Läs den officiella beskrivningen

En högkvalitativ utbildning i centrala Boston

På Suffolk University finns inga gränser! Med över 110 program att välja mellan, kan eleverna driva sina passioner och tjäna en examen från en nationellt respekterad institution. Varje program på Suffolk är utformat så att du får den allra bästa utbildningen för att hjälpa dig att uppnå dina karriärmål.

Campus ligger i hjärtat av downtown Boston, vilket innebär att du är omgiven av några av landets bästa företag, branschledare och innovatörer. På grund av sin plats har studenter också tillgång till ett överskott av erfarenhetsmöjligheter, praktikplatser och volontärprogram. Inom ett år efter att ha fått sin examen är 92% av de utexaminerade anställda eller är inskrivna i grundskolan.

Ett enastående universitet att ringa hem

Suffolk University har över 60 grundutbildningsprogram och över 50 examensprogram. I klassrummet drar studenterna en 13: 1-andel mellan lärare och lärare och 20-personers klassstorlekar. Utanför klassrummet är Suffolk-eleverna också avsedda att ge tillbaka och har loggat runt 37 000 timmar samhällstjänst. Runt campus kan eleverna delta i de över 80 klubbarna och organisationerna som är tillgängliga eller delta i skolan genom att titta på de mer än 12 NCAA Division III-lagen. Som en suffolkalumnus kommer du att ansluta sig till ett nätverk av 78.000 kandidater som hjälper varandra att gå vidare i sin professionella karriär.

  • 7,560 Studentbefolkning
  • 108 länder representerade
  • Bästa Business Schools (The Princeton Review 2017)

I Suffolk Center: En plats bara för dig

INTO Suffolk Center ligger på ett idealiskt läge, precis inom Mildred F. Sawyer Library. Du kommer att vara omgiven av student supportpersonal, handledare, datalaboratorier, klassrum och en rad akademiska resurser.

Var i centrum av allt

INTO Suffolk Center ligger i huvudbiblioteket, nära dina klassrum och en matsal, precis i centrala Boston. Du kommer att upptäcka att du är i närheten av alla stadens bekvämligheter, ytterligare klassrum, fritidsanläggningar, bostadshus och restauranger. Tillbaka i INTO-centret har de dedikerad personal redo och tillgänglig för att svara på eventuella frågor som du kan behöva för att säkerställa din framgång i Suffolk.

Vi är här för att stödja dig

Som INTO Suffolk-student får du tillgång till alla studenttjänster och -faciliteter. Fakulteten och administratörer känner till studenter efter namn. De tar tid att hjälpa dig att ställa upp och uppnå dina akademiska och karriärmål.

I Suffolk tjänster

Learning Resource Center

Resurserna finns där för att hjälpa dig att nå dina högre utbildningsmål. Om du behöver studiematerial, en dator, DVD, böcker eller hjälp med att förstå dina läxor, kan skolan förse dig med de resurser och svar du behöver.


klassrum

Centret är inrättat med multimediafunktioner, trådlöst internet, rymliga studielounger och datalaboratorier. Det är ett bra ställe att chatta med andra studenter och bilda studiegrupper med studenter i din major.


Mat

Suffolks matsal inkluderar fem på campus-faciliteter som erbjuder en mängd olika matval. Behöver du kaffe? Starbucks ligger precis på campus. För en snabb bit, smörgås eller sallad, gå till Sargent Law Café som ligger på fjärde våningen i lagskolan. Om du inte hittar vad du letar efter, gå ut och gå till en av Bostons många äldre restauranger.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Suffolk University

Det akademiska engelska-programmet ger dig högsta betyg på engelskspråkiga instruktioner och akademiska färdigheter för att lyckas på Suffolk University . ... [+]

Det akademiska engelska-programmet ger dig högsta betyg på engelskspråkiga instruktioner och akademiska färdigheter för att lyckas på Suffolk University .

Kursfunktioner

Vad du lär dig:

Nuvarande muntliga och skriftliga idéer exakt och effektivt på engelska;Skriv forskningshandlingar med korrekt användning av citat och referenser;Läs, förstå och kritiskt utvärdera akademiska texterFörstå och använda ordförråd gemensamt för akademiska discipliner;Ta användbara och noggranna anteckningar i akademiska föreläsningar och presentationer;Förstå amerikanska värden i en akademisk miljö.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-3 SemesterStartdatum: 2019: januari, maj, augusti; 2020: januari, majAvgifter: Från $ 7 600Klassstorlek: 18Utmärkelse: Studenter som framgångsrikt slutför akademisk engelska kan gå vidare till grundutbildning eller examen på Suffolk University .Kursalternativ: 2-SemesterIngångskravAkademiska krav: Högskoleexamen krävsEngelska språkkunskaper: Inga engelska krav studenter kommer att bedömas och placeras vid ankomstenÅlderskrav: 16 år och äldre.... [-]
Amerikas förenta stater Boston
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Pathway på grundnivå

Suffolk University

Om du redan har fullgjort kurser på högskolan eller på universitetskurser och vill överföra till Suffolk, är UTP-programmet för dig. Du får en uppskattning av överförbara ... [+]

Om du redan har fullgjort kurser på högskolan eller på universitetskurser och vill överföra till Suffolk, är UTP-programmet för dig. Du får en uppskattning av överförbara krediter mot din examen innan du börjar ditt program.

UTP ger en anpassad väg för att tjäna din kandidatexamen vid Suffolk University . Du kommer inte att upprepa kursen och får ytterligare akademiskt, språkligt och kulturellt stöd för att hjälpa dig att prata på ett universitet i USA.

Gradprogram Komponenter:

124-126 kredit timmarsprogram1-Semester: 9-16 kredit timmar gäller från UTP2-semester: 18-32 kredit timmar gäller från UTPÅterstående krediter beror på överförda krediterKursfunktionerÖverföring av krediter från dina högskole- eller högskoleklasser till din examen.En anpassad läroplan för universitetsbärande kurser.Garanterad progression till något grundutbildningsprogram efter framgångsrik slutförande av din UTP vid George Mason University, Drew University, Colorado State University eller Oregon State University.Akademisk rådgivning under hela programmet inklusive progression och student succé rådgivare.Stipendier mellan $ 1000- $ 15.000 utdelas per år till kvalificerade studenter. Kontakta din INTO-representant för detaljer.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 22,970Klass timmar: 12-16 timmar per veckaKlassstorlek: 18Utmärkelse: Efter framgångsrikt slutförande av ett INTO Suffolk Undergraduate Transfer Program och uppfyller universitetets krav på grundutbildning, kan du skriva in din nästa termin på grundutbildning på Suffolk University .Kursalternativ:1-Termin Pathway2-Termin PathwayIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Boston
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Suffolk University

International Year One in Business kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på Suffolk University . Efter framgångsrik slutförande ... [+]

International Year One in Business kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på Suffolk University .

Efter framgångsrik slutförande av International Year One och uppfyllande universitetskrav för kandidatexamen, kan du skriva in din nästa termin på grundutbildning vid Suffolk University . Denna övergång från ett INTO Suffolk-program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

124 kredit timmarsprogram30 kredit timmar gäller från Pathway94 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

124 kredit timmarsprogram15 kredit timmar gäller från Pathway109 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerBörja tjäna krediter mot din examen även om du inte uppfyller de akademiska och engelska kraven för direkt inresa.Få ytterligare stöd för att lyckas med ditt första år på ett universitet i USA.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Mindre klassstorlekar tillåter dig att spendera mer tid med dina lärare.Utveckla kunskap och färdigheter för din examen genom din valda Pathway .Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-3 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 22,970Klass timmar: 12-16 timmar per veckaKlassstorlek: 18Utmärkelse: Detta Pathway leder till en examen i redovisning, företagsekonomi, entreprenörskap, ekonomi, globala företag, informationssystem, ledning eller marknadsföring på Suffolk University .Kursalternativ:1-Termin Pathway2-Termin Pathway3-Termin PathwayIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Boston
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Suffolk University

Internationellt År ett i Allmänna Studier kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på Suffolk University . Efter framgångsrik slutf ... [+]

Internationellt År ett i Allmänna Studier kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på Suffolk University .

Efter framgångsrik slutförande av International Year One och uppfyllande universitetskrav för kandidatexamen, kan du skriva in din nästa termin på grundutbildning vid Suffolk University . Denna övergång från ett INTO Suffolk-program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

126 kredit timmarsprogram32 kredit timmar gäller från Pathway94 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

126 kredit timmarsprogram16 kredit timmar gäller från Pathway110 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerBörja tjäna krediter mot din examen även om du inte uppfyller de akademiska och engelska kraven för direkt inresa.Få ytterligare stöd för att lyckas med ditt första år på ett universitet i USA.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Mindre klassstorlekar tillåter dig att spendera mer tid med dina lärare.Utveckla kunskap och färdigheter för din examen genom din valda Pathway .Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-3 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 22,970Klass timmar: 12-16 timmar per veckaKlassstorlek: 18Utmärkelse: Detta Pathway leder till en grad i reklam, konsthistoria, asiatiska studier, ekonomi, engelska, miljöstudier, globala och kulturella kommunikationer, regering, historia, journalistik, juridik, media och film, filosofi, politik, filosofiKursalternativ:1-Termin Pathway2-Termin Pathway3-Termin PathwayIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Boston
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Suffolk University

Internationellt år ett i bildkonst kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på Suffolk University . Efter framgångsrik slutförande ... [+]

Internationellt år ett i bildkonst kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på Suffolk University .

Efter framgångsrik slutförande av Internationellt År ett och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du skriva in din nästa termin på grundutbildning vid Suffolk University . Denna övergång från ett INTO Suffolk-program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

124 kredit timmarsprogram18-22 kredit timmar gäller från Pathway102-106 kredittimmar kvar i en grad

1-Termin:

124 kredit timmarsprogram9-13 kredit timmar gäller från Pathway112-115 kredittimmar kvar i en gradKursfunktionerBörja tjäna krediter mot din examen även om du inte uppfyller de akademiska och engelska kraven för direkt inresa.Få ytterligare stöd för att lyckas med ditt första år på ett universitet i USA.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Mindre klassstorlekar tillåter dig att spendera mer tid med dina lärare.Utveckla kunskap och färdigheter för din examen genom din valda Pathway .Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-3 SemesterStartdatum: 2019: januari, augustiAvgifter: Från $ 22,970Klass timmar: 12-16 timmar per veckaKlassstorlek: 18Utmärkelse: Detta Pathway leder till en examen inom konst, grafisk design eller inredning på Suffolk University .Kursalternativ:1-Termin Pathway2-Termin Pathway3-Termin PathwayIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Boston
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Suffolk University

Internationellt år ett i datavetenskap kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på Suffolk University . Efter framgångsrik slutföra ... [+]

Internationellt år ett i datavetenskap kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på Suffolk University .

Efter framgångsrik slutförande av International Year One och uppfyllande universitetskrav för kandidatexamen, kan du skriva in din nästa termin på grundutbildning vid Suffolk University . Denna övergång från ett INTO Suffolk-program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

126 kredit timmarsprogram33 kredit timmar gäller från Pathway93 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

126 kredit timmarsprogram17 kredit timmar gäller från Pathway109 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerBörja tjäna krediter mot din examen även om du inte uppfyller de akademiska och engelska kraven för direkt inresa.Få ytterligare stöd för att lyckas med ditt första år på ett universitet i USA.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Mindre klassstorlekar tillåter dig att spendera mer tid med dina lärare.Utveckla kunskap och färdigheter för din examen genom din valda Pathway .Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-3 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 22,970Klass timmar: 12-16 timmar per veckaKlassstorlek: 18Pris: Detta Pathway leder till en examen i datavetenskap vid Suffolk University .Kursalternativ:1-Termin Pathway2-Termin Pathway3-Termin PathwayIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Boston
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Suffolk University

Internationellt år ett i naturvetenskap och matematik kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på Suffolk University . Efter framgå ... [+]

Internationellt år ett i naturvetenskap och matematik kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en kandidatexamen på Suffolk University .

Efter framgångsrik slutförande av International Year One och uppfyllande universitetskrav för kandidatexamen, kan du skriva in din nästa termin på grundutbildning vid Suffolk University . Denna övergång från ett INTO Suffolk-program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

126 kredit timmarsprogram33 kredit timmar gäller från Pathway93 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

126 kredit timmarsprogram17 kredit timmar gäller från Pathway109 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerBörja tjäna krediter mot din examen även om du inte uppfyller de akademiska och engelska kraven för direkt inresa.Få ytterligare stöd för att lyckas med ditt första år på ett universitet i USA.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Mindre klassstorlekar tillåter dig att spendera mer tid med dina lärare.Utveckla kunskap och färdigheter för din examen genom din valda Pathway .Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-3 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 22,970Klass timmar: 12-16 timmar per veckaKlassstorlek: 18Utmärkelse: Detta Pathway leder till en examen i biologi, biokemi, kemi, miljövetenskap, matematik, fysik eller strålvetenskap på Suffolk University .Kursalternativ:1-Termin Pathway2-Termin Pathway3-Termin PathwayIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Boston
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 3 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Pathway på masternivå

Suffolk University

Ett IN Suffolk Graduate Pathway program i Business Analytics kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en magisterexamen på Suffolk University . Efter ... [+]

Ett IN Suffolk Graduate Pathway program i Business Analytics kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en magisterexamen på Suffolk University . Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Suffolk Pathway program och uppfyller universitetets krav för examenstillträde, kan eleverna komma in på sin andra term på forskarutbildning vid Suffolk University . Denna övergång från ett INTO Suffolk Pathway program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

31 kredit timmarsprogram12 kredit timmar gäller från Pathway19 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

31 kredit timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway22 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Studenter har möjlighet att tillämpa sina kunskaper och färdigheter genom praktik efter avslutad kurs.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 26.570Klass timmar: 12-16 timmar per veckaKlassstorlek: 18Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i Business Analytics på Suffolk University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Boston
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Suffolk University

En IN Suffolk Graduate Pathway programmet i Financial Services and Banking kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en magisterexamen på Suffolk Univ ... [+]

En IN Suffolk Graduate Pathway programmet i Financial Services and Banking kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i en magisterexamen på Suffolk University .

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Suffolk Pathway program och uppfyller universitetets krav för examenstillträde, kan eleverna komma in på sin andra term på forskarutbildning vid Suffolk University . Denna övergång från ett INTO Suffolk Pathway program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

47 kredit timmarsprogram13 kredit timmar gäller från Pathway34 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

47 kredit timmarsprogram10 kredit timmar gäller från Pathway37 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Studenter har möjlighet att tillämpa sina kunskaper och färdigheter genom praktik efter avslutad kurs.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 26.570Klass timmar: 12-16 timmar per veckaKlassstorlek: 18Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i finansiella tjänster och banker på Suffolk University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Boston
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Suffolk University

En IN Suffolk Graduate Pathway Program i företagsekonomi kommer att förbereda dig att skriva in din nästa termin av en magisterexamen på Suffolk University . Efter ett fr ... [+]

En IN Suffolk Graduate Pathway Program i företagsekonomi kommer att förbereda dig att skriva in din nästa termin av en magisterexamen på Suffolk University . Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Suffolk Pathway program och uppfyller universitetets krav för examenstillträde, kan eleverna komma in på sin andra term på forskarutbildning vid Suffolk University . Denna övergång från ett INTO Suffolk Pathway program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter:

2-Termin:

49 kredit timmarsprogram12 kredit timmar gäller från Pathway37 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

49 kredit timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway40 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Studenter har möjlighet att tillämpa sina kunskaper och färdigheter genom praktik efter avslutad kurs.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 26.570Klass timmar: 12-16 timmar per veckaKlassstorlek: 18Award: Detta program leder till en civilekonom på Suffolk University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Boston
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Suffolk University

En IN Suffolk Graduate Pathway Program i marknadsföring kommer att förbereda dig för att skriva in din nästa termin på en magisterexamen på Suffolk University . ... [+]

En IN Suffolk Graduate Pathway Program i marknadsföring kommer att förbereda dig för att skriva in din nästa termin på en magisterexamen på Suffolk University .

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Suffolk Pathway program och uppfyller universitetets krav för examenstillträde, kan eleverna komma in på sin andra term på forskarutbildning vid Suffolk University . Denna övergång från ett INTO Suffolk Pathway program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

37 timmars program12 kredit timmar gäller från Pathway25 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

37 timmars program9 kredit timmar gäller från Pathway28 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Studenter har möjlighet att tillämpa sina kunskaper och färdigheter genom praktik efter avslutad kurs.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 26.570Klass timmar: 12-16 timmar per veckaKlassstorlek: 18Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i marknadsföring på Suffolk University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Boston
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Suffolk University

En IN Suffolk Graduate Pathway Program i Kommunikation kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i ett mastersprogram på Suffolk University . Efter ett ... [+]

En IN Suffolk Graduate Pathway Program i Kommunikation kommer att förbereda dig för att komma in på din nästa term i ett mastersprogram på Suffolk University . Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Suffolk Pathway program och uppfyller universitetets krav för examenstillträde, kan eleverna komma in på sin andra term på forskarutbildning vid Suffolk University . Denna övergång från ett INTO Suffolk Pathway program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

1-Termin:

36 kredit timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway21 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Studenter har möjlighet att tillämpa sina kunskaper och färdigheter genom praktik efter avslutad kurs.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1 SemesterStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 18 030Klass timmar: 12-16 timmar per veckaKlassstorlek: 18Utmärkelse: Detta program leder till en Master of Arts i kommunikation (Concentrations in Public Relations och Advertising eller Integrerad Marknadsföring) på Suffolk University .Kursalternativ: 1-SemesterIngångskravAkademiska krav: Kandidatexamen eller motsvarande med 2,5 GPA på en 4,0-skala.Engelska språkkunskaper: TOEFL iBT 80, IELTS 6.5, PTEA 53, IELA 176.Ålderskrav: 16 år och äldre.... [-]
Amerikas förenta stater Boston
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 terminen
Campusstudier
Läs mer på svenska
Suffolk University

En IN Suffolk Graduate Pathway Program i Finance kommer att förbereda dig för att skriva in din nästa termin av en magisterexamen på Suffolk University . ... [+]

En IN Suffolk Graduate Pathway Program i Finance kommer att förbereda dig för att skriva in din nästa termin av en magisterexamen på Suffolk University .

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Suffolk Pathway program och uppfyller universitetets krav för examenstillträde, kan eleverna komma in på sin andra term på forskarutbildning vid Suffolk University . Denna övergång från ett INTO Suffolk Pathway program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

47 kredit timmarsprogram13 kredit timmar gäller från Pathway34 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

47 kredit timmarsprogram9 kredit timmar gäller från Pathway38 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Studenter har möjlighet att tillämpa sina kunskaper och färdigheter genom praktik efter avslutad kurs.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1 SemesterStartdatum: 2019: januari, augustiAvgifter: Från $ 26.570Klass timmar: 12-16 timmar per veckaKlassstorlek: 18Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i ekonomi (Koncentrationer i företagsfinansiering, investeringar eller riskhantering) på Suffolk University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskravAkademiska krav: Kandidatexamen eller motsvarande med 2,5 GPA på en 4,0-skala. Studenter måste ha gått på kursnivå på högskolanivå de senaste fem åren eller ha motsvarande branscherfarenhet.Engelska språkkunskaper: TOEFL iBT 80, IELTS 6.5, PTEA 53, IELA 176.Ålderskrav: 16 år och äldre.... [-]
Amerikas förenta stater Boston
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 terminen
Campusstudier
Läs mer på svenska
Suffolk University

Ett IN Suffolk Graduate Pathway program i juridik eller globala lag och teknik kommer att förbereda dig för att komma in din nästa termin av en magisterexamen på Suffolk ... [+]

Ett IN Suffolk Graduate Pathway program i juridik eller globala lag och teknik kommer att förbereda dig för att komma in din nästa termin av en magisterexamen på Suffolk University .

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Suffolk Pathway program och uppfyller universitetets krav för examenstillträde, kan eleverna komma in på sin andra term på forskarutbildning vid Suffolk University . Denna övergång från ett INTO Suffolk Pathway program till ett universitetsutbildningsprogram kallas progression.

Gradprogram Komponenter

2-Termin:

24 timmars program7 kredittimmar gäller från Pathway17 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

24 timmars program5 kredit timmar gäller från Pathway19 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Studenter har möjlighet att tillämpa sina kunskaper och färdigheter genom praktik efter avslutad kurs.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 29.360Klass timmar: 12-16 timmar per veckaKlassstorlek: 18Utmärkelse: Detta program leder till en jurist eller jurist i Global Law and Technology på Suffolk University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]
Amerikas förenta stater Boston
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska