Irvine Valley College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Irvine Valley College (IVC) Kombinerar en liten college miljö med mer än 60 hektar av moderna faciliteter och utrustning, Dedikerad personal Och en utmärkt fakultet som kombinerar kunskap och erfarenhet med ett uppriktigt engagemang för lärande. IVC erbjuder dag och kväll klasser, på campus eller online. Efter att ha skapats som en satellitcampus 1979, blev IVC en självständig institution 1985, och har sett sina överföringshastigheter och campusgemenskapen blomstra. Dess fakultet omfattar författare, Fulbright forskare, forskare, professionella musiker och entreprenörer som är tillgängliga och studentfokuserade.

Partnerskapsinitiativet för institutionell effektivitet (IEPI)

Partnerskapsinitiativet Institutional Effectiveness (IEPI) är ett samarbetsinsats för att bidra till att förbättra den institutionella effektiviteten i California Community Colleges. IEPI har bett alla California Community Colleges att ha en konversation om flera mätvärden som speglar olika aspekter av högskolans verksamhet. IVC: s institutionella effektivitetskommitté har granskat dessa mätvärden och har fastställt mål för det kommande året. Dessa mål kommer att övervakas och diskuteras av Institutional Effectiveness Committee och eventuella förändringar kommer att rapporteras till högskolan. IVC ser fram emot att utöka vårt engagemang med IEPI under det kommande året och fortsätter att använda data för att driva förbättringar i studentens framgång och institutionell effektivitet.

Vision

Irvine Valley College är en främsta utbildningsinstitution som ger studenter möjligheter till framgång genom exceptionella tjänster och dynamiska partnerskap.

Affärsidé

Irvine Valley College erbjuder tydliga och vägledda vägar att överföra, certifikat, associera grader, anställning och vidareutbildning till ett mångsidigt och dynamiskt lokalt och globalt samhälle. Vi stöder studentåtkomst, framgång och eget kapital. IVC främjar ekonomisk och arbetskraftutveckling genom strategiska partnerskap med företag, myndigheter och utbildningsnätverk.

International Student Center

IVC är ett omfattande gemenskapskollegium med nästan 15 000 studenter, inklusive över 860 internationella studenter. Grundades 1979, är kollegiet ledande bland gemenskapskollegier i nationen. Känd för sin enastående fakultet och läroplan förbereder IVC studenterna för överföring till universitet i hela USA. IVC erbjuder över 80 Associate Degree och över 60 karriär- och tekniska certifikatprogram.

IVC anser att internationella studenter lägger till kulturell mångfald och pedagogisk erfarenhet för alla studenter. Vi välkomnar internationella studenter till vår campus och ger starka supporttjänster från vår professionella personal i International Student Program. Vi uppmanar dig att granska informationen på följande sidor för att läsa mer om de akademiska programmen och tjänsterna som finns på IVC.

Platser

Irvine

Address
5500 Irvine Center Drive,
92618 Irvine, kalifornien, Amerikas förenta stater