateknik på engelska på ett av de högsta universiteten i Kina, Shanghai Jiao Tong University (SJTU).

SJTU rankade femte i Kina i QS University-rankningen 2013 och först i maskinteknik. Universitetet har många tekniska prestationer och anmärkningsvärda alumner inom teknikområdet.

Du studerar vid University of Michigan-SJTU Joint Institute, där du får tillgång till högkalibrerade fakulteter, forskningslaboratorier och ett brett utbud av engelsklärda kurser som fysik, elektromagnetik, datastrukturer och algoritmer, förbränning och probabilistiska metoder i teknik.... [-]


Shanghai Summer Direct Enrollment - Business in Asia

Campusstudier Heltid 1 månad May 2019 Kina Shanghai

[+]

Det främjar vetenskaplig och akademisk innovation, tillgodoser ekonomisk och social utveckling och stöder tillväxten av verksamheten.

Banor

Företagshögtalare av branschledare och ledande experter Företagsbesök i olika branscher och över olika typer av företag (multinationella företag, joint ventures, statligt ägda företag) Dagligt liv

En del av att du känner dig hemma i Shanghai gör vårt bästa för att hjälpa dig att känna dig trygg och omtänksam. Oavsett om det är ett orienteringsprogram som gör att du känner dig förberedd, bostäder som är belägna och bekväma, eller fältresor som tar dig borta från den misshandlade banan - vi handlar om våra studenttjänster. Detta är bara en av de saker vi är kända för.... [-]


Siena - Business

Campusstudier Heltid 12 veckor January 2019 Italien Siena

Vår verksamhet [+]

Översikt

12 hp. 12 veckor. $ 12.750.

Vårt Siena-företag

Korsningen mellan kultur och matlagning sker till nästa nivå i Toscana, där traditionell mat och vin inte bara är en stor del av den kulturella identiteten utan också en viktig ekonomisk bidragsgivare.

Vår verksamhet

Du kommer att bo i den välkomnande staden Siena, hem till många specialmatar, inklusive handvalsad pici-pasta, crostini med kycklinglever och panforte-nöt- och fruktkaka tillverkad av lokala kvalitetsdrivna producenter. Det är här att du anmäler dig till fyra kurser för totalt 12 poäng där du kommer att undersöka hur affärs- och ekonomiska begrepp vävs in i tyget i den italienska livsmedelsindustrin. Tänk dig att utforska globala marknadsstrategier en dag och besöka en lokal Brunello-vinproducent med internationell distribution nästa. Vad sägs om att studera EU: s jordbrukspolitik och sedan prata med ägaren till en agriturismo gård om hur dessa policyer påverkar sin verksamhet? Välkommen att studera utomlands!... [-]


Siena - Studie i Toscana

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Italien Siena

Det här programmets nödvändiga kärnkurs, Pastens Närvaro, gör Siena och Toscana i klassrummet genom aktiviteter som utforskar viktiga platser i och runt staden, och introducerar dig till Sienas kulturella och konstnärliga arv. [+]

Översikt

Förbered dig för att bli charmad av Sienas medeltida historia och rik kultur. Beläget på tre kullar i hjärtat av den förtrollande toskanska landsbygden, har denna gamla stadens historiska centrum blivit en UNESCO-världsarvslista. När du anländer är det lätt att se varför.

Det här programmets nödvändiga kärnkurs, Pastens Närvaro, gör Siena och Toscana i klassrummet genom aktiviteter som utforskar viktiga platser i och runt staden, och introducerar dig till Sienas kulturella och konstnärliga arv. Utforska de många palatserna, katedralerna och torgen i Sienas stadsmurar som hyser tillbaka till medeltiden. Det här är inte bara en utställning på ett museum - det är här du bor. Medan du är i Siena, har du inte bara tid att se platserna, utan också att interagera med italienare och fördjupa dig i den lokala kulturen.... [-]


Sydney Direkt Inskrivning - Macquarie University

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer July 2019 Australien Sydney

Våra utlandsstudier i Sydney erbjuder dig möjlighet att direkt anmäla dig till det prestigefyllda Macquarie University med tillgång till ett brett utbud av kurserbjudanden över hundratals discipliner. [+]

Översikt

Dra nytta av din chans att leva och lära dig i en av de vackraste och levande städerna i världen-Sydney! Njut av Sydneys bekväma klimat (varma somrar och milda vintrar), världsberömda stränder (tänk: Bondi, Manly och Coogee) och ikoniska fläckar runt staden (Rocks, Harbour Bridge och Royal Botanical Gardens).

Våra utlandsstudier i Sydney erbjuder dig möjlighet att direkt anmäla dig till det prestigefyllda Macquarie University med tillgång till ett brett utbud av kurserbjudanden över hundratals discipliner.

Sydney kommer också att vara ditt klassrum. Njut av stadens robusta musikscen med prestanda i det världsberömda Operahuset i Sydney. Besök ett av de många museerna, som Museum of Contemporary Art eller konstgalleriet i New South Wales för att se några av landets stora konstverk. Blötlägga i skönheten i Sydneys landskap genom att gå vägen från Coogee till Bondi Beach - eller, ännu bättre, klättra upp till Harbour Bridge. Fältresor till ikoniska destinationer som Blue Mountains, Royal National Park och Great Barrier Reef runt vår studie utomlands upplever.... [-]


Sydney Direkt Inskrivning - University of New South Wales

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2019 Australien Sydney

Våra utlandsstudier i Sydney erbjuder dig möjlighet att direkt anmäla dig till det prestigefyllda University of New South Wales med tillgång till ett brett utbud av kurserbjudanden över hundratals discipliner. [+]

Översikt

Dra nytta av din chans att leva och lära dig i en av de vackraste och levande städerna i världen-Sydney! Njut av Sydneys bekväma klimat (varma somrar och milda vintrar), världsberömda stränder (tänk: Bondi, Manly och Coogee) och ikoniska fläckar runt staden (Rocks, Harbour Bridge och Royal Botanical Gardens).

Våra utlandsstudier i Sydney erbjuder dig möjlighet att direkt anmäla dig till det prestigefyllda University of New South Wales med tillgång till ett brett utbud av kurserbjudanden över hundratals discipliner.

Sydney kommer också att vara ditt klassrum. Njut av stadens robusta musikscen med prestanda i det världsberömda Operahuset i Sydney. Besök ett av de många museerna, som Museum of Contemporary Art eller konstgalleriet i New South Wales för att se några av landets stora konstverk. Blötlägga i skönheten i Sydneys landskap genom att gå vägen från Coogee till Bondi Beach - eller, ännu bättre, klättra upp till Harbour Bridge. Fältresor till ikoniska destinationer som Blue Mountains, Royal National Park och Great Barrier Reef runt vår studie utomlands upplever.... [-]


Sydney Direkt Inskrivning - University of Sydney

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer February 2019 Australien Sydney

Våra utlandsstudier i Sydney erbjuder dig möjligheten att direkt anmäla dig till det prestigefyllda universitetet i Sydney med tillgång till ett brett utbud av kurserbjudanden över hundratals discipliner. [+]

Översikt

Dra nytta av din chans att leva och lära dig i en av de vackraste och levande städerna i världen-Sydney! Njut av Sydneys bekväma klimat (varma somrar och milda vintrar), världsberömda stränder (tänk: Bondi, Manly och Coogee) och ikoniska fläckar runt staden (Rocks, Harbour Bridge och Royal Botanical Gardens). Våra utlandsstudier i Sydney erbjuder dig möjligheten att direkt anmäla dig till det prestigefyllda universitetet i Sydney med tillgång till ett brett utbud av kurserbjudanden över hundratals discipliner.

Sydney kommer också att vara ditt klassrum. Njut av stadens robusta musikscen med prestanda i det världsberömda Operahuset i Sydney. Besök ett av de många museerna, som Museum of Contemporary Art eller konstgalleriet i New South Wales för att se några av landets stora konstverk. Blötlägga i skönheten i Sydneys landskap genom att gå vägen från Coogee till Bondi Beach - eller, ännu bättre, klättra upp till Harbour Bridge. Fältresor till ikoniska destinationer som Blue Mountains, Royal National Park och Great Barrier Reef runt vår studie utomlands upplever.... [-]


Tokyo - Språk

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer March 2019 Japan Tokyo

Utöka din förståelse av Japan genom att fördjupa dig i dagens Japan och dess kultur - och vilken bättre sätt att lära sig det japanska språket? På Kanda University of International Studies (KUIS) tar du en 6-språkkurskurs speciellt utformad för IES Abroad studenter (med möjlighet att ta upp till 12 högskolepoäng språket) samt områdestudier kurser undervisade på engelska. [+]

Översikt

Te ceremoni, kalligrafi, musik, dans och kampsport-Japan är en kulturhistoria, gammal och ny, som du kan utforska under din tid i Tokyo. Lev och lär dig i den här spännande staden där förflutet minglar med framtiden, och de ultramoderna står sida vid sida med den traditionella.

Utöka din förståelse av Japan genom att fördjupa dig i dagens Japan och dess kultur - och vilken bättre sätt att lära sig det japanska språket? På Kanda University of International Studies (KUIS) tar du en 6-språkkurskurs speciellt utformad för IES Abroad studenter (med möjlighet att ta upp till 12 högskolepoäng språket) samt områdestudier kurser undervisade på engelska. Engelska språkkurserna tittar på Japan ur folkkultur, historia, politik och konstens synvinkel. KUIS grundades år 1987 och är ett privat universitet som syftar till att sträva efter excellens inom internationella studier, utländska språk, interkulturell kommunikation, japansk kultur och språkvetenskap.... [-]


Trevlig Direkt Inskrivning - SKEMA Business School

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Frankrike Nice

Detta är din möjlighet att leva och lära dig tillsammans med studenter från Frankrike och hela världen genom att direkt anmäla dig till SKEMA Business School. SKEMAs toppmoderna business campus ligger i hjärtat av Sophia Antipolis, där du direkt registrerar dig i dina kurser. [+]

Översikt

Trevligt beläget mellan Cannes och Monaco, Nice är känt för sin fantastiska vattnet och idylliska livsstil på den franska rivieran. Men visste du att Nice också ligger nära Sophia Antipolis, Europas välkända vetenskapspark som rymmer mer än 1300 internationella företag inom informations- och kommunikationsteknik, bioteknik och forskning? Den här parken är också känd som den franska Silicon Valley.

Detta är din möjlighet att leva och lära dig tillsammans med studenter från Frankrike och hela världen genom att direkt anmäla dig till SKEMA Business School. SKEMAs toppmoderna business campus ligger i hjärtat av Sophia Antipolis, där du direkt registrerar dig i dina kurser. SKEMA, som har AACSB och EQUIS-ackreditering, är konsekvent rankad som en av de bästa europeiska handelshögskolorna genom Financial Times års ranking.... [-]


Trevlig Direkt Inskrivning - Université Nice Sophia Antipolis

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Frankrike Nice

Har du avancerade franska språkkunskaper? Kolla upp. Är du intresserad av att bo och lära dig i en vacker kuststad, där blå himmel möter det glittrande blå Medelhavet, och du kan njuta av fransk kultur på sitt bästa? Kolla upp. Vill du studera humaniora, statsvetenskap, naturvetenskap eller teknik tillsammans med internationella och lokala studenter samtidigt som du lär dig helt på franska? Kolla upp. Packa sedan dina väskor och gå till Nice, där du direkt ska skriva in på Université Nice Sophia Antipolis (UNS). [+]

Översikt

Har du avancerade franska språkkunskaper? Kolla upp. Är du intresserad av att bo och lära dig i en vacker kuststad, där blå himmel möter det glittrande blå Medelhavet, och du kan njuta av fransk kultur på sitt bästa? Kolla upp. Vill du studera humaniora, statsvetenskap, naturvetenskap eller teknik tillsammans med internationella och lokala studenter samtidigt som du lär dig helt på franska? Kolla upp. Packa sedan dina väskor och gå till Nice, där du direkt ska skriva in på Université Nice Sophia Antipolis (UNS).

Sedan 1965 har Université Nice Sophia Antipolis blivit ett prestigefyllt utbildnings- och forskningsuniversitet. UNS registrerar för närvarande mer än 26 000 studenter (cirka 5 000 av dem är internationella studenter). Du kommer att anmäla dig till franska-lärda Liberal Arts and Sciences kurser på UNS.... [-]


Wien - Business, Ekonomi

Campusstudier Heltid September 2019 Österrike Vienna

Välj bland ett brett urval av kurser inom discipliner som ekonomi, ekonomi, internationell handel, ekonomi, marknadsföring och statsvetenskap. Du kan också förbättra din erfarenhet genom att ta kurser i Konsthistoria, Historia, Humaniora, Psykologi och så mycket mer. [+]

Varför Wien?

En otroligt vacker stad, Wien upptar en unik position vid korsningen mellan öst och väst, norr och söder, länge som gör staden till en central mötesplats för handel och internationell politik samt konst och kultur. Tänk dig att studera internationellt företag på Peter Druckers födelseort eller lära sig om politik och internationella organisationer och sedan besöka FN, OSSE, OPEC. Detta är en studie utomlands!

Vad du ska studera

Välj bland ett brett urval av kurser inom discipliner som ekonomi, ekonomi, internationell handel, ekonomi, marknadsföring och statsvetenskap. Du kan också förbättra din erfarenhet genom att ta kurser i Konsthistoria, Historia, Humaniora, Psykologi och så mycket mer.... [-]


Wien - European Society

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Österrike Vienna

Erbjuder både engelska och tysklärda kurser, IES Abroad Wien European Society [+]

Översikt

Erbjuder både engelska och tysklärda kurser, IES Abroad Wien European Society

Tyska språketEuropeisk affärsverksamhet, ekonomi och politikSamhälle och SjälvKonsten

Med tillräcklig bakgrund på tyska kan du också anmäla dig till kurser på det prestigefyllda Universität Wien, där du upplever det österrikiska utbildningssystemet och har möjlighet att delta i studentaktiviteter. Kanske gör du även några österrikiska vänner medan du är på den.

Wien blir ditt klassrum. Kan du tänka dig att lära dig om Freuds teorier om psykoanalys och sedan turnera sitt hem och på kontoret där han praktiserade? Eller studerar politik och internationella organisationer och besöker FN, OSSE eller OPEC? Vad sägs om att utforska konsthistoria i Wiens världsberömda gallerier och museer? Välkommen att studera utomlands! Om möjligt utnyttjar våra kurser av stadens historiska, konstnärliga och kulturella platser och inkluderar en praktisk praktisk komponent. Vi vill att du ska känna dig som hemma i Wien, så vi ska göra allt vi kan för att hjälpa dig att integrera dig i livet i staden. Från bostad till kulturella evenemang är vårt jobb att se till att du har den mest autentiska studien utomlands erfarenhet möjligt.... [-]


Wien - Musik

Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Österrike Vienna

IES Abroad Wien Music Programmet är idealiskt för studenter som huvudämne eller minskar i musik och erbjuder dig möjlighet att delta i ett brett utbud av kurser med inriktning mot musik och europeisk kultur och samhälle. Programmet är organiserat i samarbete med Wien European Society [+]

Översikt

Hem till ett häpnadsväckande antal legendariska kompositörer, från Haydn, Mozart och Beethoven till Brahms, Mahler och Schoenberg-Wien upprätthåller en otrolig rikedom av musikalisk kultur till denna dag. Den världsberömda Wien Philharmonic Orchestra, Musikverein och Staatsoper är bara några av de många ledande institutionerna som gör Wien till en sann "musikstad" - och gör den till en perfekt plats för en engagerande studie av musikhistoria och prestanda .

IES Abroad Wien Music Programmet är idealiskt för studenter som huvudämne eller minskar i musik och erbjuder dig möjlighet att delta i ett brett utbud av kurser med inriktning mot musik och europeisk kultur och samhälle. Programmet är organiserat i samarbete med Wien European Society... [-]


Wien - Psykologi

Campusstudier Heltid September 2019 Österrike Vienna

Upplev livet i Wien som student i psykologi och samhällsvetenskap. Våra kurser ger dig möjlighet att utforska ungdomskulturer, barndomsutveckling, virtuell identitet på webben, invandrarnas erfarenhet och de sociala och psykologiska dimensionerna av diskriminering. [+]

Varför Wien?

Wien trivs med människor från hela världen som har gjort denna stad till sitt hem.

Beläget i centrum av Europa och rik på kultur, är det här en plats där människor från alla samhällsskikt trivs. Kanske inte överraskande är det också en stad där samhällsstudiet har en lång historia och där modern psykologi hävdar sin födelseort. Många framstående tänkare gjorde Wien till deras hem-Alfred Adler, Max Wertheimer, Helene Deutsch, Erwin Ringel, Viktor Frankl (som lärde på IES Abroad ) och självklart Sigmund Freud.

Vad du ska studera

Upplev livet i Wien som student i psykologi och samhällsvetenskap. Våra kurser ger dig möjlighet att utforska ungdomskulturer, barndomsutveckling, virtuell identitet på webben, invandrarnas erfarenhet och de sociala och psykologiska dimensionerna av diskriminering. Fördjupa din inlärningserfarenhet med en programrelaterad resa till destinationer i Österrike, Ungern och Tyskland för att utforska dessa frågor i ett bredare kulturellt och geografiskt sammanhang.... [-]


Sommarkurser

Amsterdam Sommar - Samhälle, Kultur

Campusstudier Heltid 2 månader June 2019 Nederländerna Amsterdam

Amsterdam, en stad som länge är förknippad med tankar om tolerans och öppenhet, är den perfekta bakgrunden mot vilken man studerar konsthistoria, litteratur och sociologi genom linsen för genusstudier. Vi uppmanar dig att utforska Amsterdams historia och present och att överväga hur dessa uppfattningar är [+]

Översikt

Amsterdam, en stad som länge är förknippad med tankar om tolerans och öppenhet, är den perfekta bakgrunden mot vilken man studerar konsthistoria, litteratur och sociologi genom linsen för genusstudier. Vi uppmanar dig att utforska Amsterdams historia och present och att överväga hur dessa begrepp är - eller förändras inte.

Amsterdam är ditt klassrum, med kursrelaterade utflykter till världsklassa museer och anmärkningsvärda Amsterdam webbplatser spelar en stor roll i varje kurs. Du kommer till exempel att studera representationer av kön och sexualitet i Rembrandts arbete och besöka Anne Frank-museet. I detta program ingår också en kursrelaterad utflykt till Berlin för att ytterligare undersöka dina ämnen.... [-]


Arles Sommar - Studera i Provence

Campusstudier Heltid 6 veckor June 2019 Frankrike Arles

Du kommer att fördjupa dig i franskspråkiga studier och kulturen i Midi-regionen i Frankrike. En höjdpunkt i detta program är de språkintensiva luncherna som äger rum på lokala restauranger, där du övar dina franska med professorer och personal i IES Abroad medan du njuter av det underbara köket i Provence. [+]

Översikt

Den charmiga provencalska staden Arles, med en 2000-årig romersk arena i centrum, är känd för sin vackra arkitektur och dess förening med Van Gogh, Gauguin, Cézanne och Picasso. Många dans-, musik-, fotograferings-, teater- och folklorefestivaler äger rum i och runt staden under hela sommaren, vilket gör det till en levande plats för sommarstudier i Frankrike.

Du kommer att fördjupa dig i franskspråkiga studier och kulturen i Midi-regionen i Frankrike. En höjdpunkt i detta program är de språkintensiva luncherna som äger rum på lokala restauranger, där du övar dina franska med professorer och personal i IES Abroad medan du njuter av det underbara köket i Provence. Fredagar är reserverade för kursrelaterade aktiviteter och utflykter, som matlagningskurser, konserter på Arènes d'Arles, en Van Goghvandring, teaterverkstäder och mycket mer.... [-]


Barcelona Sommar - Praktik

Campusstudier Heltid 2 månader May 2019 Spanien Barcelona

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din språkkunskaper och flythet. [+]

Översikt

Barcelona har med stor påverkan inom handel, utbildning, underhållning, media, mode och konster gjort sin mark som en viktig aktör på den globala marknaden. Gå till jobbet eller ta tunnelbana, buss eller spårvagn genom denna anmärkningsvärda stad av arkitektoniska och kulturella underverk. Lunch är alltid ett tillfälle att prova det bästa med medelhavspriset: utsökt tapas, den färskaste skaldjur och Crema Catalana till efterrätt!

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din språkkunskaper och flythet. Du kommer att garanteras * en obetald praktikplacering hos ett lokalt företag eller en organisation där du ska arbeta minst 22 timmar i veckan. Vi kommer att arbeta med dig för att hitta den närmaste matchningen mellan dina uttryckta preferenser och professionella mål med vad som finns tillgängligt via IES Internships i Barcelona. Innan du går, jobbar din praktikerkoordinator med dig för att finjustera din resumé, perfekt ditt brev och stärka dina kommunikations- och intervjuförståelser när vi förbereder dig för att arbeta i en ny kulturmiljö.... [-]


Barcelona Sommar - Språk

Campusstudier Heltid 7 veckor May 2019 Spanien Barcelona

IES Abroad Barcelona Language [+]

Översikt

IES Abroad Barcelona Language

Språkkurser utveckla din skriftliga och muntliga färdighet i spanska och områdesskolor ger ett utmärkt tillfälle att lära sig om moderna Spanien i EU: s större sammanhang. Kurser finns på både spanska och engelska.

Under sommaren kommer du att lära känna sina livfulla torg och slingrande gator för dig själv. Barcelonas språk

Studera utomlands i Barcelona och upplev stadens unika och livliga kultur!

Snabb faktaCentrum: IES Abroad BarcelonaStad: BarcelonaLand: SpanienProgramkrediter: 6-7 poängUndervisningsspråk: Engelska, SpanskaSpråkförutsättningar: IngenProgramdatum

När du är med, hänvisar du till avsnittet Travel Dates av Predeparture Information i ditt MyIESabroad-konto innan du bokar resa.... [-]


Berlin Sommar - Praktik

Campusstudier Heltid 2 månader May 2019 Tyskland Berlin

En IES-praktik i Berlin utvecklar dina yrkeskunskaper och din förmåga att kommunicera över kulturer och ger väsentlig arbetslivserfarenhet för att starta din karriär idag [+]

Översikt

Upplev Berlin - Tysklands ekonomiska och politiska centrum. Den här huvudstaden har också en blomstrande konstscenen (med mer än 175 museer och gallerier) och några av världens mest spektakulära arkitektur. När du praktiserar i Berlin kan du gå, cykla eller ta en buss, spårvagn eller träna till jobbet. På lunch kan du promenera genom en av Berlins otaliga parker och trädgårdar. På kvällen kan du njuta av levande musik eller teater i denna kulturhaupstadt i Tyskland. Interning i Berlin kommer att öka både dina resuméuppgifter och din kulturella kompetens.

En IES-praktik i Berlin utvecklar dina yrkeskunskaper och förmåga att kommunicera över kulturer och ger dig en omfattande arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.... [-]


Berlin Sommar - Språk

Campusstudier Heltid 7 veckor June 2019 Tyskland Berlin

Detta program kombinerar utvecklingen av språkkunskaper med engelska och tysklärda kurser som exponerar dig för Tysklands fascinerande historia och nutidens kultur och samhälle. Tyska språkkurser finns på början och mellannivå. [+]

Översikt

Detta program kombinerar utvecklingen av språkkunskaper med engelska och tysklärda kurser som exponerar dig för Tysklands fascinerande historia och nutidens kultur och samhälle. Tyska språkkurser finns på början och mellannivå. En tysklärd litteraturkurs erbjuds för studenter på avancerad nivå. Kursrelaterade utflykter spelar en central roll i programmet och tar dig utanför klassrummet för att upptäcka det rika arvet och nutida kulturen i Berlin och Tyskland. Studera i Berlin i sommar!

Kurslitteratur

Förbättra dina tyska språkkunskaper genom början och mellannivå IES Abroad språkkurser. Tysklands erfarenhet är inte skyldig att delta.Anmäl dig till områdestudier med inriktning mot konsthistoria, filmstudier, tyska språk och litteratur, judiska studier och statsvetenskap.... [-]

Berlin Summer - Metropolitan Studies

Campusstudier Heltid 7 veckor June 2019 Tyskland Berlin

Detta engelska-lärda program utforskar ämnen i Urban Studies, Architecture och Environmental Studies i Berlin, en stad som har både ombyggd och omformad sig under det senaste århundradet. [+]

Översikt

Detta engelska-lärda program utforskar ämnen i Urban Studies, Architecture och Environmental Studies i Berlin, en stad som har både ombyggd och omformad sig under det senaste århundradet. Kursrelaterade utflykter är integrerade för att ge en förstahandsvisning av Berlins arkitektoniska innovationer, metoder för integrering av hållbar design och olika historiska och politiska rörelser. Utflykter till andra städer i Tyskland avslutar programmet, och låter dig utforska Tysklands kultur och arkitektur i ett jämförande sammanhang.

Snabb faktaCentrum: IES Abroad Berlin Metropolitan StudiesStad: BerlinLand: TysklandProgramkrediter: 6-9 hpUndervisningsspråk: engelskaSpråkförutsättningar: IngenProgramdatum... [-]

Buenos Aires Sommar - Jordbruk

Campusstudier Heltid 6 veckor June 2019 Argentina Buenos Aires

Studie lantbruks- och miljövetenskaper i Argentina, ett land vars jordbruksproduktion spelar en viktig roll i dess sociala och ekonomiska välstånd. [+]

Översikt

Studie lantbruks- och miljövetenskaper i Argentina, ett land vars jordbruksproduktion spelar en viktig roll i dess sociala och ekonomiska välstånd. Öppet för studenter av alla majors, är detta sommarprogram särskilt intressant för studenter med akademisk bakgrund i lantbruks-, natur- och miljövetenskaper. Med nötköttsindustrin oöverträffad har Argentina visat sig vara en stor global bidragsgivare till världens största vinprodukt, som kallas vin som är världens bästa i världen, och en stor produktion av sojabönor, majs, sockerrör, vetemjölk och mer. matkorg. Var bättre att studera jordbruksindustrin och deras inverkan på miljön?

När du studerar utomlands i Argentina, tar du kurser på engelska på Universidad de Buenos Aires Jordbruksskolan (UBA), en av de äldsta och mest prestigefyllda jordbruksinstituten i Sydamerika med mer än 100 års erfarenhet av akademiker och forskning. Kurser lärs av högsta fakulteten inom ämnen som bioteknik och miljö, mjölkproduktion, jordbruksföretag och mycket mer. Genom labbarbete kommer du att tillämpa det du lär dig i klassrummet med praktiska projekt som är relevanta för jordbruksmarknaderna i Argentina.... [-]


Buenos Aires Sommar - Språk

Campusstudier Heltid 6 veckor June 2019 Argentina Buenos Aires

Detta program ger dig möjlighet att fördjupa sig i den argentinska kulturen genom att ta en spanskkurs samt en kurs i en rad aktuella ämnen. [+]

Översikt

Med sin inflytelserika historia, en vacker europeisk stilarkitektur och ett rikt kulturliv, erbjuder Buenos Aires dig en välkomnande atmosfär för att leva och lära dig utomlands. Rich i kultur-tänkande teater, tango dans, museer, sport ... och maten! -Buenos Aires kommer att vara en fest för dina sinnen och ett oförglömligt pedagogiskt äventyr.

Detta program ger dig möjlighet att fördjupa sig i den argentinska kulturen genom att ta en spanskkurs samt en kurs i en rad aktuella ämnen. Du kommer också att njuta av kulturevenemang och kursrelaterade utflykter för att runda ut din akademiska erfarenhet och få dina studier till liv.

Snabb faktaCentrum: IES Abroad Buenos AiresStad: Buenos AiresLand: ArgentinaProgramkrediter: 7 poängUndervisningsspråk: spanska, engelskaSpråkförutsättningar: IngenProgramdatum... [-]

Cambridge Summer - Pembroke-King's Program

Campusstudier Heltid 6 veckor July 2019 Storbritannien Cambridge

Din sex veckors vistelse på ett av världens äldsta universitet gör att du kan uppleva den unika Cambridge-stilen av små klassstorlekar med fokus på intensiv diskussion i klassrummet och individuell feedback och support. [+]

Varför Cambridge?

Tillbringa din sommar att studera vid University of Cambridge, Alma mater av Isaac Newton, Stephen Hawking och Jane Goodall, för att nämna några. Hosted vid King's College och Pembroke College, två av universitetets 31 autonoma högskolor, kommer din sommar i historiska Cambridge att engagera dig akademiskt och kulturellt.

Ta kursen inom ditt ämnesområde, eller gräva ut och ta en kurs i en ny disciplin. Oavsett ämnet får du direkt interaktion med dina lärare i små diskussionsbaserade klasser. Under din fritid utforska vackra parker, restauranger vid floden och prestigefyllda museer i den charmiga staden Cambridge.

Vad du ska studera

Din sex veckors vistelse på ett av världens äldsta universitet gör att du kan uppleva den unika Cambridge-stilen av små klassstorlekar med fokus på intensiv diskussion i klassrummet och individuell feedback och support. I stället för en av dina kurser kan du utveckla dina forsknings- och projektledningskunskaper genom en valfri oberoende tillsyn baserat på ditt akademiska intresse. Speciellt rekommenderat för studenter som avser att bedriva forskarutbildning eller forskarutbildning, kommer du att träffas med en Cambridge-expert varje vecka för att jobba på en rad forskningsbaserade papper eller en längre uppsats.... [-]


Chicago Summer - Praktik

Campusstudier Heltid 2 månader May 2019 Amerikas förenta stater Chicago

En IES-praktik i Chicago utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger en väsentlig arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Internt i denna vackra stad vid sjön Lake Michigan, hem till stora globala företag och företag, med fantastisk arkitektur, gröna parker, sandstränder, bra mat och spännande nattliv. Promenera, cykla eller ta "L" (det förhöjda och tunnelbana systemet) för att arbeta i denna dynamiska stad med djärva skyskrapor och stora kulturella evenemang. Till lunch kan du prova häftklamrar som djuprätterspizza och chokladstilar. Ta en påse med karamellgris på vägen tillbaka till kontoret till efterrätt! En IES-praktik i Chicago utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger en väsentlig arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.... [-]


Dublin sommar - irländska studier

Campusstudier Heltid 7 veckor September 2019 Irland Dublin Hongkong Hong Kong + 2 fler

Detta program är utformat för studenter som söker intensiv akademisk exponering för Irlands politiska och sociala historia, samtida ekonomiska problem och litterära arv. Genom att kombinera kurser med studier utanför klassrummet har du möjlighet att upptäcka Irlands rika arv, liksom dess samtidskultur genom konst, teater och film. [+]

Översikt

Detta program är utformat för studenter som söker intensiv akademisk exponering för Irlands politiska och sociala historia, samtida ekonomiska problem och litterära arv. Genom att kombinera kurser med studier utanför klassrummet har du möjlighet att upptäcka Irlands rika arv, liksom dess samtidskultur genom konst, teater och film.

Under sommaren kommer du att känna till Dublins slingrande gator och unik charm. Dublin Irish Studies Summer Program erbjuder inskrivning i IES Abroad-kurser, boende i fullt utrustade studentlägenheter och fältresor. Börja vid IES Abroad Center, nära St. Stephen's Green, kommer det här programmet att hjälpa dig att få en meningsfull kulturupplevelse och en djupare kunskap om vad det innebär att vara en medborgare i världen.... [-]


Dublin Summer - Intensivt fungerande

Campusstudier Heltid 7 veckor June 2019 Irland Dublin

Under sommaren kommer du att känna till Dublins slingrande gator och unik charm genom en mängd kulturellt berikande möjligheter. Programmet erbjuder inskrivning på den hyllade National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, boende i fullt utrustade studentlägenheter och fältresor i hela Irland och Nordirland. [+]

Översikt

IES Abroad Intensive Acting Program ger dig ett intensivt, praktiskt förhållningssätt till prestanda. Under sommaren kommer du att känna till Dublins slingrande gator och unik charm genom en mängd kulturellt berikande möjligheter. Programmet erbjuder inskrivning på den hyllade National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, boende i fullt utrustade studentlägenheter och fältresor i hela Irland och Nordirland.

Kurser lärs av National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA) och IES Abroad instruktörer. Dessa kurser hålls på NTSI-GSA och IES Abroad Center, och är värda 6 poäng totalt.

Viktig anmärkning: Ett kärnvärde som ägt rum av National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting är ensemble. Detta program är fysiskt och emotionellt krävande och alla elever deltar fullt ut i alla aspekter av träningsprocessen.... [-]


Dublin Summer - Praktik

Campusstudier Heltid 2 månader May 2019 Irland Dublin

En IES-praktikutveckling utvecklar dina professionella färdigheter, ger dig möjlighet att kommunicera över kulturer och ger dig en omfattande arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Upplev denna stads livliga affärsmiljö som uppstått som en del av Irlands ekonomiska återhämtning. Gå till jobbet genom Dublins historiska gator eller ta en dubbeldäckare buss, spårvagn, Dart eller Metro. Älska över en lunch av herdecirkel eller irländsk lax.

En IES-praktikutveckling utvecklar dina professionella färdigheter, ger dig möjlighet att kommunicera över kulturer och ger dig en omfattande arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Du kommer att garanteras en obetald praktikplacering hos ett lokalt företag eller en organisation där du ska arbeta minst 32 timmar i veckan. Vi kommer att arbeta med dig för att hitta den närmaste placeringen matchningen mellan dina professionella och personliga mål med vad som finns i Dublin. Innan du går, jobbar vi med dig för att finjustera ditt resumé, perfekt ditt brevbrev och stärka dina kommunikations- och intervjuförståelser när vi förbereder dig för att arbeta i en ny kulturmiljö.... [-]


Europeiska unionen Sommar

Campusstudier Heltid 8 veckor May 2019 Tyskland Freiburg

EU-sommarprogrammet ger dig möjlighet att intensivt studera tidigare, nuvarande och framtida utmaningar för den europeiska integrationen. Programmet börjar i hjärtat av Europa-Freiburg, Tyskland - där du startar en specialiserad läroplan som tar dig på en 16-dagars erfarenhetsresa genom Bosnien-Hercegovina, Grekland och Cypern. [+]

Översikt

EU-sommarprogrammet ger dig möjlighet att intensivt studera tidigare, nuvarande och framtida utmaningar för den europeiska integrationen. Programmet börjar i hjärtat av Europa-Freiburg, Tyskland - där du startar en specialiserad läroplan som tar dig på en 16-dagars erfarenhetsresa genom Bosnien-Hercegovina, Grekland och Cypern.

I Bosnien-Hercegovina kommer du att resa till Sarajevo, kallad "Jerusalem of Europe" på grund av dess en gång historiska mix av judar, kristna och muslimer. Efter Sarajevo har du en tvådagarsresa till Republika Srpska som inkluderar ett besök på minnesplatsen för offer för Srebrenica och en övernattning i Višegrad, odödlig i Ivo Andriés Nobelprisvinnande klassiska Bro på Drina.... [-]


Kapstaden Sommar - Praktik

Campusstudier Heltid 2 månader June 2019 Sydafrika Cape Town

En IES-praktik i Kapstaden utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger en väsentlig arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Hem till 3,7 miljoner invånare i huvudstadsområdet är Kapstaden en sammansmältning av språk, kulturer och religioner och den ekonomiska knutpunkten i Cape Colony. Ta in den natursköna utsikten över bergen och kusten på din pendling. Börja dagen med kaffe och en koeksister (sydafrikansk munk). Till lunch, dela en stor Gatsby-smörgås med en kollega. En IES-praktik i Kapstaden utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger en väsentlig arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.

Du kommer att garanteras en obetald sommar praktik i Kapstaden, där du kommer att arbeta upp till 32 timmar i veckan på ett lokalt företag eller en organisation. Vi kommer att arbeta med dig för att hitta den närmaste placeringen matchningen mellan dina professionella och personliga mål med vad som finns för praktik i Kapstaden.... [-]


London Summer - Internship

Campusstudier Heltid 2 månader May 2019 Storbritannien London

En IES-praktik i London utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger en väsentlig arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Det är ingen tvekan om att den här livliga staden, rik på historia, kultur och mångfald kommer att förvandla dig. Ta röret till jobbet eller en dubbeldäcksbuss. Ta lite fisk och chips till lunch. Upplev allt detta globala affärscentrum, kultur, arkitektur och lärande har att erbjuda.

En IES-praktik i London utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger en väsentlig arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Du kommer att garanteras en obetald placering vid ett lokalt företag eller en organisation, där du arbetar minst 32 timmar i veckan. Vi kommer att arbeta med dig för att hitta den närmaste matchningen mellan dina uttryckta preferenser och professionella mål med vad som finns tillgängligt via IES Internships i London.... [-]


London Summer - UK Today

Campusstudier Heltid 7 veckor June 2019 Storbritannien London

Vårt brittiska dagens program ger dig möjlighet att utforska den livliga kulturen och det rika arvet i det moderna London genom ett brett utbud av kurser, som alla gäller brittisk historia och kultur. [+]

Översikt

Sommar kan bara vara den bästa tiden att leva och lära sig i London. Vem skulle inte vilja tillbringa en sommar här, med tid att även besöka alla fria museer, titta på filmer under stjärnorna och utforska de 400 grönområdena i staden?

Vårt brittiska dagens program ger dig möjlighet att utforska den livliga kulturen och det rika arvet i det moderna London genom ett brett utbud av kurser, som alla gäller brittisk historia och kultur.

Vår unika akademiska erfarenhet integrerar kursrelaterade utflykter i praktiskt taget alla kurser för att maximera de många möjligheterna att lära som London presenterar. Detta program är ett utmärkt tillfälle att fortsätta dina studier medan du använder London som ditt klassrum.... [-]


Madrid Sommar

Campusstudier Heltid 6 veckor May 2019 Spanien Madrid

Detta program erbjuder mellanliggande och avancerade spanska språkkurser och områdena kurser som lärs på spanska. Klasser integrerar det bästa av Madrids historiska och kulturella möjligheter, så att du kan förbättra dina spanska färdigheter samtidigt som du upptäcker Spaniens rika artistiska, teatraliska och filmarv. [+]

Översikt

Tänk dig att studera utomlands i Spaniens huvudstad och största stad Madrid. Varma sommarkvällar lockar massor av Madrileños till gatorna i staden, där de nypa kaffe på terrazas och titta på en parad av fashionabla spanjorer - nu är du chans att uppleva det också. Madrid är ett ledande kulturcentrum i Europa och hem till många världsberömda museer, inklusive Prado, Reina Sofia och Thyssen-Bornemisza.

Detta program erbjuder mellanliggande och avancerade spanska språkkurser och områdena kurser som lärs på spanska. Klasser integrerar det bästa av Madrids historiska och kulturella möjligheter, så att du kan förbättra dina spanska färdigheter samtidigt som du upptäcker Spaniens rika artistiska, teatraliska och filmarv.... [-]


Milano Sommar - Praktik

Campusstudier Heltid 2 månader May 2019 Italien Milan

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din italienska språkkunskaper och flyt. [+]

Översikt

Varför Milan?

Företag, mode och design alla konvergerar i Milano-Italiens näst största stad, där gammal italiensk tradition blandar sig med modern innovation. Bli inspirerad av Milanos anmärkningsvärda institutioner, från Teatro alla Scala till Borsa Italiana, Italiens största börs. Hur omvandlar du ett heltids praktikprogram i Italiens affärskapital?

Du kan praktiskt taget känna Italiens puls i snabba Milano. Att komma till jobbet är en bris med spårvagn, tunnelbana och bussystem. Till lunch, ta en snabb pasta al pesto med dina medarbetare, fyll på risotto alla Milanese, eller regionens berömda ossobuco.

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din italienska språkkunskaper och flyt. Även om italienska inte är obligatoriska kan vissa fält kräva en grundläggande förståelse för det lokala språket. Tala med en IES Internships Advisor för att lära dig mer.... [-]


Multi-Location Summer - Museer

Campusstudier Heltid 7 veckor May 2019 Spanien Madrid Frankrike Paris Italien Rome + 4 fler

Varför studera utomlands i en stor europeisk stad under sommaren när du kan utforska kulturarvet i Paris, Rom och Madrid? I detta sju veckors program kommer du att undersöka hur konst och arkitektur har påverkat stadsutveckling, liv och kultur i tre fascinerande europeiska huvudstäder, och hur museer bevarar, utvecklar, studerar och visar sina samlingar till gagn för allmänheten. [+]

Översikt

Varför studera utomlands i en stor europeisk stad under sommaren när du kan utforska kulturarvet i Paris, Rom och Madrid?

I detta sju veckors program kommer du att undersöka hur konst och arkitektur har påverkat stadsutveckling, liv och kultur i tre fascinerande europeiska huvudstäder, och hur museer bevarar, utvecklar, studerar och visar sina samlingar till gagn för allmänheten. Börja med ditt program i Paris, där du börjar uppskatta hur dessa städer har utvecklat runt den centrala idén om kulturarv och patrimonium. Det är här du börjar dina två Cross-Center-kurser som tar dig till Rom, och slutligen Madrid i två veckor i varje stad. Dina kurser kommer att integrera klasstid med kursrelaterade utflykter till konst- och kulturförvaltningsinstitutioner, inklusive besök på kända museer som Musée d'Orsay, Vatikanmuseet och El Prado.... [-]


Nagoya Sommar - Språk

Campusstudier Heltid 6 veckor June 2019 Japan Nagoya

Detta sex veckors sommarprogram erbjuder dig intensiva japanska kurser på Center for Japanese Studies (CJS) vid Nanzan University, som är känt inom området för japansk utbildning. Du kommer att runda ut din utbildning i Nagoya genom att lära dig om japansk kultur, politik och konst. [+]

Översikt

Vilket bättre sätt att träna dina japanska språkkunskaper och fördjupa sig i japanskt liv och kultur än genom att studera i Nagoya? Detta sex veckors sommarprogram erbjuder dig intensiva japanska kurser på Center for Japanese Studies (CJS) vid Nanzan University, som är känt inom området för japansk utbildning. Du kommer att runda ut din utbildning i Nagoya genom att lära dig om japansk kultur, politik och konst. Du får möjlighet att delta i två fältresor med japanska studenter (organiserad av CJS). Dessutom kommer vi att organisera en dagstur till Kyoto och kulturella aktiviteter uteslutande för IES Abroad studenter.

Snabb faktaCentrum: IES Abroad NagoyaStad: NagoyaLand: JapanProgramkrediter: 6 - 8,5 hpUndervisningsspråk: japanska, engelskaSpråkförkunskaper: 2 terminer på högskolanivå japanska och vet minst 200 kanjiProgramdatum... [-]

New York Summer - Internship

Campusstudier Heltid 8 - 10 veckor June 2019 Amerikas förenta stater New York

Intern i denna fantastiska metropol, ett centrum för global bank [+]

Översikt

Intern i denna fantastiska metropol, ett centrum för global bank

En IES-praktik i New York City utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Oavsett om du anmäler dig till 8- eller 10-veckors programmet, garanteras du en obetald praktikplacering hos ett lokalt företag eller en organisation där du arbetar minst 32 timmar i veckan. Vi kommer att arbeta med dig för att hitta den närmaste matchningen mellan dina uttryckta preferenser och professionella mål med vad som finns tillgängligt via IES Internships i New York.

Innan du går, jobbar din praktikerkoordinator med dig för att finjustera ditt CV, perfekta ditt brev och stärka dina kommunikations- och intervjuförståelser när vi förbereder dig för att arbeta i en ny kulturmiljö.... [-]


Nice Summer - Multiculturalism i Frankrike

Campusstudier Heltid 6 veckor May 2019 Frankrike Nice

Designat för studenter som är intresserade av att lära känna den växande mångfalden i Frankrike, Medelhavsbassängen och Europa som helhet, kan vårt multiculturalismstudie utomlandsprogram i Nice låta dig lära dig om invandrarevandringen som har skett under åren och förbättra din kulturell förståelse. [+]

Översikt

Det finns många anledningar till att människor från hela världen reser till Nice på sommaren - solskenet, den berömda kusten och den livliga konstscenen. Nice är ett idealiskt läge vid Medelhavet, vilket också har lockat invandrare från olika länder och gjort regionen så underbart olika.

Designat för studenter som är intresserade av att lära sig om den växande mångfalden i Frankrike, Medelhavsområdet och Europa som helhet, gör det möjligt att lära oss om invandrarevandringen som har ägt rum under årens lopp med multikulturalismstudier utomlands och förbättra ditt kulturella förståelse. Programmet har en tvåveckorsutflykt till Marseille och Marocko, där studenterna kommer att expandera på materialet i deras områdestudiekurser i konkret fältbaserad studie av dessa två viktiga platser i Frankrikes multikulturella smink.... [-]


Paris Sommar - Avancerat Språk

Campusstudier Heltid 7 veckor May 2019 Frankrike Paris

Lär dig om fransk kultur och historia samtidigt som du förbättrar dina franska språkkunskaper [+]

Översikt

Lär dig om fransk kultur och historia samtidigt som du förbättrar dina franska språkkunskaper - allt medan du studerar i en av de mest kända städerna i världen. Paris blir ditt klassrum: se balletter på operaen, besök utomhusmarknader, ta turer i lokala stadsdelar och mycket mer.

Du tjänar 6 högskolepoäng genom en kombination av en franskspråkig kurs och områdeskurser kurser - beroende på hur mycket tidigare fransk erfarenhet du har. Kurserna lärs på franska av indianska franska högtalare, och innehåller kursrelaterade utflykter i Paris, inklusive besök på konstmuseer och dess arkitektoniska och historiska landmärken.

Snabb faktaCentrum: IES Abroad Paris franska studierStad: ParisLand: FrankrikeProgramkrediter: 6 hpUndervisningsspråk: franskaSpråkförkunskaper: 4 eller fler terminer på högskolanivå franskaProgramdatum... [-]

Paris Sommar - Börjande Språk

Campusstudier Heltid 6 veckor May 2019 Frankrike Paris

Lär dig franska medan du studerar internationell marknadsföring och varumärkeshantering i Paris, en av världens [+]

Översikt

Lär dig franska medan du studerar internationell marknadsföring och varumärkesförvaltning i Paris, en av världens stora städer, hem till globala Fortune 500-företag och lyxiga varumärken samt trottoarkaféer, fantastiska trädgårdar, utomhusmarknader och mycket mer. Som ett viktigt internationellt affärscentrum som stoltserar med en av de högsta BNP i vilken stad som helst, är Paris en idealisk stad för att studera marknadsföring och att börja studera franska språket.

Snabb faktaCentrum: IES Abroad Paris Business and International AffairsStad: ParisLand: FrankrikeProgramkrediter: 6 eller 7 högskolepoängUndervisningsspråk: franskaSpråkförutsättningar: IngenProgramdatum... [-]

Paris Sommar - Intermediate Language

Campusstudier Heltid 7 veckor May 2019 Frankrike Paris

Din intensiva franska språkkurs på 6 krediter, som lärs på franska av franska franska talare, innehåller kursrelaterade utflykter i Paris, inklusive besök på konstmuseer och arkitektoniska och historiska sevärdheter [+]

Översikt

Lär dig om fransk kultur och historia samtidigt som du förbättrar dina franska språkkunskaper i Paris, en stad som kommer till liv på sommaren. Din intensiva franska språkkurs på 6 krediter, som lärs på franska av franska franska talare, innehåller kursrelaterade utflykter i Paris, inklusive besök på konstmuseer och arkitektoniska och historiska landmärken.

Snabb faktaCentrum: IES Abroad Paris franska studierStad: ParisLand: FrankrikeProgramkrediter: 6 hpUndervisningsspråk: franskaSpråkförkunskaper: 2-3 terminer av franska (mellanliggande)Programdatum

När du är med, hänvisar du till avsnittet Travel Dates av Predeparture Information i ditt MyIESabroad-konto innan du bokar resa.... [-]


Paris Sommar - Praktik

Campusstudier Heltid 2 månader May 2019 Frankrike Paris

En IES-praktikutveckling utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Internt i en av världens högst ansedda städer för kultur och internationell verksamhet. Gå eller ta bussen genom stadens pulserande gator, eller hoppa på Metro för att komma till jobbet. Lunchtime betyder quiche eller en smörgås au jambon i ett närliggande café, följt av en lugn espresso eller te. En IES-praktikutveckling utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.

Du kommer att garanteras en obetald placering vid ett lokalt företag eller en organisation, där du kommer att arbeta i minst 25 timmar i veckan. Du kommer även att anmäla dig till ett obligatoriskt 3 eller 6-akademiskt praktikkseminarium med andra IES-praktikanter, där du kommer att lära dig om en rad lokala affärsinställningar och möjligheter.... [-]


Paris Summer-Language Immersion

Campusstudier Heltid 7 veckor May 2019 Frankrike Paris

Från och med sommaren 2019 kommer våra mellanliggande och avancerade sommar språkprogram i Paris att gå in i ett språkunderdoppningsprogram för studenter med minst två terminer på högskolanivå franska. [+]

Från och med sommaren 2019 kommer våra mellanliggande och avancerade sommar språkprogram i Paris att gå in i ett språkunderdoppningsprogram för studenter med minst två terminer på högskolanivå franska.

Varför Paris?

Med sina stora boulevards, världsberömda monument, oöverträffad litterär och konstnärlig historia, och dess enkla Joie de Vivre, är Paris en stad som kommer att förändra dig för alltid.

Paris i dag är en mångfacetterad och mångkulturell storstad som erbjuder en dörröppning till världens kulturer. Lär dig om fransk kultur och historia samtidigt som du förbättrar dina franska språkkunskaper i Paris, en stad som kommer till liv på sommaren.... [-]


Quito Summer - Miljöstudier

Campusstudier Heltid 7 veckor June 2019 Ecuador Quito

Baserat i Quito och med tre veckors kursrelaterade utflykter i Galápagosöarna, låter du dig studera frågor om miljöledning och bevarande, medan du utforskar Ecuadors rika ekologi. Programmet är organiserat i samarbete med Galápagos akademiska institut för konst och vetenskap (GAIAS) och Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Alla kurser inom miljövetenskap utbildas på engelska, och tidigare spansk studie är inte nödvändig. [+]

Översikt

Även om Ecuador bara handlar om storleken på Colorado, är det ett av de mest ekologiskt olika länderna på planeten. Fyra ekosegment, Amazonasbassängen, den höga Andes, kustnära och Galápagosöarna, erbjuder en mängd flora och fauna som lockar biologer, botaniker och miljöaktivister från hela världen. Förutom landets naturliga rikedomar är Quito en arkitektonisk juvel känd för sina invånares värme och gästfrihet.

Baserat i Quito och med tre veckors kursrelaterade utflykter i Galápagosöarna, låter du dig studera frågor om miljöledning och bevarande, medan du utforskar Ecuadors rika ekologi. Programmet är organiserat i samarbete med Galápagos akademiska institut för konst och vetenskap (GAIAS) och Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Alla kurser inom miljövetenskap utbildas på engelska, och tidigare spansk studie är inte nödvändig.... [-]


Rabat Sommar - Arabiska Språk

Campusstudier Heltid 8 veckor May 2019 Marocko Rabat

Rabat har en kosmopolitisk blandning av europeisk modernism och nordafrikansk och islamisk tradition. Dess unika blandning av kultur, religioner, språk och identiteter skapar en perfekt bakgrund för att studera frågor i frankofonvärlden och för att studera arabiska språket. [+]

Översikt

Rabat har en kosmopolitisk blandning av europeisk modernism och nordafrikansk och islamisk tradition. Dess unika blandning av kultur, religioner, språk och identiteter skapar en perfekt bakgrund för att studera problem i francofonvärlden och för att studera arabiska språket. Rabats kustläge, måttligt väder året runt och blandning av gamla och nya gör det till en fascinerande stad att bo och studera under sommaren. Rabat är som huvudstad i Marocko hem för många icke-statliga och internationella organisationer och Marockos ledande universitet.

Studenter i det arabiska språkprogrammet är skyldiga att ta en 1-kurser i Colloquial Maroccan Arabic för att hjälpa dig att kommunicera med lokalbefolkningen.... [-]


Rom Sommar - Praktik

Campusstudier Heltid 2 månader May 2019 Italien Rome

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din italienska språkkunskaper och flyt. [+]

Översikt

Varför Rom?

Staden är praktiskt taget ett utemuseum och en historielektion med gator fyllda med gamla byggnader, statyer och monument: Colosseum, Fontana di Trevi och Vatikanen. Rom är hem för både multinationella organisationer och många mindre, familjeägda företag.

Rom, med 2500 års historia, är toppen av arkeologi, konst och museer i Italien. Gå till jobbet eller ta Metropolitana (tunnelbana), buss eller spårvagn. Lunch är en kulinarisk njutning av färsk pasta, skaldjur och, naturligtvis, pizza.

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din italienska språkkunskaper och flyt. Även om italienska inte är obligatoriska kan vissa fält kräva en grundläggande förståelse för det lokala språket.... [-]


Rom Sommar - Språk

Campusstudier Heltid 7 veckor May 2019 Italien Rome

Sommar är den perfekta tiden att utforska staden Rom medan du övar dina italienska språkkunskaper. Vår Roms sommar språk [+]

Översikt

Sommar är den perfekta tiden att utforska staden Rom medan du övar dina italienska språkkunskaper. Vår Roms sommar språk

Snabb faktaCentrum: IES Abroad RomStad: RomLand: ItalienProgramkrediter: 6 hpUndervisningsspråk: Engelska, ItalienskaSpråkförutsättningar: IngenProgramdatum

När du är med, hänvisar du till avsnittet Travel Dates av Predeparture Information i ditt MyIESabroad-konto innan du bokar resa.

Sommar 2018

23 maj-6 juli

Kommande ansökningsgränser:

Ansökningsfristen har gått

akademiker

Vårt uppdrag är enkelt: att ge dig den bästa studien utomlands programmet möjligt - vilket inkluderar högsta kvalitet akademiska och kulturella erfarenheter. Du kommer att anmäla dig till en obligatorisk italiensk språkkurs och en engelska-undervisad studieområde för totalt 6 högskolepoäng. Placering i IES Abroad språkkurs bestäms av en online predeparture språkbedömning och en intervju på plats under ledning. Tillsammans med din italienska kurs ska du välja en kursstudie på engelska-lärda områden. Dessa kurser uppmuntrar experientiellt lärande genom att göra stadens historiska, konstnärliga och arkitektoniska välstånd ditt klassrum. Områdesstudier som erbjuds har inkluderat:... [-]


Salamanca Sommar - Språk

Campusstudier Heltid 4 veckor June 2019 Spanien Salamanca

I detta full-nedsänkningsprogram erbjuds klasser av Cursos Internacionales av Universidad de Salamanca, en av de främsta centra i spanska undervisning i världen. Varje fyra veckors program är lika med en hel term i spanskspråkig studie med en rad olika språknivåer. Du kan delta i båda programmen. [+]

Översikt

Salamanca berömmelse ligger i prestige i sitt universitet och den eleganta arkitekturen av Plaza Mayor och omgivande stadsdelar. Universidad de Salamanca, det äldsta universitetet i Spanien och en av de mest prestigefyllda i Europa, öppnade 1218. Tradition och historia tränger igenom staden, där byggandet på sin "nya" katedral började på 1500-talet.

I detta full-nedsänkningsprogram erbjuds klasser av Cursos Internacionales av Universidad de Salamanca, en av de främsta centra i spanska undervisning i världen. Varje fyra veckors program är lika med en hel term i spanskspråkig studie med en rad olika språknivåer. Du kan delta i båda programmen.

Du har också möjlighet att skapa en unik språk- och kulturupplevelse genom att kombinera två fyra veckors sommarsessioner. Om det här alternativet väljs, ingår en ytterligare tre dagars fälttur till Sevilla och Granada under sommarsession II.... [-]


Salamanca Sommar - Språk

Campusstudier Heltid 4 veckor July 2019 Spanien Salamanca

I detta full-nedsänkningsprogram erbjuds klasser av Cursos Internacionales av Universidad de Salamanca, en av de främsta centra i spanska undervisning i världen. Varje fyra veckors program är lika med en hel term i spanskspråkig studie med en rad olika språknivåer. [+]

Översikt

Salamanca berömmelse ligger i prestige i sitt universitet och den eleganta arkitekturen av Plaza Mayor och omgivande stadsdelar. Universidad de Salamanca, det äldsta universitetet i Spanien och en av de mest prestigefyllda i Europa, öppnade 1218. Tradition och historia tränger igenom staden, där byggandet på sin "nya" katedral började på 1500-talet.

I detta full-nedsänkningsprogram erbjuds klasser av Cursos Internacionales av Universidad de Salamanca, en av de främsta centra i spanska undervisning i världen. Varje fyra veckors program är lika med en hel term i spanskspråkig studie med en rad olika språknivåer. Du kan delta i båda program sessionerna. Du har också möjlighet att skapa en unik språk- och kulturupplevelse genom att kombinera två fyra veckors sommarsessioner. Om det här alternativet väljs, ingår en ytterligare tre dagars fälttur till Sevilla och Granada under sommarsession II.... [-]


Santiago Sommar - Praktik

Campusstudier Heltid 2 månader May 2019 Chile Santiago

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din språkkunskaper och flythet. [+]

Översikt

Bevittna den fortsatta ekonomiska tillväxten som har förvandlat denna huvudstad till ett finansiellt, politiskt och kulturellt knutpunkt för Chile och Sydamerika. Hem till mer än fem miljoner människor, Santiago är Chiles industriella och finansiella centrum, och har också en dynamisk näringsliv.

Pendla till jobbet via bussen eller tunnelbanan och gå ut för en lunch av caldillo de congrio (en traditionell fiskgryta) eller empanadas vid Mercado Central.

En IES Internship utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Valfri språkklass ökar din språkkunskaper och flythet.... [-]


Shanghai Sommar - Praktik

Campusstudier Heltid 8 veckor June 2019 Kina Shanghai

Intern i det finansiella centrumet och den största staden Kina-Shanghai. Den här modernistiska staden, med namnet "Österns Paris", har ett starkt inflytande från västerländska affärer, kultur och arkitektur. Som en IES-praktikant i Shanghai kommer du att vara helt nedsänkt i det multikulturella livet i denna metropol. [+]

Översikt

Intern i det finansiella centrumet och den största staden Kina-Shanghai. Den här modernistiska staden, med namnet "Österns Paris", har ett starkt inflytande från västerländska affärer, kultur och arkitektur. Som en IES-praktikant i Shanghai kommer du att vara helt nedsänkt i det multikulturella livet i denna metropol. Tänk dig att du går till jobbet med färja, tunnelbana, buss eller fot. Senare njuter av lunch från någon av de 23 kinesiska provinserna eller köket från mer än 20 länder.

En IES-praktik i Shanghai utvecklar dina yrkeskunskaper, förmåga att kommunicera över kulturer och ger en väsentlig arbetslivserfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Du kommer att garanteras en obetald placering vid ett lokalt företag eller en organisation, där du arbetar minst 32 timmar i veckan. Vi kommer att arbeta med dig för att hitta den närmaste placeringen matchningen mellan dina professionella och personliga mål med vad som finns i Shanghai.... [-]


Shanghai Summer - Engineering

Campusstudier Heltid 2 månader May 2019 Kina Shanghai

Vem säger Engineering majors kan [+]

Översikt

Vem säger Engineering majors kan inte studera utomlands? I detta program kommer du att tillbringa 13 veckor som studerar maskinteknik eller el- och datateknik på engelska på ett av de högsta universiteten i Kina, Shanghai Jiao Tong University (SJTU). Som student vid University of Michigan - SJTU Joint Institute, kommer du att lära dig tillsammans med andra studenter från ledande amerikanska universitet inom Bachelor of Science in Engineering. Missa inte möjligheten att bevittna och uppleva en stad som fortskrider genom ekonomisk utveckling och globalisering!

Snabb faktaCentrum: IES Abroad ShanghaiStad: ShanghaiLand: KinaProgramkrediter: 12 hpUndervisningsspråk: engelskaSpråkförutsättningar: IngenProgramdatum... [-]

Shanghai Summer - Engineering Internship

Campusstudier Heltid September 2019 Kina Shanghai

Vårt program garanterar en praktikplacering som hjälper dig att utveckla yrkeskunskaper som kommer att påbörja din yrkeskarriär och göra dig mer attraktiv för arbetsgivare på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Varför Shanghai?

Från och med sommaren 2019 kan du säkra en praktisk praktik i puls i Kina med Shanghai Summer-Engineering Internship-programmet. Detta program är speciellt utformat för studenter som är specialiserade på ingenjörsvetenskap eller andra STEM-fält och söker teknisk praktik utomlands.

Shanghai ger den perfekta bakgrunden och nätverket för praktik inom ingenjörsvetenskap. Som den största staden i, inte bara Kina, utan världen, är Shanghai hem för flera industriella "zoner" som är inriktade på teknisk utveckling. Det är också ett nav för transport och teknik, och hem till många kinesiska och multinationella företags huvudkontor.

Din praktik

Vårt program garanterar en praktikplacering som hjälper dig att utveckla yrkeskunskaper som kommer att påbörja din yrkeskarriär och göra dig mer attraktiv för arbetsgivare på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.... [-]


Shanghai Summer - Intensivt språk

Campusstudier Heltid 2 månader June 2019 Kina Shanghai

Utformad för att hjälpa dig att förvärva eller förbättra kinesiska språkkunskaper genom intensiv språkinstruktion omfattas ett helt år av kinesisk nivå på kinesisk nivå under detta program. Små klassstorlekar och en-till-en-instruktioner med kinesiska språkfakulteten gör det här programmet perfekt för att förbättra dina språkkunskaper. [+]

Varför Shanghai?

Från och med sommaren 2018 kommer Peking Summer - Language Intensive Program att hållas i Shanghai.

Fördjupa dig i språket och kulturen i den största staden i Kina när du studerar utomlands i Shanghai. På åtta veckor, förbättra dina språkkunskaper snabbt i klassrummet och i dina dagliga aktiviteter när du interagerar med Shanghai-invånare från hela Kina och runt om i världen. IES Abroad Shanghai sommarprogram ger intensiv nybörjare, mellanliggande, avancerad mellanliggande och avancerad nivå kinesiska språkkurser.

Vad du ska studera

Utformad för att hjälpa dig att förvärva eller förbättra kinesiska språkkunskaper genom intensiv språkinstruktion omfattas ett helt år av kinesisk nivå på kinesisk nivå under detta program. Små klassstorlekar och en-till-en-instruktioner med kinesiska språkfakulteten gör det här programmet perfekt för att förbättra dina språkkunskaper. Du kommer att studera med IES Abroad Shanghai fakultet och följa ett centralt språklöfte för att maximera språkinlärning.... [-]


Siena Sommar - Tradition

Campusstudier Heltid 7 veckor June 2019 Italien Siena

Anmäl dig till en kurs om historia och tradition av Palio och Contrade of Siena eller studera toskansk kultur och matlagning. Genom att kombinera kurser med studier utanför klassrummet kommer du att uppleva det rika kulturarvet i Toscana. [+]

Översikt

Inbäddat i den toskanska landsbygden är Siena en vacker medeltida stad belägen 35 miles sydväst om Florens. Fördjupa dig i det italienska samhället, köket och kulturen, samtidigt som du har enkel tillgång till den toskanska huvudstaden, havet och det kända toskanska landskapet.

Anmäl dig till en kurs om historia och tradition av Palio och Contrade of Siena eller studera toskansk kultur och matlagning. Genom att kombinera kurser med studier utanför klassrummet kommer du att uppleva det rika kulturarvet i Toscana.

Detta program ger dig möjlighet att få insynsutsikt av Palio-en berömd hästkapplöpning som sker varje sommar i en av de mest kända piazzaerna i världen, Piazza del Campo. Varje tävlingshäst representerar en av de 17 historiska stadsdelarna, eller motsats, av Siena, vilken Sienes identitet är grundläggande bunden.... [-]


Sydney Summer - Praktik

Campusstudier Heltid 2 månader June 2019 Australien Sydney

En IES-praktikutveckling utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Översikt

Mycket mer än ett fantastiskt läge är Sydney en av världens mest mångkulturella städer - en internationell sammanslagning av kultur, språk och idéer med nästan fem miljoner invånare. Sydney är både energiskt och engagerande, ett nav för innovation inom ett antal branscher.

Tillbringa oändliga timmar med att utforska Sydneys berömda stränder och kustpromenader. Det mousserande vattnet i Sydney Harbour väntar, en lekplats för Sydneysiders och besökare. Gränsande Sydney hamn hittar du nationalparker, världsarv platser, dolda stränder och rikligt aboriginal arv. På kvällen kan du ta en show på det ikoniska Operahuset i Sydney, njut av en måltid på en historisk Sydney pub eller gräva in i Sydneys levande musikscene.... [-]


Sydney Summer - Studie Australien

Campusstudier Heltid 6 veckor June 2019 Australien Sydney

Detta program ser till att du vann [+]

Översikt

Det blir svårt att sitta still medan du studerar utomlands i Sydney i sommar! Detta program ser till att du inte kommer att behöva-med engagerande kurser, fält studiemöjligheter och organiserade kulturella evenemang, du kommer inte ha en tråkig stund. Uppfylla ett examensbehov eller prova något nytt, beroende på vad du väljer, lär du dig mer om Australien och dig själv än du någonsin kunde hemma. Förutom dina kurser tar du en fyra dagars fältstudieresa till Central Australia (Uluru och Alice Springs), som ingår i din programavgift.

Vi vill att du ska känna dig hemma i Sydney, så vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att integrera dig i livet i staden. Utöver klassrummet erbjuder vi en mängd olika kulturmöjligheter för att hjälpa dig att lära känna den lokala kulturen. Välkommen att studera utomlands!... [-]


Tokyo Sommar

Campusstudier Heltid 6 veckor May 2019 Japan Tokyo

Detta program är utmärkt för seriösa studenter på alla nivåer som försöker studera det japanska språket i en intensiv 6-kredit kurs. Kursrelaterade utflykter i och runt Tokyo kompletterar vad du lär dig i klassrummet, och hjälper dig att få kunskap om japansk kultur och samhälle. [+]

Översikt

Tokyo kommer att utmana dig för att uppleva världen på nya sätt och fördjupa sig i en kultur som kombinerar snabb modernitet med ålders gamla traditioner.

Detta program är utmärkt för seriösa studenter på alla nivåer som försöker studera det japanska språket i en intensiv 6-kredit kurs. Kursrelaterade utflykter i och runt Tokyo kompletterar vad du lär dig i klassrummet, och hjälper dig att få kunskap om japansk kultur och samhälle.

Du bor i National Olympics Memorial Youth Center, beläget i hjärtat av Tokyo, ett utmärkt läge för att utforska den massiva staden. Medan du bor i en bostadsbyggnad med andra IES Abroad studenter får du chansen att öva dina japanska språkkunskaper och uppleva japanskt familjeeliv och kultur under en valfri helg på hemvist i en landsbygdsstad. IES Abroad arrangerar en nattresa för alla studenter till Nikko, plus en dagsutflykt till Kamakura.... [-]


Wien Sommar - Musikhistoria

Campusstudier Heltid 6 veckor May 2019 Österrike Vienna

Studera musikhistoria och prestanda i Wien, en stad som är erkänd runt om i världen för dess inflytande på utvecklingen av klassisk musik. [+]

Översikt

Beläget i hjärtat av Europa är Wien en stad på cirka 1,8 miljoner invånare, som sedan dess grundades på 3: e talet fungerade som en bro mellan en mängd kulturer. Som en viktig korsning mellan nord och syd, öst och väst blev staden en naturlig smältkruka för nya idéer. Utanför denna kulturella rikedom har uppstått en mängd konstnärliga prestationer och innovativt tänkande - ett arv som vi utforskar i våra sommarprogram.

Wien har varit hemma för många av historiens största kompositörer, från Haydn, Mozart och Beethoven till Brahms, Mahler och Schoenberg. Hittills fortsätter den världsberömda Wien Philharmonic Orchestra, Musikverein och Staatsoper att göra Wien till en sann "musikstad". Studera musikhistoria och prestanda i Wien, en stad som är erkänd runt om i världen för dess inflytande på utvecklingen av klassisk musik.... [-]


Wien Sommar - Praktik

Campusstudier Heltid 8 veckor May 2019 Österrike Vienna

Vårt program garanterar dig en praktik i Österrike som hjälper dig att utveckla yrkeskunskaper för att starta din karriär och göra dig mer attraktiv för arbetsgivare på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. [+]

Varför Wien?

Från och med sommaren 2019 börjar IES Internships erbjuda heltidslokaler i Wien - hemmet till vårt allra första IES Abroad Center.

Som IES-praktikant kommer du att njuta av historien, den rika kulturen och de professionella möjligheter som Österrikes politiska och ekonomiska huvudstad har att erbjuda. Nyligen rankad först i Mercer Quality of Living- undersökningen finns det ingenstans och inte bättre att spendera din sommar än med en heltids praktik i Wien.

Din praktik

Vårt program garanterar dig en praktik i Österrike som hjälper dig att utveckla yrkeskunskaper för att starta din karriär och göra dig mer attraktiv för arbetsgivare på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.... [-]


Wien Sommar - Psykologi

Campusstudier Heltid 6 veckor May 2019 Österrike Vienna

I Wien, födelseplats för psykoanalys och hem till Sigmund Freud och många andra legendariska psykologer, kan du uppleva både historia och praktik av psykologi från en unik utsiktspunkt. Utforska riket i denna stads förflutna och nutid i en akademisk miljö speciellt utformad för psykologstudenten. [+]

Översikt

Som den berömda psykologen Carl Rogers sa en gång, "Det här var allat besväret började!" I Wien, födelseplats för psykoanalys och hem till Sigmund Freud och många andra legendariska psykologer, kan du uppleva både historia och praktik av psykologi från en unik utsiktspunkt. Utforska riket i denna stads förflutna och nutid i en akademisk miljö speciellt utformad för psykologstudenten.

Programmet är organiserat i två ämnen: Psykologi

Snabb faktaCentrum: IES Abroad WienStad: WienLand: ÖsterrikeProgramkrediter: 6-9 hpUndervisningsspråk: engelskaSpråkförutsättningar: IngenProgramdatum

När du är med, hänvisar du till avsnittet Travel Dates av Predeparture Information i ditt MyIESabroad-konto innan du bokar resa.... [-]


Videoklipp

Study with IES Abroad

About IES Abroad

The Power of Cultural Immersion

Benefits of Study Abroad

Kontakt
Besöksadress
33 W. Monroe St.
Suite 2300

Chicago, Illinois, 60603-5405 US
Besöksadress
Amsterdam, North Holland, NL
Besöksadress
Arles, Provence-Alpes-Côte d'Azur, FR
Besöksadress
Auckland, Auckland, NZ
Besöksadress
Barcelona, Catalonia, ES
Besöksadress
Beijing, Beijing, CN
Besöksadress
Berlin, Berlin, DE
Besöksadress
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Besöksadress
Cape Town, Western Cape, ZA
Besöksadress
Christchurch, Canterbury, NZ
Besöksadress
Dublin, County Dublin, IE
Besöksadress
Freiburg, Baden-Württemberg, DE
Besöksadress
Granada, Andalusia, ES
Besöksadress
London, England, GB
Besöksadress
Madrid, Community of Madrid, ES
Besöksadress
Milan, Lombardy, IT
Besöksadress
Nagoya, Aichi Prefecture, JP
Besöksadress
Nantes, Pays de la Loire, FR
Besöksadress
New York, New York, US
Besöksadress
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, FR
Besöksadress
Paris, Île-de-France, FR
Besöksadress
Oxford, England, GB
Besöksadress
Quito, Pichincha, EC
Besöksadress
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, MA
Besöksadress
Rome, Lazio, IT
Besöksadress
Salamanca, Castile and León, ES
Besöksadress
Santiago, Santiago Metropolitan Region, CL
Besöksadress
Shanghai, Shanghai, CN
Besöksadress
Siena, Tuscany, IT
Besöksadress
Sydney, New South Wales, AU
Besöksadress
Tokyo, JP
Besöksadress
Puerto Ayora, Galápagos Islands, EC
Besöksadress
Vienna, Vienna, AT
Besöksadress
Hong Kong, HK