Institute of Aviation at Parkland College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Översikt

Institute of Aviation på Parkland College upprätthåller en hög kvalitetsnivå i syfte att säkerställa de bästa resultaten för studenter. Beläget i Champaign, Illinois och med hjälp av University of Illinois i Urbana-Champaign och Frasca International, är Institutet för Aviation på Parkland College en ledande kollegialt flygskola i Illinois och institutionen endast högre utbildning i centrala Illinois med en flygprogram .

Tillhör Willard Airport, cirka åtta miles från Parkland College s campus, Institutet för Aviation anläggningen hus klassrum, studentkontor, olika flygsimulatorer och luftflotta. Flottan består av 17 enmotoriga Piper bågskyttar, sju Piper pilar, tre flermotoriga Piper Seminoles och två Cessna 152S.

Karriär Outlook

Med den förestående tillströmningen av pilot pensionsavgångar i kombination med den globala tillväxten inom flygbranschen, det finns en brist på kvalificerade piloter i USA och internationellt. I själva verket, enligt Aviation Week, är mer än 20.000 pilotjobb förväntas öppna inom de kommande sju åren och dessa är försiktiga uppskattningar. Dessa jobb måste fyllas i för att säkerställa att mindre regionala flygbolag kan fortsätta att erbjuda tjänsten. Det hävdas att det nu kanske den bästa tiden att fortsätta och få din pilotutbildning och flygutbildning.

Parkland av flyg- Program

Institute of Aviation på Parkland erbjuder ett intresseföretag grad inom luftfarten liksom möjligheter för certifiering som en privat pilot, instrument rankade pilot, kommersiell pilot, flermotoriga rankade pilot och flyginstruktör. Intresseföretagets grad förbereder eleverna för att överföra till en fyraårig institution att tjäna en kandidatexamen.

Associate studerande kommer i tur och ordning tjäna privat pilot certifikat, instrumentbehörighet, kommersiell pilot certifikat och flermotoriga rating under programmet. Det finns också möjlighet att tjäna flyginstruktörsbehörigheter för flygplan, instrument och flermotoriga. Akademiker kan komma in i arbetskraften efter examen i arbeten som flygfotografering och flygutbildning. Efter att ha avslutat FAA flygtid krav, kommer utexaminerade vara kvalificerad för att bli piloter.

Programstruktur

För de flesta kurser luftfarts studenter träffas cirka två timmar i veckan i ett klassrum där de kommer att lära sig om flygplanssystem, regler och förordningar, och fundamenta luftfart. Studenterna träffas också på Willard Airport tre flygperioderna 2 timmar i veckan där de får praktisk erfarenhet som flyger ett flygplan för att lära flygmanövrer, starter och landningar, samt distansflygning. Aviation kurser erbjuds höst, vår och sommar terminer därefter.

Program Behörighet

TSA krav för alla icke-amerikanska medborgare

Den amerikanska Transportation Security Administration (TSA) kräver icke-medborgare att delta i Alien Flight Student Program (AFSP). Besök TSA hemsida för mer information. Icke-engelska som modersmål

Alla studenter som är icke-engelska som modersmål måste upprätta engelska språkkunskaper genom TOEFL (IBT) poäng: totalt 85 eller högre med minst 22 lyssna och minst 26 tal. Ingen alternativ medel för bedömning accepteras. TOEFL poäng får inte vara äldre än två år gammal från början av programmet.

Medicinsk undersökning

Innan inskrivning och flyga ett flygplan, kommer studenterna behöver för att få en flyg läkarintyg från en FAA-certifierade flygläkare (AME). Det finns tre klasser av flyg läkarintyg: Klass 1, klass 2 och klass 3. Klass 1 är den mest restriktiva; Klass 3 är den minst restriktiva. Aviation läkarundersökningar utförs av FAA-godkända läkare. Parkland College kräver att blivande studenter, åtminstone, passera en klass 3 fysisk undersökning innan inskrivning för deras första kurs. Varje klass av läkarintyg med en student pilot certifikat är acceptabelt.

Academic Bedömning

För att ta kurser på Parkland College, måste du placera i högskolenivå läsning, skrivning och matematik. Eleverna kommer att behöva visa sina college-nivå läsning, skrivning och matematik.

Platser

Champaign

Parkland College Institute of Aviation at the University of Illinois

Address
Institute of Aviation at Parkland College,
1 Airport Road

61874 Champaign, Illinois, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 217-244-8601

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium