Läs den officiella beskrivningen

Masons campus kommer till liv

Du kommer att dra nytta av George Mason University åtagande att ge internationella studenter som dig en enastående universitetserfarenhet. Mason program betonar möjligheter utanför klassrummet; så du får chansen att utforska praktik och rekreationsmöjligheter som bara Washington, DC kan erbjuda. Du har också möjligheter att genomföra praktisk forskning med fakulteten som har tjänat universitetet mer än 101 miljoner dollar i konkurrenskraftiga forskningsfonder.

Har du någonsin velat prova en 3D-skrivare på en fredagskväll? Delta i ett tal som ges av en framtida amerikansk president? Mason är bland de högsta forskningsuniversiteterna i USA av Carnegie-klassificeringen av högre utbildning, Mason är det största offentliga forskningsuniversitetet i Virginia med fyra campus i Virginia och ett i Songdo, Korea.

Och de är inte färdiga att växa. Som deras fakultet och studieorgan växer, ser du framsteg inom akademiska lokaler och toppmodern teknik.

Ett ledande amerikanskt universitet

Som student vid George Mason University har du tillgång till några av de bästa kulturella, affärs- och forskningsmöjligheterna i USA. Du kommer att njuta av praktiska erfarenheter inom och utanför klassrummet med professorer som är experter inom sina områden.

Mason Universitys studenter kommer först. Där har du tillgång till några av de bästa kultur-, affärs- och forskningsmöjligheterna i USA. Mason ger en bra akademisk miljö där du kommer att interagera med studenter från 130 länder och alla 50 stater. Medan du på Mason kan du njuta av praktisk lärande med professorer som är experter inom sina områden. Fakultetsmedlemmar, rådgivare och personal arbetar hårt för att tillhandahålla en omvandlingslärande erfarenhet så att du, när du är examen, kommer att vara beredd att tänka kritiskt på globala problem och få jobb med effekt.

Mason Career Services erbjuder evenemang, workshops, kurser och en-till-ett-rådgivning där du kan öva intervju och jobbjakt. Varje termin kan du delta i jobb och praktik mässor för att ansluta till mer än 170 arbetsgivare som The Washington Post, Smithsonian Institution och många Fortune 500-företag.

IN Mason

IN Mason vet att du fokuserar på att förbättra dina språkkunskaper, skapa nya vänner och anpassa dig till den amerikanska utbildningsskolan och de är där för att hjälpa. IN Masons dedikerade team av supportpersonal kommer att vara med dig varje steg i vägen för att se till att ditt första år av lärande är så enkelt som möjligt. Som student som studerar på Mason Global Center, kommer du att njuta av alla fördelar med vår avancerade akademiska anläggning utformad speciellt för internationella studenter som du. Denna byggnad är ett nav i campuslivet och är öppet 365 dagar om året. Allt du behöver för att börja din akademiska resa på Mason ligger under ett tak!

Ditt hem hemifrån

IN Mason ligger inom Mason Global Center. Här kommer du ta många av dina akademiska engelska eller Pathway . Denna rymliga residens med 7 våningar är hem för över 270 Mason-studenter. När du behöver någon att hjälpa dig, kan du hitta ett vänligt ansikte på välkomstdisken 24 timmar om dygnet. Studenttjänstemän kan svara på dina frågor och hålla dig i kontakt med akademiska rådgivare. Njut av dina måltider från The Globe matsalens internationella meny varje dag på året.

Att leva och lära sig tillsammans

Mason Global Center är en rymlig högkalibreringsanläggning och navet på din första års erfarenhet hos Mason. Ursprungligen utformad som ett hotell, denna vackra anläggning har väggar av fönster som ger naturligt ljus till lyxiga vardagsrum. Möt med dina vänner och professorer eller delta på en händelse i vår blomstrande lobbyn. Anmäl dig till en samtalspartner eller handledare på Learning Resource Center. Letar du efter mer? De är värd ganska stora fester, filmkvällar och sociala evenemang för dig under hela året.

Mer om campus

Mat

Letar du efter en smak av hemmet? Du hittar den på The Globe, en av de tre på-campus matsalarna, som serverar en ständigt föränderlig meny med internationell mat. Det är öppet varje dag på året, och du kan alltid hitta halal, vegetariska och glutenfria alternativ där. Och om du vill ha en specialrätt, kan du göra en förfrågan om att få den på menyn. Ta med oss ​​dina recept hemifrån!


Learning Resource Center

Undrar var du ska gå när du behöver en handledare? Learning Resource Center (LRC) är platsen att gå när du vill ha en-till-en hjälp med att skriva eller mata. Du får tillgång till dedikerade handledare som har erfarenhet av att hjälpa engelskspråkiga elever. LRC är också ett datalaboratorium och tyst studieutrymme där du kan låna en bärbar dator och arbeta med gruppprojekt.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

George Mason University

Det akademiska engelska-programmet ger dig högsta betyg i engelskspråkig undervisning och akademiska färdigheter för att lyckas på Mason. ... [+]

Det akademiska engelska-programmet ger dig högsta betyg i engelskspråkig undervisning och akademiska färdigheter för att lyckas på Mason.

Kursfunktioner

Vad du lär dig:

Nuvarande muntliga och skriftliga idéer exakt och effektivt på engelska;Skriv forskningshandlingar med korrekt användning av citat och referenser;Läs, förstå och kritiskt utvärdera akademiska texterFörstå och använda ordförråd gemensamt för akademiska discipliner;Ta användbara och noggranna anteckningar i akademiska föreläsningar och presentationer;Förstå amerikanska värden i en akademisk miljö.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-3 SemesterStartdatum: 2019: januari, maj, augusti; 2020: januari, majAvgifter: Från $ 8,610Klass timmar: 18-22 timmar per veckaKlassstorlek: 20Utmärkelse: Efter avslutat detta intensiva program kommer framgångsrika studenter att kunna avancera till grundutbildning eller examen på George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskravAkademiska krav: Högskoleexamen krävs.Engelska språkkunskaper: Inga engelska krav studenter kommer att bedömas och placeras vid ankomstenÅlderskrav: 17 år och äldre.... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 3 terminer
Internet
Läs mer på svenska

Pathway på grundnivå

George Mason University

Om du redan har genomfört kurser på högskolan eller på universitetskurser och vill överföra till George Mason University , är det 1-semestersövergångsprogrammet (UTP) för ... [+]

Om du redan har genomfört kurser på högskolan eller på universitetskurser och vill överföra till George Mason University , är det 1-semestersövergångsprogrammet (UTP) för dig. Du får en uppskattning av överförbara krediter mot din examen innan du börjar ditt program.

Gradprogram Komponenter

1-Termin:

120 kredit timmarsprogram16 kredit timmar gäller från UTPÅterstående krediter beror på överförda krediterKursfunktionerÖverföring av krediter från dina högskole- eller högskoleklasser till din examen.En anpassad läroplan för universitetsbärande kurser.Garanterad progression till något grundutbildningsprogram efter framgångsrik slutförande av din UTP vid George Mason University , Drew University, Colorado State University eller Oregon State University.Akademisk rådgivning under hela programmet inklusive progression och student succé rådgivare.Stipendier mellan $ 1000- $ 15.000 utdelas per år till kvalificerade studenter. Kontakta din INTO-representant för detaljer.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 17-21 timmar per veckaKlassstorlek: 20Utmärkelse: När du har lyckats slutföra ett INTO Mason Undergraduate Transfer Program och uppfyller universitetets krav på grundutbildning, kan du skriva in din nästa termin på grundutbildning vid George Mason University .Kurs alternativ: en termin PathwayIngångskravAkademiska krav: Minst 30 högskolepoäng / högskolepoäng Högskoleexamen; 2,5 GPA-ekvivalent (ingen grad under C i huvudrelaterade ämnen).Engelska språkkunskaper: TOEFL iBT 80 (17 prenumeranter i läsning och skrivning), IELTS 6.5 (6.0 prenumeranter i läsning och skrivning), PTEA 53, Slutförande av akademisk engelska och OCS nivå 5 eller högre, eller IELA 176 övergripande (169 prenumerationer i läser och skriver).Ålderskrav: 17 år och äldre.... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 terminen
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

International Year One in Business kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på George Mason University . Efter framgångsrik slutför ... [+]

International Year One in Business kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på George Mason University . Efter framgångsrik slutförande av Internationellt År ett och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på nästa termin på grundutbildningen vid George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason-program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

120 kredit timmarsprogram26-29 kredittimmar gäller från Pathway91-94 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

120 kredit timmarsprogram15 kredit timmar gäller från Pathway105 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerBörja tjäna krediter mot din examen även om du inte uppfyller de akademiska och engelska kraven för direkt inresa.Få ytterligare stöd för att lyckas med ditt första år på ett universitet i USA.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Mindre klassstorlekar tillåter dig att spendera mer tid med dina lärare.Utveckla kunskap och färdigheter för din examen genom din valda Pathway .Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-3 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 17-21 timmar per veckaKlassstorlek: 20Utmärkelse: Detta Pathway leder till en kandidatexamen i redovisning, finans, informationssystem och verksamhetsledning, ledning eller marknadsföring.Kursalternativ:1-Termin Pathway2-Termin PathwayIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Internationellt år ett i humaniora och samhällsvetenskap kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på George Mason University . Efte ... [+]

Internationellt år ett i humaniora och samhällsvetenskap kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på George Mason University . Efter framgångsrik slutförande av Internationellt År ett och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på nästa termin på grundutbildningen vid George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason-program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

120 kredit timmarsprogram27-31 kredittimmar gäller från Pathway89-93 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

120 kredit timmarsprogram15-16 kredit timmar gäller från Pathway104-105 kredittimmar kvar i en gradKursfunktionerBörja tjäna krediter mot din examen även om du inte uppfyller de akademiska och engelska kraven för direkt inresa.Få ytterligare stöd för att lyckas med ditt första år på ett universitet i USA.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Mindre klassstorlekar tillåter dig att spendera mer tid med dina lärare.Utveckla kunskap och färdigheter för din examen genom din valda Pathway .Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-3 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 17-21 timmar per veckaKlassstorlek: 20Utmärkelse: Leder till en kandidatexamen i antropologi, konsthistoria, kommunikation, engelska, miljö och hållbarhet, utländska språk, globala frågor, regering och internationell politik, historia, latinamerikanska studier, musik, filosofi, religionsvetenskap, ryska och eurasiska Studier, sociologi; Kandidatexamen eller kandidatexamen i kriminologi, lag och samhälle; Ekonomi; Integrativa studier; Psykologi; Kandidatexamen i neurovetenskap; Kandidatexamen i musik; Kandidatexamen i offentlig förvaltning.Kursalternativ:1-Termin Pathway2-Termin Pathway3-Termin PathwayIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Internationellt år ett i mänsklig och social utveckling kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på George Mason University . Efter ... [+]

Internationellt år ett i mänsklig och social utveckling kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på George Mason University . Efter framgångsrik slutförande av Internationellt År ett och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på nästa termin på grundutbildningen vid George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason-program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

120 kredit timmarsprogram27-31 kredittimmar gäller från Pathway89-93 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

120 kredit timmarsprogram15-16 kredit timmar gäller från Pathway104-105 kredittimmar kvar i en gradKursfunktionerBörja tjäna krediter mot din examen även om du inte uppfyller de akademiska och engelska kraven för direkt inresa.Få ytterligare stöd för att lyckas med ditt första år på ett universitet i USA.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Mindre klassstorlekar tillåter dig att spendera mer tid med dina lärare.Utveckla kunskap och färdigheter för din examen genom din valda Pathway .Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-3 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 17-21 timmar per veckaKlassstorlek: 20Pris: Detta Pathway leder till ett av följande examensprogram vid George Mason University Community Health, BS; Konfliktanalys och upplösning, BA eller BS; Hälsa, Fitness och Rekreationsresurser, BS; Health Administration, BS; Hospitality, Tourism and Events Management, BS; Kinesiologi, BS; eller socialt arbete, BSW.Kursalternativ:1-Termin Pathway2-Termin Pathway3-Termin PathwayIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Internationellt år ett i naturvetenskap kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term på en kandidatexamen på George Mason University . Efter framgångsrik s ... [+]

Internationellt år ett i naturvetenskap kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term på en kandidatexamen på George Mason University . Efter framgångsrik slutförande av Internationellt År ett och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på nästa termin på grundutbildningen vid George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason-program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

120 kredit timmarsprogram27-34 kredittimmar gäller från Pathway86-93 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

120 kredit timmarsprogram18 kredittimmar gäller från Pathway102 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerBörja tjäna krediter mot din examen även om du inte uppfyller de akademiska och engelska kraven för direkt inresa.Få ytterligare stöd för att lyckas med ditt första år på ett universitet i USA.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Mindre klassstorlekar tillåter dig att spendera mer tid med dina lärare.Utveckla kunskap och färdigheter för din examen genom din valda Pathway .Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-3 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 36 800Klass timmar: 17-21 timmar per veckaKlassstorlek: 20Utmärkelse: Detta Pathway leder till en kandidatexamen eller kandidatexamen i biologi, kemi, jordvetenskap, miljövetenskap, geologi, matematik, civilingenjörsexamen, rättsvetenskap, geografi, medicinsk laboratorievetenskap, fysik kandidatexamen i konst Computational and Data Science, eller Environmental and Sustainability Studies.Kurs alternativ: en termin PathwayIngångskravAkademiska krav: Högskoleexamen 2,5 minsta GPA-ekvivalent.Engelska språkkunskaper: TOEFL iBT 80 (17 prenumeranter i läsning och skrivning), IELTS 6.5 (6.0 prenumeranter i läsning och skrivning), PTEA 53, Slutförande av akademisk engelska och OCS nivå 5 eller högre, eller IELA 176 övergripande (169 prenumerationer i läser och skriver).Ålderskrav: 16 år och... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Internationellt år ett i teknik, databehandling och statistik kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på George Mason University . ... [+]

Internationellt år ett i teknik, databehandling och statistik kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på George Mason University . Efter framgångsrik slutförande av Internationellt År ett och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på nästa termin på grundutbildningen vid George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason-program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

120 kredit timmarsprogram23-31 kredittimmar gäller från Pathway89-97 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerBörja tjäna krediter mot din examen även om du inte uppfyller de akademiska och engelska kraven för direkt inresa.Få ytterligare stöd för att lyckas med ditt första år på ett universitet i USA.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Mindre klassstorlekar tillåter dig att spendera mer tid med dina lärare.Utveckla kunskap och färdigheter för din examen genom din valda Pathway .Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-3 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 17-21 timmar per veckaKlassstorlek: 20Utmärkelse: Detta Pathway leder till en kandidatexamen i tillämpad datavetenskap, bioengineering, civil- och infrastruktur, ingenjörsvetenskap, datateknik, datavetenskap, säkerhetsteknik, elteknik, informationsteknik, maskinteknik eller systemteknik.Kursalternativ:2-Termin Pathway3-Termin PathwayIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Pathway på masternivå

George Mason University

I likhet med "Top-Up" -programmen erbjuder INTO Masons Bridge Pathway Program ett kompletterande år av avancerad examen för studenter med utvalda internationella kandidat ... [+]

I likhet med "Top-Up" -programmen erbjuder INTO Masons Bridge Pathway Program ett kompletterande år av avancerad examen för studenter med utvalda internationella kandidatexamen motsvarande tre år eller 90 hp.

Denna två-termin Pathway ingår:

Graduate kurs krävs för de särskilda examensprogrammen;Allmän utbildningskurser;Graduate övergången förberedelse;Engelsk skriftlig utveckling.KursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 2 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 36 800Utmärkelse: Detta program leder en magisterexamen från något av George Mason University deltagande examenprogram.Kursalternativ: BroIngångskravAkademiska krav: Kandidatexamen eller motsvarande med minst 2,75 GPA-ekvivalent, med krav som varierar med Pathway programmet.Engelska språkkunskaper: Från IELTS 6.5 eller TOEFL 85 eller motsvarande... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats genomföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i offentlig policy är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterli ... [+]

Studenter som lyckats genomföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i offentlig policy är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

36-39 kredittidsprogram (variabel på grund av praktikskredit)9 kredit timmar gäller från Pathway27-30 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i bioinformatik Management, är försäkrade progression till ett Mason graduate degree program ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i bioinformatik Management, är försäkrade progression till ett Mason graduate degree program vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökan material.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter:

2-Termin:

30-31 kredit timmarsprogram16 kredit timmar gäller från Pathway24-25 kredit timmar kvar i en grad... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i bioinformatik och beräkningsbiologi, försäkras framsteg till ett Mason-examenprogram vid in ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i bioinformatik och beräkningsbiologi, försäkras framsteg till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare erforderliga applikationsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter:

2-Termin:

30-31 kredit timmarsprogram16 kredit timmar gäller från Pathway24-25 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:... [-]

Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats genomföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i biostatistik, är försäkrade progression till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterliga ... [+]

Studenter som lyckats genomföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i biostatistik, är försäkrade progression till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter:

2-Termin:

36 kredit timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway27 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

36 kredit timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway30 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i biostatistik vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i Computational Science, är säkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av yt ... [+]

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i Computational Science, är säkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway24 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

30-timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway24 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 2 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 36 800Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i datavetenskap vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskravAkademiska krav: Fyraårig grundutbildning eller motsvarande i matematik eller statistik. 2,75 grundnivå GPA ekvivalent.Engelska språkkunskaper: TOEFL iBT 70 (13 abonnenter i läsning och lyssning), IELTS 6.0 (5,5 abonnenter i läsning och lyssning), PTEA 47, Password 6.0 Knowledge och 6.0 Skrivning, Slutförande av AE Core och OCS Level 5 eller IELA 169 (IELA 169 162 prenumerationer i läsning och lyssnande).Ålderskrav: 17 år och äldre.... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i Data Analytics, försäkras framsteg till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare obli ... [+]

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i Data Analytics, försäkras framsteg till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway21 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

30-timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway24 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i dataanalysingenjör på George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i datateknik, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligar ... [+]

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i datateknik, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare nödvändiga ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram0-9 kredit timmar gäller från Pathway21-30 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

30-timmarsprogram0-6 kredit timmar gäller från Pathway24-30 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i datateknik vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i datavetenskap, försäkras framsteg till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterligar ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i datavetenskap, försäkras framsteg till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterligare erforderliga applikationsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram6-9 kredit timmar gäller från Pathway21-24 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

30-timmarsprogram3-6 kredit timmar gäller från Pathway24-27 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i datavetenskap på George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i Digital Forensics och Cyber ​​Analysis, försäkras framsteg till ett Mason-examensprogram vi ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i Digital Forensics och Cyber ​​Analysis, försäkras framsteg till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska applikationsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

1-Termin:

30-timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway24 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i Digital Forensics och Cyber ​​Analysis vid George Mason University .Kursalternativ: 1-SemesterIngångskravAkademiska krav: Fyraårig kandidatexamen eller motsvarande inom datavetenskap, datateknik, informationsteknik, affärer, ekonomi eller relaterad disciplin. Studenter måste ha genomfört motsvarande kursarbete inom följande ämnen: TCP / IP, Datoroperativsystem, Datornätverk och Nätverksruttning. 2,75 grundnivå GPA ekvivalent.Engelska krav: TOEFL iBT 80 (17 prenumeranter i läsning och skrivning), IELTS 6,5 (6,0 prenumeranter i läsning och skrivning), PTEA 53, Slutförande av AE Core och OCS Level 6 eller IELA 176 (169 i läsning och skrivning).... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 terminen
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i Earth Systems Science, försäkras framsteg till ett Mason-examensprogram vid inlämning av yt ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i Earth Systems Science, försäkras framsteg till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska applikationsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram10 kredit timmar gäller från Pathway20 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

30-timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway24 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i Earth Systems Science vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet inom elektroteknik, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytte ... [+]

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet inom elektroteknik, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare nödvändiga ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-36 kredit timmarsprogram0-9 kredit timmar gäller från Pathway21-36 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

30-36 kredit timmarsprogram0-6 kredit timmar gäller från Pathway24-36 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i elektroteknik vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i fastighetsutveckling är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning a ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i fastighetsutveckling är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare nödvändiga ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

36 kredit timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway30 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

36 kredit timmarsprogram3 kredit timmar gäller från Pathway33 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i fastighetsutveckling vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i företagsekonomi (MBA), är försäkrade progression till ett Mason doktorsexamen programmet vid i ... [+]

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i företagsekonomi (MBA), är försäkrade progression till ett Mason doktorsexamen programmet vid inlämning av ytterligare krävs ansökan material.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

48 kredit timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway42 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

48 kredit timmarsprogram3 kredit timmar gäller från Pathway45 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en MBA-examen vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program inom geografiska och kartografiska vetenskaper, försäkras framsteg till ett Mason-examensprog ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program inom geografiska och kartografiska vetenskaper, försäkras framsteg till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30 (avhandling alternativ) eller 36 (icke-avhandling) kredit timme programmet6 kredit timmar gäller från Pathway24 till 30 kredit timmar kvar i en grad... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i globala frågor, försäkras framsteg till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterliga ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i globala frågor, försäkras framsteg till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway21 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 2 SemesterStartdatum: 2019: augustiAvgifter: Priser för kurser som påbörjas under läsåret 2019 - 2020 har ännu inte bekräftatsKlass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en magisterexamen i globala angelägenheter på George Mason UniversityKursalternativ: 2-SemesterIngångskravAkademiska krav: Fyraårig grundutbildning eller motsvarande. 2,75 grundnivå GPA ekvivalent.Engelska språkkunskaper: TOEFL iBT 70 (13 abonnenter i läsning och lyssning), IELTS 6.0 (5,5 abonnenter i läsning och lyssning), PTEA 47, Password 6.0 Knowledge och 6.0 Skrivning, Slutförande av AE Core och OCS Level 5 eller IELA 169 (IELA 169 162 prenumerationer i läsning och lyssnande).Ålderskrav: 17 år och äldre.... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i grafisk design, försäkras framsteg till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligar ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i grafisk design, försäkras framsteg till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

36 kredit timmarsprogram14 kredit timmar gäller från Pathway22 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

36 kredit timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway27 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: augustiAvgifter: Priser för kurser som påbörjas under läsåret 2019 - 2020 har ännu inte bekräftatsKlass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en Master of Arts i grafisk design på George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i informationssystem, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i informationssystem, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram6-9 kredit timmar gäller från Pathway21-24 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

30-timmarsprogram3-6 kredit timmar gäller från Pathway24-27 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i informationssystem vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program inom informationssäkerhet och försäkring, är försäkrade progression till ett Mason-examenspro ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program inom informationssäkerhet och försäkring, är försäkrade progression till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway21 kredit timmar kvar i en examen... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i internationell handel och politik är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid i ... [+]

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i internationell handel och politik är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

36 kredit timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway27 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 2 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 36 800Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en Master of Arts i internationell handel och politik på George Mason University .Kursalternativ: 2-SemesterIngångskravAkademiska krav: Fyraårig grundutbildning eller motsvarande. 2,75 grundnivå GPA ekvivalent.Engelska språkkunskaper: TOEFL iBT 75 (17 abonnenter i läsning och skrivning), IELTS 6.5 (6.0 prenumeranter i läsning och skrivning), PTEA 52, Password 7.0 Kunskap och 6.0 Skrivning, Slutförande av AE Core och OCS Level 5 eller IELA 176 (IELA 176 169 prenumeranter läser och skriver).Ålderskrav: 17 år och äldre.... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i konfliktanalys och upplösning, försäkras framsteg till ett Mason-examensprogram vid inlämni ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i konfliktanalys och upplösning, försäkras framsteg till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

42 kredit timmarsprogram12 kredit timmar gäller från Pathway30 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:... [-]

Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i Arts Management, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytter ... [+]

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i Arts Management, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

36 kredit timmarsprogram8 kredittimmar gäller från Pathway28 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en Master of Arts i Arts Management vid George Mason University .Kursalternativ: 2-SemesterIngångskravAkademiska krav: Fyraårig grundutbildning eller motsvarande inom relaterat område. Tillhörande fält är teater, musikprestation, ledning, litteratur, dans, konsthistoria, filmstudier, studiekonst och grafisk design, konsthantering, kulturhantering, marknadsföring / kommunikation och ledning / affärer. 2,75 grundnivå GPA ekvivalent. Rekommenderat: Ett års arbetslivserfarenhet (måste vara med en konstorganisation, men behöver inte vara heltid).Engelska språkkunskaper: TOEFL iBT 75 (17 prenumeranter i läsning och lyssning), IELTS 6.5 (6.0 prenumeranter i läsning och lyssning), PTEA 52, Password 7.0 Kunskap och 6.0 Skrivning, Slutförande av AE Core och OCS Level 5 eller IELA 176 (IELA 176 169 prenumeranter läser och lyssnar).Ålderskrav:... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i läroplan och instruktioner / specialundervisning, är försäkrade progression till ett Mas ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i läroplan och instruktioner / specialundervisning, är försäkrade progression till ett Mason-examen vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway21 kredit timmar kvar i en examen... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i matematik är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare ... [+]

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i matematik är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram0-6 kredit timmar gäller från Pathway24-30 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 2 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 36 800Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i matematik vid George Mason University .Kursalternativ: 2-SemesterIngångskravAkademiska krav: Fyraårig grundutbildning eller motsvarande i matematik eller statistik. 2,75 grundnivå GPA ekvivalent.Engelska språkkunskaper: TOEFL iBT 70 (13 abonnenter i läsning och lyssning), IELTS 6.0 (5,5 abonnenter i läsning och lyssning), PTEA 47, Password 6.0 Knowledge och 6.0 Skrivning, Slutförande av AE Core och OCS Level 5 eller IELA 169 (IELA 169 162 prenumerationer i läsning och lyssnande).Ålderskrav: 17 år och äldre.... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program inom miljövetenskap och politik, är säkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlä ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program inom miljövetenskap och politik, är säkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

37 timmars program0 kredit timmar gäller från Pathway37 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

37 timmars program6 kredit timmar gäller från Pathway31 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i miljövetenskap och -politik med en koncentration i miljöledning på George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i rättsvetenskap, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytt ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i rättsvetenskap, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare nödvändiga ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

33 kredit timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway24 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

33 kredit timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway27 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i rättsmedicin vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i Management är försäkrade progression till ett Mason graduate degree program vid inlämning av ytte ... [+]

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i Management är försäkrade progression till ett Mason graduate degree program vid inlämning av ytterligare krävs ansökan material.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

36 kredit timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway30 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

36 kredit timmarsprogram3 kredit timmar gäller från Pathway33 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjörsexamen i ledningen vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i musik är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare o ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i musik är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30 timmars program10 kredit timmar gäller från Pathway20 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

30-timmarsprogram8 kredittimmar gäller från Pathway22 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 2 SemesterStartdatum: 2019: januari; 2020: januariAvgifter: $ 36.800Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder en musikmästare på George Mason University med koncentrationer i följande Komposition, Conducting, Jazz Studies, Music Education, Performance och Pedagogy.Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskravAkademiska krav: Fyraårig grundutbildning eller motsvarande i musikprestation, musikutbildning, musikteori, komposition eller jazzstudier. 2,75 grundnivå GPA. Audition inspelningar måste lämnas in vid tidpunkten för ansökan som en DVD eller webbaserad fil.Engelska språkkunskaper: TOEFL iBT 70 (13 abonnenter i läsning och lyssning), IELTS 6.0 (5,5 abonnenter i läsning och lyssning), PTEA 47, Password 6.0 Knowledge och 6.0 Skrivning, Slutförande av AE Core och OCS Level 5 eller IELA 169 (IELA 169 162 prenumerationer i läsning och lyssnande).Ålderskrav: 17 år och äldre.... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i Nutrition, försäkras framsteg till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i Nutrition, försäkras framsteg till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare erforderliga applikationsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter:

2-Termin:

39 kredit timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway33 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

39 kredit timmarsprogram3 kredit timmar gäller från Pathway36 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Award: Detta program leder till en civilingenjör i näring vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

En IN Mason Graduate Pathway i psykologi kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term på en kandidatexamen på George Mason University . Efter framgångsrik ... [+]

En IN Mason Graduate Pathway i psykologi kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term på en kandidatexamen på George Mason University .

Efter framgångsrik slutförande av ett INTO Mason Graduate Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du skriva in din nästa termin på grundutbildning vid George Mason University . Denna övergång från en INTO Mason examen Pathway program till en universitetsexamen program kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

32 kredit timmarsprogram10-11 kredit timmar gäller från Pathway21-22 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

32 kredit timmarsprogram7 kredittimmar gäller från Pathway25 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: augustiAvgifter: Priser för kurser som påbörjas under läsåret 2019 - 2020 har ännu inte bekräftatsKlass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en Master of Arts i psykologi vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats genomföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i Special Education är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterl ... [+]

Studenter som lyckats genomföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i Special Education är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway21 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

30-timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway24 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: augustiAvgifter: Priser för kurser som påbörjas under läsåret 2019 - 2020 har ännu inte bekräftats.Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en master i utbildning i specialutbildning, utan koncentration på George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i telekommunikation är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterli ... [+]

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i telekommunikation är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare nödvändiga ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway21 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

30-timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway24 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i telekommunikation på George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 hitta din juris doktor
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i Operations Research är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytter ... [+]

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i Operations Research är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare nödvändiga ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram0-9 kredit timmar gäller från Pathway21-30 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

30-timmarsprogram0-3 kredit timmar gäller från Pathway27-30 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i operationsforskning vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats genomföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i redovisning, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare ... [+]

Studenter som lyckats genomföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i redovisning, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare nödvändiga ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram0 kredit timmar gäller från Pathway30 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

30-timmarsprogram0 kredit timmar gäller från Pathway30 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 2-3 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 46,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i redovisning vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 - 3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i socialt arbete är säkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterli ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i socialt arbete är säkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

60 timmars program6 kredit timmar gäller från Pathway54 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 2 SemesterStartdatum: 2019: augustiAvgifter: Priser för kurser som påbörjas under läsåret 2019 - 2020 har ännu inte bekräftatsKlass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en mastergrad i socialt arbete på George Mason University .Kursalternativ: 2-SemesterIngångskravAkademiska krav: Fyraårig kandidatexamen eller motsvarande med 30 högskolepoäng generella studier eller liberal arts kursarbete. 2,75 grundnivå GPA ekvivalent.Engelska språkkunskaper: TOEFL iBT 75 (17 abonnenter i läsning och skrivning), IELTS 6.5 (6.0 prenumeranter i läsning och skrivning), PTEA 52, Password 7.0 Kunskap och 6.0 Skrivning, Slutförande av AE Core och OCS Level 5 eller IELA 176 (IELA 176 169 prenumeranter läser och skriver).Ålderskrav: 17 år och äldre.... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i programvaruteknik är försäkrade progression till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytt ... [+]

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway programmet i programvaruteknik är försäkrade progression till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram6-9 kredit timmar gäller från Pathway21-24 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

30-timmarsprogram3-6 kredit timmar gäller från Pathway24-27 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i programvaruteknik vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats genomföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i Sport och fritid studier är försäkrade progression till en Mason examen programmet vid inlämning ... [+]

Studenter som lyckats genomföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i Sport och fritid studier är försäkrade progression till en Mason examen programmet vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökan material.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway21 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

30-timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway24 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 2 SemesterStartdatum: 2019: augustiAvgifter: Priser för kurser som påbörjas under läsåret 2019 - 2020 har ännu inte bekräftats.Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Award: Detta program leder till en civilingenjör i idrott och fritid studier med en av följande koncentrationer på George Mason University : International Sports Management, rekreationsadministration, sport och fritid studier, sport coaching eller Sports Management.Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskravAkademiska krav: Fyraårig grundutbildning eller motsvarande. 2,75 grundnivå GPA ekvivalent.Engelska språkkunskaper: TOEFL iBT 75 (17 prenumeranter i läsning och lyssning), IELTS 6.5 (6.0 prenumeranter i läsning och lyssning), PTEA 52, Password 7.0 Kunskap och 6.0 Skrivning, Slutförande av AE Core och OCS Level 5 eller IELA 176 (IELA 176 169 prenumeranter läser och lyssnar).Ålderskrav:... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats fullfölja ett INTO Mason Graduate Pathway program i statistikvetenskap garanteras progression till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterli ... [+]

Studenter som lyckats fullfölja ett INTO Mason Graduate Pathway program i statistikvetenskap garanteras progression till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway21 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

30-timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway24 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en magisterexamen i statistikvetenskap på George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i systemteknik är försäkrade om progression till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterlig ... [+]

Studenter som lyckats slutföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i systemteknik är försäkrade om progression till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska applikationsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram0-9 kredit timmar gäller från Pathway21-30 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

30-timmarsprogram0-3 kredit timmar gäller från Pathway27-30 kredit timmar (minimum) kvarstår mot en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i systemteknik vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i tillämpad informationsteknik, försäkras framsteg till ett Mason-examensprogram vid inlämnin ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i tillämpad informationsteknik, försäkras framsteg till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterligare nödvändiga ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway21 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

30-timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway24 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i tillämpad informationsteknik vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway programmet inom tillämpad och teknisk fysik, är försäkrade progression till ett Mason graduate degree ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway programmet inom tillämpad och teknisk fysik, är försäkrade progression till ett Mason graduate degree program vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökan material.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway24 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:... [-]

Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i utbildningspsykologi, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i utbildningspsykologi, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare nödvändiga ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway21 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

30-timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway24 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 36 800Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en magisterexamen i pedagogisk psykologi vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studerande som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i engelska - Lingvistik, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämnin ... [+]

Studerande som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway program i engelska - Lingvistik, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare obligatoriska ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway21 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 2 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 36 800Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en magisterexamen i engelsk språkvetenskap på George Mason University .Kursalternativ: 2-SemesterIngångskravAkademiska krav: Fyraårig grundutbildning eller motsvarande inom relaterat område. Tillhörande fält inkluderar engelska, ESL, lingvistik och språkförvärv. 2,75 grundnivå GPA ekvivalent.Engelska språkkunskaper: TOEFL iBT 75 (17 abonnenter i läsning och skrivning), IELTS 6.5 (6.0 prenumeranter i läsning och skrivning), PTEA 52, Password 7.0 Kunskap och 6.0 Skrivning, Slutförande av AE Core och OCS Level 5 eller IELA 176 (IELA 176 169 prenumeranter läser och skriver).Ålderskrav: 17 år och äldre.... [-]
Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
George Mason University

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway programmet inom civil- och infrastrukturteknik, är säkrade progression till ett Mason-examensprogram ... [+]

Studenter som framgångsrikt genomför ett INTO Mason Graduate Pathway programmet inom civil- och infrastrukturteknik, är säkrade progression till ett Mason-examensprogram vid inlämning av ytterligare erforderliga applikationsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

30-timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway21 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:... [-]

Amerikas förenta stater Fairfax
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska