International Mid Pac College (IMPAC)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

International Mid Pac College drar fördel av sitt strategiska läge i Stilla havet där öst möter väst, och uppmanar personer med olika kulturella perspektiv i klassrummet för diskussion. Som sådan, IMPACs program syftar till att förbättra inte bara de nödvändiga kommunikationsförmåga, men även förtroendet att använda dem på lämpligt sätt i professionella, akademiska och sociala sammanhang. Dessutom IMPAC fokuserar på att utveckla interkulturella kommunikationsförmåga. För att åstadkomma detta, IMPAC erbjuder små klasser och en noggrant samordnas läroplan som är kommunikativ, realistiskt, interaktivt och praktiskt. IMPAC har åtagit sig att kvalitet och ställer höga krav på sina studenter.

IMPAC at a Glance

IMPAC, grundades 1991, erbjuder intensiv engelska språkutbildning till en mångskiftande grupp av språkstuderande inom följande områden:

Intensive English färdighet Program-IEPP (studentvisum, 12 veckor ~) Intensive English Conversation Program-IECP (Turister, Visa Waiver Program, boende, en vecka ~) Privatlektioner (flexibelt schema) Special English Program (Kundanpassade engelska Program, flexibel)

De viktigaste skälen att studera vid IMPAC

Över 20 år i branschen Ackrediterade av CEA, kommissionen English Language Program Ackreditering Överlägsen kvalitet engelsk instruktion med engagerande, erfarna instruktörer Utmärkt värde / prisvärda undervisning Bra läge nära busslinjer och Ala Moana Center (köpcentrum) Bara engelska politik Glada och hjälpsam personal University Bridge-programmet *

  • IMPAC erbjuder en väg / alternativ för studenter som vill in college och / eller universitet i Hawaii. För närvarande har IMPAC ett avtal med Kapiolani Community College (KCC), University of Hawaii skolsystemet, efter avslutad avancerad nivå. För mer information, besök vår hemsida.

Skolan Mission

Uppdraget för internationella Mid Pac College är att ge studenterna en solid bas av engelska kommunikativa och akademiska färdigheter som andraspråk tillsammans med interkulturell kompetens för att möta de olika behoven hos sina elever att lyckas i dagens globala marknad.

IMPAC har åtagit sig att:

Ge ljud instruktion med hjälp av olika metoder för att tillgodose behoven hos sina elever. Ge en utmanande lärorik erfarenhet som uppmuntrar till fortsatta studier och integration i det globala samhället. Upprätthålla en trevlig atmosfär i klassrummet för att främja studenternas motivation. Främja mångkulturell förståelse genom kulturella aktiviteter.

PRIVATA LEKTIONER

IMPAC ordnar privatlektioner för dem som vill ha en-mot-en lektioner på en flexibel tidsplan. Schemaläggning är flexibel beroende på instruktörens tillgänglighet. Privatlektioner är $ 40 / timme. Semi-privatlektioner finns också tillgängliga på begäran.

Särskilda program

Dessa program är utformade för att ta emot grupper av varierande storlek och ålder, under en period på upp till tre månader. Dessa skräddarsydda program införliva specialiserad läroplan som fokuserar på elevernas behov och intressen. För avgifter och schema, kontakta Antagningsenheten på info@impachawaii.edu.

Platser

Honolulu

International Mid Pac College

Address
1311 Kapiolani Blvd.,
Honolulu,

96814 Honolulu, Hawaii, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 808-593-9388