International Programs at Tufts University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Tufts

Tufts är ledande inom amerikansk högre utbildning, kännetecknande för sin framgång som ett medelstort universitet som utmärker sig i forskning och ger studenter en personlig upplevelse. Vår unika kombination av forskning och liberal konst lockar studenter, lärare och personal som trivs i vår miljö av nyfikenhet, kreativitet och engagemang.

Uppdrag

Tufts är ett studentcentrerat forskningsuniversitet dedikerat till skapande och tillämpning av kunskap. Vi är engagerade i att tillhandahålla transformativa erfarenheter för studenter och lärare i en inkluderande och samarbetsmiljö där kreativa forskare skapar djärva idéer, innoverar inför komplexa utmaningar och skiljer sig som aktiva medborgare i världen.

Syn

Att vara ett innovativt universitet av kreativa forskare över ett brett spektrum av skolor som har en djupgående inverkan på varandra och världen.

Om internationella program och partnerskap

Vi erbjuder de mest innovativa, dynamiska program som finns tillgängliga idag. Vi tror att det bästa sättet att lära sig ett språk eller en kultur är att leva det. Förutom det rika schemat för utflykter som introducerar studenter till Boston, ett starkt bostadslivsprogram och gott om möjligheter till kulturutbyte, erbjuder Tufts en oslagbar fakultet.

Fakultet

Alla medlemmar i vår fakultet är professionella engelska instruktörer med lång erfarenhet av att lära sig engelska som andraspråk. Våra engelska klasser undervisas av dedikerade instruktörer som använder sin fantasi och erfarenhet för att maximera varje elevs inlärningspotential. Tufts engelska språkprogram är innovativa på det sätt som de kombinerar klassrummet med verkliga erfarenheter.

Extra-Curriculars

Klasstiden kompletteras av en mängd aktiviteter i verkligheten som hjälper dig att leva språket när du lär dig det. Du kommer att tala och använda språket varje dag, vilket är det naturliga sättet att förbättra din förmåga och självförtroende. Från engagerande klasser till spännande fältresor och kvällsdiskussioner om amerikanskt liv och seder hjälper vi dig att lära dig språket och kulturen som är Amerika.

Platser

Medford

Address
200 Boston Ave
Medford, MA 02155

02155 Medford, massachusetts, Amerikas förenta stater

boston

Address
274 Tremont Street
02111 boston, massachusetts, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium